icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

hiro
18. máj 2024

@jednoduchomaria89 "Katarína Szalayová, priateľka Roberta Fica"
Presne tak. A na tuto co zabralo? Pochybujem ze si ju ziskal len tym autom Volkswagen Arteon - aj ked tvrdi ze jej ho kupila mama za peniaze co opratruje v Rakusku :D Musel jej dat/slubit este nieco ine...

michaelkanr
18. máj 2024

Teraz som viackrat citala, ze na protestoch opozicie boli sibenice a truhly. Vie mi niekto dat k tomu nejaky dokaz?
Pretoze tie protesty boli prisne monitorovane, zdielane fotky aj videa a ja som nikde nic take nevidela, nepocula, nikto o tom doteraz nic nehovoril.
A zrazu, ked potrebujeme spojit atentat s opoziciou, hoci utocnik bol, podla vsetkych doterajsich informacii, osamely vlk, popleteny clovek, tak sa zacnu vytahovat taketo informacie (mne to velmi pripomina rusky utok na ukrajinu, zrazu sa vytiahlo, ze tam boli masovo vrazdeni ruskojazycni obyvatelia a rusi museli zasiahnut. Ale dokazy nikde).
Tiez sa hovori o nenavistnych prejavoch simecku. Ja stranu ps sledujem dlhsie a nikdy som z jeho strany nepocula ziadnu nenavist, len kritiku-vieme rozdiel medzi nimi?
Samozrejme, nemam oci ani usi vsade, tak ak ma niekto nejake dokazy, tak poprosim o zdielanie.

jednoduchomaria89
18. máj 2024

@hiro tak ono na tom , že sa nejaka ženská zavesí na nejakého vysokopostaveného muža nič nie je … keď sú obaja šťastní , nech sa páči . Skôr ma udivuje že sa nájde státisíce ľudí , ktorí prídu voliť a dobrovoľne to hodia takýmto ľudom , s vedomím, že to je to naj pre moju budúcnosť (a opakovane )

jednoduchomaria89
18. máj 2024

@michaelkanr ja bohužiaľ nemám žiadne dôkazy ani info . Simecku som videla vo viacerých diskusiách a aj iných politikov , zaradila by som ho ku tým slušnejšim . Objavila som akurát článok na infovojne , kde sa hovorí , že tento atentát majú na svedomí radikálni liberáli z PS… a ľudia toto čítajú a určite tomu aj veria

millenam
18. máj 2024

Atentát na Fica bol obrovský šok. Až na par výnimiek mu nikto neželá nič zlé a v boji o život mu držíme palce... Ale to, čo nám po tejto smutnej udalosti podsuvaju smeraci je hnus. Keď som počula tu teóriu, že za konanie strelca môže opozícia a niektoré média, nechápala som. Ako môžu byť tak drzi a stavať sa do pozície obetnych barankov? Ved každý to vidí, že hlavne oni robia útočnú politiku, keď nemajú argumenty osobne útočia na svojho oponenta a vymýšľajú si somariny, len aby boli pri moci. Veď ako prebiehala prezidentská kampaň... na Korcoka si vymysleli, že je vojnový stvac, že pošle slovenských vojakov na Ukrajinu a že chystá z paláca politický puč. S podporou najväčšieho experta na prevraty - Simecku.... Takéto praktiky anjelikovia na politickej scéne nerobia. Smerohlas chce ukludnovat spoločnosť? Je to obyčajné pokrytectvo. Každý nech sa pozrie na seba (hlavne Danko, Blaha, Matovic), či to v súboji o politické body nahodou neprehnali......

autor
18. máj 2024

@michaelkanr https://plus7dni.pluska.sk/gal/domov/ficovi-rok.... Skús si pozrieť článok a galériu.

Každá minca má 2 strany, a určite vinníkom nie je len jedna strana. obe strany rozduchavali vášne. Tá slušnosť chýbala. A mám pocit je to naozaj len môj pocit, že to začalo Matovičom. On bez rozmýšľania burcoval vášne až vyhral voľby 2020. Čiže ostatné strany si vzali príklad a burcuje sa naďalej.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
cafelatte
Autor odpoveď zmazal
eva8
18. máj 2024

Aky "nas", "vas" tabor? Odsudzujeme atentat? Ano.

millenam
18. máj 2024

@wolf_ moj svokor a jeho kamaráti v krčme to nevidia. Im sa zdá agresívny Simecka.

panda6
18. máj 2024

@eva8 som na to velmi zvedava. Mali by ist prikladom pre ludi, ze sa to da. Ze to myslia vazne. Inak to bude len horsie.

koniarova
18. máj 2024

@eva8 atentát síce odsudzujete, ale vždy tam dodáte to ALE.

michaelkanr
18. máj 2024

Protesty gorila? Ved tie boli pred rokmi, nemaju nic si sucasnou situaciou.
Medzitym sa udiala pandemia, vojna na ukrajine, boli u nas parlamentne a prezidentske volby…
Simecka vtedy ani nebol predseda pska.

cafelatte
18. máj 2024

@panda6 vieš tebe sa to povie ľahko, skus sa vžiť do situácie, že by v nemocnici namiesto Fica bojoval o život nedajboze Simecka a prezidentka by dala takúto výzvu, myslíš si že opozícii by to prišlo jednoduché spraviť takéto gesto? Neviem, nemyslím si.

michaelkanr
18. máj 2024

@koniarova ja odsudzujem atentat a akekolvek nasilie.
Bez ale.
Nesuhlasim s rozsievanim nenavisti, to vidim primarne na strane koalicie, staci si pozriet prispevky tarabu ci blahu. Opozicia sa stiahla, prerusila kampan pred eurovolbami, snazia sa o pokoj, simecka vyzval na 100 dni pokoja.
Dodrziava to zatial len opozicia.
Obe strany by sa mali stiahnut a urobit krok spat.

eva8
18. máj 2024

@koniarova kto?

koniarova
18. máj 2024

@eva8 aj ty. Nemala by si potrebu diskutovať na 200 strán, keby si nechcela dodať to ale.

eva8
18. máj 2024

@koniarova ?
Konkretne, prosim

koniarova
18. máj 2024

@eva8 ježiši neblázni. To by bolo na pol dňa a mne sa nechce 😂

eva8
18. máj 2024

@koniarova o.k. Teda okrem aj mna, aj ty. Teda sa zhodneme 🙂

cafelatte
18. máj 2024

@michaelkanr ty zrejme nerozumieš rozdielu pocitov koalície a pocitov opozície. Opozícia prišla o niečo, niekto jej niečo urobil, niekto jej ublížil? Má dôvod na hnev?

koniarova
18. máj 2024

@eva8 áno. Zhodneme 👍👍😁 ALE aj tak si pôjdeš svoje. 😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
jednoduchomaria89
18. máj 2024

@777januska777 niečo tam bude ... Ja zatiaľ neviem čo , aj o takom tarabovi som počula , že aky je sympatický a inteligentný , a to si ja teda vôbec nemyslím . Aj simkovicova bola údajne sympatická moderátorka

panda6
18. máj 2024

@cafelatte chapem ze to nebude jednoduche, pre nikoho z nich, ale teraz je situacia taka aka je. Ak to ludom neukazu oni, tak kto? Danko a Matovic za stolom, ano sialene .... Ak chcu naozaj ten pokoj pre ludi, musia zatat zuby. Neobvinovat sa.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
18. máj 2024

@michaelkanr vieš situácia sa vyvíja rokmi, myslím že všetko zo všetkým súvisí. Toto nie je záležitosť pár dní alebo mesiacov. To vznikalo rokmi. Si pamätám, že takto to ani za Mečiara nebolo. Opozícia chodila medzi ľudí, kortesovala pred voľbami. Vždy pár mesiacov. Ale bolo to oveľa oveľa slušnejšie ako teraz. Nenadavali si ľudia tak ako teraz. Áno oznacovali sa za babky demokratky a za modrých. Ale tak rozpoltená spoločnosť nebola.

A to sa zmenilo aspoň naozaj ja to tak vnímam príchodom Matovica na scénu, lebo on je všetko iné len nie politik. A bolo nešťastím Slovenska, že on vyhral voľby 2020. On porazil Fica a on pomohol Ficovi vstať z popola ako fenixovi. Keby bol hocikto iný vyhral, ako spoločnosť sme mohli byť ďalej. Ja som dúfala verila, že on sa do parlamentu už nedostane a dostal sa. Ostane mi dúfať pri ďalších voľbách.
Ako píšem, maslo na hlavách majú všetci ale je aj na nás občanoch, aby sme sami na seba neútočili, rešpektovali jeden druhého
Veď hádky, nenávisť zase plodí len hádky a nenávisť.

bubuska
18. máj 2024

Toto je komentár Petra Weissa z 12.04.2024, bývalý predseda SDĽ a vtedy aj šéf Fica. Stojí za to si prečítať. https://www.aktuality.sk/clanok/O2YIu0O/zlodej-...

eva8
18. máj 2024

@koniarova 😉🙂

greta90
18. máj 2024

@millenam opozícia strašila, že tu nastane diktatúra, že Fico ovládne všetky štátne zložky (?), že je ako Hitler a podobne. O osobnom živote Pellegriniho aké nechutnosti šíril Matovič a Korčok si ho ešte zavolal na volebnú noc... Takže možno teraz cez emócie ich správanie (niektorých, určite nie všetkých) koaličných politikov nie je vhodné, ale nemôžeme sa tváriť, že celý čas tu útočí len koalícia.