Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
Za mňa je to NEAKCEPTOVATEĽNÉ a maximálne odsudzujem takéto konanie.
Mať svoju politickú preferenciu je vporiaku, ak niekto nie je spokojný a nesúhlasí s aktuálnou vládou je to tiež vporiaku.
Ale ísť zastreliť človeka preto lebo sním názorovo nesúhlasíš je choré.
Po námestí mohla ísť vaša dcéra, mama, teta a tento chorí človek mohol nechtiac pri tomto svojom útoku zastreliť aj ju.
Za mňa je choré čo sa tu začalo diať po parlamentných a prezidentských voľbách. Keď niekto čo i len náznakom naznačil že ide voliť inak (nebude voliť Korčoka/PS), zjavne tých ľudí nebolo málo keď voľby dopadli ako dopadli. Tak sa začal hon na čarodejnice. Diskusia bez akéhokoľvek rešpektu voči inému názoru ako je ten ich.
Fica vôbec nemám rada. Nesúhlasím s jeho politikou. Nikdy som ho nevolila ani volit nebudem,ale či chceme či nie je premiérom tejto krajiny. Kde to žijeme,že budeme po sebe strielať. To aby si ľudia brali príklad,že keď sa mi niečo nepaci tak ho strelim?! Šialene..
@nssv2 nemal to Fico mávnutím prútika napraviť po volbach? Ako to ze je slovensko viac a viac rozdelené a nie fakt za to nikoho neobvinuj, ved Fico vravel, ze to dá do poriadku.
@lenkasarka dá sa súhlasiť co si napísala. A teraz prosím ta skus napísať aj nejaké vety ktoré povedal aby sa národ ukludnil aby tu bol aký taky pokoj. Poprosím.
https://www.aktuality.sk/clanok/1Vqb3Pw/z-atent... ale na fotkách mi prišiel zatknutý mladší človek...hnedé vlasy.
@tamitamitami presne tak a bolo to tak na oboch stranach, za sucasny stav v spolocnosti sme vlastne zodpovedni my vsetci - lebo sme sa pod vplyvom "rozdeluj a panuj" dali slepo nahnat do tych povestnych kosiarov vraj bielych a vraj ciernych oviec, delili ludi a rodiny podla politickych nazorov. To, co sa stalo, je vystraznym prstom pre nas vsetkych.
@markusrasford on národ nikdy neukludnil ani neukludni práve naopak,ale napriek tomu tento čin podla mna nebol vôbec v poriadku.
Ľudia moji, toto je strašná hrôza. Ach, to naše Slovensko. Dobre nám už bolo.... Hanba svetová, dno...
Len tie ktorým to príde "ved zasluzil si viac menej za nieco", treba si uvedomiť, ze sa toto moze stat aj ďalšiemu premiérovi, aj napr. z opozície.. tiež majú dosť (ak nie aj viac) nepriateľov tie strany. Je to choré. Slovensko sa predviedlo zase raz.
Národ, ktorí je rozbesneny celý, ako u nás už dôb covidu, by neukludnil nik. Ani Fico Ani pelle Ani simecka Ani žiadny iný jednotlivec. O tom snivajte ďalej... bud jedna alebo druhá strana bude vyvadzat viac, ale strieľať po politikoch za to?
@mandzula ja nie som v nejakom kosiari napriklad. A ani Fico nie je na žiadnej strane. To ze Fico delil ludi a vyvolával nepokoje, len aby sa ľudia hádali a on mohol schvaľovať co chce. Toto je všetko ficova práca. On nie je žiadny konzervatívec, to len on to hra na všetky strany.
Ak z tohto vytlčie ďalšie body, tak prehlasujem, ze Fico bol najväčší politik akeho sme mali a mame, škoda že je proti Slovensku.
@simca06022011 ukludnil, stačilo nemenit trestný zákon ci prepúšťať zločincov a všetko čo Fico ako premiér za tento čas spravil národ ešte viac rozdelovalo.
@777januska777 ani ja nie som na nikoho strane, snazim sa nezapadnut do ziadneho z kosiarov, netrpiet subjektivnou slepotou a tunelovym videnim, pretoze viem, ze nik nie je svaty a nazory politikov nie su pre mna dogma. Je vsak smutne, ze pre mnohych sa politika stala nabozenstvom a usporaduvaju virtualne kriziacke vypravy na kostoly s inym vierovyznanim. Rozhodne si nemyslim, ze Fico je svaty, no rovnako neverim v svatost jeho odporcov. A ze je Fico pan politik, o tom nepochybujem, akurat tym sluzi len sebe, to je velka skoda, svoj potencial mohol vyuzit inak, no na to u neho absentuje charakter.
@mandzula jasne, ze nie sú. Problem je ze Fico je neporazitelny. Ficovi odporcovia nemajú a nikdy nemali takú moc ako Fico a ani také schopnosti ako on. On je jeden z najväčších politikov slovenska a je to taka obrovská škoda, že Slovensko on tak zničil.
Ako spravny konspirator by som to vyskladal takto:
Tibor Gašpar sa v parlamente tajne stretol s ruským veľvyslancom Bratčikovom
https://domov.sme.sk/c/23330307/tibor-gaspar-sa...
Na obed pride Rusky velvyslanec tajne do parlametnu a o par hodin sa striela. Mozno Gaspar ma nejake mocenske plany o ktorych sa zatial nehovori...
Milá autorka, konštatovanie skutkového stavu nie je ani šírenie nenávisti ani schvaľovanie útoku.
Prvé čo ma napadlo, keď som sa to dozvedela bolo, že SNS a Smer je na koni. A mala som pravdu. Toľko nenávisti koľko šíria oni, nešíri snáď nikto. Ich statusu a verejné vyjadrenia hovoria za všetko.
Nečítala som komenty, nepatrím do Ficovho fanklubu, práve naopak. Tento počin je ako kopnutie do nie že osieho, ale sršnieho hniezda, sršeň rozdráždený a pokoja na Slovensku bude ešte menej ako doteraz.
@katka700 presne tak.. toto boli nevinni ludia. Tento pan mafian s maslom na hlave a spinavymi paprcami.
@fineta má. Vyslovil niekedy Fico ľútosť nad ich smrťou?
@markusrasford buďme objektívni, nie jeden raz 😊
@fineta to vážne? Ze si to nepamätám. Dohľadom si. Spomínam ako vykrikoval že oni raz povedia ako to bolo s ich vraždou.
Mne stačilo keď nejaký blázon na proteste povedal že potrebujeme niečo veľké ako bol Kuciak ....Boh ochraňuj Slovensko,aby sa takéto veci ďalej diali v našom štáte...je jedno či je to Kuciak, či dvaja ľudia v bare, či Fico...Toto sa tu nesmie diať. majme my občania viac rozumu ako politici
by som sa necudovala keby to zinscenoval sam na seba
Ľudia, ja som taká sprostá, že som klikla na túto diskusiu. Je mi zle z toho, koľko zloby tu z mnohých z vás ide a to ste matky, máte byť vzorom svojim deťom a vy tu mnohé obhajujete takýto čin!!!!!! Ja, napríklad, nemám rada Čaputovú, Lipšica, Šimečku a iné skvosty ale NIKDY nikdy nikdy by som neobhajovala, keby im niekto fyzicky ublíži. Hrať sa na Boha tým, že niekomu siahnem na život, nikdy nebolo, nie je a nebude opodstatnené nech je ten človek akýkoľvek, nech obhajuje čokoľvek a prezentuje sa čímkoľvek.
Lucia, modlite SA ruzenec kazdy den za svoju ochranu a ochranu vasich rosin, blizkych.. Of kazdeho zla a nebezpecenstiev... Sme Na konci casov..

@autorka, nie len na MK, ale aj FB diskusie sú plné škodoradosti a ľudí čo mu prajú to najhoršie.
Na jednu stranu hovoríte - kto čo seje,to žne... A vy čo teraz sejete? Trošku sebareflexie by nezaškodilo. Rozdúchavanie vášní alá Danko a Blaha je to posledné, čo teraz spoločnosť potrebuje!!