icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

simca06022011
15. máj 2024

@sickynickyobsadene krajinu si ničia občania. Nie politici.

zuzana76
15. máj 2024

@simca06022011 budeme ako v latinskej amerike, to nas caka, take mexiko, venezuela, kolumbia

kristiii
15. máj 2024

Vieš čo autorka, ja som na chvíľku behla na stránku sas na FB, ale došla som len k prvému príspevku od Grohlinga a stačilo mi prečítať pár komentárov. Takmer všetky do jedného o tom ako za všetko môžu oni, slnieckari, libelari...len Fico sám si za nič samozrejme nemôže, on je len také chúďatko, obeť. Schválne skús nazrieť, ktorá strana má aký štýl vyjadrovania na túto situáciu.

sickynickyobsadene
15. máj 2024

@simca06022011 áno, tým ze volili mafiánov.

mladena
Autor odpoveď zmazal
mandzula
15. máj 2024

@lauriik definuj nam, prosim, kto je v tvojom ponimani ten "jednobunkovec".

simca06022011
15. máj 2024

@sickynickyobsadene keď myslis

mladena
15. máj 2024

@777januska777 gramatické chyby sú samozrejmosťou

thirstymonk
15. máj 2024

Musím prvý a (predpokladám) posledný krát počas pontifikátu pochváliť hlavu tejtokrajiny. Zachovala sa ako skutočný štátnik a napriek úplne odlišným politickým názorom a opačnej strane spektra, sa postavila na tú správnu stranu a odsúdila pokus o atentát. Čosi také by sa v roku 2024 fakt nemalo vyskytovať.

777januska777
15. máj 2024

@mladena preco sama polarizujes? Ja som nikdy na vás voličov smeru nenadavala a nezosmiesnovala vás. Ved moja rodina skoro celá ma rada Fica. Moja rodina sú ľudia aj jednoduchší aj múdrejší, problem je, ze uverili Ficovi, neskutocnemu manipulatorovi. Jednému odbornému človeku, ktory práve vás voličov najviac zosmiesnuje.

thirstymonk
15. máj 2024

@naja94 Ja by som niekedy za republiku položil život... niekedy. Dnes už ani náhodou. Pôjdem ešte 4km severne a budem v lepšej krajine... Môj názor je ten, že slovensko je tak sprostý národ, že my si vlastný štát nezaslúžime a vždy bude pre nás lepšie, keď nad nami budú vládnuť česi, alebo maďari, ako posledných tisíc rokov... Naši dedovia sa v hroboch obracajú...

lauriik
15. máj 2024

@mandzula volic LSNS, Republiky

autor
15. máj 2024

@kristiii ja FB nemám, nechodím na stránky ako tu píšu mnohé podporujúce vládu alebo extrémistov. Nečítam hoaxi.
Ja situáciu vnímam tu. Vyjadrujem sa tu. Reagujem na komentáre žien matiek, zvyčajne sa aj vyhýbam konfrontáciám. Snažím sa neobvinovat nikoho, snažím sa komunikovať slušne neurazat ľudí. A naozaj prekáža mi agresia a vidím ako sa v spoločnosti stupňuje, ako si ľudia nadávajú za iné názory...a toto všetko je dôsledok. Jedny nadávajú na druhých, potom druhý na prvých... A tu máme výsledok, smutný výsledok.
Pán básnik dožije svoj život vo väzení, jeho rodina bude stigmatizovana, ublížil nielen Ficovi ale ublížil hlavne svojim blízkym.
A ja len dúfam, že nikto z opačnej strany politického spektra si nevezme príklad z toho pána básnika a neublíži niekomu ďalšiemu z terajšej opozície.

rozculena
15. máj 2024

a načo si sem dal/a teda túto tému? Musel/a si vedieť,čo to spôsobí.

gribka1
15. máj 2024

@thirstymonk Sprostý národ môžme byť, ale sme len vo vývoji, nikdy sme si neriadili vlastnú krajinu. Nikto s tým nemá skúsenosť. Stále bolo o nás postarané (skôr rozhodli za nás a my sme nemuseli ani len rozmýšľať). A nechcem nikoho uraziť, ale čo dosiahli naši dedovia?

autor
15. máj 2024

@rozculena lebo ma to prekvapilo, lebo to dávali v rádiu a nie každý o tom vedel a postrehol túto informáciu, preto som túto informáciu sem napísala.

mandzula
15. máj 2024

@lauriik a presne o tomto hovorím, o dehumanizácii ľudí s iným politickým názorom. Uvedomme si, že kým budeme takto deliť ľudí, pokoj tu nikdy nebude. Ďakujem ti za názornú ukážku, prečo sme ako spoločnosť tam, kde aktuálne sme.

thirstymonk
15. máj 2024

@gribka1 Naši dedovia dosiahli dvakrát samostatnú republiku. Tá prvá stála dosť za guwno. Tá druhá, aj keď je na guwno, ale je lepšia ako socík. Áno, to tvrdím ja, čo som sa narodil v 1993 a socík som nezažil. Stačili mi reči mojich starých rodičov o tom, ako strašne "super" tu bolo a ako strašne "super" sa tu žilo.

gribka1
15. máj 2024

Nemusíš chodiť na fcb. Stačia predsa reakcie politických strán. Kým opozícia to odsúdila, tak koalícia obvinila opozíciu.

riyadh
15. máj 2024

@volterra koledoval? Ako vazne? Nie som jeho zastannca, ale odkedy sa u nas striela na akeho kolvek politika.. Nepripustne..

riyadh
15. máj 2024

@mondolina akoze laik? Si v poriadku?

petrahl
15. máj 2024

@andrea2323 za tmy by to bolo ok? 😁😁😁

gribka1
15. máj 2024

@thirstymonk Lenže to je stále krátka doba, potrebujeme storočia, aby sme sa vykryštalizovali do civilizovaných rozmerov.

gribka1
15. máj 2024

@riyadh Zas pozor, strieľa sa na kadekoho. Politici nie sú vyvolení.

jozko_z_lesa
Odpoveď bola odstránená
andrea2323
15. máj 2024

@petrahl rozumieme si, že to bola metafora pre “len tak z ničoho nič“ 😁 sama som sa zamyslela, že ako som to napísala 🙈

rozculena
15. máj 2024

dávajú to v rádiu každých 5 minút

petrahl
15. máj 2024

@andrea2323 rozumieme, ale pobavilo ma to 😁😁😁

thirstymonk
15. máj 2024

@gribka1 Neviem, či je toto dostatočné ospravedlnenie... Podľa mňa nie. Slováci nevznikli v 1993ťom. Boli tu už tisícročia, akurát nemali vlastný štát, ale boli pod veľkou moravou, pod uhorskom a pod.

nikaeli
15. máj 2024

@vyrovnanaosoba oháňaš sa tu karmou a pritom asi ani nevieš, čo to znamená. Nie je to žiadna odplata, ani trest a už vôbec nie je zdarma. Každý má tú svoju a ja hovorím len o tom, že čo inému praješ, dvakrát sa ti vráti. Tak váž slová. Nikdy nevieš, čo si osud pripravil pre teba, či tvojich blízkych a čo je tvoja karma....