Prečo je okolo Viktora Beranka taký veľký rozruch?
Uz par dni je zamoreny cely insta a fb fotkami tohto pana. Vsetci vyplakavaju, ako keby zomrel. Preco teda neplačú aj nad vymenou inych? Preco sa rieši iba tento 74 ročný pan, ktory podla mojho nazoru uz mal skončiť davno, nakolko to uz dlho vyhlasoval. Nie je to zas len praca určitej politickej strany, nakolko tento pan sa rad zúčastňoval protestov a lgbti pochodov? Bolo by take halo, aj keby sa nestotoznoval s progresivnou politikou? Ja sa len tak zamyslam. Lebo mi to pride uz fakt otravne citat výlevy ludi, ktori v živote na horách neboli, ale zrazu z nich veľkí znalci hor z pohodlia svojich kanclikov dakde v Bratislave. Všetka cest Viktorovi za jeho pracu. Ale mozno by bolo dobre spomenúť aj jeho negatívne stranky, ktore zrazu neexistujú. Ako to, ze nenávidel Poliakov, správal sa k ludom podla sympatií a viackrát za zlého počasia nebytoval horolezcov, aj ked mal voľno. Preco z neho robia svatého otca, ktory nesmie byt vymenený mladším?
No a ty si milovníčka hôr, máš osobnú skúsenosť?
@anonym_autor preboha, ty vies o nom take info, co ja ani netusim😁😁😁 asi budes volickou vladnych stran😉
Ak by chcel skoncit, tak by skoncil a neusiloval dalej o prenajom chaty. Ta je ako jeho "dieta", 50 rokov je velmi dlha doba a ma pravo citit sa oklamany. Ja mu fandim! Na chatu chodim pravidelne.
čítala som viac príspevkov ohľadom Viktora a teda ani v jednom som nevidela, že by niekto vyťahoval progresívnu politiku a podobne. A práve väčšina príspevkov bola od ľudí priamo z hôr, nie z kanclov z BA. Vymenený byť môže ale zase za 50 rokov kvalitne odvedenej práce si nezaslúži takýto vyhadzov. Si predstav, že 50 rokov niečo buduješ a príde niekto a zoberie si to. Aha, vlastne sme to tu už mali, pár desiatok rokov dozadu, keď zrazu prišli červení bratia a ľudia si museli byť všetci rovní a majetok sa neodpúšťal ale "znárodňoval".
@anonym_autor preboha, ty vies o nom take info, co ja ani netusim😁😁😁 asi budes volickou vladnych stran😉
@stanislavicenka Samorejme, akonáhle niekto nesihlasi, tak je urcite volič Fica, HARABINA, Danka, Peleho :D tie informácie su volne dostupné. A vyjadrovali sa k tej teme viacerí ;) a uz by ste mohli prestať s dristami, ako dezolat, ficovoloc, rusofil a podobne. To nic ine k diskusii nemas?
čítala som viac príspevkov ohľadom Viktora a teda ani v jednom som nevidela, že by niekto vyťahoval progresívnu politiku a podobne. A práve väčšina príspevkov bola od ľudí priamo z hôr, nie z kanclov z BA. Vymenený byť môže ale zase za 50 rokov kvalitne odvedenej práce si nezaslúži takýto vyhadzov. Si predstav, že 50 rokov niečo buduješ a príde niekto a zoberie si to. Aha, vlastne sme to tu už mali, pár desiatok rokov dozadu, keď zrazu prišli červení bratia a ľudia si museli byť všetci rovní a majetok sa neodpúšťal ale "znárodňoval".
@mimimoje a ty poznáš jeho nástupcu? Ved to je clovek, ktory ma odsluzene na chatách az, az. To nie je Mirko, ktory predtym jazdil na kamióne a potom šiel robit spravcu chaty....
@stanislavicenka Samorejme, akonáhle niekto nesihlasi, tak je urcite volič Fica, HARABINA, Danka, Peleho :D tie informácie su volne dostupné. A vyjadrovali sa k tej teme viacerí ;) a uz by ste mohli prestať s dristami, ako dezolat, ficovoloc, rusofil a podobne. To nic ine k diskusii nemas?
@anonym_autor ty tu zacnes o tom, ze robi sa cirkus len preto lebo Beranek je "nakloneny" progresivcom a potom sa zduvas, ze sa tu taha Smerovolic? Tebe to nepride divne?
Ja som to zaregistrovala len okrajovo, neviem podrobnosti. Ak pan zapocul sumy, mohol sam dat vypoved, odisiel by so ctou, nemusel cakat na vyhadzov. Povedzme si pravdu, 74 rokov je dost, mal by to uznat a stiahnut sa, aby ho nemuseli zniest z roboty nohami napred. V jeho veku uz nik nie je zdravy a robota je to fyzicky narocna. Lenze niektori nevedia, kedy odist, myslia si, ze su nenahraditelni. Vsetka cest, ze to tam za 50 rokov vybudoval, ale to neznamena, ze tam bude do smrti.
Boli sme v Tatrách, ale poviem Vám nikdy viac. Je to predražené, špinavé, na jednej strane exluzívne rezorty v kontraste s ruinami. Zápchy ako v Nitre na Štúrovej.
Myslim že som postrehla, že aj v hoteloch nemali plno. Dokonca, že tradičný hostia z Čiech uprednostňujú Rakúsko. Ani sa nečudujem u nás je na prvom mieste biznis a až na druhom príroda. V Rakúsku je to opačne.
@anonym_autor ved ja som ziadny z tych vyrazov nepouzila😉.
@anonym_autor na Sumracnej uz skoncili prazdniny, ze?
Ja som to zaregistrovala len okrajovo, neviem podrobnosti. Ak pan zapocul sumy, mohol sam dat vypoved, odisiel by so ctou, nemusel cakat na vyhadzov. Povedzme si pravdu, 74 rokov je dost, mal by to uznat a stiahnut sa, aby ho nemuseli zniest z roboty nohami napred. V jeho veku uz nik nie je zdravy a robota je to fyzicky narocna. Lenze niektori nevedia, kedy odist, myslia si, ze su nenahraditelni. Vsetka cest, ze to tam za 50 rokov vybudoval, ale to neznamena, ze tam bude do smrti.
@anonym_24974a Presne, moj nazor. Preto nechápem, preco sa tohto zas musela chytiť nejaka strana a len rozostvavat ludi
@anonym_autor ty tu zacnes o tom, ze robi sa cirkus len preto lebo Beranek je "nakloneny" progresivcom a potom sa zduvas, ze sa tu taha Smerovolic? Tebe to nepride divne?
@viestta lebo je to pravda? Však kto to rieši, kto vypisuje statusy a podnecuje svojich voličov, aby sa v tom Rypali. Nie nahodou politici?
@anonym_24974a Presne, moj nazor. Preto nechápem, preco sa tohto zas musela chytiť nejaka strana a len rozostvavat ludi
@anonym_autor ja za tym politiku vobec nehladam. To len ludia na forach toto riesia.
@anonym_autor
@anonym_autor ty tu vyťahujem hneď v úvode výrazy ako progresivci, lgbt, pochody a zduvas sa, keď ti niekto napíše proti názor a rozčuľuješ sa, že sa do toho ťahá politika. Však tu ju hneď v prvom príspevku vyťahuješ. A tvrdíš, že politici teraz zneužívajú Viktora, ja teda asi čítam zle fóra a príspevky ale zatiaľ som videla len príspevky od iných turistov, ľudí z hôr a podobne a nie od politikov.
@anonym_autor na čo tie drísty o Bratislave,lgbt? To si si mohla tiež odpustiť. Osobne som nevidela vyjadrenia politikov,ale ľudí.
@viestta lebo je to pravda? Však kto to rieši, kto vypisuje statusy a podnecuje svojich voličov, aby sa v tom Rypali. Nie nahodou politici?
@anonym_autor ja vobec nepozeram kto to riesi. Ked som k tomu nieco citala, tak to boli obycajni turisti, horolezci a clenovia roznych turistickych klubov, ktorym sa cele vyberove konanie zdalo celkom netransparentne. Tu neslo o Beranka ako takeho, ale o to kto a ako vyberal a ako vyber obhajovali.
Asi si vcera nepocula, co pobedal podpredseda tur.zvazu. "co sa cudujete, kazdy by si tam dal svojho"
Tak o tom to cele bolo🤮
Je to podnikateľ 😁už ma zarobené dosť si myslím. Keď tam chcel dať niekoho svojho tak si mal chatu kúpiť keď sa dala alebo postaviť svoju. Keď si chce dať KST do vlastnej chaty niekoho vlastného tak mi to fakt nepríde divné. A úprimne ja chodím veľa po horách a chatách a moc príjemných chatárov nikde nie je. Super že si žil svoj sen a keďže zarobil stále môže. Ale ako hovorím chata nie je jeho.
@anonym_autor niečo podobné ako Kukura v BA v Divadle Arena. Tiez si asi myslel, že si zaslúži tam byt, kým ho nevynesu nohami napred.
Jajaaj smerohlasacke trolie trúby dostali noty na zamorenie diskusii? Koľko vám platia za tieto dristy? Lebo nikto pricetny a normalny nebude dobrovolne a zadarmo obhajovať mafiu pri moci a jej šikanovanie normálnej vacsiny na SVK. Hanba vám!
👍👍👍👍👍👍👍👍
Presne, nariekajú aj tí čo doteraz nevedeli, že nejaký Viktor existuje
Koľké tu boli aspoň na Rysoch😂
Koľké tu boli aspoň na Rysoch😂
@gribka1 niekoľko krát!
Najväčší zážitok mám, keď som bola v Kúpeľoch Lučivná a bol tam vychovávatel ktorý organizoval turistiku. A poznal sa s chatárom a ten nám porozprával ako to funguje priamo na chate a zaujímavo a vtipne. Ešte to bola tá stará chata.
@anonym_autor "Preco z neho robia svatého otca, ktory nesmie byt vymenený mladším?" No.lebo politika sa dnes vtahuje do vsetkeho, kazda strana si z toho chce vytrieskat co najviac. Dnes sa udalosti nedeju, dnes sa udalosti vyrabaju. Na objednavku, podla poziadaviek zadavatela.
Rozostvavat ludi, tato vláda štve vsetkych uz od covidu. To je inak cas ked som si uvedomila, kto fico a a jeho kamosi su, lebo som videla ako kecaju a nadávajú a silou mocou robia bordel. Dnes na nich dobrého slová nemam, presne preto, ze robia zle, ale kazde svoje rozhodnutie si obhajuju nejakou blbou výhovorkou. Alebo samozrejme nejakým obvinovanim druhych. A nikdy ale fakt nikdy nepochopím, ako si veriaci a konzervatívci môžu brat Fica ci republiku za konzervatívnych politikov.
Ja to nechápem tiež. V 74 rokoch mohol skončiť aj sám... A teda na teplé miestečka sú vždy nejaké lobby, len aj on mal kedysi asi nejaké keď sa tam dostal a udržal a že si myslel že ho stade odnesú nohami vpred až je jeho problém.
Rozostvavat ludi, tato vláda štve vsetkych uz od covidu. To je inak cas ked som si uvedomila, kto fico a a jeho kamosi su, lebo som videla ako kecaju a nadávajú a silou mocou robia bordel. Dnes na nich dobrého slová nemam, presne preto, ze robia zle, ale kazde svoje rozhodnutie si obhajuju nejakou blbou výhovorkou. Alebo samozrejme nejakým obvinovanim druhych. A nikdy ale fakt nikdy nepochopím, ako si veriaci a konzervatívci môžu brat Fica ci republiku za konzervatívnych politikov.
@777januska777 vsetky tie zrudy, ktore su dnes na SVK pri moci mali cez kovid naskreckovane pľúcne ventilatory LEN PRE SEBA v pivniciach svojich vil. Zatial v nemocniciach zomierali ludia koli ich nedostatku a na uliciach a na internete burcovali ludi, aby nedodrziavali opatrenia a neockovali sa. Kto uz len toto verstvo môže velebit?!
Boli sme v Tatrách, ale poviem Vám nikdy viac. Je to predražené, špinavé, na jednej strane exluzívne rezorty v kontraste s ruinami. Zápchy ako v Nitre na Štúrovej.
Myslim že som postrehla, že aj v hoteloch nemali plno. Dokonca, že tradičný hostia z Čiech uprednostňujú Rakúsko. Ani sa nečudujem u nás je na prvom mieste biznis a až na druhom príroda. V Rakúsku je to opačne.
@jananovotna88 to som si aj ja povedala tento rok po týždni v dolomitoch .Kašľať prepchate ,predrazene Tatry .

Pozadie pridelovania chat je nejasne. To je ten problem, nie pan Beranek ako osoba.
A menili chatara na dvoch alebo troch.