Prečo tie objektívne média mlčia?
Obvinenie zo sexuálneho obťažovania.. a médiá sú ticho. Na každého iný meter? Nerozumiem tomu. Kebyže sa jedná o podporovateľa inej strany, už je to všade
Co kde kto? Ak o tom mlcia odkial to vies ty? A o com vobec tocime?
však napíš niečo bližšie, alebo daj link ak sa niekde niečo napísalo.
Evidentne viacerí tu nevieme o ničom.
https://www1.pluska.sk/soubiznis/fero-joke-celi... Fero Joke obvinený zo sexuálneho obťažovania.
Keď ho budú verejne "lynčovať" bude ti lepšie?
Aké médiá? Čo to má štátna televízia dávať v hlavných večerných správach, že jeden homosexuál pod vplyvom alkoholu chytil iného homosexuála za brucho a zadok? Nie, nepodporujem to, práve naopak. Ale prečo by to mali riešiť médiá a čo to má spoločné s tým, že koho dotyčný podporuje politicky. Čo za chudáka si, že tu ťaháš do tohto politiku, ktorá s týmto nič nemá a pritom nemáš gule na to, aby si to napísal/napísala pod svojim nickom.
podľa toho, čo som čítala, tak trochu prehnané za mňa. A ak by to bolo reálne, tak sa za to bude zodpovedať. Aké objektívne média by sa k tomu mali vyjadriť? Či vláda kvôli tomu zasadne?
https://www1.pluska.sk/soubiznis/fero-joke-celi... Fero Joke obvinený zo sexuálneho obťažovania.
@anonym_782bcd prvzal zodpovednost za svoje nevhodne spravanie
na drihej strane - ti dvaja "postohnuti" so spravili skvele PR
podľa toho, čo som čítala, tak trochu prehnané za mňa. A ak by to bolo reálne, tak sa za to bude zodpovedať. Aké objektívne média by sa k tomu mali vyjadriť? Či vláda kvôli tomu zasadne?
@ibrunova priznal to, vysvetli, prevzal za svoje nevhodne spravanie zodpovednost.
podla mna reagoval perfektne.
co su oni zac ? nemaju blizko k nejakej teraz uz vladnucej strane v cechach blizko ?
fero robi na politikov vtipy takze asi to niekoho nahnevalo tak idu takto k nemu..
inak si zisti koho je pluska.. a to sa nikoho nezastavam. Ak je problem treba riesit.
ked sa prevalil skandal, ze Maros Kramar potlapkal maskerku po zadku, mozno presne ti, co su teraz zruteni, reagovali tak, ze ved no a co...netreba robit z komara somara...ved to je normalne...nevksune sexisaticke poznamky muzov voci zenam su OK, je OK, ked chlap zapuska na zenu, je OK, ked jej v praci komentuje oblecenie...je OK, ked ma na nu dvojzmyslene poznamky...
v nasej spolocnosti sa za normalne pvazuje prilis vela nenormalnych veci.
a potom sa taketo niecoi stane v opacnom garde a komplet pokrytecka uderak sa ide zxblaznit.
@anonym_782bcd prvzal zodpovednost za svoje nevhodne spravanie
na drihej strane - ti dvaja "postohnuti" so spravili skvele PR
@nyusika toto mi presne napadlo, keď som ich videla a počula. Že kto to je, že si robí takéto PR. Niekto, kto je naozaj obeť, ak by vystúpil verejne, tak by hovoril o obťažovaní a traume. Oni venovali obťažovaniu pár slov, zato dlhočizný monológ rečiam okolo.
po vojne je kazdy general preco mu to nepovedali tam ?
kazda baba keby ju niekto chyti zazadok tak leti facka a oni pohoda isli dalej., a ta 10 minutova tlacova beseda
@anonym_autor o co ti ide?
ked sa prevalil skandal, ze Maros Kramar potlapkal maskerku po zadku, mozno presne ti, co su teraz zruteni, reagovali tak, ze ved no a co...netreba robit z komara somara...ved to je normalne...nevksune sexisaticke poznamky muzov voci zenam su OK, je OK, ked chlap zapuska na zenu, je OK, ked jej v praci komentuje oblecenie...je OK, ked ma na nu dvojzmyslene poznamky...
v nasej spolocnosti sa za normalne pvazuje prilis vela nenormalnych veci.
a potom sa taketo niecoi stane v opacnom garde a komplet pokrytecka uderak sa ide zxblaznit.
@nyusika presne, zrazu skandal, lebo si to dovolil medialne znamy gay 😃 ze inokedy mozno oni sami niekoho nevhodne balili niekde na party a niekomu sa to mozno nepacilo a povazoval to za obtazujuce, o tom isto nemoze byt ani rec 😃 keby sa k nim takto spraval nejaky “no name” chlap, tak to ani neriesia, ale ze si mozu kopnut do niekoho, kto ma inak za sebou krasne ciny, pomaha atd, to vyuziju.
@anonym_autor
Smeracka uderka aj na mk
@anonym_autor nemusíš všetkému rozumieť. Jeden bulvár sa uz tym pochválil príde aj ďalší a bude po búrke.
@anonym_autor tie objektívne média co ich spomínaš robili pr ko niekedy tomuto komikovi? Keď mu nerobili vtedy potom nemusia ani teraz.
Neviem kto mlčí. Dosť článkov k tomu, aj jeho vyjadrenie.Sklamal ma trochu,ale ak by potĺapkanie a obchytanie cez oblečenie bolo tým najväčším dnom, neboli by sme až tak zle na tom..Kauza Čistý deň -oproti tomuto peklo.Toto,čo urobil som síce od neho nečakala, ale je sympatické,že sa neschováva ako tisíce iných známych . Nejaké potľapkanie po zadku je v našej spoločnosti tolerované denne a bez povšimnutia.On sa k tomu postavil .Je citlivý človek a neprekvapilo by ma,keby to neustál a stiahol sa .Chýbal by mi veĺmi jeho humor.
Neviem kto mlčí. Dosť článkov k tomu, aj jeho vyjadrenie.Sklamal ma trochu,ale ak by potĺapkanie a obchytanie cez oblečenie bolo tým najväčším dnom, neboli by sme až tak zle na tom..Kauza Čistý deň -oproti tomuto peklo.Toto,čo urobil som síce od neho nečakala, ale je sympatické,že sa neschováva ako tisíce iných známych . Nejaké potľapkanie po zadku je v našej spoločnosti tolerované denne a bez povšimnutia.On sa k tomu postavil .Je citlivý človek a neprekvapilo by ma,keby to neustál a stiahol sa .Chýbal by mi veĺmi jeho humor.
@andrejka2424 suhlasim, paci sa mi ako clovek, aj ked aj on ako clovek robi chyby. Ale to aj ja robim chyby a niekedy situaciu nevyhodnotim spravne. On ale paroduje vladu, ministerku kultury....a preto tento lync, Ved konecne nieco nasli a mozu utocit.
Páči sa mi titulok: Fero Joke čelí nechutným obvineniam zo sexuálneho obťažovania, pritom nechutné neboli obvinenia, ale to obťažovanie, ku ktorému sa vlastne priznal, oľutoval ho, čo mu slúži ku cti. Nie je to teda nič vymyslené, je to proste fakt, stala sa chyba.
wow zasnem nad niektorými komentmi, a teraz opacne, ked by to spravil muz hetero nejakej hetero zene, mladej babe, tiez by to bolo akoze v pohode, lebo je to citlivý muz a bol opitý atd? ako dvojake metre sa tu vytahuju, fuj
ako ok ospravedlnil sa, ale teraz akoze co, zabudnute?
@anonym_autor objektívne média? A v ruskej pravde už o tom písali? Teba nehnevá ani tak to, čo sa stalo, ale že tie hnusné "pro-ameriské" média nie sú z toho až tak paf, že?
Úplne jednoduché riešenie jeho dilemy o posúvaní sa vpred . Prestať chlastat.
@andrejka2424 A keď si odmyslíš "ačohentizmus", je podľa teba jeho správanie v poriadku? Keby išlo o tvoje dieťa, ako by si reagovala?
Ku cti mu slúži že priznal chybu a nezahmlieva. Avšak u mňa klesol na dno. Takéto správanie by sme ako spoločnosť tolerovať nemali. Ak sa po alkohole nevie vpratať do kože, tak nech nepije.
@nyusika presne, zrazu skandal, lebo si to dovolil medialne znamy gay 😃 ze inokedy mozno oni sami niekoho nevhodne balili niekde na party a niekomu sa to mozno nepacilo a povazoval to za obtazujuce, o tom isto nemoze byt ani rec 😃 keby sa k nim takto spraval nejaky “no name” chlap, tak to ani neriesia, ale ze si mozu kopnut do niekoho, kto ma inak za sebou krasne ciny, pomaha atd, to vyuziju.
@sissy27 ale to neznamena, ze to ma prejst bez povsimnutia.
kvitujem reakciu Fera, uorimne napisal,z e si je vedomy chyby atd...
@andrejka2424 A keď si odmyslíš "ačohentizmus", je podľa teba jeho správanie v poriadku? Keby išlo o tvoje dieťa, ako by si reagovala?
@mandzula nie, jeho spravanie nie je poriadku a a sam si je toho vedomy.
ale teraz co ? ideme ho verejne pranierovat a zatvarat do klietky hanby ?

ohľadne obvinenia koho?