icon

Prečo voliči podporujú Pellegriniho?

mikasa_ackerman
27. mar 2024

Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
tykat
30. mar 2024

Attilka je hlavne madar, znamy madar a o to ide, nahnat hlasy z juzneho slovenska. Aj keby to bol tanecnik cardasu tak posluzi.
Je smutne ze volby nie su suboje programov ale kupovanie hlasov. A v tom je Pelle o hodny krocisko popredu, nic nenechava na nahodu.
Ale tipujem ze vyhra Korcok kedze je tu silna motivaca ist volit proti Ficovi. Uvidime o tyzden.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
kristiii
30. mar 2024

@eva8 to je presne o tom, že sám Pelle si je vedomý, že svojou samou "osobnosťou" nedokáže presvedčiť väčšinu, tak si treba podchytiť iných.

aduskalac
30. mar 2024

@eva8 šak jeho sponzor je Bődor tak koho iného by podporoval

eva8
30. mar 2024

Analytický tím projektu Hoaxy a podvody skúmal web www.ivankorcok2024.sk, pretože doména indikuje oficiálnu, reprezentatívnu webstránku jedného z kandidátov na prezidenta a obsahuje tiež vymyslené citáty jedného z prezidentských kandidátov. Háčik je v tom, že tím Ivana Korčoka si tento web neobjednal, naopak podá žalobu.
https://www.ta3.com/clanok/931695/objavil-sa-po...

moin2009
30. mar 2024

@mikasa_ackerman ja by som ešte niečo dodala, pred 5 rokmi kandidovala Caputova ako členka strany PS ktorú v tej dobe skoro nikto nepoznal. Fico sa rozkrykoval ako chce byť nestranné keď je v strane PS, ktorá v tej dobe nebola ani parlamentná a nemala myslím ešte ani posty v komunálnych voľbách. Caputova sa vzdala členstva PS. A dnes tu máme podrztasku Pellegriniho ktorý je predseda koaličnej strany a predseda parlamentu a to už nikomu nevadí .. a hlavne nie Ficovi že ano

aduskalac
30. mar 2024

@moin2009 a hlavne keď sa v rádiu prekecol že on kandiduje aby ochránil túto vládu tak to už len bude nestrannost

ddaassuullaa
30. mar 2024

Lebo..

🤮

eva8
30. mar 2024

Mne je Pellegriniho luto. To je cista pomsta Fica
@ddaassuullaa

ddaassuullaa
30. mar 2024

@eva8 ano je, ale mne ho luto nie je. Keby bol aspon raz v zivote chlap, tak sa zdekuje z politiky, sadne na traktor a bude s Gerym🐕 uzivat "naskrabkane". Ale on nie je, nase*ie si do huby 30x denne a stoji pred tymi kamerami a fotakmi s vedomim, ze vsetci ho vidia ako uplneho niemanda

ddaassuullaa
30. mar 2024

Dalsi na "pobavenie". Tento kus 💩...ma byt prezident🤮

aduskalac
30. mar 2024

@ddaassuullaa presne ani mne ho není ľúto,nech Matovic zverejny čo ma ak teda má a nech trpko oľutuje kandidatúru.Keby oni mali na niekoho niečo tak by sa s nikým nesrali a hneď by to zverejnili

gir
30. mar 2024

Svätý Korčok, bude predĺženou rukou Sorošovskej mafie a jeho mimovládok a znova zabudne podať daňové priznanie

gir
30. mar 2024
eva8
30. mar 2024

@gir rozpis podrobnejsie o tej Sorosovej mafii. Vseeetko, co vies. Dakujem

moin2009
30. mar 2024

@gir a čo ta sorosova mafia robí vysvetlí to blizsie

aduskalac
30. mar 2024

@gir svätá prostota

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
moin2009
30. mar 2024

@gir a ty vôbec vieš kto je George Soros? Je to 90 ročný starý pán ktorému je verím v dobrom ukradnuté nejaké Slovensko :D

322sima123
30. mar 2024

@mikasa_ackerman aby nevyhral korcok, ďalší tipek ako caputova.. už máme takých ľudí dosť

eva8
30. mar 2024

@322sima123 Caputova + Korcok su viac ako koalicia (Smer + Hlas + SNS). Teda su to fakt 2 silne osobnosti, klobuk dole. Caputovu uznaval takmer cely svet, len my, Slovaci, jej mame dost... Co uz 🙃

777januska777
30. mar 2024

@322sima123 podporuješ tradičnú rodinu, vieš o tom, ze korcok je zástupca tradičnej rodiny (roky zije vo zväzku s jednou zenou) a pelle nie, keďže je člen lgbti a dokonca sám podporil v parlamente registrované partnerstva?

aduskalac
30. mar 2024

@322sima123 tak nápis čo také hrozne pre Slovensko urobila Caputova

panda6
30. mar 2024

.

ddaassuullaa
30. mar 2024
mey8
30. mar 2024

@chodec15 na tretej strane si napísal, že : ,,tam kde platím zdravotné, tam ma osetria ..." 😅 vidím ze si si už doplnil informácie a struhas tu machra ale na 3tej strane si bol za ..... neviem odkiaľ berieš informáciu, že som cely život strávila na sk ( co je teda len tvoja milna domnienka) ale je mi to jedno, tebe skladať účty rozhodne nebudem...😅

chodec15
Odpoveď bola odstránená
mey8
30. mar 2024

Až teraz docitavam celú diskusiu😅 keby som to spravila ešte predtým než som na teba po prvý krát reagovala, tak by som sa neunuvala a nechala by som to bez povšimnutia po 1. Si úplne.....
A po 2. Iný ti tu už naložili a to celkom kvalitne, a bohužiaľ tvojej prázdnej hlave to evidentne vôbec nepomohlo... 😅🤣 zbytočné teda na teba teda reagovať... 😅🤣budem vedieť do budúcna 😅🤣

viestta
30. mar 2024

@gir Pellegrini sa 3.5.2019 stretol s Americkym prezidentom Trumpom, asi je predlzena ruka americkej administrativy