Prečo voliči podporujú Pellegriniho?
Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣
@tykat nejako nevnímam o com sa bavíte. Ja ti vravím prečo sa ja bojím pelleho, lebo fakt sa bojím mafie smeru a toho co ešte chcú dosiahnuť a cez pelleho budú mať volne ruky.
Ja osobne mam zo smeru obrovský strach, oni majú také možnosti urobiť úplne všetko co chcú, keď získajú aj prezidenta už budú nezastavitelni.
Ak vyhrá Pelle budeme najprogresivnejsou liberalnou demokraciou v strednej Európe, no nieje to paradox ?! ☺️
@nezabudka3391 no aspon vidime aka cenova skupina ala pivo a borovicka voli Pelleho😹😹😉😉
ps: uplne chapeme preco podla teba nic mudreho nepovedal a neurobil🤭🤭😝😝
@nezabudka3391 chápem, ze Fica ako hrozbu nevidíš, nevnimas ho tak. On je reálne, ale obrovská hrozba. Ta strana nemá žiadne hodnoty, žiadne názory, riadia sa len a len peniazmi a bohatými ľuďmi, ktorí riadia cez smer štát. Uvedom si, ze smer je najväčšia strana, smer ma všade poslancov, starostov ci primátorov. A všetci títo sú prepojení na hlavný smer. Kde vládol smer v meste co obci, vždy ale vždy sa kradlo. Porozmýšľaj koľko predražených stavieb ste mali v obci ci v meste a kolko stratených peňazí? Smer ma jedinú hodnotu a to je kradnúť a keď sa raz do smeru dostaneš, bud pomôžeš kradnúť dobrovolne alebo ta prinutime. Smer aj dobrých ľudí zničí, lebo ich potrebuje.
@galioska mne nevadí nejaký gay, pokiaľ sa nepretŕča s holou riťou kade tade a správa sa normálne a slušne. nepotrebujem progresívcov, aby ma učili tolerancii, mám ju aj bez nich. veď
oni sami ju nemajú
@zmrzlinka8 pointou nebol gay.
@zmrzlinka8 toto nie je o konzervativcoh a progresivcoch. Pelle nie je ani jeden ani druhý. Pelle a smer boli vždy len sami za seba, len nám ľuďom tu pohodia nejaké problémy aby sa konzervatívci a progresivci medzi sebou hádali a aby oni mohli robiť čo chcú. Za celú svoju históriu robili a robia všetky rozhodnutia na každú stranu a kde im to v nejakom momente vyhovuje viac, tak sa priklonia na tu stranu. Ale reálne im je to úplne jedno, hlavne aby mohli kradnúť, lebo vedia, že kradnúť budú len vtedy ak sa Slováci budú ďalej hádať.
@nezabudka3391 Korcok je mafian?
Ja tovidim tak. Ako odusevneny Husak sa dostal do podrucia ZSSR, tak sa Fico dostal do podrucia mafie. A tak mu neostava nic ine, ako chranit ich kozu. Kto vypustil z vazenia vraha? Meno nie je zname
@zmrzlinka8 a čo čakáš, že budú ľudia robiť, keď niekto napíše tak debilné dôvody ako @pr85, že nesúhlasí so zavedením registrovaných partnerstiev (ktoré podporil aj Pelle) a s posielaním vojakov na Ukrajinu (ktorých môže vyslať akurát tak Fico). Ďalšia napíše, lebo je pekný, iná, lebo nechce Korčoka, ale prečo, to vlastne nevie.
Inak, čo sa týka toho Forroa, mne bolo jasné, že ten podporí Pelleho, však ten mal v predvolebných diskusiách rovnaké reči ako Fico, len s maďarským prízvukom. Ale teda ja čo mám rodinu v okrese Dunajská Streda, všetci a volili aj volia Korčoka.
@kofilka33 teraz citam tvoj prispevok. Ludia nie su pokrytecki. Neotocili. Otocil P. tym, ze tvrdil, zue s F. nebude sediet. Bola moznost neist do koalicie s nikym a bola by mensinova vlada. Zachoval by si tvar. Ale chuda, dostal sa do sachu s F. Vybral si sam. To sa skor SaS podlizovala PS. Ona skoncila kvoli arogancii ako skoncila. Celkom rozumiem P., ze nechcel riskovat. Cize nie ludia otocili proti P. On sklamal ich doveru. A bude to pokracovat aj v prezidentskom kresle.
Komunisti sa naucili hrabat pre seba, odrobinky dat statu. O.k., mne sa idea komunizmu paci, ja by som bola aj za prvotnopospospolnu spolocnost 😉 , ale to by sme nesmeli byt chamtivi, pudovi, ale poctivi.
No a sucasna vlada smeruje k diktature. Jeden spolocny nazor vsetkych obcanov, jeden spolocny ciel. Modry konik nezrusi, aby zanechali "slobodu slova". Statna televizia ma interpretovat len postoje vlady. To sme uz mali. V sucasnosti mame aj sukromne televizie a rozhlas, niektorym uz niekedy vlada odmietla niekam vstup, rozhovory. Ale to nevadi, budeme mat vystup zo statnej televizie a rozhlasu... 🙂
@777januska777 ale aj ja sa ho bojim, presne preto ze bude mat Fico volne ruky, ale Korcoka vobec nepoznam, viem len to ze ho pretlaca PS a je proti Ficovi. Keby bola volba Caputova Korcok nevaham a volim Caputovu, keby Pelle a Caputova tak Caputovu, keby Korcok a Kotleba, bez vahania Korcok. Takto som stale na vazkach.
Cenzura v priamom prenose. Akurat som o tom pisala. (Moj "vycuc")
Nový film Erika Baláža má problémy s uvedením. Nejde pritom o žiadnu politickú drámu či triler odhaľujúci zákulisie organizovaného zločinu a prepojenia na politikov.
"Premiéru sme mali naplánovanú na 6. decembra 2023, no museli sme ju zrušiť. Keďže ŠOP je vlastníkom filmu, potrebovali sme na použitie súhlas. Ten sa nám získať nepodarilo. Film sme teda ani nemohli prihlásiť na festivaly," hovorí. "O film prejavila záujem aj verejnoprávna RTVS s tým, že by sa mohol vysielať počas sviatkov na prelome rokov. Ani im sa nepodarilo získať súhlas na vysielanie,“ dodáva Baláž, ktorý práve prostredníctvom hlucháňa poukazuje na ničenie našich lesov a drancovanie prírodného dedičstva.
Vo filme sú použité aj fakty aj z oficiálnych dokumentov ŠOP.
Jej vedenie sa však zmenilo s nástupom novej vlády a novým ministrom životného prostredia Tomášom Tarabom,
Na otázku, prečo ŠOP neposkytla súhlas na prezentáciu filmu, sme odpoveď do uzávierky článku nedostali.
Nedozvedeli sme sa teda ani to, prečo sama ŠOP najprv film zverejnila na verejne dostupnom youtubovom linku a následne ho pred dvoma dňami stiahla.
Pripomína, že film je súčasťou väčšieho projektu na ochranu hlucháňov podporeného z európskych financií.
„Samotné použitie európskych financií je podmienené bezplatným zverejnením filmu
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23305963/balaz-film-tara...
@mikasa_ackerman Lebo
@beataxxx kde Blaha vykrikoval tento vulgarizmus? No lebo našla som na internete, že nič vulgárne nepovedal, ale tí protestujúci. Naď urážal všetkých, aj slušných ľudí s iným názorom a keď sa tu teraz robia tieto protesty na podporu Korčoka, tak takisto sa to tam hemží vulgarizmami napríklad na ministerku kultúry, ale to je samozrejme v poriadku.
@greta90 snad nechcete tvrdit, ze ministerka kultury je kompetentna osoba……nad nepovedal nic vulgarne- ked ficovi priaznivci liezli na plot okolo palaca, povedal, ze lezu ako opice….to je vulgarne?
https://www.youtube.com/watch?v=i5KgZQFURso@chodec15 blbosti riadne píšeš 😅🤣 vidno ze si ,,roky žil v zahraničí " a nevieš takú základnú vec....
Ja platím zdravotne v štáte v ktorom nežijem, nepracujem ... a osetria ma aj tu na Slovensku aj v tom štáte... a keby sa mi čokoľvek nedajbože stalo, osetria ma v celej EU.... asi tu niekomu niečo uniká.....😅
@krajinka to si tí chlapi čím starší tým krajsi. Na svoj vek vypadá super
@aduskalac dúfam že to bude jeho koniec. Ale určite mu dali ešte niečo pomimo. Ale neviem či Maďarov presvedčí to že ide o obchod. Keďže za celý čas Ficovej vlády tam nezasadali. A zrazu sú im Maďari dobrí
Neviem, ci je vhodne polozena otazka preco? Ludia pri takto volenej otazke maju tendenciu ist do obrany, vlastne nedostanu na vyber. Musia. Ja si skor nemozem pomoct nechapem, ako je mozne, ked uz tam tak dlho s Ficom po roznu bol doteraz nedal dokopy tie cesty, skoly, platy, nemocnice.....ako je mozne, ze nic z toho za tych vela rokov, lebo uz nie sme ani najmladsi stat nic nestihli ani kus pohnut vpred a to neviem ci niekto tusi kolko miliard eurofondov tu uz akoze pristalo a nikde niet vidiet nicoho.
A aj tu beriem odpoved, ze mozno radi sponzorujeme niekomu vilu pri mori a frajerku a podobne srandy a je to vporiadku ak sa takto ludia rozhodnu. Ja len ci vedia, co podporuju tejto skupine nasich (teda mojich isto nie) ludi.
@atinkaa mna zaujali skor odpovede preco nebudu volit jedneho alebo druheho. Niekedy je jednoduchsie zdovodnit preco nie ako to preco ano. Ak mas na vyber z dvoch moznosti, tak skor ti je jasne preco jedna nie. Aj ja viem preco nie PP, tam viem vymenovat niekolko riadkov preco nie. Preco ano Korcoka vymenovat viem, ale ten zoznam je kratsi. ale urcite to nie je (ako to uz odznelo v nejakej diskusii) lebo sa mi paci ako chlap.
@viestta ako pokojne to moze byt aj to ake su dovody nevolit, mne pride skor zasadne to preco, tam sa zatne vela ludi a ani nevedia preco tomu tak je, ale citia ze sa na nich tlaci.
Ono inak tie dovody su popisane preco, sme jednoducho krajina, kde je sociologicky zmapovane, ze to co je navonok, ako je niekto obleceny, upraveny, ako velmi je to in, ako velmi je to take uhladene a pekne to je pre nas zasadne - take krasne ale prazdne nam vacsine vyhovuje. A to je potom aj dovod preco sa odpusti nulovy vykon za skoro 30rocnu karieru, pretoze to uz by za nimi aj nieco mohlo byt viditelne ale nevadi - hlavne nech reprezentuje
Uf, Pellegrini ma pod palcom aj zapasnika MMA
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/attila-v...

@tykat vies, fico tam nechce korceka lebo bude ako caputova a ta mu nesedi, on potrebuje ulizanca aby mu skakal tak ako bude on piskat. A srandou je ake je slovensko konzervativne a odrazu im nevadi nejaky gay🤟🏻😉.