Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty
Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.
@ddaassuullaa P. zahlasoval za registrovane partnerstva
@eva8 podpisal by zakon ako prezident?
Toto si mozte vypocut 🙂
Pozvani boli prvi traja kandidati s najvacsim poctom hlasov podla prieskumu do Fun radia: Pellegrini, Korcok a Harabin. Pellegrini neprijal, siel nahradnik Matovic. Pytal sa Sajfa. Nadlahceny rozhovor vypoveda o charaktere, jasnosti, strucnosti. Vsimnite si maly detail (kedze niekoho kampan je zalozena na zapredani statu, vlastenectve...): niekto o vlastenectve rozprava, iny vlastenectvo prejavuje skutkami.
Harabin:
Matovic
Korcok
@eva8 ako Pele mele?
https://www.aktuality.sk/clanok/oVLHEfm/tazky-t...
@ddaassuullaa neviem, ci by podpisal, v sucasnosti Pellegrini nevystupuje ako svojpravny kandidat (nemoze, ani nebude moct, podla vsetkeho), zastupuje Fica a mafiu, do ktorej su zapleteni.
Harabin uz hned volicom nepriamo odkazal, aby podporili Pellegriniho. Otvorene nemoze, pretoze je Pellegriniho kandidatura protipravna a Harabin si cti pravo nadovsetko 😉 a poda vopred neuspesnu iba staznost (?) na ustavny sud po zvoleni P. (Naozaj poda?) Vyborny tah, Harabin je prefikany pokrytec, to sa neda nevyzdvibnut 👍 Len nerozumiem, ako to jeho rozumni podporovatelia nevidia. Robi kampan Pellegrinimu. Vlastenci....
A Danko? Hra sa na sikovneho obchodnika, tiez je presibani. Koalicia je pripravena na vsetko. Ma ciel, ktory musi splnit. Ucel svati prostriedky. Tvrda, bezkompromisna disciplina zaobalena krasnymi slovami 😐
@ddaassuullaa vypocujem, vdaka. Privlastkom podrztazka sa nazval sam. A zludovatelo to. Myslim, ze to bol premysleny plan koalicie, aby mohli bez problemov nazyvat "na oplatku" Korcoka podrztazkou Bruselu. Co vobec nie je pravda.
Korcok vzdy sluzil "zamestnavatelovi". Teda statu, a ako prezident bude sluzit ludom za dodrzania ustavy. To da logika. Maju Slovaci logiku?
@chodec15 ja som dospelá. A teba nemusí vôbec zaujímať aké v som si zadala pri zakladaní účtu. Radšej sa zamysli nad názvom tvojho účtu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....vidieť, že si jeden z tých, ktorí už ani rozmýšľať nevedia. Za teba rozmýšľajú v tv novinách, ty chodec vymytý.

Jednoznačne Korčoka v druhom kole. Pellegriniho budú voliť len hlupáci, darebáci a zlodeji, ktorí ťažia z vlády SmeroHlasu.