Prečo voliť Igora Korčoka? Tu sú argumenty
Dobrý deň,po rozhovore s už dospelou a myslím že aj pomerne vzdelanou dcérou asi pôjdem voliť Korčoka. Inému nie som ochotný dať hlas a ešte včera som myslel,že ani voliť nepôjdem. Napíšete mi argumenty prečo áno resp prečo nie? Ďakujem za každú odpoveď a prajem pekný deň.
@jana_eyre_2 no staci ze bije partu so Simeckom. To hovori za vsetko. A este donedavna sa vyjadroval na adresu slovakov dost nekorektne. Ten urobi za peniaze cokolvek. A vyslovene mi je nesympaticky. To uz radsej Pelle ako mensie zlo, ten vie aspon rozpravat bez papiera a nie co mu kto napise.
@kosicanka2018 prepáč ale píšeš hlúposti, ani nemám chuť ti ich vyvracať, pretože viem že akékoľvek argumenty pre ľudí ochotných voliť pelleho.a harabina nie su dostatočne.
@anaj_janka inak to co si napísala chodcovi, nedávno bol v parlamente zákon, ktorý vďaka koalícii neprešiel a to, ze dieta ma pravo na doprovod v nemocnici. Ďalšie veci, aké teraz tvrdíš, keď sa hlasovalo vo vláde za obmedzenie potratov ešte za matovica a neprešiel ani jeden, kvôli terajšej vládnej koalícii. A za ďalšie tvoje názory áno prečo nedajú? Ved Fico, pelle tu vládli roky rokuce, prečo to nikdy nerobili, prečo nikdy nepridali žiadne príspevky, prečo sme roky rokuce za ich vlády mali na dieta 25 eur? Prečo za svojej vlády nič nerobili pre rodiny, deti, pracujúcich ci dôchodcov? A an teraz co urobili za svojej vlády dnes? To som ti už napísala.
@777januska777 ano, riadne si nalozila do ustneho otvoru predpokladajuc, ze volici opozicie su rovnake akvariove rybicky, ako volici mafie. Smutne, ale pravdive. A tie kecy o zenach a par prispevkov nad nou link s Ficovou, Blahovou....etc "uctou". Dali by sa pokracovat, no skoda slov na tie slovne prujmy
@kosicanka2018 a taky harabin je aký prezliekac? Ten stihol prezliecť aj režim, keďže bol aj v komunistickej strane na pozicii sudcu. 😀
Áno
@kosicanka2018 inak a tvoj ďalší príspevok, fu pelle vie rozprávať? No neviem co som ja videla, keď bol s korcokom v diskusii moc toho nenahovoril, bol ako skolačik, ktorého pani učiteľka karha. Urobíš na neho bu, tak by sa aj zľakol. Rečník veľmi slabý. Takže ak ako dôkaz, že vie rozprávať berieš jeho videa, tak áno to vie, tých pár viet zvládne aj s nasepkavacom.
@anaj_janka a zamyslela si sa niekedy, kde sa stracali tie peniaze pre skoly, cesty a nemocnice pocas 12r vlady smeru, kedy sa ani nikomu vo vojne financne nepomahalo?
A ked si myslis, ze nasa fantasticka socialna vlada urobi nieco, v zmysle, v ktorom pises, tak to sa velmi mylis..
Uz moznost mali. A pomohli, to ano. Ale Len sebe!
Fico je king, on presne vie, co hovorit, aby mu to ludia nekriticky zrali..
Najprv nezmyselne ale poriadne vystrasit, potom ponuknut riesenie..
Zbohom slovensko, si v ....
Volit budem korcoka. myslim, ze nemam inu moznost.
@jana_eyre_2 napodobne je to tak s Korcokom 👌🏻
@777januska777 a o tom je krasa demokracie. Kazdy si voli koho chce a koho uzna za vhodne. Apropo...aj tak je to cele iba o tom Rozdeluj a panuj. Rozdelena a pohadana spolocnost sa lepsie ovlada. Naslubuju hory doly a v skutocnosti im ide iba o vlastne blaho a bankove konto...
@kosicanka2018 presne. Takže návrh je voliť presne rovnakých co boli doteraz a môžu za túto rozdelenu spoločnosť? Lebo čím väčšiu hlúposť vláda robí a druha strana vidí, že je to blbosť a tak sa snaží druhu stranu presvedčiť. Tak to bolo počas matovicovej vlady, kde robil dost hluposti ako taka loteria napriklad. A dnes to mame počas vlády smeru, kde smer robí jednu hlúposť za druhou a my si ideme ich predstaviteľa zvoliť ešte aj za prezidenta aby mohli tie hlúposti robiť dokonale ci ako?
@777januska777 samozrejme, lebo najlepsim riesenim je volit dookola tych istych a dufat, ze tentokrat to bude ine!!
Irony off....
Takto zrejme rozmysla typicky volic tejto luzy..
@apolka77 prečo nie korcok? Presne preto ako ty, jeho fanúšik, reagujes na iný názor. Pozri sa na seba. Nemám snáď ja právo na vlastný názor? Pozri aká si ironická a nepríjemná voči tým čo nechcú voliť tvojho obľúbenca. Robím snáď ja toto? Ja som len povedala na čo mám právo ale celé PS s korcokom na čele by najradšej tých čo si dovolia mať iný názor poslali na Sibír že? Takže preto nie korcok.
Myslím, že sa voliči smeru a podobných nedokážu na vec pozrieť nezaslepene..lebo fuhrer povedal, že Korcok je zapredanec a všetci bez zistenia skutočnosti áno áno..lebo niekto z hentych súdruhov povedal ,že rusom treba ruky nohy bozkávať, osloboditeľom, tak samozrejme ..lebo niekto povedal ,že liberálny fašizmus, inak krásny vymyslený výraz, tak áno áno..reálne nikto z týchto ľudí nemá ani len pojem o tom ,čo je fašizmus, čo je liberalizmus a co znamená...presne sem sme sa dopracovali ,chyba školstva.. treba národ viac vzdelávať, keď na tom vláda, miesto mafiánskych praktík zapracuje ..nuž len potom ich už voliť nebude nikto ..
@hopsas inak a také dezinformacne stránky sú na tom inak? Lebo teda ako som videla ja, tak opačná strana barikády a podporovatelia pelleho ci harabina nie sú ukážkový príklad tolerancie.
Nie, lebo PS….
@januelik aj kdh podporuje korcoka. Môže byť?
@777januska777 ale my tu hovoríme ako reagujú ľudia na tejto stránke nie inde. Ja som sa jej snažila vysvetliť že keď je na mňa nepríjemná len preto, že mám iný názor, pričom ja jej tolerujrm jej názor, niečo tu nie je v poriadku. Čiže zamyslite sa milí voliči PS kde je vaša tolerancia, o ktorej tak radi a veľa hovoríte. Lebo ja ju tu nevidím.
@777januska777 kdh nekomentujem vobec. dufam , ze v buducich volbach ostanu pred dverami
@jana_eyre_2 kto povedal, ze bol? napisala som , lebo PS= lebo ho podporuje PS
@777januska777 a co ked KDH ho podporuje, nechapem... KDH je najvacsi fail politiky...
@hopsas no a co ze ludia reagujú na tejto stránke takto? To ja prídem na stránku pelleho, ze v živote nikdy ho nebudem voliť, ludia ma tam dobre, že nepreklaju a to bude pre mňa akoze dôvod ho nevolim? No neviem ja som si nejako myslela, ze kandidáti sa vyberajú na základe iných preferencií.
A keď sme uz pri tolerancii, ta nebude nikdy, kým vláda nebude schopná zaviesť reálne pokoj medzi ludi svojimi rozhodnutiami, čím viac konflikt bude vláda hrotit, tým horšie. A vidíš, ficov pokoj nikde.
@hopsas ja reagujem čo si napísala v prvom príspevku na Korcoka komu slúžil...že je to klamstvo lebo slúžil Slovensku a nie politikom . Tu nejde že más iný názor ale že šíris klamstvo , budem veriť že si nevedela čo znamená práca kariérneho diplomata.
Pre mňa sú rozhodujúce fakty a argumenty...nie názory ktoré si vycucali z prsta hoc.aky ľudia. A ešte sa tvária keď píšu nezmysly ako im je ublížené.
@krasneleto v čom? Aké rozhodnutia nová zostava kdh vykonala aké ta presvedčili o tom, ze su fail? Lebo zatiaľ v novej zostave ani neboli vo vláde. Kdezto Fico, hlas ci sns, sú tam už roky. A rozpadute cesty ci nemocnice, ktoré sú tu ešte od socializmu sú ich vizitka.
@777januska777 KDH nikdy nemoze ist ruka v ruke s PS. absolutne volnomyslienkarstvo nikdy neslo dokopy s krestanskou vierou...
ostatne neriesim. za mna jedno obrovske sklamanie

@anaj_janka presne a preto bacha na pelleho, keďže jeho vláda schválila posielanie peňažného balíčka na ukrajinu a rovnako iba vláda môže poslať vojakov na ukrajinu a noe prezident a kto je sucast vlady vieme, zdravotníctvo a skolstvo je aj vďaka jeho vláde v takom stave v akom je, keďže bol premiérom a áno aj ten dôchodok, keďže druhý pilier sa vďaka vláde zas plánuje rozkradnut co su úspory na dôchodky, ktoré potom nebudú. Správne súhlasím len nie Pelleho.