Premiér vojny
Je Fico podla vas premier vojny a kolaborant, alebo len skuseny politik na vsetky 4 svetove strany, ktory si prave dnes spravne uctil hrdinov 2. svetovej vojny v Moskve?
@napetra Fico si kupuje lajky, takisto komentare, hadam si nemyslis ze to su vsetko komentare od realnych ludi. Niekde som o tom citala.
Nakopirovane profily, generovane prispevky, aby to vyzeralo, ze je neskutocne popularny a sympaticky v spolocnosti.
@dora281 prečo si vymazal komentár mne určený? Chcela som ho čítať,fakt a prestaň byť tak "slizký" 😉
@dora281 Ujo dávaj si pozor na druhý pilier a ďalej lietaj,ako chceš,asi kúpaliská, voda, ponorte sa do minerálnej vody...je jedno kam 🤭
@dora281 prestaň svoje veci riešiť na sieťach! To je jediné,čo ti poradím. Som rada že si tak úprimný,alee ja nie som psychologička (úprimne rýchlejšie rozoznám "šajby" koni a psov,ako ľudí-som milá, počúvam,ale iba času) 🤭
@dora281 prestaň svoje veci riešiť na sieťach! To je jediné,čo ti poradím. Som rada že si tak úprimný,alee ja nie som psychologička (úprimne rýchlejšie rozoznám "šajby" koni a psov,ako ľudí-som milá, počúvam,ale iba času) 🤭
@zuzanita1609 si ho vystrašila 😏
@zuzanita1609 si ho vystrašila 😏
@mizoko na 75 rokov by mal mať trošku... och predstavím si pána v 75 rokoch a bude tu písať o dojení,,alebo mu to ešte slúži... úprimne volám tetky z kostola,nech si ho umerkujú,alebo políciu. Prepáč "dora" (aj to ten nick stojí za všetky red flagy). Keď si predstavím môjho otca v jeho veku,no hnus,v živote by sa takto môj otec nevyjadroval.
@mizoko na 75 rokov by mal mať trošku... och predstavím si pána v 75 rokoch a bude tu písať o dojení,,alebo mu to ešte slúži... úprimne volám tetky z kostola,nech si ho umerkujú,alebo políciu. Prepáč "dora" (aj to ten nick stojí za všetky red flagy). Keď si predstavím môjho otca v jeho veku,no hnus,v živote by sa takto môj otec nevyjadroval.
@zuzanita1609 ja som nestihla prečítať čo ti písal alebo čokoľvek iné čo písal 😅 netuším čo to je za osobu ale divné to bolo 😸
Na oslavy do Moskvy mohli ísť len pozvaní. Orbán ani Trump pozvánku nedostali, ani ostatní, ktorí tam neboli včetne predstaviteľov pobaltských krajín. Ak by ani Slovensko nedostalo pozvánku, nemohol by tam ísť a táto diskusia by nevznikla. Možno aj v Izraeli je podobné fórum a tiež tam riešia, či mali ísť zástupcovia Izraela do Moskvy.
@done pozvánku do Moskvy si vynútil Fico, keď bol u Putinovej vtierky- propagandistky Skabejevovej. To by si musel/a počúvať od začiatku vojny, čo táto ženská natrepala v tej svojej relácii. Žalúdok by sa ti obracal. FIco sa jej tam podložil ako na tácke a sám sa vyjadril,že by tam chcel byť 9. mája. No a ona mu to rada vybavila- postrčila túto prosbu do ruského paláca. Oni potrebujú takýchto pajácov, aby obhájili svoje krvavé ruky.
Skabejevová spolu s manželom zarobí za svoju propagandu viac než 126-tisíc eur ročne, čo je ekvivalent ročného dôchodku 150 ruských dôchodcov!
Jej výroky:
"Je načase, aby Rusko vykonalo demilitarizáciu nielen Ukrajiny, ale aj Severoatlantickej aliancie," povedala v polovici apríla 2022 vo vysielaní.
Po pohrebe britskej kráľovnej Alžbety II. v tom istom roku vyhlásila, že Rusi mali počas smútočného aktu bombardovať Londýn jadrovými zbraňami.
@zuzanita1609 ja som nestihla prečítať čo ti písal alebo čokoľvek iné čo písal 😅 netuším čo to je za osobu ale divné to bolo 😸
Snáď ti to pôjde, poprosím tvoju fundovanu odpoveď 😉
Snáď ti to pôjde, poprosím tvoju fundovanu odpoveď 😉
@tetapetra keďže som historik a viem,že dnes sa rozoberá Gluck a jeho - Kde inde bolo také Slovenské národné povstanie ako na Slovensku - že sa bojím ten link otvoriť 😅 už stačí. Fakt už stačí. Zrazu je tu toľko historikov že asi by som mala vrátiť diplom lebo oni majú nejakú alternatívnu históriu o kt ja nič neviem.
No a žienky ako ste dnes oslávili výročie skoronanebovstupenia Našeho Pana RF?
@tetapetra keďže som historik a viem,že dnes sa rozoberá Gluck a jeho - Kde inde bolo také Slovenské národné povstanie ako na Slovensku - že sa bojím ten link otvoriť 😅 už stačí. Fakt už stačí. Zrazu je tu toľko historikov že asi by som mala vrátiť diplom lebo oni majú nejakú alternatívnu históriu o kt ja nič neviem.
No a žienky ako ste dnes oslávili výročie skoronanebovstupenia Našeho Pana RF?
@mizoko kukla som si kratšie video. Zase navozili dôchodcov 🤦🏻♀️.

@viestta oni vás na to pomaličky zvykajú takže ľuďom to už príde normálne ba až ziadane
@mizoko ja este stale nepatrim do tej skupiny "vas". Este stale viem rozlisit pricinu od dosledku a slizke hovado v ludskej kozi od cloveka s charakterom a zasadami.