Premiérov 32-ročný syn Michal Fico si bez hypotéky kúpil ďalší byt v lukratívnej časti Bratislavy
https://dennikn.sk/minuta/5028358/
Už vieme prečo bolo treba konsolidovať a dvíhať dane.
Takže Slováci, DOKEDY??
Počkať... Konsolidácia je preto, aby si Fico mohol kúpiť byt. Aha, ok, chápem.
Simeckova manka faktrurovala tri krát. Takže Slováci, dokedy?
Vo výsledku ich koniec nedopadne dobre, kniha Žalmov 73. kapitola
treba byť aj ďalej ticho, zachvíľu nás naženú aj v sobotu do práce, a my Slováci čo urobíme? sklopíme hlavu, oči a samozrejme šomrajúc pôjdeme aj tie soboty 👏👏👏
@anonym_36a31c a co vyfakturovala ? tento byt ? alebo predr.ala x milionov z EU fondov ?
alebo zaplatila Kalinakove vily, ktore nepriznal (porusenie zakona)...co vsetko vyfakturovala ? megalomanske vecierky ? predava zbrane na Ukrajinu mimo dohod s EU ? slope a fetuje v parlamente ?
OK, pokial sa ukaze, ze porusila zakon, urcite bude znasat konzekvencie.
Ocakavam, ze takto isto dokladne sa budu vysetrovat VSETKY fejly sucasnej vladnej kolailcie.
\vlastne - nebudu, zrusili sa UOO, Gasar ma amnestiu, Kovacik je vonku z basy a mame dalsiu novelu prijatu v ultrakratkom konani na ochranu klucovych svedkov...
Vy mate este silu sa nad tym rozculovat? Zriesime tu nieco? Pojdes pred parlament protestovat? Roky rokuce sa tocime v tomto a ziadna zmena. Kolko takych kauz sa prevalilo, nesie tu niekto za nieco aj zodpovednost ???
Pravdu mas, ale jedna lastovicka leto nespravi ... v tomto pripade ani vela lastoviciek .. mas moznost ist raz za cas k urne a povedat svoj nazor a tym to aj hasne
Vy mate este silu sa nad tym rozculovat? Zriesime tu nieco? Pojdes pred parlament protestovat? Roky rokuce sa tocime v tomto a ziadna zmena. Kolko takych kauz sa prevalilo, nesie tu niekto za nieco aj zodpovednost ???
Pravdu mas, ale jedna lastovicka leto nespravi ... v tomto pripade ani vela lastoviciek .. mas moznost ist raz za cas k urne a povedat svoj nazor a tym to aj hasne
@anonym_04e96a my, naivne optimistky, stale dufame, ze konecne aj tie slaboduche pochopia, ze politika sa ich bytostne dotyka.
aj ked ju nesleduju...vsetko sa ich tyka, aj ked to nevnimaju.
a mozno aspon jedna z nich si toto uvedomi.
cize - treba to pisat, treba to velakrat pisat...proste stale a furt
@anonym_36a31c Uľavilo sa Ti? 16 rokov a nejaká mesačná Šimečkova mama?Znieš jak doris.
@anonym_04e96a my, naivne optimistky, stale dufame, ze konecne aj tie slaboduche pochopia, ze politika sa ich bytostne dotyka.
@nyusika presne, naivne a optimistky ... pred 20 rokmi by som verila aj ja ... ale verit sa ma v kostole, realita tu je ina. Budem verit dalej, ak vas uvidim za to realne aj nieco spravit, nielen z domu vypisovat do nejakeho fora pre mamicky
@nyusika presne, naivne a optimistky ... pred 20 rokmi by som verila aj ja ... ale verit sa ma v kostole, realita tu je ina. Budem verit dalej, ak vas uvidim za to realne aj nieco spravit, nielen z domu vypisovat do nejakeho fora pre mamicky
@anonym_04e96a rob, co uznas za vhodne 🙂
@anonym_04e96a Preto by si mala zase voliť Ficka....
@anonym_04e96a a ty si uz nieco realne spravila? Co?
@anonym_04e96a a ty si uz nieco realne spravila? Co?
@enmery a ty dokial beries, ze som ho niekedy aj volila????
@viestta A preco by som ja mala nieco spravit? Tiez mi ostava frflanie a mam uz roky na to, aby som vedela, ze s tym nic nevyriesim, len sa rozputa hadka zbytocne
Ja tu mamicky neburcujem slovami a aj tak s tym nic nezriesime
Ved sa hadajte, jedna aj druha strana, pred vianocami, ked sa tak velmi nudite 😅
@nyusika no, ja sa trosku bojim, ze tu urcita cast ludi "nepotrebuje pochopit"... lebo oni v kradnuti vidia zlo len vtedy, ked nemozu aj oni... inac je to s kostolnym poriadkom... takze zcasti u nich panuje zavist a zcasti je to hrdina... a chceli by aj oni... popripade "to nie je prauda co sa o nich pise"...
treba byť aj ďalej ticho, zachvíľu nás naženú aj v sobotu do práce, a my Slováci čo urobíme? sklopíme hlavu, oči a samozrejme šomrajúc pôjdeme aj tie soboty 👏👏👏
@zuzacka16 bude to ako za socializmu, vtedy bývali pracovné soboty
Ficov syn nepotrebuje na byt peniaze z konsolidácie, aj bez nich je za vodou.
Figuruje v piatich s.r.o.
Agentúra SMER, s.r.o.
Lumina AI s.r.o.
Modon, s.r.o.
OCRacing, s.r.o.
Reality Scanner s.r.o.
a jeho svokor je Miloslav Čurilla, člen predstavenstva ECO – INVESTMENT a.s. a predseda predstavenstva najväčšieho slovenského celulózo-papierenského podniku Mondi SCP Ružomberok
@anonym_36a31c ano, našla sa nezrovnalosť smiešnych 260€ eur tak nielen preto fico tak rýchlo stíchol a prestal to pred ovcami opakovať.
@anonym_36a31c manka??? Ja som myslela, že Šimečkov pes.😭
Henten zasran sa teda vedel narodit. A ked mu po fotrovi aj komplet chyba chrbtova kost a akykolvek zmysel pre nejaku moralku a slusnost, tak ma v zivote vyhrate.
@anonym_6c51ac A vieme aj kontext? Lebo ja na tvojom linku vidim akurat to, ze niekto ma dom. Ak si nanho zarobil vlastnou sikovnostou, tak to nemozes porovnavat s nejakym 30-rocnym protekcnym spratkom, ktory za fotrove nakradnute peniaze skupuje polku centra a sam nedokazal ani hovno.
Ficov syn nepotrebuje na byt peniaze z konsolidácie, aj bez nich je za vodou.
Figuruje v piatich s.r.o.
Agentúra SMER, s.r.o.
Lumina AI s.r.o.
Modon, s.r.o.
OCRacing, s.r.o.
Reality Scanner s.r.o.
a jeho svokor je Miloslav Čurilla, člen predstavenstva ECO – INVESTMENT a.s. a predseda predstavenstva najväčšieho slovenského celulózo-papierenského podniku Mondi SCP Ružomberok
@anonym_6c51ac nie nepotrebuje.Ale ani Fico a spol nepotrebujú nakradnute eurofondy ked majú kráľovské platy a predsa
@anonym_6c51ac netreba zavidiet bud sa narodis do tej spravnej postielky, alebo vlezies do tej spravnej postele alebo sa sama pricinis aby si sa dobre mala. Uplne najlepsia kombinacia vsetkych troch moznosti.
@anonym_6c51ac že ťa hanba nefacká sem takto zverejňovať niekoho dom a ešte ich prirovnávať k tomuto " synáčikovi ".
@anonym_6c51ac A vieme aj kontext? Lebo ja na tvojom linku vidim akurat to, ze niekto ma dom. Ak si nanho zarobil vlastnou sikovnostou, tak to nemozes porovnavat s nejakym 30-rocnym protekcnym spratkom, ktory za fotrove nakradnute peniaze skupuje polku centra a sam nedokazal ani hovno.
@zorienka28 zarobiť ako zamestnanec na takýto dom sa nedá, takéto domy majú majitelia firiem, ktorí majú mnoho zamestnancov. Až budú mať aj ich zamestnanci takéto domy bude na Slovensku dobre.

sak nezavidme, nie ? urcite si zasluzil
P.S. - ironia