Premiérov 32-ročný syn Michal Fico si bez hypotéky kúpil ďalší byt v lukratívnej časti Bratislavy
https://dennikn.sk/minuta/5028358/
Už vieme prečo bolo treba konsolidovať a dvíhať dane.
Takže Slováci, DOKEDY??
@anonym_autor ak by si mala otca politika a matku dobru právnicku, profesorku tiež by si mala😉
@zorienka28 zarobiť ako zamestnanec na takýto dom sa nedá, takéto domy majú majitelia firiem, ktorí majú mnoho zamestnancov. Až budú mať aj ich zamestnanci takéto domy bude na Slovensku dobre.
@anonym_6c51ac vsak zacni aj ty podnikat budes mat aj ty taky dom a samozreje sa postaras aby ich mali aj tvoji zamestnanci.
@zorienka28 zarobiť ako zamestnanec na takýto dom sa nedá, takéto domy majú majitelia firiem, ktorí majú mnoho zamestnancov. Až budú mať aj ich zamestnanci takéto domy bude na Slovensku dobre.
@anonym_6c51ac Hovorim niekde, ze su zamestnanci? Je evidentne, ze podnikaju. A neviem, s akou krajinou porovnavas Slovensko, ale zamestnanec nikde nema tolko, ako majitel firmy. Na druhej strane nema ani tolko zodpovednosti a prace. Ked chces prijem uspesneho majitela firmy tak si zaloz firmu, kde je problem? Ja ako majitelka firmy ti mozem povedat, ze moja pracovna napln tak 3x prevysuje zamestnancovych 40 hodin, a prvych par rokov som si vyplacala najprv nic a neskor tolko, ako zamestnaci, kym som zacala normalne zarabat.
Simeckova manka faktrurovala tri krát. Takže Slováci, dokedy?
@anonym_36a31c to ako vazne toto? 😂
Pane boze udri 🙏
Nikomu nezavidim, nikomu zle neprajem, ale tak nalejme si cisteho vina - asi to nebude uplne jeho zasluhou a my ostatni mozeme aj skapat od psoty 😀
Nikomu nezavidim, nikomu zle neprajem, ale tak nalejme si cisteho vina - asi to nebude uplne jeho zasluhou a my ostatni mozeme aj skapat od psoty 😀
@zupka33 Osobne sa k tomu staviam tak, ze je to zial realita tejto krajiny a nic to nemeni na tom, ze my ostatni si tiez mozeme zariadit zivot podla nasich predstav. Vid ta baba, ktorej dom tu niekto postol. A poviem ti tak, Fico a jemu podobni nie su stastni ludia. To je zivot plny intrig, kalkulacii, konfliktpv, nenavisti co nosia v sebe, tlaku udrzat sa pri moci, aj z toho prameni ta nenasytnost, ako keby mala vykompenzovat tuto mizeriu. Ver mi, ze nechces zit ako oni.
@anonym_6c51ac že ťa hanba nefacká sem takto zverejňovať niekoho dom a ešte ich prirovnávať k tomuto " synáčikovi ".
@anonym_75583b ten dom na MK zverejnila sama majiteľka, tak sa skľudni
@anonym_75583b ten dom na MK zverejnila sama majiteľka, tak sa skľudni
@anonym_6c51ac Ano, ale davat to do tohto kontextu je uplne trapne. Nevieme nic o majitelke toho domu, a ked jej muz uspesne podnika, prajem im to z celeho srdca. Je nieco ine, ked niekto systematicky desatrocia okrada tento stat a obcanov, a potom z toho bez hanby nakupuje rodine nehnutelnosti. Ty naozaj nechapes ten rozdiel?
@anonym_6c51ac vsak zacni aj ty podnikat budes mat aj ty taky dom a samozreje sa postaras aby ich mali aj tvoji zamestnanci.
@viestta ja podobný dom mám, ale za peniaze zarobené v zahraničí
@anonym_6c51ac Neverim ti, a vies preco? Lebo toto je uplne ze klasicky konikovsky argument na kazdy zavistlivy komentar - "ja nezavidim, ja sama mam to iste/este viac". Nie, ty si cakala, ze tu zacneme vsetky s tebou zdielat tvoju zavist a to sa nestalo, tak sa to snazis teraz zahrat do outu s tym, ze aj ty mas dom. Inak by si nepisala, ze "niektore tiez nic nemusia robit".
@anonym_6c51ac Neverim ti, a vies preco? Lebo toto je uplne ze klasicky konikovsky argument na kazdy zavistlivy komentar - "ja nezavidim, ja sama mam to iste/este viac". Nie, ty si cakala, ze tu zacneme vsetky s tebou zdielat tvoju zavist a to sa nestalo, tak sa to snazis teraz zahrat do outu s tym, ze aj ty mas dom. Inak by si nepisala, ze "niektore tiez nic nemusia robit".
@anonym_0146e8 "aj niektoré tu na MK majú v živote vyhraté". Kde tu vidíš závisť? Tiež mám v živote vyhraté, neriešim hypotéku, mám svoj dom so záhradou a pardon, nemám bazén, radšej idem do hotela s wellness. A nikoho s nikým neporovnávam. Ešte raz pre menej chápavých: "aj niektoré tu na MK majú v živote vyhraté" to je všetko, bodka.
@anonym_0146e8 "aj niektoré tu na MK majú v živote vyhraté". Kde tu vidíš závisť? Tiež mám v živote vyhraté, neriešim hypotéku, mám svoj dom so záhradou a pardon, nemám bazén, radšej idem do hotela s wellness. A nikoho s nikým neporovnávam. Ešte raz pre menej chápavých: "aj niektoré tu na MK majú v živote vyhraté" to je všetko, bodka.
@anonym_6c51ac Jaj, tak tym si teda myslela seba? Tak potom super, len nechapem myslienkovy pochod za tym, preco davat tuto informaciu do kontextu s korupciou a rodinkarstvom. Prisla si k majetku nepoctivo?
@anonym_6c51ac prečo si tu potom nedala foto tvojho domu, ale dávaš tu cudzí?
@anonym_6c51ac Tak urcite 🤣🤣
@anonym_6c51ac prečo si tu potom nedala foto tvojho domu, ale dávaš tu cudzí?
@anonym_aa4377 lebo nemám potrebu sa tu chváliť čo mám na rozdiel od majitelky toho domu, ktorý tu zverejnila. Ešte raz pre menej chápavých: "aj niektoré tu na MK majú v živote vyhraté"
@anonym_6c51ac "ja podobný dom mám, ale za peniaze zarobené v zahraničí"
" Tiež mám v živote vyhraté, neriešim hypotéku, mám svoj dom so záhradou a pardon, nemám bazén, radšej idem do hotela s wellness. "
Ad1.
Preco sem teda nedas svoj dom a pod to popisok, ze aj ty patris medzi tych, co to maju v zivote vyhrate? Preco zbabelo pouzivas inu zenu?
Ad2.
A ak niekto iny ma poctivo na svoj dom zarobene, znamena to, ze mlady je tiez tym ospravedlneny? Niet mu co vycitat?
U teba dom ako dom? Je fuk, ako k nemu niekto prisiel?
Alebo kam teda tvoj arguemnt mieril? O com si vlastne nechcela tym hovorit?
Ako vobec suvisi s temou?
Ci to ti len tak blikla volna asociaca v hlave a nevedela si odolat nutkavej myslienke?
@anonym_aa4377 lebo nemám potrebu sa tu chváliť čo mám na rozdiel od majitelky toho domu, ktorý tu zverejnila. Ešte raz pre menej chápavých: "aj niektoré tu na MK majú v živote vyhraté"
@anonym_6c51ac Mne sa skor menej chapava zdas ty, lebo vyhrate-nevyhrate, nikto netusi, preco to davas v tomto kontexte. Tema nie je "co kto ma", ale to, ze dlhotrvajucou korupciou na Slovensku prichadzaju k majetkom ti, ktori si to zasluzia najmenej, ako napriklad synacik z povolania. Ty si proste videla tu fotku v inej diskusii, a zo zavisti ti nenapadlo nic lepsie, nez uplne mimo kontext to zazdielat sem stylom ze "aha, aj ona ma!". Niektore baby sa tu nad tym pozastavili, tak sa to snazis teraz uhrat na to, ze aj ty mas.
Počkať... Konsolidácia je preto, aby si Fico mohol kúpiť byt. Aha, ok, chápem.
@anonym_36a31c nechapes
@anonym_6c51ac ja som si nevšimla, že by majiteľka toho domu mala potrebu sa chváliť, za to z tvojich príspevkov kričí zívisť jedna radosť 🙂
keby mam plat ako on alebo hocikto kto ma plat ako on toiez by som dcere kupila dom bez hypo ... a pomahala ako sa dalo .. pri jeho plate to problem nieje ... tak co? kazda jedna z nas by to spravila detom ..a ten plat ma pretoze tam bol zoleny..ci on a ci niekto iny .. platy maju krasne - nieje to tajomstvo takze naco sa rozculovat?
keby mam plat ako on alebo hocikto kto ma plat ako on toiez by som dcere kupila dom bez hypo ... a pomahala ako sa dalo .. pri jeho plate to problem nieje ... tak co? kazda jedna z nas by to spravila detom ..a ten plat ma pretoze tam bol zoleny..ci on a ci niekto iny .. platy maju krasne - nieje to tajomstvo takze naco sa rozculovat?
@ukgirls Hej, to má "z platu"...😂
@anonym_autor teraz zavidis alebo co? Ma bohatého svokra.
To, ze taky Matovic ma poskupovanu polku Trnavy ti už žily netrvá, ze? Jaj, ale ten si na to predsa "zarobil". Zabudla som, ja blba.
@ukgirls Ze z platu 2 byty v centre Bratislavy bez hypo 😂😂 mam dost. Dam ti taky priklad, skusim pomaly. Pred par rokmi sa na Slovensku zacal pouzivat novy portal, slovensko.sk ci tak nejak to je, a ten stal 2 miliardy eur. Portal uplne nefuncny, pomaly, neprehladny, no cele zle, ale to je teraz vedlajsie. Robi sa to tak, ze vezmes nejaky uplne lubovolny statny projekt, dajme tomu tento portal napriklad, alebo dialnicny usek, alebo most, alebo co chces. Tento projekt sa nasledne naceni asi tak na 20000% realnych nakladov a vycleni sa rozpocet, do ktoreho prispievas aj ty zo svojich dani. Clovek napojeny na vladu (svokrov bratranec, teta Anka, alebo uspesne podnikajuca manzelka) dostane instrukcie, aby zalozil schrankovu firmu niekde na Cypre, a do popisu si uviedol viac-menej tie aktivity, ktore projekt vyzaduje. Nasledne schrankova firma tohto cloveka zalozena pred mesiacom ako jediny uchadzac tendra ten projekt vyhra, a spravi ho na co najnizsie mozne naklady, v pripade mosta napriklad tak, ze sa zruti a zabije dvoch robotnikov.
Zvysok sa rozdeli medzi zadavatelov (koalicnych papalasov) a z toho sa potom nakupuju byty v centre jedna radost.
Investicny bytik mlademu Ficovi sme zaplatili my vsetci. Chapeme sa?
To, ze taky Matovic ma poskupovanu polku Trnavy ti už žily netrvá, ze? Jaj, ale ten si na to predsa "zarobil". Zabudla som, ja blba.
@anonym_c80a04 Sim nevedela, že Matovič tu vládne už 4té volebné obdobie...
@anonym_c80a04 Sim nevedela, že Matovič tu vládne už 4té volebné obdobie...
@enmery no vidis, niekto potrebuje 4, niekomu stačí 1. Ani nie celé. Asi tak nejako sa to robí!
Moj kolega, ktory ma nizsi plat ako ja, ked uz nema bonus, v zaprdenej diere cely zivot so ženou škrečkuje, a kúpili svojim deťom aj byt aj dom, bez hypotéky na zapade. Obyčajný človek, urcite nema žiadne kšefty pomimo, tak celkom tomu nerozumiem, ale očividne sa to dá. Co sa tyka tohto prípadu, je to take okate samozrejme, no ktory rodic by nedal svojmu dieťaťu, akurát, ze z našich peňazí, ale ved to nevadí, z takých sa najlepsie dáva, ze ano. A to sa podla mna este veľmi veľmi musia krotiť a ovladat aby to nebolo pre verejnosť pri takých kúpach viac pohorsujuce. Ich podanní im dopraju a my to snad zmeníme nadobro v budúcich voľbách.
@anonym_c80a04 že mladý fico má za svokra menom Čurilla, toto nevymyslíš.
Moj kolega, ktory ma nizsi plat ako ja, ked uz nema bonus, v zaprdenej diere cely zivot so ženou škrečkuje, a kúpili svojim deťom aj byt aj dom, bez hypotéky na zapade. Obyčajný človek, urcite nema žiadne kšefty pomimo, tak celkom tomu nerozumiem, ale očividne sa to dá. Co sa tyka tohto prípadu, je to take okate samozrejme, no ktory rodic by nedal svojmu dieťaťu, akurát, ze z našich peňazí, ale ved to nevadí, z takých sa najlepsie dáva, ze ano. A to sa podla mna este veľmi veľmi musia krotiť a ovladat aby to nebolo pre verejnosť pri takých kúpach viac pohorsujuce. Ich podanní im dopraju a my to snad zmeníme nadobro v budúcich voľbách.
@anonym_1161cf Mas pocit, ze niekto z koalicie "cely zivot skreckuje"? Alebo ze byty Fica juniora su vsetko, co vlastnia? Prosim ta, ti maju tolko miliard nahrabanych kdesi po roznych kontach na rozne mena v roznych krajinach, ze sa to hadam ani neda zratat. Nechapem, ako toto moze niekto obhajovat, ze "svojmu dietatu vsetko" - nie. Oni kupuju nielen detom, ale aj celej rodine, a vies preco? Tie byty, restiky, potraviny, to vsetko su pracky penazi. Kupis za nakradnute, prenajmes, a zisk su cistucke, oprate peniaze, ktore si v klude mozes dat do danoveho priznania (aj ked pochybujem, ze su v tomto cisti). Alebo si nahadzes fiktivne trzby na diskoteke, ktore akoze vykryvas z nakradnuteho, a mas oprate peniaze. Boze tato nekonecna naivita ludi, no k otazke, preco su zabetonovani vo vlade 4 volebne obdobia, no presne pre toto. Ano, oni si vsetko kupuju len tak pre radost a rozziarene ocka mladeho Miska.

@anonym_6c51ac nie nepotrebuje.Ale ani Fico a spol nepotrebujú nakradnute eurofondy ked majú kráľovské platy a predsa
@nikha2809 Skor by som povedala ze naopak, nechapem, naco si tie platy furt zvysuju, ked maju niekolkonasobne vyssie prijmy z rozkradania rozpoctov. Ved ked kradnem v 6 a viac cifernych sumach, nejakych 1000€ hore dole na vyplatnej paske ma nemusi zaujimat.