Premiérov 32-ročný syn Michal Fico si bez hypotéky kúpil ďalší byt v lukratívnej časti Bratislavy
https://dennikn.sk/minuta/5028358/
Už vieme prečo bolo treba konsolidovať a dvíhať dane.
Takže Slováci, DOKEDY??
@anonym_1161cf Mas pocit, ze niekto z koalicie "cely zivot skreckuje"? Alebo ze byty Fica juniora su vsetko, co vlastnia? Prosim ta, ti maju tolko miliard nahrabanych kdesi po roznych kontach na rozne mena v roznych krajinach, ze sa to hadam ani neda zratat. Nechapem, ako toto moze niekto obhajovat, ze "svojmu dietatu vsetko" - nie. Oni kupuju nielen detom, ale aj celej rodine, a vies preco? Tie byty, restiky, potraviny, to vsetko su pracky penazi. Kupis za nakradnute, prenajmes, a zisk su cistucke, oprate peniaze, ktore si v klude mozes dat do danoveho priznania (aj ked pochybujem, ze su v tomto cisti). Alebo si nahadzes fiktivne trzby na diskoteke, ktore akoze vykryvas z nakradnuteho, a mas oprate peniaze. Boze tato nekonecna naivita ludi, no k otazke, preco su zabetonovani vo vlade 4 volebne obdobia, no presne pre toto. Ano, oni si vsetko kupuju len tak pre radost a rozziarene ocka mladeho Miska.
@anonym_0146e8 trosku si mimo, ukludni sa. Kde ho obhajujem🤦♀️ chytila si sa jednej vety
No aky je sikovny 👍 Za 3 roky si zarobil 300 az 400 tisic 🙂 Pri 10 000 plate sa to krasne da. Aj s dovolenkami a uzivanim si.
@anonym_autor toto neni normalne ja nehovorim ze fico nekradne ale !!!! aj pri normalnom plate by si dokazal kupit byt bez hypoteky a jeho syn je dobre studovany a urcite ma viac ako 1000 eur plat tak uz s tymto prestante to uz ozaj neviete sami rozmyslat????ja si ho nezastavam ale toto je vyslovene smiesne a detinske pri ich prijmoch pisat ze maju byt bez hypoteky ..akurat tak pre takych clanky ktori nevedia sami rozmyslat a spocitat si vyplaty, okrem toho je jedinacik cize vsetko co maju daju len jemu.neviem ci toto dokazete ti co tu pisete somariny si dat dokopy aj s tym platom potom
@anonym_autor ak by si mala otca politika a matku dobru právnicku, profesorku tiež by si mala😉
@anonym_926165 presne okrem toho je jedinacik , na jeden byt nepotrebuju jeho rodicia ani kradnut a on ma dobru skolu urcite ma aj dobru pracu nadpriemerne platenu, neivme tito niektori si nevedia spocitat dva a dva
@anonym_autor toto neni normalne ja nehovorim ze fico nekradne ale !!!! aj pri normalnom plate by si dokazal kupit byt bez hypoteky a jeho syn je dobre studovany a urcite ma viac ako 1000 eur plat tak uz s tymto prestante to uz ozaj neviete sami rozmyslat????ja si ho nezastavam ale toto je vyslovene smiesne a detinske pri ich prijmoch pisat ze maju byt bez hypoteky ..akurat tak pre takych clanky ktori nevedia sami rozmyslat a spocitat si vyplaty, okrem toho je jedinacik cize vsetko co maju daju len jemu.neviem ci toto dokazete ti co tu pisete somariny si dat dokopy aj s tym platom potom
@angelinja ale ze taky Sulik ma ránc v Austrálii, to im akosi nevadí. Ten si na to asi zarobil.
@angelinja Na 400K byt bez hypo by si musel (ak vezmeme do uvahy, ze pracuje +- 10 rokov od skoly odkladat mesacne 3500€. A to je druhy byt, co si kupil za cash. Ved normalne pouzi zakladnu matematiku.
@anonym_6c51ac A vieme aj kontext? Lebo ja na tvojom linku vidim akurat to, ze niekto ma dom. Ak si nanho zarobil vlastnou sikovnostou, tak to nemozes porovnavat s nejakym 30-rocnym protekcnym spratkom, ktory za fotrove nakradnute peniaze skupuje polku centra a sam nedokazal ani hovno.
@zorienka28 kontext je, ze byt je bez hypoteky, proste chalan vylozil 350 00 na stol. Takisto vylozil hotovost asi 400 000 pred rokom za iny byt… tu mas kontext
@angelinja Na 400K byt bez hypo by si musel (ak vezmeme do uvahy, ze pracuje +- 10 rokov od skoly odkladat mesacne 3500€. A to je druhy byt, co si kupil za cash. Ved normalne pouzi zakladnu matematiku.
@zorienka28 a ty pouzi tiez ze je jedinacik chapes to?asi mu aj prispeli predsa, okrem toho robil v anglicku mlady tak vy pouzite zakl. matematiku ved je to smiesne toto, ja viem aki su ale taketo detisnke somariny ....ze jeden syn si kupil byt bez hypo syn trojnasobneho premiera nato nemus fico ani kradnut-ja nehovorim ze nekradol!!!ale aj keby nekradol to dokaze synovi zaplatit aj sam a nie este aj s manezlklou uznavanou pravnickou a ucitelkou , vies kolko maju taki ucitelia plat??nie nevies...ale ja viem, okrem toho este raz mlady robil v zahranici na prestiznych miestach neviem co este chcete
@zorienka28 a ty pouzi tiez ze je jedinacik chapes to?asi mu aj prispeli predsa, okrem toho robil v anglicku mlady tak vy pouzite zakl. matematiku ved je to smiesne toto, ja viem aki su ale taketo detisnke somariny ....ze jeden syn si kupil byt bez hypo syn trojnasobneho premiera nato nemus fico ani kradnut-ja nehovorim ze nekradol!!!ale aj keby nekradol to dokaze synovi zaplatit aj sam a nie este aj s manezlklou uznavanou pravnickou a ucitelkou , vies kolko maju taki ucitelia plat??nie nevies...ale ja viem, okrem toho este raz mlady robil v zahranici na prestiznych miestach neviem co este chcete
@angelinja No inak mi je uz jasne, preco mame tuto garnituru tolko rokov. Polka naroda nevie naratat do 5.
@angelinja No inak mi je uz jasne, preco mame tuto garnituru tolko rokov. Polka naroda nevie naratat do 5.
@zorienka28 sak ano ta tvoja polka naroda neive naratat daj normalny protiargument ja som ti ich napisala, nechpaem co este chcete aby ste prestali byt zadubeni na tieto nezmysly uplne nepodstatne
@zorienka28 skús jej to nakresliť, možno pochopí
@zorienka28 skús jej to nakresliť, možno pochopí
@anonym_aa4377 Nechaj tak, oni vsetci poctivo zarobili, lebo su “dobre studovany” (gramaticku chybu nechavam naschval) a boli v Anglicku zarobit milion na dva byty bez hypo 🤣
@zorienka28 kontext je, ze byt je bez hypoteky, proste chalan vylozil 350 00 na stol. Takisto vylozil hotovost asi 400 000 pred rokom za iny byt… tu mas kontext
@julish Ja som hovorila o niecom inom - komentar je teraz uz zmazany, ale jedna baba to prirovnala k nejakej uzivatelke MK ktora sem postla fotku svojho domu, na to som sa pytala, Situacia s Ficom ml. je mi uplne jasna.
@angelinja “vies kolko maju taki ucitelia plat??” no este zadri ze mu milion v cashi na 2 byty nakoniec dala mamka z ucitelskeho platu a bude to dokonale 😁😁😁 ty co mas miesto mozgu prosim ta, zemiakovy salat?
@angelinja 3nasobného....je 4násobný...keď už je niekomu sympatické toto hovädo, to už vypovedá fakt veľa o inteligencii.
@anonym_autor aj ja som si kúpila byt bez hypo. A co je na tom divne?
@anonym_55e7b7 Stál 500 000?Dobrá si. A to žijem v zahraničí.
@anonym_55e7b7 a kupila si si v dva byty v centre Ba, pricom rozloha jedneho je okolo 100m2? A to v 32 rokoch? Jeden kupil pred rokom, teraz tento. Asi nie, co?
Všetci sa radi uskromníme, len aby oni mali...
@anonym_autor úplne jednoducho. Začni si okolo seba budovať svoju "súkromnú sieť organizačné samostmatnych ludi". Výmenný obchod, služba za služba. Maj tam pár lekárov, dáky učiteľ, doucovatel, dáky remeselník, právnik, neviem či predavačka v potravinách"..Ty ponuknes že vybavia to a to, na oplátku Ti tá druhá strana vybaví to a to. Lebo na Slovensku toto lepšie nebude, treba hľadať riešenia. Iné nevidím..
@angelinja no dobre, takze si to rozoberme na drobne: 8000€x12=96000€/rok. 96000x20=1 920 000 za 20 rokov. Plus nech jeho akoze manzelka za tych rokov zarobila 500 tis. A to tam nie su zaratane ich vydavky(milenky, ich nehnutelnosti-lebo ved pod mostom asi nebyva ani pan preceda ani jeho akozemanzelka, hodinky, pera, zlate vane…), ale budis no… a teraz si vezmime, ze da synovi na dva byty v centre Ba v cca hodnote 800 tis?! V horizento jedneho roku? Ako vazne? To komu chces nahovorit, ze je to mozne zaplatit len s poslaneckeho platu, platu premiera?! Plus z platu pravnicky? Pozri, ked ty si s tym v poriadku, ze teba okradaju a oni si kupuju byty a haciendy, ze euro peniaze idu uplne inam ako je ich ucel, ze obycajnych ludi zdieraju a oni si ziju aj z tvojich penazi, ok. Tvoje rozhodnutie. Ale laskavo tu nevrieskaj na nas, co nam to jedno nie je… ty neprestrielny argument

@anonym_c80a04 že mladý fico má za svokra menom Čurilla, toto nevymyslíš.
@anonym_autor karma je sviňa 🤣