Prepojenosť vládnych štruktúr a mafiánskych aktivít na Slovensku
https://www.facebook.com/reel/1130760879297715 dokument o J.Kuciakovi zakazany odvysielat na Slovensku
Ludia uz zabudli, ako vladna mafia umoznila vrazdit novinarov ... Uplne rovnako ako za Meciara, historia sa opakuje ... Skuste si to pozriet, ako zomrel mlady clovek a jeho priatelka, miesto debatovania, co nove zbytocne si objednate z Temu, alebo kam pojdete na dalsiu zbytocnu dovolenku, kam mozete ist iba vdaka tomu, ze sme v eu, odkial nas chce Smer a Fico vyviest. Resp, si myslia, ake je prtave Slovensko vraj strategicke a budu sa striedavo klanat Putinovi a eur, aby z kazdej strany. od rusov aj eu, nazbierali co najviac osobnych benefitov. Ale vladni politici maju kupene vily na zapade, nikto z nich nema vilu v rusku ...
Keby to aspon islo prehrat aj tym, ktori nemaju ucet na fb. Aky je nazov toho dokumentu? Ale ako vidim v linku je to reel takze to asi bude obycajne video a nie dokument v pravom zmysle slova.
@anonym_f2dcae Nevies citat? 🙂 Je to zakazane tak preto ti to nejde 🙂
@anonym_autor Je to fakt zakazane? Ako ten zakaz facebook obisiel?
@martinmmartin zakazane odvysielat na stv ..., velmi si mudry a strasne zaujimavy si robit srandu z podobnych veci. Ako vzdy, si zaujimavy s niektorymi komentarmi asi ako psi poklad v trave ...
@anonym_autor nevolila som Fica, ale si myslíš ze mafia je spojená len s Ficom? A čo taky Spišiak, aj vďaka ktorému zmizlo za Šátorovho besnenia 200 ľudí z okolia Dunajskej Stredy . Ten človek je v PS dnes
@anonym_autor nevolila som Fica, ale si myslíš ze mafia je spojená len s Ficom? A čo taky Spišiak, aj vďaka ktorému zmizlo za Šátorovho besnenia 200 ľudí z okolia Dunajskej Stredy . Ten človek je v PS dnes
@darina77 V 90 rokoch za Meciara bola policia bezzuba, vsetci sa bali, prokuratori, sudy sa bali alebo boli podplateni, vladna SIS chranila mafiu... Mafiu zacali stihat az po pade Meciara, ked najskor zavreli Cernaka a potom postupne ostatnych. Ty by si nechala zabit si rodinu, seba, ked to vsetkym ostatnym bolo jedno? Je lahko ukazovat na niekoho, ked ty sama by si zo strachu nic neurobila ... Skus si pozriet dokumenty STv o mafii, ake to vtedy bolo. A satorovci boli magori. Ci zabit 200 ludi, alebo o 50 viac ...?
---
Jaroslav Spišiak pôsobil ako okresný riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Dunajskej Strede v rokoch 1998 až 2001. [1]
Presné časové úseky jeho pôsobenia v Dunajskej Strede:
• 1. október 1995 – 30. november 1998: riaditeľ vnútorného odboru Okresného riaditeľstva PZ Dunajská Streda.
• 1. december 1998 – 30. september 2001:
okresný riaditeľ Okresného riaditeľstva PZ Dunajská Streda
Práve počas jeho šéfovania dunajskostredskej polícii došlo v marci 1999 k známemu masakru v bare Fontána, kde bolo vyvraždené vedenie mafiánskeho gangu pápayovcov. Z tejto funkcie následne odišiel v októbri 2001 po tom, čo bol vymenovaný za prvého viceprezidenta Policajného zboru SR
@darina77 Jeden policajt zly system nezmeni ... Ked podplateny prokurator neobzaluje a sud prepusti. Pritom o Spisiakovi nic neviem, aky je to clovek ... Len ukazovat na jedneho cloveka, ked sa vsetci policajti a sudcovia bali nieco urobit, ...
Ako zakázaný? Je starší a vysielala ho tuším česká televízia. Lebo som ho videla dávnejšie.
Čo sa Fica týka to že vie viac ako hovorí je jasné každému. Ale rovnako aj iný politici.
Táto vražda sa nikdy úplne nevysetri a úplne sa pravda nikdy neodkryje. Lebo myslieť si niečo nie je to isté ako dokázať to.
@darina77 kde sa viem docitat o tých ľuďoch v počte 200?
Nikdy som Fica nevolil, ale toto je známa taktika západu, nasmerovať žurnalistov na informácie (pravdivé aj nepravdivé) o politikoch vo vláde, ktorú chcú zvrhnúť.
Novinára zabijú a neskôr zverejnia na čom pracoval, v tomto prípade zabili aj priateľku, aby nenávisť v spoločnosti proti vláde gradovala a vyvolala nepokoje v celej krajine.
Je jedno či je tam Fico, Matovič... špinavé taktiky, podvody...nikdy neskončia, mocný sú vždy chránení, lebo vedia na seba veľa špiny a verejnosť sa dá veľmi ľahko manipulovať médiami a ich propagandou.
Nikdy som Fica nevolil, ale toto je známa taktika západu, nasmerovať žurnalistov na informácie (pravdivé aj nepravdivé) o politikoch vo vláde, ktorú chcú zvrhnúť.
Novinára zabijú a neskôr zverejnia na čom pracoval, v tomto prípade zabili aj priateľku, aby nenávisť v spoločnosti proti vláde gradovala a vyvolala nepokoje v celej krajine.
Je jedno či je tam Fico, Matovič... špinavé taktiky, podvody...nikdy neskončia, mocný sú vždy chránení, lebo vedia na seba veľa špiny a verejnosť sa dá veľmi ľahko manipulovať médiami a ich propagandou.
@anonym_03ed5c Po "znama taktika zapadu" mi stacilo, nemusim ani dalej citat. Dalsi "zasvateny" kremlofil. Zapad s demokraciou nema trolie farmy ako rusko, aby roznasali dezinformacie po nepriatelskych statoch.
@anonym_03ed5c Po "znama taktika zapadu" mi stacilo, nemusim ani dalej citat. Dalsi "zasvateny" kremlofil. Zapad s demokraciou nema trolie farmy ako rusko, aby roznasali dezinformacie po nepriatelskych statoch.
@anonym_autor 😂 😂 ❤

Keby to aspon islo prehrat aj tym, ktori nemaju ucet na fb. Aky je nazov toho dokumentu? Ale ako vidim v linku je to reel takze to asi bude obycajne video a nie dokument v pravom zmysle slova.