Prezident zarobí za mesiac viac než priemerný občan za rok
Prezident zarobí za mesiac viac než priemerný občan za rok
Najviac si prilepší prezident Peter Pellegrini, keďže jeho mesačný plat vzrastie na 18 288 eur. Oproti súčasnému príjmu si polepší o 1 128 eur. Jeho mesačný plat tak presiahne priemerný ročný zárobok na Slovensku
@tramtada31 nielen že neznížili, ale dokonca v BA prijali zmenu štatútu, aby peniaze, ktoré mali ísť priamo skolkam išli zase cez magistrát a ten si z nich aj naďalej ulieval. Proti boli myslím iba hrčka z Petržalky, z karlovky Cavojova a ten jeden poslanec co je proti vallovi. Ostatní všetci pozdvihali paprce, ze su ZA! Vrátane takého Chrena z Ružinova, ktorý potom melodramaticky na FB vyplakava, ze ako mu to "nevychadza" a musí zase zvýšiť poplatkyza skolky! By som sa ho spytala, co mu není ko.....no. Tak ale keď ste ovce, pekne platte a nestazujte sa a hlavne, nedávajte na toho zlého Fica👌
Mimo to, niekde bolo napísané, že koľko sa platí dotacia na deti, na predškolská to bolo 150€ napr. Z toho dobrovolne mestské časti nechajú magistrátu 60%, cize 90€! A len 60€ ide reálne do skolky. Toto vám ale asi nevadí, vsak? Ale jasne, zabudla som, LEBO Fico.
A pre "aktivne" tu podotykam, ze ho v žiadnom prípade nebránim, ale keď na nieco/niekoho nadávať, tak si zistím reálne, ako to je a kto za to môže.
@lienka.7 šafári sa v mestach tiez kvalitne, mna az dviha zo stolicky ked si rpedstavim, ze by mali dostat (co sa teraz spomina a navrhuje), financie na investovanie priamo "vucky" (alebo kto) a tie rozdelia, pominaju peniaze... lokalni sa poznaju a pomozu si :DDD darmo sa niekto tvari, ze nie... a platy kralovske, ved nas primator zarabal viac ako premier kedysi, teraz neviem :DDD ALe nemame na nic a bolo nutne zdvihnut dane podnikatelom, ktorych je tu uz aj tak malo a obchodne priestory vďaka tomu zívajú prázdnotou.
@lienka.7 ale volicom PS nevysvetlíš (nie som volicom súčasnej koalície), ale asi Slovensko potrebuje dostat facku, mat za premiéra Simecku, aby sa prebralo, koho si tí “slusni a uvedomelí” bránia. Tu aj keby pridas fotku, ako Vallo znasilnuje 10 ročného chlapca, tak jeho obhajcovia Ti napíšu, že ten chlapec zdrogoval Valla a donútil ho k styku. To čo robi Vallo v prospech developerov (jeho atelier Vallo & Sadovsky bol predsa dvorný architekt tejto skupine a ostatným developerom ako Grunt a pod), je vrchol. Ale ľudia sa nezaujimaju o komunálnu politiku, nechaju sa opiť rožkom, volia ako ovce bez toho, aby si niečo naštudovali. Už aj Hrčkovi aj Cahojovej ide postavit protikandidatov, čiže si tu ide ovládnuť Bratislavu a keďže v Bratislave ziju sami progresivci, tak si ich aj všade zavolia. Žiadne zastupitelstvo bez opozície nebude fungovat, takze nám Bratislavu Vallo so svojimi figúrkami preda spod zadku.
@natalka13 Poľská štátna spoločnosť PKP Intercity plánuje nákup 46 vysokorýchlostných vlakov, ktoré budú dosahovať maximálnu rýchlosť až 320 kilometrov za hodinu (km/h). Informuje o tom spravodajca TASR podľa tohtotýždňovej správy portálu Raport Warszawski

@simca06022011 za mňa to malo byť lepšie zamierené...ale to je tu tak aj s inymi vecami, napad by bol dobrý len akosi to zlyhava v detailoch.