icon

Pridáte sa dnes k protestom proti vláde?

7. feb 2025

Prosím, prejavte dnes svojou účasťou nespokojnosť s dianím a smerovaním našej krajiny 🙏.

Strana
z3
kris_tin257
9. feb 2025

@viestta potrebujeme silnú osobnosť ak v koalícii je silná osobnosť ako Fico, musí byť nejaký protikandidát niekto dostatočne silný aby sa vedel Ficovi postaviť

viestta
9. feb 2025

@kris_tin257 podla mna Ficovi sa nikto nemusi postavit. Fico sa odstavi aj sam, uz ma na to naslapnute, tak ako Meciar. Len nas to bude velmi boliet.

eva8
9. feb 2025

@viestta slesnost, moralku a ludskost davam na prve miesto, prehlad/vedomosti/logiku a organizacne schopnosti, aj presvedcenie o spravnosti, prirodzeny respekt, vyzarovanie. Musi vediet komunikovat, vystupovat, nebyt zbabelym. Aj tim odbornikov/poradcov je dolezity, ustupky, kompromisy.... Taky " vodca" by bol pre mna idealny, ten, kto nerozsieva nasilie, ten, ktory spaja 🙂

jednoduchomaria89
9. feb 2025

Pre niekoho je Silna osobnost , strateg , prave Fico ( ja som ho stale povazovala za sedlaka , ale ok , to je Len moj nazor ) . Kazdopadne vysledky ziadne , ziaden projekt, ziadne reformy , ziadne vyznamne investicie .na volicov si spomenie Len pocas volieb , hodi Im omrvinku a vybavene . Do EU sme vstupili Len vdaka Dzurindovi

kristiii
9. feb 2025

@viestta potrebujeme. Nie konkrétne ja, ale Slováci ako takí očividne vodcu potrebujú. Veď to vidíme podľa toho, kto sa volí.. Fico, Matovič..kto viac huláka, ten má väčšiu šancu. Príliš slušní politici u nás žiaľ zrejme nikdy voľby nevyhrajú a ak náhodou aj, tak nezostavia vládu.

viestta
9. feb 2025

@kristiii v tomto mas pravdu. Vela Slovakov este na demokraciu nedozrelo, stale potrebuju niekoho, kto im bude vladnut, kto ich bude ovladat, pretoze demokracia je zodpovednost sam za seba a je pohodlnejsie nechat so sebou manipulovat ako zobrat zodpovednost do vlastnych ruk

aalt
21. feb 2025

Blaha opat poziva: KUCIAKA NECHALI ZAVRAŽDIŤ TÍ, ČO CHCELI POVALIŤ VLÁDU ROBERTA FICA - MOŽNO DNES BUDÚ AJ NA TRIBÚNACH
S Ukrajinou sme mali pravdu. Z EÚ nevystupujeme. PS-kári odrazu nemajú, prečo protestovať. A tak vytiahli evergreen - idú zase tancovať na hrobe Jána Kuciaka
1. Už si to zapíšte za uši, slniečka. Jána Kuciaka zavraždili preto, aby povalili vládu Roberta Fica a zničili Smer.
2. Tí istí ľudia potom zapríčinili smrť Milana Lučanského. A tí istí ľudia vyhecovali Cintulu, aby sa pokúsil zavraždiť premiéra Fica.
3. Roky dostávali milióny od Sorosa a USAID. Roky boli na výplatných páskach medzinárodnej progresivistickej mafie.
4. A prednedávnom sa prevalilo, že dokonca spolupracovali aj s gruzínskymi hrdlorezmi z Ukrajiny ...
https://dennikn.sk/minuta/4482105/

hubka51
21. feb 2025

@aalt kokos to len oni vedia spojiť nespojiteľé 🤦‍♀️.Mňa len zaujíma na prezumpciu neviny sa opieraju Kaliňak,Gašpar,Bombinc ale oni tliachaju a obviňujú kade koho okolo seba a to ešte bez dôkazov 🤦‍♀️

eva8
21. feb 2025

Gaspar sa preriekol - rozpravali sa v koalicii o tom, ze nemecka Afd uvazuje o vystupeni z EU. A tak by sme mohli aj my. Predtym sme chceli byt v jadre EU, situacia sa casom meni. Z Nemecka bude monarchia a my sa spolahneme na Uhorsko 😉

Je to velmi smutne takto Blahom znevazovat pamiatku 😔

beataxxx
Autor odpoveď zmazal
jednoduchomaria89
21. feb 2025

Kedy toto skončí ?!! Je mi ľúto hlavne ich rodičov :( sme veľmi hlúpy národ , zakomplexovaný , zakonspirovany , závistlivy ..hanba . Keby Jano vedel ako to všetko skončí, ani nemusel písať , mohol si vybrať inú prácu a žil by

Strana
z3