icon

Prezývky pre dievčatko s menom Diana: Ako voláte Diany?

barju
Včera o 21:03

S manželom sa nám páči meno Diana pre dcéru, ale jemu sa už menej páči prezývka Didi. Ako voláte doma svoje Diany?

Strana
z2
anonym_d513ab
Včera o 21:11

My sme zvykli sesternicu volat Dida vždy bola to skratka alebo väčšinou aj Dia keď sme ju oslovovali

ivik4
Včera o 21:13

Dia

anonym_f97398
Včera o 21:25

Zuza a keď nepočúva tak Anča

Ako môžeš volať Dianu? Zeby Dia, Didy?

anonym_2d3032
Včera o 21:25

@barju Diana

anonym_a0ab99
Včera o 21:26

preco ju nechcete volat Diana 🤔 naco skratky?

anonym_ce2443
Včera o 21:30

Dianka

talia16
Včera o 21:36

My mame v škôlke Dianu a voláme ju Dianka, Dia, ale rodičia keď pre ňu chodia, tak na ňu volajú Didi.

why_not
Včera o 21:44

@barju Diana 💖 Dianka

barju
autor
Včera o 21:54
@anonym_a0ab99

preco ju nechcete volat Diana 🤔 naco skratky?

@anonym_a0ab99 syn má skratku a v určitom veku by sa mohla začať cítiť zle kvôli tomu že ona nemá, tak aby sme mali v zálohe nejakú čo sa bude páčiť obom.

doriiis
Včera o 22:04

Máme Dianu. Voláme ju Diana, Dianka, Diuš a Dia

dididudu
Včera o 22:43

Ja sa volám Diana, volajú ma Didi, Diduš, Diuš, Dia, Didka, Dida, Dianka. Starký má vždy volal keď som bola malá Didinka ♥️

anonym_e12b97
Dnes o 00:25

@barju
Zijem vonku a napriklad Didi, je zdrobnelina podobne ako Dianka ale casto sa pouziva Dia.
Di: The most famous and widely used short form.Dee or Deedee: Simple and sweet alternatives.Didi: A playful, repeating sound often used for children.Dia: A sleek, two-syllable truncation.

anonym_38cabc
Dnes o 04:00

@barju Diana

moonlight1210
Dnes o 04:55

Kamoskinej dcere hovorime Dida. Rodicia striktne preferovali Diana, Dianka a podobne, lebo Dia, ci Dida sa im nepacilo.
Ale ako rastla a naucila sa hovorit, sama si zacala hovorit Dida. Ci uz to bolo lahsie na vyslovenie pre male dieta, alebo to niekde od niekoho pocula, nikto netusi. Ale rodicia kapitulovali a odvtedy je Dida.

anonym_3ef36d
Dnes o 05:14

My mame Dianu, volame ju Dianka, len kamoska ju vola Didy.

226lenka
Dnes o 05:16

Naša je Diana. Voláme ju Dianka alebo Dia.

anonym_1e306e
Dnes o 05:16

Dianka, Didi, Didka, Diduška, Didulík...ako kedy, sama hovori ze meno Diana sa jej nepaci, ze jej máme hovorit Dianka alebo inak zdrobnene.

anonym_7cac0d
Dnes o 05:27

Nerozumiem, prečo dať meno, ktoré potrebuje niekto skomoliť. Raz má dieťa meno, tak ho tak budem volať a nie vymýšľať rôzne verzie. Dieťa potom nevie, ako sa volá. Saša, Sandra, Sašenka a dievčatko tvrdilo, že Alexandra nie je jej meno, lebo nikto jej tak nehovorí.
Diana, Dianka, hotovo. Len na Slovensku ľudia potrebujú komoliť mená. Keď počujem Kiko, Kika, Maty, Fifo, Luky... tak sa len nadýchnem. Krásne mená a spotvorené.

anonym_f97398
Dnes o 05:46
@anonym_7cac0d

Nerozumiem, prečo dať meno, ktoré potrebuje niekto skomoliť. Raz má dieťa meno, tak ho tak budem volať a nie vymýšľať rôzne verzie. Dieťa potom nevie, ako sa volá. Saša, Sandra, Sašenka a dievčatko tvrdilo, že Alexandra nie je jej meno, lebo nikto jej tak nehovorí.
Diana, Dianka, hotovo. Len na Slovensku ľudia potrebujú komoliť mená. Keď počujem Kiko, Kika, Maty, Fifo, Luky... tak sa len nadýchnem. Krásne mená a spotvorené.

@anonym_7cac0d určite len na Slovensku? Si si istá? Lebo vyzerá to že alebo si hlúpa alebo si bola najďalej v Myjave na jarmoku

Si predstav že taka Jennifer je Jenny, Christopher je Chris, Catherine je Kate, Michael je Mike, Vincent je Vinny

anonym_f97398
Dnes o 05:50
@anonym_7cac0d

@anonym_7cac0d takú britskú kráľovnú Elizabeth volal princ Philip že Lilibeth
Ale podľa tvojej logiky len na Slovensku, ty hlupana

mediana
Dnes o 06:20

Som Diana. väčšina má vola Diuš, Dia, Dianka. Didi ma volalo len pár ľudí, ale nič z toho mi nevadilo 🙂

anonym_a83693
Dnes o 06:52

@barju Diana, Dianka

ivicatolic
Dnes o 07:18

@barju didi...to sú cecky, manžel si isto predstaví 😁, Dianka, ja počujem stále len Janka.... buď daj Janku alebo Danku ...a basta 😁😊😁💚

iwesska
Dnes o 07:27

Tak ju volajte Di. Dida a Didka je riadne sprznenie takeho pekneho mena🙈

zafir01
Dnes o 07:33

@barju mam 4 rocnu Dianu . Diana , Dianka ,Dia , ju volam najcastejsie . Ked bola mala nechcela.som aby mala.prexuvky ako DiDa ,Dada , Didi a podobne .ale je v skolke a nevyhla som sa tomu ..sama si obcas povie ze sa vola Didi ...a povoe priezvisko . Zvykla som si , a uz mi to nevadi stale vsak ked ju oslovim Diana ,tak minto na nu sedi a necitim tam tu trvdsot slova . Podla mna je to velmi pwkne meno tak ako pre babatko ,dievcatko ,aj pre dospelu zenu

katkazatka
Dnes o 07:43

Krasne meno.

anonym_7cac0d
Dnes o 08:04
@anonym_f97398

@anonym_7cac0d takú britskú kráľovnú Elizabeth volal princ Philip že Lilibeth
Ale podľa tvojej logiky len na Slovensku, ty hlupana

@anonym_f97398 hlupaňou nazvi radšej seba. Za to, že nič o mne nevieš a dovolíš si ma tak nazvať. Nikoho som neurazila. Ak má niekto potrebu skracovať meno,je to jeho vec, ale prezyvky tipu Didi a Fifo, sú ako pre papagáje.
A kráľovná Alžbeta-manžel ju mohol volať hocijako, no nikto iný jej tak nehovoril ani omylom. Predsa len bola kráĺovná. Tu je reč o bežných deťoch a ich menách.
A nie, nemusím mať rovnaký názor. Viem ho slušne vyjadriť, čo ty, zjavne, nedokážeš. A predsa ťa nenazvem hlupaňou...

stvura
Dnes o 08:38

@barju manzelovu sesternicu Dianu volame Dada, moja vzdialena pribuzna si nechava hovorit Diuš a dcerina kamaratka je Dia. Takze asi ako sa ktora rozhodne.

doriiis
Dnes o 09:26
@anonym_7cac0d

@anonym_7cac0d .. neprežívas to nejak moc?

michellemary
Dnes o 10:25

Mám dve kamošky, voláme ich Diana, Dianka, Diuš, alebo Di.

Strana
z2