Protest na Námestí SNP v Bratislave zaujal tisíce ľudí
Protestovali proti krokom vládneho kabinetu. Kritizovali aktuálnu situáciu v kultúre, personálne zmeny v kultúrnych inštitúciách a vyjadrili aj obavy o právny štát.
@egonsk Čo konkrétne máš na mysli pod takýmto postojom? Asi chceš vyjadriť, že nechápeš, ako funguje liberálna demokracia, v ktorej platí, že aj opozícia má svoje práva, že vláda môže konať len tak, ako jej kážu zakony a zodpovedá sa občanom, že médiá sú strážne psy demokracie a že občania, ak niekto ohrozuje toto liberálnodemokratické zriadenie, majú zo zákona právo povstať na odpor .
Síce zasa žiadny argument k téme, len niečo od veci, ako je u teba zvykom, ale ja zasa predpokladám, že ty si mi prorokoval smrť do troch mesiacov, potom do pol roka, do roka a do dňa, do dvoch rokov... no a ja som stále tu, živá a zdravá...
@annm81 mas pocit, ze my tu mame liberalnu demokraciu? Precitaj si nieco blizsie nizsie a vsimni si, ze v zozname Slovensko nie je. Preco teda by som mal pozadovat nieco, co u nas nie je? U nas je skor ustavna demokracia ....
https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Liberálna_demok...
@viestta k tomu zodpovednemu organu - mas s tym nejaky problem? Ja som aj pocas hodiny v skole sa postavil a siel riaditelovi nahlasit, ze ucitel ma v triede chaos a ziaci sa tam sikanuju i pocas vyucovania. Rovnako ak som videl v obchode podozrive chovanie, povedal som SBS nech si danu osobu poriesi. Na vojne som tiez zastupcovi velitela utvaru ohlasil, ked mi moj velitel z osobnych dovodov odmietal dat viac krat volno a daval zakazane sluzby. Ak ty mas problem nieco ohlasit zodpovednemu organu, je to tvoj problem.
@viestta obhajovat sa nemusis, ale vyvratit svoju vlastnu reakciu, ze nebola len na fikcii, by si mala vediet, inak si ako demagog 😉😁
https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Demagógia
@eva8 Smeraci uz znizili ceny potravin? Zlepsili sluzby v zdravotnictve? Nezvysili ziadne odvody a dane? Nebudu sa zvysovat ceny energii buduci rok? Ukoncili vojnu na Ukrajine?
.... toto su tie problemy, ktore vycitas koalicii, takze tvoje PS ma zrejme riesenie a ty ho urcite ovladas, preto by som ho rad vedel, lebo nic konkretne som nikde nepostrehol od nich.
@egonsk sama PS oponovala, ze k znizeniu cien potravin nemoze dost, jedine sa ustalit vdaka klesajucej inflacii.
Odorova vlada pripravila rozpocet, ktory verejne poukazoval na nie znizenie cien energii. Nik nesluboval okamzite ukoncenie vojny.
Ale prazdnu slamu mlatis ty, obhajim ti tvojho Fica, kedze sam to nedokazes 🙃
@eva8 pozeras na reci, nie na skutky. Niekto ti slubi namalovat branu, ale z nejakeho dovodu zisti, ze prijazd k brane je rozbity, tak ho zrekonstruuje. Ty mu vsak budes kricat a vycirat, ze ti slubil namalovat branu, ze nic neurobil a uplne odignorujes fakt, ze mas bezpecny prijazd ku nej a vdaka tomu sa ta brana bude dat lepsie zrekonstruovat neskor a neznici sa od zleho prijazdu.
@annm81 ved som ti poslal konkretny wiki link, aj si citala tu stranku? je to tam dost jasne pisane. Ale ak chces, tu je aj definicia ustavnej...
https://study.com/academy/lesson/constitutional...
pripadne volnejsie a jednoduchsie dostupne:
https://www.civiced.org/lesson-plans/constituti...
@egonsk ktorého ministerstva si zamestnanec? Alebo asistent ktorého poslanca? Alebo si platený diskutér ako bol Eštók v začiatkoch kariéri? Nevieš odpovedať na otázky, čo ti tú ženy kladú, chcela by som ťa vidieť v reálnom živote, či by si bol taký frajer, ako si tu za klávesnicou. Ak si chlap, tak odpovedz na zadané otázky, napr. ohľadne toho ,čo táto vláda urobila pre ľudí. A odpovedaj bez protiotázok. Inak si obyčajný zbabelec, verím, že v reále by si sa týchto žien aj bál.
@baumka tvoja viera je isto neoblomna a preto mas nutkanie sa pridat do stada utociacich srsnov. Mas smolu, srsen je jediny hmyz na ktoreho alergiu nemam, iked jeho pichnutie hrozne boli. A nie, niesom zamestnanec ziadneho ministerstva, lebo rano sa mi tazko vstava a nemohol by som si cvikat ranne prichody 😁😁😁
@egonsk ach so, dann bist du externe Aushilfe, dann kannst du auch vom zu Hause aus arbeiten.
No nič, možno ani nie si chlap, ale niektorá zo žienok tu na MK podporujúca vládu.
A ak si chlap, tak sa tak správaj, slovo robí chlapa - jasné slovo, žiadne omáčky - tieto tvoje opakujúce sa frázy. Dúfam,že si tu honíš len ego a nič iné.

@viestta ohladne kompetentnosti sa da dlho polemyzovat, tebe nevadil matovic ani ako financmajster, ani ako predseda vlady, takze vraviet o niekom, kto sa v danej oblasti uz realne nejaky ten piatok pohybuje, ze je nekompetentny je velmi usmevne 😅😉