Protest na Námestí SNP v Bratislave zaujal tisíce ľudí
Protestovali proti krokom vládneho kabinetu. Kritizovali aktuálnu situáciu v kultúre, personálne zmeny v kultúrnych inštitúciách a vyjadrili aj obavy o právny štát.
a este vie co som pisala pred troma rokmi... 😀
No nic poulicny cirkus progresivcov skoncil a nic sa nezmenilo. Milujem vase zbytocne akcie🤣🤣🤣
PS opat siri nenávisť voci zene matke. Dodlava vulgarne napisy odhaľujú mentálny svet slusnoludi. Nastastie su tam kde patria na ulici 🤣🤣🤣
preco klames autorka, otvor obe oci...aby si lepsie videla
⚠️⚠️⚠️@tomasisa to úrčite. Úplne náhodou sa zjavíš od apríla 2024 a v každej jednej diskusii ohýbaš pravdu a spochybňuješ nespokojnosť ľudí voči vláde. ⚠️⚠️⚠️
Toto je klamstvo, ucelovo si to takto napisala aby si aj samu seba presvedcila ze mas pravdu ked ma onalepkujes?
@stanulienkat tvoj muz ma pozval na tu borovicku, vraj tam chodi zapijat svoj zial nad tym aku zenu si hodil na krk, takze ho pozdravim od teba 😅 ... mozno si dame aj do druhej nohy, aby sme nekrivali 😋😄
@veklipo ja bojujem za veci, ktore maju zmysel a su postavene na faktoch, tu je ten podstatny rozdiel medzi nami. Tebe staci nazor, domienka, alebo vlhky sen, aby si zacala srsat siru a bezducho a bezhlavo bojovat. Mne k tomu treba vnutorne presvedcenie postavene na realnych faktoch. 😄
Urazit ma moze iba clovek, ktory je aspon na mojej urovni, co ty veru niesi a mozes to brat aj ako urazku, lebo vtedy pripustis, ze to garde je ako vravim 😁
@akje odporúčam pozrieť si film o rekonštrukcii
A fakt je taký,že Rusko je agresor, Fico je odžubavač menej inteligentných ľudí väčšinou, celý Smer a spol. je jedna veľká banda, ktorá vyhrávala voľby len strašením a hodenim pár drobných,keď zobrali z vreciek ľudí milióny, za tie roky vládnutia.
@egonsk fakt je, ze si blbec “na úrovni”. Diskutujes tu o menštruácii, vzťahoch, čo normálny inteligentný chlap nepotrebuje. Bojuješ vo vlastnom svete, lebo Ta naozaj nemá nikto úprimne rad.
Radšej byt hlboko pod tvojou úrovňou ale žiť reálny zivot so všetkým, čo k tomu patrí. Ty si taký smiešny modrokonikovsky Elon Musk.
@viestta teba ako dokladacku tovaru je skoda nechavat, mas talent sa postavit na celo PS, lebo tolko hluposti a tak vysperkovano napisat, je proste talent. 😁
Postavenim novinara ako niekoho kto kona za ludi a preto sa mu musi kazdy zodpovedat, si uplne zaklincovala tuto diskusiu, lebo zrejme v tvojej obci prebiehaju aj novinarske volby 😁 - prezradim ti, ze novinar je rovnake zamestnanie ako smetiar, zumpar, elektroinstalater a kopec dalsich a jedine co mu vypliva ako povinnost je vykonavat svoju pracu svedomito, cestne a spravne. To co predvadzaju ti, ktorim nechcu odpovedat na otazky niektori politici ma daleko od toho. Ale ved teba ani uniknute zaznami o ich (novinarov) komunikacii vobec neprekvapuju, lebo rovnako profesionalne sa zrejme spravas aj ty voci svojmu okoliu 😄
@tomasisa nj. Ja ani nejdem citat ostatne komentare. Myslela som si, ze mi jedna diskutujuca odpovie na otazku, ktora je podla mna opodstatnena.
Ja chcem zit na lepsom slovensku. Ale to pojde iba vtedy, ak budu ludia kriticki ku vsetkym.
Nechcem tu aktualnu koaliciu . Chcem, aby ju nahradili rozumni ludia, ktori maju zmysel pre spravodlivost a svoj ciel komunikovali skrz svoje navrhy.. Opozicia mala dost casu odprezentovat sa, s akymi zakonmi prisli, co vymysleli, a ako vedia zlepsit zivot u nas. Zatial si vsak zvolili cestu komunikacie, aku maju. A ta mi nevyhovuje. Nepotrebujem pocuvat, co robia ti druhi zle. Ja potrebujem pocut, co presne urobili, aby tu bolo lepsie.
@egonsk ty si ozaj úbohý chlap, vyťahovať niekoho povolanie a robiť si z toho skrytý ,ale zároveň okatý posmech...🙄.
Už nie je na PN ? Sa rýchlo zotavil...
@mondolina
@mateson2004
@viestta vobec mi to neprekaza byt ubohym, aspon sa nehram na nieco, co niesom 😁
@akje sledujem aktivity opozicie v parlamente. Koalicia ich ignoruje, na vybory nechodi, diskutovat nechce. Existuje slovenske prislovie Ako sa z hory vola, tak sa do hory ozyva. Opozicia musi pritvrdit a hovorit aspon ciastocne jazykom, ktoremu koalicia porozumie.
Kopec ludi potrebuje presne vediet co strany ktore su pri moci urobili v prospech ludi, odpovedi sa zatial nedockali.
@egonsk myslela som Drličku
@egonsk nechaj tak. toto by nas malo viac trapit.
https://www.techbyte.sk/2024/08/zakaz-naftovych....
@jurly ved o tom sommpisal, ze to o co sa to cele opiera bude zname verdiktom EU sudu v novembri. Aktualne sa iba par politikov nahodne spamatalo a zacalo konecne becat a novinari o tom rychlo pise a robia senzacie. Ak by sa to uplatnilo, tak ekonomika EU padne zo dna na den, lebo v prenesenom vyzname by to malo vplyv aj na ine oblasti, nie len nejake dizlove auta, ale aj garancie istoty v inych sektoroch (napr. nove EU pravidla stanovuju efektivitu spotrebicov, ty budes mat stary spotrebic a ten bude tympadom zakazany a ked ho budes pouzivat, nebude ti uznana napriklad poistka, atd...)
Uplne zbytocne aj tak vysvetlovat. Jednoducho tito ludia nemaju tie spoje v mozgu, ktore k tomu potrebuju, aby videli to, co nas obklopuje. Tito predstavitela, vid severnu koreu, rusko, cinu, madarsko vymyvaju populistickym sposobom mozog. Ficovi sa tento styl velmi paci, velmi by si to prial. Vid JEHO protesty, nadaval do Bohov, na prezidentku, vyhrazal sa bitkou, atd, atd. Takyto slovnik u opozicii pocut aj tak nebudu a to im strasne vadi.
Aj tak tychto ludi nikto nepresvedci
Jednoducho maju ubohy a smutny zivot, za ktory treba niekoho obvinovat.
Raz aj Slovensko dospeje a bude stastny stat. Este sme ale daleko. 😏
Odporucam urcite vela cestovat, spoznavat svet a milovat svoj zivot. Nebojte sa toho, ludia. ❤️🙏🏻 Svet je krasny. ❤️🙏🏻
@egonsk jeeeej, ty si teda zazobany bohac 🙂 Kolko teda zarobi aj podpriemerny herec v druhotriednom rychlokvasenom seriali. Ten prijem ma dozivotny, kym ho neprepustia? A kedze si 6 rokov dokopy suportoval, tak si suportoval aj za smerakov. Teda ti vsetko vyhovuje, aj to prelievanie milionov o ktorych pises, aj nadpriemerne platy podpriemernych 👍 🙂 Preco sa stazujes na isteho premiera? Vsak je vsetko v poriadku. Alebo iba vtedy, ked ti to "sype"? 😉
@eva8 evicka, na lacny zaludok sa nepije, zvlast takto skoro rano, lebo potom tvoj prispevok je zhluk slov a pismen, bez nejakej zmysluplnej podstaty, ako je to vidno teraz.
To, ze pracujem takmer 30 rokov a teda aj za roznych vlad, mi prosim prepac, ale bol som vychovany nebit darmozracom, ale naopak, zarabat si poctivou slusnou robotou 😁
@annm81 kedysi uz boli protesty na odvolanie Drlicku.
Do čela SND nastúpil v roku 2021, o rok neskôr ho z funkcie odvolala vtedajšia ministerka kultúry Natália Milanová v reakcii na jeho hanlivé vyjadrenia o politikoch.
Do riaditeľského kresla sa Drlička vrátil vlani po tom, ako uspel vo výberovom konaní.
https://www.ta3.com/clanok/952219/neprekaza-mu-...

@tomasisa Novela trestného zákona nás kvôli trestom za korupčné trestné činy doviedla do bodu, kedy reálne hrozí zastavenie peňazí z EU. Súčasne opatrenia na poli nezávislého spravodajstva, médií, umenia a kultúry ohrozujú samotnú demokraciu. Ale my sa budeme tváriť, že klamárska nominantka najzlodejskejšej slovenskej strany za mininálne štvrťstoročie, má vlastne dobré úmysly a ide jej o hospodárne nakladenie s verejnými prostriedkami... lebo všetci máme päť rokov a verime na Ježiška, zubkovú vílu a trpaslíkov so Snehulienkou...