icon

Prvé detaily lex atentát: Ochrana opozície a zákaz protestov

12. jún 2024

Vláda robí výrazné zmeny! Prvé detaily lex atentát: Ochrana opozície, zákaz niektorých protestov aj doživotné renty

Toto je už moc, ešte si schvália doživotné renty a zakážu protesty!

… Zastavme ich, bratia, veď sa ony stratia, Slováci ožijú. To Slovensko naše posiaľ tvrdo spalo, ale blesky hromu vzbudzujú ho k tomu, aby sa prebralo!

oliolijanka
12. jún 2024

@enya00 Aj to, co siris ty, je nenavist.

oliolijanka
12. jún 2024

@autor/-ka O chvilu budem spievat so @zmrzlinka8? Resp.predpokladas, ze uz spievame so somrakmi?

???😁
To napisal niekto, kto 'spieval' hymnu na modrom koniku?😁

A co ma/nas chces (u)dat na nejaky zoznam nepriatelov liberalnej 'demokracie'? Pride niekto za mojim sefom do prace a dostanem vypoved?
Alebo ako mam rozumiet tvojej vyhrazke?

stanulienkat
12. jún 2024

Poprosím všetky fanynky smeru o príspevky, ktorými by sem prispeli, keby toto isté robila opozícia. Vsetky dvojzubce by tu blekotali. A ešte by som ich poprosila o názor na primitiva Bombica s ktorými spolupracuje naša mafiánska vláda, či sa vám to zdá morálne vhodné? A takisto poprosím o názor, keby toto isté robila opozícia. Keby paktovala s takýmto hnojom a žumpou.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
victoriab
12. jún 2024

@zmrzlinka8 vies o tom ze protest je zakonna forma vyjadrenia nesuhlasu s vladou ktora btw je platena z nasich dani? Ach naco nam je sloboda ked si ju nevazime, berte nam ju vsetku nie? Drzte huby a krok, zite z ruky do huby a este nam dakujte ze vam dovolime dychat, tak by mal zniet slogan vlady? Nikdy tu nebude dobre v tejto republike. Dufam ze si stastna a spokojna vo svojom zivote v tomto state 😁😁😁

oliolijanka
12. jún 2024

@stanulienkat Si si nevsimla, ze fanynky smeru tu nezakladaju politicke temy?
To vy opozicne tu cele dni a noci tocite politiku.

Ako sa mozes moralne povysovat nad Bombicom a vyzyvat k diskusii ludi, ktorych hned aj oznacis ako dvojzubce, ktore mekotaju?

Ste tu partia asi dvadsiatich nickov, ktore ste si pomylili diskusiu na modrom koniku s diskusiou na sme.
To su dookola stale tie iste mena.
Od korony, cez vojnu na ukrajine, pred volbami, po volbach.
Radikalne, nenavistne, inych zosmiesnujuce.

victoriab
12. jún 2024

@sheila121 bavia, lebo stat sme my, to, co robia oni, ovplyvnuje zivot nas vsetkych. Vzala by som volebne pravo kazdemu co sa o politiku nezaujima lebo potom to tu tak aj vyzera..oni to vedia preto uz taketo veci robia verejne ani nic neskryvaju.

victoriab
12. jún 2024

@oliolijanka a co je modrykonik nejaka stranka kde treba rozoberat len hovna v plienke a ocurane testy?

akje
12. jún 2024

@victoriab vziat niekomu volebne pravo? Ale no.. co to tu je zase za napady..

oliolijanka
12. jún 2024

@victoriab Modry konik je o zivote. Aj sa pohadame, aj sa zasmejeme, aj posmutime. Poradime si. Zdielame radosti, pochvalime deti.

Do toho nenavistne politicke radikalistky, ktore ziadaju lepsi svet. Uvedom si, to vy ste to zlo, na ktore sa vyhovarate, ze vam dava pravo byt, nenavistnymi.
To vsetko zlo ide z vas.

"..tupovolici, cvarga hnusna.." ved to nepovedal Fico. Ani nikto v tejto diskusii, kto volil koaliciu.

Ved ste "vyhrali"..😄 Ako by ste sa hadzali o zem, keby ze prehrate?😁

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
akje
12. jún 2024

@stanulienkat takze podla teba kazdy, kto ma ine nazory a presvedcenia ako su tie tvoje, je "pomyleny a chory", "nema mentalnu kapacitu", su to "socky a mentalne slabsi jedinci".
Zaujimave citanie.

stanulienkat
12. jún 2024

@akje áno. Toto čo sa deje, nemôže podporovať mentálne zdravý jedinec za žiadnych okolností. Buď nemáte morálny kompas, alebo to nemáte v hlave správne natočené, alebo mate z toho osobny prospech. Moralka je len jedna.

zmrzlinka8
12. jún 2024

@stanulienkat prosím ťa prestaň tu šíriť nenávisť a vyjadruj sa slušne, lebo ti znovu zmažú komentáre.

akje
12. jún 2024

@stanulienkat
Doplnam tvoj povodny zoznam
"pomyleny a chory", "nema mentalnu kapacitu", su to "socky a mentalne slabsi jedinci"

O tvoje novsie vyroky.
"Mentalne nezdravy jedinec, bez moralneho kompasu", "v hlave nespravne natocene", "prispechari", "bez moralky"

Este nieco by si sem chcela doplnit? Nech to mame na jednom mieste 🙂

zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
777januska777
12. jún 2024

@oliolijanka fakt nemám pocit, že som radikálna ci zosmiesnujuca. A áno pravidelne sa do týchto diskusii zapájam. Kde širim nenávisť a kde urážam voličov koalície? Ja na voličov koalície nenadavam, lebo si uvedomujem, ze manipulatorske veci co robí vláda nie je jednoduché odhaliť.

zmrzlinka8
12. jún 2024

@victoriab len tak na okraj, už som spomínala, že ide o zákaz protestov PRED DOMAMI POLITIKOV, protesty by sa mali konať normálne na verejných priestranstvách. Aký máš s tým problém? nikto ti neberie právo protestovať.

zmrzlinka8
12. jún 2024

@777januska777 ja si zase myslím, že manipulátorské veci robí opozícia, a perfektne zakamuflované. ide stále iba o moc.

zmrzlinka8
12. jún 2024

@victoriab áno ja som šťastná, spokojná, úspešná,
vychovala som úspešného múdreho syna, je už dávno samostatný. V živote som zdolala veľa prekážok sama a som na seba celkom hrdá. a ty? pôsobíš ako rozmaznané decko. bez kúska slušnosti a pokory. Ale život ťa naučí. každého naučí.

777januska777
12. jún 2024

@zmrzlinka8 opozícia robí manipulatorske veci? Wau tak to si o nej myslíš fakt veľké veci, lebo reálne je fakt slabučká. Vidíš nikdy som sa na to tak nepozerala volici koalície si myslia, ze opozícia je tak dobrá, ze ovplyvňuje kroky koalície a ničí ju. Pritom reálne koalícia ziadne kroky pre ľudí nerobila za celý čas čo tam je. Ale možno mi môžeš zlepšiť názor na opozíciu a povedať mi co také proti koalícii robí, lebo zatiaľ sa mi zdá slabá, koalícia doteraz jednohlasne ide ako pila a prechádza im všetko co chcú.

oliolijanka
12. jún 2024
777januska777
12. jún 2024

@oliolijanka 😀 prepac, ze sa smejem, ale najskôr si to nájdi, to som ja nepísala 🙈 to bolo písané mne 😀 od niekoho kto obhajoval vládu 🙈🙈

autor
12. jún 2024

@zmrzlinka8
@akje
@oliolijanka ženy zamyslite sa kam nás táto vláda ťahá.
🙏🫵Nebuzerujte tu láskavo nikoho a choďte si tie svoje somrácke praktiky aplikovať na svojich rodinách. My ostatní tu chceme krajin, ktorá nie je zdrancovaná, v ktorej mladí ľudia chcú žiť a vychovávať tu svoje deti.

lucyliu
12. jún 2024

@oliolijanka fanynky smeru nezakladaju politicke temy? No, nie je sa velmi cim chvalit momentalne. Asi si tu nebola po parlamentnych volbach alebo po prezidentskych. To sa tu 3 dni gratulovalo a ta, co najviac gratulovala, je teraz ticho ako vos pod chrastou a zavara jahody.

autor
12. jún 2024

Ľudia žijúci v tomto štäte, platiaci dane a zadky politikom sa majú právo (dokonca povinnosť voči svojim rodinám a deťom) vyjadriť keď nesúhlasia s praktikami tejto vlády, vedením a smerovaním štátu či sa vám to páči, alebo nie.
@oliolijanka
@zmrzlinka8
@akje

akje
12. jún 2024

@autor
Posli mi printscreen takeho tvrdenia, ze s niecim takym ako pises ty nesuhlasim. V opacnom pripade ta poprosim, aby si ma prestal spajat s tebou vyfabulovanymi tvrdeniami o mojej osobe.

lucyliu
12. jún 2024

@zmrzlinka8 napr. 50m od uradu vlady sa nebudu moct konat, to je nam.slobody, tam teraz byvaju, nejde len o byty politikov. Ani pred prezidentskym palacom, ale kym tam bola prezidentka, tak tam radi chodili ziapat, akurat Pele potrebuje pokoj a mier.
@oliolijanka aj ja sa moralne povysujem nad Bombica,to je uplne dno. Ty si s jeho spravanim ok, ked pise novinarke, ze je p..., k... a pod a bola na troch potratoch a teraz je neplodna, zverejnuje jej osobne udaje. Ci to sa tvojho zivota netyka, tak ok?

enya00
12. jún 2024

@oliolijanka moze byt a uprimne mi to je jedno..naozaj som nikdy nebola nasratejsia..taku luzu zvolit, cisty hnoj