icon

Pustenie Černáka na slobodu. Skutočne to môže byť pravda?

2. máj 2025

Po zhliadnuti miki a cernak ja neverim ze toho necloveka chcu pustit na slobodu to nemoze sa mysliet vazne proste

kavasmliekom
2. máj 2025

A po skúsenostiach z predošlých rokov, ako je možné, že niekto volil túto vládu? Veď on je jeden z nich

biba_18
2. máj 2025

tiež som neverila keď mi muž povedal že ho majú pustiť 😲 akože fakt?

hopatko
2. máj 2025

Neovladam trestne pravo, ale vieme si precitat zopar faktov. Bol odsudeny na dozivotie, avsak po odsedeni 25 rokov moze poziadat o podmienecne prepustenie, tak hovori zakon. Zakon v Trestnom prave, ktory sa minuly aj tento rok 5 ci 6 krat novelizoval a namieru usil pre kamosov, ale tato moznost sa tam neupravila... Takze podla zakona ma na to plne pravo, moralne je to absolutne poburujuce.

A mozeme si zapolemizovat alebo zakonspirovat, preco to tak asi je, kedze panko je presne z tejto vladnej zlodejskej skorumpovanej bandy. A mozno je uz z neho novy cisty a moralny clovek....

magic08
2. máj 2025
@hopatko

Neovladam trestne pravo, ale vieme si precitat zopar faktov. Bol odsudeny na dozivotie, avsak po odsedeni 25 rokov moze poziadat o podmienecne prepustenie, tak hovori zakon. Zakon v Trestnom prave, ktory sa minuly aj tento rok 5 ci 6 krat novelizoval a namieru usil pre kamosov, ale tato moznost sa tam neupravila... Takze podla zakona ma na to plne pravo, moralne je to absolutne poburujuce.

A mozeme si zapolemizovat alebo zakonspirovat, preco to tak asi je, kedze panko je presne z tejto vladnej zlodejskej skorumpovanej bandy. A mozno je uz z neho novy cisty a moralny clovek....

@hopatko presne, vsak kedy inokedy by ho mali pustit, ked nie teraz... este aj reklamu na pripomenutie skutkov mu spravili tymi filmami. Cele zle

andrejka2424
2. máj 2025

Mňa oveĺa viac poburuje, že jeho kumpáni sú veĺkí páni , podnikatelia, niektorí aj politici a v base nehnili. On si odsedel 25 rokov a oni sa rehocú ,užívajú si život a nikto nepotrebuje, aby ho pustili, keďže naňho nakydali, hoc v tom boli až po krk aj oni. Neviem či je správne aby ho pustili.Skôr nie, ale tí nepotrestanì ma štvú 100x viac.

krasneleto
2. máj 2025

zakon hovori tak, ze ano... ci je to moralne alebo nie sa malo riesit pri jeho odsudeni... nie teraz

bielykral
2. máj 2025

Tu je uz mozne vsetko a urcite veci nasvedcuju ze sa na tom usilovne pracuje....bude to hanba tohto statu ak sa to stane a ludia by mali na to patricne zareagovat ale....😏

katkaseiner
2. máj 2025

v tomto bananistane je mozne absolutne vsetko... moralne dno sa preraza kazdy den viac a viac... Ja uz len cakam kedy Kockera pustia a este mu nejaku tu kompenzaciu priznaju... ved ho v tej base zbytocne zdrzujeme...

danica2711
2. máj 2025

pri tejto vláde je možné každé svinstvo

autor
2. máj 2025

Je to neuveritelne a nepochopitelne. Tu sa nebavime o cloveku čo zabil dajne tomu cloveka na prechode a je hotovy tu sa bavime o cloveku ktory s usmevom vytiahol zbran a zastrelil cloveka na lusk kdekolvek kedykolvek a kohokolvek. Psychologicke hodnotenie vyslo ze je na 0% zmeneny a ma vzdy 100% sklon k tomu ze to bude robit znova.

!!! Desive !!!

luccija
2. máj 2025

Kde si čítala ten posudok?

janetinka27
2. máj 2025

Nieco za nieco... nieco za za zmenu trestneho zakona, za nasich ludi, za cernaka atd

sasa1310
2. máj 2025

nepustia ho. Celé je to o tom, že zákonne má právo požiadať o prepustenie po 25r. Ale nikto príčetný ho neprepustí

aalt
2. máj 2025

Este perlicka. Navrh na podmienecne prepustenie podalo obcianske zdruzenie Restart - novy zivot. Za tym zdruzeniem je ale podla vsetkeho Cernakova priatelka, cize sam Cernak. Ten posudok som necital, ale niekde uz o nom pisali.
Fakt neviem, kto by mal ostat v base na dozivotie ak nie taki ako on. Tak ale na Slovensku, kde sme si zvolili do vlady mafiu, je mozne vsetko.

autor
2. máj 2025
@luccija

@luccija general Ivan Ševčik v projekt 90.

autor
2. máj 2025
https://www.youtube.com/watch?v=S-eiVhejWjI

Odporucam vsetky videa s panom Ševčikom👌🏻

mandzula
2. máj 2025

Ma na to zakonne pravo, je preto pochopitelne, ze ziada o jeho uplatnenie, o moralke diskutovat ani netreba, tam je to uplne jasne. Mozeme len dufat, ze ti, co o tom rozhoduju, nebudu nikym ovplyvnovani a rozhodnu spravne.

autor
2. máj 2025
@luccija

@luccija ak chces pust si to video link co som dala vyssie od 6min:15sek a bude hovorit o tom rozbore co som pisala

mandzula
2. máj 2025
@aalt

Este perlicka. Navrh na podmienecne prepustenie podalo obcianske zdruzenie Restart - novy zivot. Za tym zdruzeniem je ale podla vsetkeho Cernakova priatelka, cize sam Cernak. Ten posudok som necital, ale niekde uz o nom pisali.
Fakt neviem, kto by mal ostat v base na dozivotie ak nie taki ako on. Tak ale na Slovensku, kde sme si zvolili do vlady mafiu, je mozne vsetko.

@aalt ziadna novinka, stara znama vec. Ta zena nemoze byt v poriadku.

cukroska
2. máj 2025
@sasa1310

nepustia ho. Celé je to o tom, že zákonne má právo požiadať o prepustenie po 25r. Ale nikto príčetný ho neprepustí

@sasa1310 Len aby sme neboli prekvapení ..u nás je všetko možné...

sasa1310
2. máj 2025
@cukroska

@sasa1310 Len aby sme neboli prekvapení ..u nás je všetko možné...

@cukroska nemyslím si, ale tak média robia svoje. Rigo tiež rovnako žiadal po 25 rokoch a to nikto ani neriešil z médií, že sa chcel tiež dostať von. A samozrejme sa nedostal

cukroska
2. máj 2025
@sasa1310

@cukroska nemyslím si, ale tak média robia svoje. Rigo tiež rovnako žiadal po 25 rokoch a to nikto ani neriešil z médií, že sa chcel tiež dostať von. A samozrejme sa nedostal

@sasa1310 Ale toto je" Černák " a šance tam reálne sú a môžme len dúfať, že aj vyhlásenie Lipšica a iných právnych znalcov zaváži a už naša mafiánska vláda neprerazí totálne morálne dno.