icon

Raši je rozumný politik

eva8
23. mar 2025

Čo si myslíte? Doteraz považujem za škodu, že po voľbách sa Hlas nespojil z PS. Pellegrini mal pravdu, ze by Sulik robil problemy.

eva8
autor
24. mar 2025

@vroni co sa tyka Sulika, volby boli v septembri 2023 a odisiel v marci 2024. Momentalne ho rozculil Hamran aj Grohlink a do politiky by sa chcel vratot v 2027 - skor ano, vravi. Sulik vecne zivy 😉

eva8
autor
24. mar 2025

@biba_18 som volicom Hlasu?

eva8
autor
24. mar 2025

@paradajkova
@annm81
@beataxxx
Vcera v O 5 minut 12 mi pripadalo, ze i "viedol" v diskusii s Grohlingom. Podla mna je ovplyvnitelny a vie "spravne" argumentovat za presvedcenie strany. Teda "rozumny politik" vdaka tomu, ze ma vystupovanie, vie sa spravat. Z nahodne osobneho stretnutia som vycitila, ze je aj ludsky, slusny, co povazujem za dolezite.
Stale vravim, ze Hlas a PS by sa vedeli dohodnut. Ale vsetko je ako ma byt, v sucasnosti je to pase. V r. 2027 sa naozaj obavam jesitneho Sulika, v pripade vitazstva opozicie

vroni
24. mar 2025

@eva8, súhlasím s tebou, že hlas a PS by sa vedeli dohodnúť. Rovnako, ako by sa vedeli dohodnúť so Smerom, možno bez Fica, ale vedeli. Čím pre mňa nespĺňajú ani definíciu ľudského ani rozumného politika. Len definíciu viac či menej zlatoustych zlodejov. Ja sa radšej nechám viesť jesitnym ekonómom ako zlodejom so sladkými rečami. Uznávam, že som v mensine. Len potom to tu vyzerá, ako to vyzerá 🤷🏼‍♀️

viestta
24. mar 2025

@eva8 je Sulik jesitny alebo zasadovy? Na pocudovanie este stale ma chrbtovu kost. Tu chrbtovu kost, ktoru z vladnych politikov nema ani jeden.

eva8
autor
24. mar 2025

@vroni mne cim dalej, tym viac imponuje KDH 🙂 A PS, samozrejme, po odmietnuti a po tychto rosadach nema zaujem o spolupracu s Hlasom

eva8
autor
24. mar 2025

@viestta povazujem ho za zbabeleho alibistu

viestta
24. mar 2025

@eva8 ani ma to neprekvapuje, ked Rasi je podla teba rozmny

vroni
24. mar 2025

@eva8, nerozumiem, odpusť. Fakt neviem skombinovať, ako môže niekomu konvenovat KDH, PS a Rasi. Nejako tam nedokážem nájsť ten spoločný bod....

eva8
autor
24. mar 2025

@viestta "rozumny politik" v zmysle, ze dosiahne ciel, ktory mu niekto urci, stoji za stranou, neprevracia kabaty. Ako predseda NR je podla mna najvhodnejsi v sucasnej situacii

terina25
24. mar 2025

@eva8 🤢

dobryden
24. mar 2025

@eva8 ale to by musel byt aj zameraný skor na ludi
@viestta
@viestta myslis?A co tie fotky s Kocnerom?

dobryden
24. mar 2025

@vroni a myslis ze ps su vsetci charakterom?Tomu neverim,toez im ide o svoj biznis.

viestta
24. mar 2025

@eva8 on dosiahne ciel? Aky, prosim Ta, kedy dosiahol? To, e je poslusny ajrlik, o ie nie je ktovie ake poiivum. On neprevraccia kabaty? Vsak kym bolo dobre, bol u Fica, ked hrozilo, ze u Fica uz nevytlcie kapital, tak isiel k Podrztaske.
No a medzi slepymi aj jedooky kralom, takze nech mu daju funkciu, vela vody aj tak nenamuti a aspon nebude ma ziadnu zodpovednost. A niekorym sa este aj paci, ale coby nie. Krasa je dolezita pre politika 🙄 Aspon budu dvaja "pohladni" vedla toho prepiteho premiera stat.

lonsdaleka88
24. mar 2025

@eva8 hej hej Kosicania by vam vedeli rozpravat. Hlavne ked nakupil nekvalitne elektricky v ktorej vyletela brzda ci co to bolo a skoro vnutri zabila cestujucich 👍🏻 a cestu si urobil len tam kde byval. Uplny filantrop

viestta
24. mar 2025

@dobryden vymenuj politikov, ktori nemaju fotecku s Kocnerom

eva8
autor
24. mar 2025

@vroni vychadzam zo situacie tu a teraz. Sledujem rozhovory, vystupovanie, vysledky. Situacia sa meni, vlady sa striedaju, predsedovia stran tiez, programy sa upravuju. Zajtra sa ma zvoli predseda NR. Rasi je podla mna najvhodnejsi z moznosti. Nemoze byt nik z opozicie, ci?

viestta
24. mar 2025

@eva8 je ete aj nejaky iny kandidat? Ja o ziadnom neviem. Porozdelovali si koryta len za jednym jedinym ucelom, aby sa vyhli predcasnym volbam. Kupcia s funkciami ako Mara s chamajdou. Kto toto nevidi...

eva8
autor
24. mar 2025

@lonsdaleka88 o tych elektrickach viem z prvej ruky. On nie je odbornik, preto je lahko ovplyvnitelny, zo zaciatku som ho povazovala za doverciveho, uz nie

eva8
autor
24. mar 2025

@viestta on bol kandidat od zaciatku, ak sa nemylim. Je vhodnejsi kandidat? Vsak Hlas ma viac clenov.
Ja som myslela, ze sa stane skor predsedom Hlasu.

dobryden
24. mar 2025

@viestta tak potom tu nie je rec o chrbtovej kosti,i ked aj pre mna je Sulik najviditeľnejší.Ale netreba byt naivným,peniaze su aby sa minuli,ziadna vlada nemala zamer ich usetrit.Dolezite ore Slovensko je soravne nasmerovanie krajiny,aby sme neboli otrokmi automobiliek ale nieco vyrábali aj my.To ale este ziadna vlada neurobila.

paradajkova
24. mar 2025

@eva8 fasada a sladke recicky su jedna vec, realita druha. Bohuzial realita je taka, ze Slovaci prisli o desiatky, mozno stovky milionov eur aj vdaka jeho schopnostiam. To, ze vie pekne rozpravat mi drahsi nakup v obchode nezaplati. Predpokladam ani tebe. Vdaka politikom ako je Rasi tu mame deravy statny rozpocet a vsetci za ich chyby platime (ak vobec chceme byt tak naivne a volat to chybami a nie rovno ucelovym rozkradanim nasich penazi)

eva8
autor
24. mar 2025

@paradajkova tak mozno rozumny nie je vhodny vyraz, bolo tu spomenute, ze sikovny politik. On nerobi pre ludi, ale pre stranu (mozno v domneni, ze robi pre ludi, pretoze naivne verim tym, ktori neukazali, ze zmyslaju inak) Neprevracia kabaty

eva8
autor
24. mar 2025

Mozno prirovnanie, neviem, ci vhodne.
Dobry pravnik sa odosobni a dokaze obhajit aj vraha. Robi svoju pracu.
Rasi robi svoju pracu.
Obaja maju z toho zisk, taktiez istu reputaciu.

eva8
autor
24. mar 2025

@dobryden on je zamerany na stranu, ktorej je clenom, lebo veri (aspon si myslim), ze strana je zamerana na ludi. Aspon po tej socialnej stranke.
Bol rad, ked sa otvarali multifunkcne ihriska pre skoly, chcel bezbarierovost zabezpecit, ale siel s davom strany, lebo jej veril

dobryden
24. mar 2025

@eva8 to si nemyslim,on je zameraný na peniaze,inak by nesiel so smerom.A keby bol zameraný na ludi,tak ostane lekárom.

eva8
autor
24. mar 2025

@dobryden neviem

annm81
24. mar 2025

@eva8 Raši je jeden z najvýznamnejších symbolov korupcie a rozkrádania verejných financií za ficovych vlád. Dojem, že je rozumný môže vychádzať max. z toho, že kým zvyšok jeho materskej strany sa radikalizuje, on skôr mlčí.

PS by sa s Hlasom a Smerom vedeli dohodnúť len na tej úrovni, že PS je sociálna demokracia, kým Smer sa na ňu kedysi hral. Dnes je to absolútne nemysliteľné, pretože Smer sa presunul k extrémnej pravici a Hlas sa síce najprv tváril, že týmto smerom nechce ísť, ale rázne sa od toho dištancovať nedokázal - koryto im bolo prednejšie.

viestta
24. mar 2025

@eva8 nehnevaj sa, ale poliik ma robit pre ludi, nie pre stranu. aj strana ma robit pre ludi, pre obyvaelov, pre vsetkych co tu ziju. Ma zabepecit chod statu, bezpecnost obcanov, vymozitelnost prava, ekonomicky rast, fungujuce skolstvo, zdravotnicstvo, dopravnu a energeticku infrastrukturu, ferove podmienky pre podnikatelov, pre polnohospodarov, pre mesta a obce. Postarat sa o tych, ktori sa z objektivnych pricin nevedia postarat sami o seba. Postarat sa o to aby sme mali kulturu dostupnu pre vsetkych a taku, ktora nas posuva dalej. Ma sa starat o to aby nas nasa zahranicna politika neposkodzovala ako krajinu a aby sme mali vo svete kredit ako spolahliva krajina v madzinarodnych vztahoch.
Co z toho robi Hlas?

viestta
24. mar 2025

@dobryden zas na druhej strane, ono je aj dobre, ze neostal lekarom. V politike je Kam vietor, tam plast... Ani ked ministroval zdrvotnicstvu ziadna hitparada to nebola a to bol vo "svojom" odbore.