Raši je rozumný politik
Čo si myslíte? Doteraz považujem za škodu, že po voľbách sa Hlas nespojil z PS. Pellegrini mal pravdu, ze by Sulik robil problemy.
@paradajkova
@annm81
@beataxxx
Vcera v O 5 minut 12 mi pripadalo, ze i "viedol" v diskusii s Grohlingom. Podla mna je ovplyvnitelny a vie "spravne" argumentovat za presvedcenie strany. Teda "rozumny politik" vdaka tomu, ze ma vystupovanie, vie sa spravat. Z nahodne osobneho stretnutia som vycitila, ze je aj ludsky, slusny, co povazujem za dolezite.
Stale vravim, ze Hlas a PS by sa vedeli dohodnut. Ale vsetko je ako ma byt, v sucasnosti je to pase. V r. 2027 sa naozaj obavam jesitneho Sulika, v pripade vitazstva opozicie
@eva8, súhlasím s tebou, že hlas a PS by sa vedeli dohodnúť. Rovnako, ako by sa vedeli dohodnúť so Smerom, možno bez Fica, ale vedeli. Čím pre mňa nespĺňajú ani definíciu ľudského ani rozumného politika. Len definíciu viac či menej zlatoustych zlodejov. Ja sa radšej nechám viesť jesitnym ekonómom ako zlodejom so sladkými rečami. Uznávam, že som v mensine. Len potom to tu vyzerá, ako to vyzerá 🤷🏼♀️
@eva8 on dosiahne ciel? Aky, prosim Ta, kedy dosiahol? To, e je poslusny ajrlik, o ie nie je ktovie ake poiivum. On neprevraccia kabaty? Vsak kym bolo dobre, bol u Fica, ked hrozilo, ze u Fica uz nevytlcie kapital, tak isiel k Podrztaske.
No a medzi slepymi aj jedooky kralom, takze nech mu daju funkciu, vela vody aj tak nenamuti a aspon nebude ma ziadnu zodpovednost. A niekorym sa este aj paci, ale coby nie. Krasa je dolezita pre politika 🙄 Aspon budu dvaja "pohladni" vedla toho prepiteho premiera stat.
@eva8 hej hej Kosicania by vam vedeli rozpravat. Hlavne ked nakupil nekvalitne elektricky v ktorej vyletela brzda ci co to bolo a skoro vnutri zabila cestujucich 👍🏻 a cestu si urobil len tam kde byval. Uplny filantrop
@lonsdaleka88 o tych elektrickach viem z prvej ruky. On nie je odbornik, preto je lahko ovplyvnitelny, zo zaciatku som ho povazovala za doverciveho, uz nie
@viestta tak potom tu nie je rec o chrbtovej kosti,i ked aj pre mna je Sulik najviditeľnejší.Ale netreba byt naivným,peniaze su aby sa minuli,ziadna vlada nemala zamer ich usetrit.Dolezite ore Slovensko je soravne nasmerovanie krajiny,aby sme neboli otrokmi automobiliek ale nieco vyrábali aj my.To ale este ziadna vlada neurobila.
@eva8 fasada a sladke recicky su jedna vec, realita druha. Bohuzial realita je taka, ze Slovaci prisli o desiatky, mozno stovky milionov eur aj vdaka jeho schopnostiam. To, ze vie pekne rozpravat mi drahsi nakup v obchode nezaplati. Predpokladam ani tebe. Vdaka politikom ako je Rasi tu mame deravy statny rozpocet a vsetci za ich chyby platime (ak vobec chceme byt tak naivne a volat to chybami a nie rovno ucelovym rozkradanim nasich penazi)
@paradajkova tak mozno rozumny nie je vhodny vyraz, bolo tu spomenute, ze sikovny politik. On nerobi pre ludi, ale pre stranu (mozno v domneni, ze robi pre ludi, pretoze naivne verim tym, ktori neukazali, ze zmyslaju inak) Neprevracia kabaty
Mozno prirovnanie, neviem, ci vhodne.
Dobry pravnik sa odosobni a dokaze obhajit aj vraha. Robi svoju pracu.
Rasi robi svoju pracu.
Obaja maju z toho zisk, taktiez istu reputaciu.
@eva8 Raši je jeden z najvýznamnejších symbolov korupcie a rozkrádania verejných financií za ficovych vlád. Dojem, že je rozumný môže vychádzať max. z toho, že kým zvyšok jeho materskej strany sa radikalizuje, on skôr mlčí.
PS by sa s Hlasom a Smerom vedeli dohodnúť len na tej úrovni, že PS je sociálna demokracia, kým Smer sa na ňu kedysi hral. Dnes je to absolútne nemysliteľné, pretože Smer sa presunul k extrémnej pravici a Hlas sa síce najprv tváril, že týmto smerom nechce ísť, ale rázne sa od toho dištancovať nedokázal - koryto im bolo prednejšie.
@eva8 nehnevaj sa, ale poliik ma robit pre ludi, nie pre stranu. aj strana ma robit pre ludi, pre obyvaelov, pre vsetkych co tu ziju. Ma zabepecit chod statu, bezpecnost obcanov, vymozitelnost prava, ekonomicky rast, fungujuce skolstvo, zdravotnicstvo, dopravnu a energeticku infrastrukturu, ferove podmienky pre podnikatelov, pre polnohospodarov, pre mesta a obce. Postarat sa o tych, ktori sa z objektivnych pricin nevedia postarat sami o seba. Postarat sa o to aby sme mali kulturu dostupnu pre vsetkych a taku, ktora nas posuva dalej. Ma sa starat o to aby nas nasa zahranicna politika neposkodzovala ako krajinu a aby sme mali vo svete kredit ako spolahliva krajina v madzinarodnych vztahoch.
Co z toho robi Hlas?

@vroni co sa tyka Sulika, volby boli v septembri 2023 a odisiel v marci 2024. Momentalne ho rozculil Hamran aj Grohlink a do politiky by sa chcel vratot v 2027 - skor ano, vravi. Sulik vecne zivy 😉