Šimečka a jeho rodina čelí vyhrážkam
Smer robí čo môže aby všetkých umlčali. Sú to mafiáni.
Alw Matovic stíchol,nie je to cudne?
@danyelia a za akej vlády boli peniaze pridelené? Je zaujímavé ako ty zas cepas z tlacoviek Fica a to co povie Fico je svätá pravda 🤦♀️...na toto môžem napísať len... ja tak ľúbim Fica, ja tak ľúbim Fica, ja tak ľúbim Fica... Fico môže všetko a jeho voličom nič nevadí... Slepá laska
@makaronka01 A zase Fico 😃 No keď boli dotácie pridelené za tieto konkrétne ,,tance,, tak boli blázni aj všetci z Ficovej vlády. Neviem, či tvorila aj nejaké pozerateľné vystúpenia. A aj keby tak tancovala premiérova partnerka, tak poviem, že je to hrôza...
V konecnom dôsledku aj Ficova aj simeckova rodina dostali dotácie na nejaký účel , rozdiel je, že Simecka asi ani v politike nebol, Fico koľko je v politike , 30 či koľko rokov 🥱 Keď niekto ten základný rozdiel nevidí , ďalej sa už nemusí zamýšľať , je to zbytočne
@eva8 Ale ved my ju nechceme zosmiesnovat. Preco by sme tu my mali pridavat video.
Obhajte ju vy. Pridajte nejake video, po prezreti ktoreho budeme hrdi na to, akych sikovnych ludi mame. A budeme radi, ze ona prejedla tych 190 tisic a nie chore deti, chranene dielne, alebo aspon deti trebars z folklornych suborov, ktore vo svojom volnom case roky tvrdo trenuju a vystupuju bez naroku na honorar(kym ich rovesnici sa niekde zabavaju).
@eva8
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/video-to...
Pozri toto,tam je utrzok.Za mna toto umenie nie je,ak dostala 1mil eur tak nech uci tanec napr deti a normalny,balet,brack dance,sme v tomto strasne pozadu.Toto by som dokázala zatancovať aj ja,lvou zadnou.
Dalsia vec -prezidentky partner(byv prezidentka) vystrelil z pištole par tyzdnov dozadu.Zaujimave je ze denniN o tom nepísal vobec.Ked je to nezaujatý dennik,preco to nepísali?Pisalí o tom v sme.
@oliolijanka vsak ked nieco kritizujes, pridaj, co kritizujes. Nielen expresivny xaver, ale cele predstavenie. Ty si zacala rozhovor na tuto temu, tak bud dosledna. Asi mas prehlad. Alebo si len zdielac inych nazorov z utrzku? Aj z celej vety mozem vybrat 2 slova a strati vyznam.
@eva8 Bolo to v novinach,uz nvm presne akych.Ale tu vidno ze asi aj Simecka si rad ukrojí.Nik nebude dokonaly.Akurat ze ked uz dostal dotácie,tak nech nieco aj urobi ,naozaj by mi to nevadilo ze ma peniaze ktore su venované na umenie,ale po zhliadnutí tohto trapasu som v tom ze ona umelkyňa nie je.Mozno keby to venovala detom a robila nieco pre novu generáciu,ved ked chces dieta dat na tanec tak nic poriadne nenájdeš,sme pozadu s choreografiami a podobne.A ona sa prezentuje dost úbohý tancom.Mne sa tento styl umenia nepaci a to milujem tanec a hudbu.Velmi rada by som ak deti dala na bral dance alebo nieco podobne ale bohuzial u nas nic nie je.Lebo sa investujú peniaze na takyto otrasny tanec ako predviedla Simeckova.
@danyelia ešte že si taká odborníčka na tanec... Ten tanec nie je nieco co by ma zaujalo, ani som to nedopozerala, ale keďže sa význam, nehodnotím, neurazam... Ale keď nás reprezentovala v EÚ tak sa to asi vtedajšej vláde páčilo, ci? Ale je zvláštne ako voličom Vládnej koalície stačí jedno video a nič iné nevidia...
@dobryden vy tri ste ako sestry gordony. Pre teba, denník n a rizman,predtým ako začneš prskat si to potvrd https://dennikn.sk/minuta/4179291/
@makaronka01 Človek nemusí byť na všetko odborník, občas stačí, aby bol normálny 🤷🏼♀️
Co je normálne? Urážat, vysmievať sa? Vyzyvat dav, aby skandoval, ze prezidentka je... Alebo Rez a rubaj do krve po Simeckovej kotrbe... Myslim ze netreba ani pokračovať...
@dobryden prepac, naozaj som nechcela byt neprijemna.
Moja dcera chodila na balet a ucitelka ju kopala do noh. Preto suhlasim s tebou, ze si treba overit, kde dieta chodi na kruzok.
Som len smutna z toho, ze odrazu sa zdiela kratucke video z r. 2016 po socialnych sietach.
A v tejto teme sa odvedie pozornost od vyhrazok na Simeckove dieta k videu, vsak @oliolijanka ?
@tetapetra nerozumiem , že sa to vôbec spomína ,kto to je akože ? ( Viem, že partner caputovej) A čo viac ? Ale, keď Danko , jeden z ústavných činiteľov, nabúral ožratý do semaforu a podrobil sa dychovej skúške o 15 hod,to už je vlastne ok 😵💫
@eva8 Ved vsetci vedia o ake video ide. Co mi tu nieco podsuvas. Ano zacala som tuto temu, ale s uprimnym zaujmom vidiet ine video, kde tancuje lepsie. Zda sa, ze ho niet.
Podla mna je to hanba, aj keby to robila zadarmo. Preco by som ju tu tym mala zosmiesnovat? Ja jej nechcem ublizit. Nepredviedla tam nic, co by nedokazal priemerne fyzicky zdatny clovek bez akehokolvek tanecneho vzdelania. Naopak, myslim si, ze mnohi by to dali lepsie. Je to ako pridavat sem video kolegyne, ktora to na vianocnom vecierku prehnala s pitim alkoholu.
Reagovala som na uvodny prispevok, kde sa pise o desivych vyhrazkach. Ved tu su zeny, ktore nemaju co detom zajtra na desiatu dat Zeny, ktorych muzi cestuju tisice kilometrov daleko a nevidia vyrastat svoje deti, aby zaplatili hypoteku.
Dochodcovia, ktori vsetko, co mame vybudovali a ziju z 400 euroveho dochodku.
Zeny s chorymi detmi, ktore uz vsetko rozpredali, aby zaplatili dietatu terapiu.
Tie vyhrazky sa dali cakat. Ludia by svoju frustraciu vybili na hocikom, kto by zobral milion eur. Tu vobec nejde o simecku.
Ja som za to, nech zverejnia mena vsetkych, ktori zobrali peniaze od statu. Vyhrazky bude dostavat väcsina.
Ty chces po mne, aby som tu pridavala taku hanbu? Ved pridaj ty, ked sa ti to tak paci.
@eva8 Ake simeckove dieta? Ja ani neviem, ci ma dieta. Kde som spomenula jeho dieta. Dieta spominas ty.
Co s dietatom?
@oliolijanka doteraz si ani len netušila,že existuje.
@jednoduchomaria89 mňa sa nepýtaj prečo sa spomina 🤷🏻♀️