icon

Šimečka a jeho rodina čelí vyhrážkam

11. sep 2024

Smer robí čo môže aby všetkých umlčali. Sú to mafiáni.

https://www.cas.sk/clanok/2963979/simecka-a-jeh...

eva8
14. sep 2024

@tetapetra 🙂 Cim viac stran, rozumnych ludi, ktori sa vedia dohodnut, tym lepsie. Skusenosti starsich, nove napady mladsich. Jednoducho sa pise, tazsie praktizuje. Vsak aj v rodinach mame rozne postoje, skusenosti. Dolezite je najst riesenie.

tetapetra
14. sep 2024

@eva8 napísala si po odvolaní Sulika 😆 nemyslela si Šimečku? Veď Sulík nebol odvolaný, odišiel. Chcel sa odpratať do EP, ale tam mu to už nevyšlo

eva8
14. sep 2024

@tetapetra jooooj, dakujem. Aj som sa chcela opytat, ako to myslis. No, idem do dna. Dakujem 🙂

eva8
14. sep 2024

@tetapetra Matovic nesklamal: "Sulik isiel dojit klokany" 🙃

kristiii
14. sep 2024

@eva8 Naozaj si myslim, ze sucasne zlozenie opozicie by s Hlasom vedeli spolupracovat, vybrat odbornikov na ministerrstva a povzdvihnut Slovensko. Lenze Hlas nebol "slobodny", musel do koalicie so Smerom.
Naozaj ešte stále tomuto veríš? Po tom ako sa "vyfarbil" Pelle alebo taký Šukaj? Akože tiež som im to do volieb celkom žrala, ale teda teraz mi je jasné, že Hlas nikdy nemal v pláne vládnuť bez Smeru, ale celé to bolo len jedno veľké divadlo ako nahrabať viac voličov. A veru že im vyšlo.

carolynka
14. sep 2024

@kristiii Vsetci poslanci za Hlas doteraz hlasovali za kazdy kontroverzny zakon, okolo moralky a svedomia ani nepresli. Nechapem tie neustale nadeje co ludia a media davaju Hlasu. Jeho clenovia su oportunisti bez skrupul a vidno to napriklad na praci Dolinkovej na ministerstve zdravotnictva. Uz vobec nechapem ako moze niekto mat sympatie s byvalym smerackym internetovym trollom Sutajom Estokom. Za 11mesiacov vo vlade mal Hlas vela prilezitosti ukazat svoj potencial a aj ukazal - su to Ficove podrztazky a z funkcii chcu vydojit co najviac,Bez ohladu na to ci je to vo vseobecny prospech.

ikka204
14. sep 2024

Fico je najväčší zlodej Slovenska!! Bez preháňania. Nikto to nenahlási, lebo sa každý bojí. Ako on prideľuje štedré dotácie? S číslom účtu na papieriku, kde sa má poslať 20%. Na kolibe vrabčeky čvirikajú aké miliónové pozemky vlastní napísané na 80ročného dedka. Oficiálne je bezdomovec. Skúste ísť s týmto na políciu. Zavrú vás nie jeho. A keď toto nie je mafia, tak potom čo? Slovensko je vo veľkej kaši len vďaka JEHO vláde, ktorá tu vládla toľko rokov. A tie, ktoré by ste za neho dušu dali, tak si živorte ďalej. On sa má dobre... na váš úkor!

tetapetra
14. sep 2024

@kristiii myslím si, alebo dúfam,že ani Pelle nevedel akú krysu si chová na prsiach. Šukaj je jasný.
@ikka204 Robko už má byť,už nie je bezdomovec. Ja sa len čudujem,že mu to niekto žral

ikka204
14. sep 2024

A okrem toho je absolútne NEKOMPETENTNY vládnuť aj so svojou neschopnou bandou. Tie hlúposti pozavádzané počas tých rokov, nesystémové zmeny, v podstate len zvyšovanie poplatkov a odvodov, aby bolo aj pre neho aj pre jeho kumpánov... tomuto niekto tlieska? Novodobý Jánošík a jeho družina. Obraz Slovenska.

kristiii
14. sep 2024

@tetapetra ja si to už nemyslím. Jemu sa hneď po voľbách, (vlastne ešte v predvolebných diskusiách sa začal) strašne meniť výraz..na arogantného a povyseneckeho..ako to slušne napísať 🤔..no proste podľa mňa sa odhalila jeho pravá tvár a tá hra na chapaveho cukríka bola celú dobu len jedna veľká pretvárka na voličov, ktorým nebol celkom pochuti Fico.

jednoduchomaria89
14. sep 2024

@ikka204 a simeckova partnerka, ktorá nevie tancovať !!! (Irónia pre nechApavych)

tetapetra
14. sep 2024

@kristiii on nebol moja šialka 😉 kávy nikdy. Verím tomu,že ľudia hlas volili práve kvôli tomu,že verili, že sa nespolci už so smerom. Sledovala som však prezidentské voľby a potom inauguráciu(len zostrih) a bavila som sa ňom a bavím sa doteraz. Úplnú Ivan z Mrazika. Aj pekný som, aj šikovný som, aj variť viem, aj fotím sa veľmi rád 😁😁😁

dobryden
14. sep 2024

@tetapetra Ale je ine asi byt napr poradcom,tajomníkom ako bezvýznamným účtovníkom,sekretárom a podobne.

dobryden
14. sep 2024

@tetapetra Ale mne to je asi aj tak jedno,nie som ani smer ani ps,akurat pisem ze Simeckova partnerka ma daleko od tanca+ Simecka nezačal tak uplne v 2019 ale skusenosti nazbieral aj skor co sa politiky tyka.Urcite ale co robi Fico nie je spravne,kedze dotácie brali aj oni a ten toho viacej ma na svedomi.Len som sa skor zamerala pre mna na ten tanec a myslim si ze je to asi neprijemne aj samotnej partnerke Simecku. Mozno zacne na sebe pracovat a nauci sa tancovat🙂

tetapetra
14. sep 2024

@dobryden to že tomu nerozumieš je tvoj problém. Ale nehanim niečo, čomu nerozumiem.Ako som písala, neznášam rap absolútne nerozumiem tomu, čo je na tom super, ale nebudem pindat na Rytmusa aké je to strašné. A čo zbieral skúsenosti,veď to je len bod navyše. Ale nemal vplyv na Slovensku.Mas ty vôbec predstavu koľko slovákov v Bruseli funguje?

dobryden
14. sep 2024

@eva8 Skor si myslim te Simecka sa chcel orientovať ns európsku politiku,ale niekde zacat musel.Ja mu to za zle nemam,ze začínal v smere ako poradca.

dobryden
14. sep 2024

@tetapetra A nemozem vyjadriť nazor v tejto teme kde sa to uz rozobera ze nevie tancovat?Ja si skor myslim i ked neznasam tiez rep,ze Rytmus je lepsi raper ako ona tanečníčka.Staci si pozriet Slovensko hlada talent a tam je viacej talentovaných tanečníc a umelcov ako ona s umeleckou skolou.Mozno aby som jej nekrivdila vie tancovat ale vybrala si naozaj zly smer.

tetapetra
14. sep 2024

@dobryden ty si aj teraz napísala,že nevie. Si nejaka choreografka alebo nedajbože vyštudovaná tanečnica? Veď ona má vyštudovane školy v zahraničí, tam aj tancovala. Názor je Ježiš je to strašné, nepáči sa mi to. Ale nie, ona nevie tancovať. To je len urážanie. Že neviem tancovať môžeš povedať mne,ja neviem ani spievať 🤨

eva8
14. sep 2024

Som zvedava, lkto z nas by sa dokazal takto "triast". Okrem rovnovahy, treba aj kondicku, silu, vyraz tvare, herectvo, odvahu, spravny smer, improvizaciu, vyhoviet poziadavkam choreografa, zachovat rytmus, zosuladit s melodiou, vselico mozne. A je velmi zaujimave z malej ukazky hodnorit, ci je niekto tanecnikom, alebo nie.... Toto vyvolalo emocie. Keby sme to chceli napodobnit my, kto vie, ci by to nebolo komicke. Zamer predstavenia urcite nebol trasenie nasimi spek.i, ak nemame vysportovanu postavu....

eva8
14. sep 2024

@kristiii
@carolynka
Samozrejme, ze vznik Hlasu, bol genialny tah. Zaklad (Fico, Kalinak ostali, Blanar zmierlivy) ostali. Odisiel silny Raši a milucky Pellegrini, ziak Fica. Spolocnost sa ukludnila, vlk syty, ovca cela. Ale. Zlom u mna nastal, ked Pellegrini povedal, ze s Ficom v jednej vlade sediet nebude. Preto som mala nadej. Ale spolocna minulost nepustila. Pellegrini zniesol aj ponizovanie z radov koalicie..

danyelia
14. sep 2024

@eva8 ...ale veď aj jej vystúpenie bolo celé komické 😃 Áno, (aj tanečné) umenie má v ľuďoch vyvolať emócie, či už radosť, smútok, nadšenie, pocity na zamyslenie o živote...ale tento štýl u bežného človeka asi taký pocit nevyvolal. Ty píšeš, čo všetko si to ,,trasenie,, vyžadovalo - no nič z toho tam nebolo. Tvoj popis by sa možno hodil na muzikál Pomáda, čo bolo naozaj top vystúpenie, na predstavení som bola asi 5x. A mimochodom, na FB sú už ďalšie ,,trasy,, tejto umelkyne - tak pozri a prajem Ti krásny umelecký zážitok 😁

aandrea9
14. sep 2024

Desivý je Simečka sám o sebe.

mondolina
14. sep 2024

@aandrea9
tak potom neviem čo je Fico keď Šimečka je desivý 🙈

columbovazena
14. sep 2024

@laurita285 Tá čierna diera sme už teraz ( viď pomer platy/ceny, zdravotnictvo, korupcia, atď, atď, dal by sa o tom román napísať), a ňou aj ostaneme, nech bude pri moci ktokoľvek..Netreba mať zbytočné ilúzie, aj keď budú pri moci iný, dostaneme akurát tak potlapkanie po pleci, a akože " rešpekt" od EÚ a podobne, základné životné podmienky sa pre bežného človeka nezmenia, o to žiadny strach

eva8
Autor odpoveď zmazal
eva8
15. sep 2024

@aandrea9 preco?

eva8
Autor odpoveď zmazal
eva8
15. sep 2024

@danyelia o.k., v poriadku.
Budem naozaj rada, ak mi posles link na cele predstavenie.. Dakujem.
Kto sa ti viac pacil? ? Travolta s Olivioui, ci herci na javisku?

dobryden
15. sep 2024

@eva8 Ja to dokážem ľavou ,zadnou😉

eva8
15. sep 2024

@dobryden tak kritizuj.

Je rozdiel, ked niekto kritizuje predstavenia ( je hrozne, nevkusne, neprimatane, nevydarene, atd. ..., ako ked niekto krotizuje vykon tanecnicky, ze nevie tancovat.
Ak niekto kritizuje vykon, to znamena, ze predstavenie bolo o.k., len tanecnicka je slaba. Ak sa nepacilo len predstavenie, nemoze kritizovat vykon tanecnicky. Tu sa to prekrutilo u viacerych ma to, ze dana osoba nie je ziadna tanecnicka, preto ma to hodnotenie zaraza.
Ty kritizujes tanecnicku, ciastocne aj predstavenie. Kedze vies rovnako zatancovat, tak to beriem ja neviem tak zatancovat, preto sa zameriavam na predstavenie. Videla som len zavwr a zaujal ma. Povazujem ho za nadcasove, ta "nechutnost" vyvolala vo mne silny obraz.

Pred precitanim, co to malo vyjadrovat (po izolacii ludi, silno tuzili po dotyku, preto vstupili do hladiska) sa mi ukazalo sialenstvo, vyvolane samotou, viac aspektov pricin izolacie. Teraz, pri pisani, aj stvrtyi.
1. To asi nebol zamer, ale mne sa hned ukazala praveze minulost- ludi mucili za socializmu na samotkach, kym ich nezlomili, alebo dokoal sa nezblaznili. Cize zaver predstavenia = vyslwdok, tek hnus
2. Nadcasove - v buducnosti, co sa moze stat, ked bude vsetko elektronizovane
3. Cisty priklad, akych agresivnych z nas robila pandemia, ked sme boli v izolacii... Sialene "bublinky (ako kontrast - pekne slovo) z nas robili sialenych ludi
4. A co mi napadlo teraz: stary clovek sam, osamoteny, to je vdaka, za jeho zivo? A este dalej, teraz pri pisani, ze preco je sam, ked piseme o politike - lebo deti odchadzaju. Poznam vela starych ludi. Niektori navstevuju v zahranici svoje deti - dokedy budu vladat? Za inymi, starsimi, deti chodia na Slovensko, aj z vnucatami. Dalsia uz nestihla svoju mamku prestahovat k sebe.... Atd.

Proste, mna ta ukazka vzala v kladnom slova zmysle. Autor mogol mat uplne ine vysvetlenie, pohnutky, nez ja, ale odkaz prenechal - takmer tragicky pocut, nechyt, u mna, keby sa tanecnik ku mne priblizil, priam az fyzicku nechut. A preto by som velmi pozitivnu recenziu

Este mi, pri rozpisovani, napada. Vlastne, ani Simeckovi vacsina nerozumela. Nerozpraval omacky, intrigy, ale priamo k veci. Ma obrovsky prehlad. A jeho chybou bolo, za aj my mame taky obzor. Nie, nemali sme, ani nemame. Preto sa velmi bojim, aby neskl,ol do retoriky a praktik Slovakov, co uz sa stalo a nadalej stava. "Lebo 'oni'. " A zaujimave. Odrazu, sa to Slovakom nepaci 🙃 Pretoze to nie je "Lebo Matovic" a Matovicovo "Lebo Smer". Nepaci sa to, lebo na chyby koalicie poukazuje PS, pretoze PS je "nepriatel", kvoli duhovym pochodom. Opat priklad (kto nezazil, nevie) Po strelbe pri teplarni, odsudzovani mladi (nielen rodinou) sa bali o svoj zivot, preto planovali hned po mature odist do zahranicia.

Matovic naozaj vyborne povada, v den odvolavania Simecku, ze Smer pouzil a vyuziva, vybornu strategiu - privolava si konzervativnych volicov prave tym odporom k LGBT komunite, hlavna "zbran" proti PS.
Prvykrat napisem, doteraz som hrdo obhajovala Slovakov, Slovensko. Tu, na MK, sme naozaj velmi pozadu v mysleni. Doteraz som si myslela, ze sme len sprosti (niektori), ale my sme zaostali.

Co sa tyka LGBT. Som silno veriaca. Stale sa vo mne bije, ze Sodoma-Gomora bola znicena aj kvoli "zvrhlemu" zivotu. Ale p. Boh do nas vidi, ak ma niekto uprimne rad rovnake pohlavie, resp. sa zamiluje do rovnakeho pohlavia, ma to dane do vienka. A Boh je laska.