icon

Šimečka a jeho rodina čelí vyhrážkam

11. sep 2024

Smer robí čo môže aby všetkých umlčali. Sú to mafiáni.

https://www.cas.sk/clanok/2963979/simecka-a-jeh...

atinkaa
15. sep 2024

@dobryden tak sa predved a uvidime kolko medzinarodnych oceneni ziska tvoj tanec...a porovnavat scenicky tanec s rytmusom 🙈 to je vazne absurdne, on predpokladam nema ziadne ocenenia, nikto normalny si nadavky od hora dole nepusti a aj ked raperi maju takyto stiplavejsi slovnik aj v anglictine, tak tomu jeho akoze rapu chyba to najpodstatnejsie a to je to, co na Slovensku neprekvapi, ze nam chyba - obsah!

Ono sa ozaj tazko v tejto krajine diskutuje s niekym, kto cely cas ide - ja len som chcela, ze nevie tancit. Sak ok, ved sa zober a napis to vsetkym tym komisiam, ktore ju ocenili a nezabudni pripnut svoje video a cd rytmusa 😀.

Perly sviniam, to sa ozaj neda inak povedat...a k tomu jej konk. tancu, z ktoreho sa tu natocila minuta, predpokladam, ze cele predstavenie nebolo minutove a to je tak, ked sa z niecoho vytiahne nieco nepodstatne a urobi sa z toho halo....to je take slovenske (kuffovsky slovenske, taky echtovny zavan 18.storocia max), ked chcem niekoho ospinit, tak budem verklikovat bludy, ktore mi napadnu na prvu dobru, pretoze je jasne, ze ty si mega tanecnicka, ved tu kazdy oravak je mega suuper futbalista, hokejista, podla toho, co prave hrame a ide im to v telke, nevadi, ze sedia na rici doma a max kde sa dostali je do zavodu, kde podavaju priemerne az podpriemerne vykony a potom este v krcme. Taka typicka slovenska frajerina.

Pretoze aj Kuffa predstaveniu podobne ako ty tancu, vycital sexualnu pomocku a aj tak je ta hra speci a ma viac oceneni ako x nasich predstaveni dokopy, lebo ta pomocka v ruke herecky tam nie je prvoplanova ako oprena Ficova frajerka o stoh slamy s bananom v ruke a hola, ale nieco to reprezentuje (nieco to ma v ludoch vyvolat a mozno ano, mozno aj provokovat)....ale to by si musela kus o tom celom premyslat, rovnako ako sedliak v kalape a to boli....a pre stvor az patkara je to takmer nemozne aj tak niektore abstraktne uvahy zvladnut. Najma ak je v tom celom potrebna aj vlastna kognitivna aktivita, ktoru od narodenia nepraktizovali, nepoznaju ju, nic im nehovori.

Pretoze inak by si vedela, ze umenie sa ti moze aj nepacit, rovnako ako mne Rytmus a polovica slovenskej hudobnej sceny tohto druhu, ale to este neznamena, ze to nema pravo na existenciu alebo bars aj na grant, ak mu to nejaka komisia schvali. Chapes to uz konecne? Ci zas napises, nepaci sa mi to.

jednoduchomaria89
15. sep 2024

@atinkaa myslím si , že taký Kuffa ma napr nulove právo sa vôbec k niečomu vyjadrovať , tuším on a jeho synčekovia sú obvinení z napadnutia farmára 😏 plus on tiež čerpá dotácie . On ich čerpá zaslúžene ? Je jeho práca kvalitná ?

atinkaa
15. sep 2024

@eva8 Evi to je krasne napisane. Pozdravujem a peknu nedelu♥️.

dobryden
15. sep 2024

@eva8 to je tvoj pohlad,mne sa to nezda nadčasové skor podpriemerne,v zmysle na nic lepsie sa nezmôžeme tak snad zaujmem takto a bude to nieco ine.Uz aj ten kostym si mohli lepsi vybrat,sa cudujem ze ked su taki “nadčasovi “nemali ziadne tangace.

dobryden
15. sep 2024

@atinkaa Ty citaj poriadne,nielen to co chces.Pisem ze rep sa mi nepaci,nie je to moj styl a Rytmus tiez nie,ale asi vie viacej zaujať ako Soňa.
Ked sa ti take umenie paci tvoj nazor,berie ti ho niekto?Ale snad sa moze vyjadriť aj ten,kto to povazuje za úbohé a zúfalé.

atinkaa
15. sep 2024

@dobryden ja citam pozorne, na 8 stranach - mas zhruba 20 prispevkov o tom, ze netanci dobre.
A ja som ta nechala, ze ano - moze to byt tvoj nazor a teraz akoze co s tym chces robit?

Peniaze jej ako Simeckovej partnerke neschvalil nik od Simecku - toto este vies pochopit?
Peniaze jej dal Smer - rovnako ako dal Smer a SNS prachy Machalovi na to dielo, co cital v rozprave viac ako 20minut o tom ako sa bol kto vysr*t a potom len zabudol dodat, ze prachy na toto veldielo ziadal prave on a aj ich dostal.
Asi ta neprekvapi, ze ten slovnik pouzivaju ludia uz bezne a aj v telke a aj hlavni celni predstavitelia. Ze ludom neponukaju nic viac - pretoze kultura mama ozen ma, moja vari lepsie, moja nevesta, neviem cia nevesta, farmar, farmarka, ostrov a podobne bludy s rovnako plytkym prejavom a obsahom.

Teda tym svojim 8stranovym nepaci sa mi to, si chcela demonstrovat co? Co sme este nepochopili?

My tomu rozumieme a dokazes aj ty pochopit, ze su ludia, ktorym sa to asi paci, ktori na toto dali peniaze, ktori tomu dali cenu a v neposlednom rade to, ze sa to tebe nepaci este neznamena, ze Simecka cosi kdesi ukradol, sam niekomu nejaky grant dal .....teda cele je to zbytocne a nevypovedne. Okrem toho, ze si si povedala, co si chcela a ano aj Fico a spol zas len ukazal, ze je to proste 4.cenovy hulvat a zlodej, kedze na sumach, ktore ziskala jeho rodina je kus viac nul a nulovy pocet cien, ktore to ziskalo, co neprekvapi.

A ze vlastne ani nevies, ze ak chces proti niecomu protestovat, tak to urob ako frajerka, ze napis konk. organizaciam, ze vobec nie si spokojna s oceneniami, ktore dostala, pretoze kazde dieta na Slovensku tanci lepsie vratane teba. Ved to urob! Ja myslim, ze nezastavovala by ta ani Sona ani Michal Simecka. Len to by si musela vediet kam napisat a co napisat a ci si vobec relevantna bytost, ktoru by vobec pocuvali. Pretoze ano, ludom sa rozne veci nemusia pacit, to este vobec neznamena, ze to nema pravo na existenciu. Podstatu opat raz Fico odklonil k tomu, co mu vyhovuje, pretoze ak by to zostalo v rovine, ok tam sme dali tolko tisic eur a sedi to ...ale kde su zvysne. Ci ty mas ok cestu z prace do prace, ziadna zrucanina tam kde byvas v zmysle nejakej kulturnej budovy tam nie je a mas vlastne vsetko - dost penazi, kde byvat, skoly, nemocnicu, sluzby ako maju byt, ano? Lebo ak ano, tak stastna to zena a dalej ries to, ze netanci dobre.

Asi netusis, ze sa bavis s ludmi, ktori by narozdiel od Fica, Kuffu, aj boli ochotni pripustit, ze to nemusia robit najlepsie a ze sa maju kde zlepsovat.

A ked si citala prispevok Evky, tak by ti malo dojst, ze ak mala emocia, ktoru to malo vyvolat bol hnus, zhrozenie sa, nechut, ....a v tebe to presne to vyvolalo....tak naopak znazornila to bajecne!

tetapetra
15. sep 2024

@dobryden bože ty si ešte stále ideš? Fakt neviem, ty si naozaj taká debilna alebo sa len robíš?

eva8
15. sep 2024

@dobryden tangace som nosila uz v minulom storoci, nie su vydobytkom z r. 2016.
Keby Rytmusova tvorba zaujala, v bulvari by sa rozoberalo jeho umenie, nie jeho zivot.
Ale uplne ti rozumiem, o com pises, len s tym nesuhlasim. Aj ked, podobne ako ty, pozeram nieco, co sa mi paci, co mam rada.

eva8
15. sep 2024

@atinkaa Dakujem. V mojich vymazanych prispevkoch bolo nieco podobne zachytene, napr. porovnavanie, podobne v niecom zmyslame 🙂 Aj tebe peknu nedelu prajem.

eva8
15. sep 2024

@atinkaa ❤️

eva8
Autor odpoveď zmazal
eva8
15. sep 2024

@dobryden nahota mozno preukazovala aj odhalenie pocitov, dusevnu "nahotu", nielen sialenstvo, nevedomost (ze ostatni chodia obleceni), nevedomost o zivote mimo ich sveta

eva8
15. sep 2024

@atinkaa presne ako citam tvoj prispevok v casti, ze vulgarizmy pouzivaju vladni cinitelia, akurat Huliak povedal, ze v akych sra*kach sme po Matovicovi. Presne v ten moment. (Zaznam z TB na TA3, kde SNS odovodnuje odvolanie Simecku) Piaem, lebo akurat tvoje konstatovanie som pocula v "priamom prenose".

eva8
15. sep 2024

Michalko:
"Najprv som si myslel, ze p. Dubeci ma 3-ciferne IQ a ze to nie je nieco take ako buciaci, placuci, vrestiaci, tazko subnormalny, intelektualne subnormalny poslanec, ktory je znamy tym, ze nikdy nepovie nic rozumne a ked tak, iba ked sa zmyli, co sa nestava. Bohuzial, zda sa, ze retardacny mechanizmus pri strate inteligencie pri politike je uplne silny, takze chcem jasne a jednoznacne povedat: ... "

Nasledovali otazky novinarov:
Odpoved Danka po osloveni v poradi 2. redaktorky Aktualit (prve boli z TA3):
" Dajte mi pokoj, mna nezaujimaju Aktuality, najma ako sa spravate ako osoba vo svojich relaciach, akym pravom, alebo z akej pozicie oslovujete niekoho, koho neusale urazate."

To vyslovil okamzite po dlhosiahlom prejave Michalku na Dubéciho 🙃 Tak pouzijem Huliakov vyraz. Ake sračky to rozpravaju?! Slovenská národná strana. Predstavitelia hrdých Slovákov... A preco by sa "uvedomeli" Slovaci mali spravat inak?

Mne pripada aj usmevne, ako Huliak krasne vyslovuje "ľ" ľebo, šľak trafí a pod., v kontraste s tvrdym vyslovenim nemá, miesto 'ňemá' 🙂 jeho kolegu Michalka zo SNS.

dobryden
15. sep 2024

@eva8 Ale no tak kebyze to. Ie je simeckova tak sa na ten tanec pozeras ako na zjavenie,a myslis si ze co im naozaj šibe?

dobryden
15. sep 2024

@atinkaa Nemozem ti ani odpísať kedze pises strasne dlhe litánie,nevies sa vyjadriť 2 vetami ,stručne a jasne?

dobryden
15. sep 2024

@tetapetra Toto je ale uplne tolerantný,progresívny nazor,ak nesúhlasím s tebou uz som debilna?

tetapetra
15. sep 2024

@dobryden ale prekrucas. Už som ti to vysvetľovala, za mňa si úplne jasná

atinkaa
15. sep 2024

@dobryden samozrejme ze nemozes, co by si na to aj napisala?

Dospela zena, ktora sa vpohode porovna s niekym kto ma zahranicne ocenenia v scenickom tanci 🙈
A este dodas akoze rapera pre porovnanie a zabijes to ZUSkou🙊

Chapem- viac ako A4 format je komplikovane citanie a tu za tym mozeme urobit bodku, pretoze to presne definuje umenie, ktoremu rozumies.

eva8
15. sep 2024

@dobryden ja som si dobrovolne pozrela dnes k veceru tlacovku SNS zo zaznamu. Nemyslim si, že im s

dobryden
15. sep 2024

@atinkaa Čítala si o austrálskej brack dance sutaziacej?Myslím ze jej vystúpenie bolo omnoho lepšie ako Simeckovej a to pobavila celý svet .Ty splietas piate cez deviate .Nie každému sa páči a myslím si ze väčšine sa ten otrasný tanec co predviedla Simkovicova partnerka nepáči.Ze dostala na to dotácie nerozoberam kľudne môže ale nech aj niečo ukáže nie úbohý tanec ktorý je väčšine na smiech.Ale samozrejme podľa teba my nevieme nič o umení.A pritom ona ako partnerka muža ktorý bol vo vláde ako poradca isto o peniaze núdzu nemala.Mohla to prenechať ľuďom čo sa tancuje rozumejú a k dotáciám sa rak ľahko nedostanú.

eva8
15. sep 2024

@dobryden vsak ona tie dotacie vyuzivala na to, aby sa mladi mali moznost prejavit, moznost spojit sa so svetom, dostat sa do sveta.
Stale som kladla otazky. Kto si nieco zistoval, vyguglil, pozrel oficialne stranky? Ci ma len domnienky, na co sa dotacie vyuzivali, pretoze sa zameral na JPP a kolujuci utrzok videa?

eva8
15. sep 2024

@dobryden myslela si toto vystupenie na olympiade?
https://www.netky.sk/clanok/vratila-breakdance-...

dobryden
15. sep 2024

@eva8 Naozaj a máš aj linky,rada si prečítam ako sa venovala mládezi a pomáhala im,podporovala .
Až tak ju nesledujem,mne stačil aj ten utrzok aby som si urobila mienku o jej umení Ale videla som aj iné video kde tanec bol troska kulturnejsi ale tiež sa mi nepáčil,tento štýl umenia sa mi vôbec nepáči.

eva8
15. sep 2024

@dobryden
Ani ja ju nesledujem, nemala som ani paru o nej, kym sa ju nezacalo odsudzovat kvoli tomu zdielanemu videu. Ja, ak chcem o niekom/niecom doskutovat, nieco si zistim.
Hned pre zaciatok napr.
https://www.theatre.sk/projekty/10-tvorcov-suca...
Mozes podla nazvov zistit o jednotlivych projektoch

dobryden
15. sep 2024

@eva8 prečítala som si to tak zbežne lebo ma to až tak nezazaujima ale prevažne je to o nej a jej dielach a spoluprácach.prehliadla som tam to o com sa bavíme a to konkrétne práca s mládežníckych,deťmi zakladanie škôl tanečných škôl?

eva8
15. sep 2024

@dobryden bavime sa o niecom inom. Praca s detmi nie, o zakladani skol tiez nepisem.

riyadh
15. sep 2024

@stanulienkat myslis v tych 40 % ze si aj ty sprosta sliepka? 😂

atinkaa
15. sep 2024

@dobryden samozrejme kazdy splieta a nic nevie.
Ty tancis a filozofujes a si proste cela skvela. Ved si pytaj dotacie a granty ty, vyhravaj ceny- ja ti to prajem ✌️

aandrea9
15. sep 2024

@mondolina zaloz si vlastnú tému a dozvieš sa 🙈