icon

Šimečka a jeho rodina čelí vyhrážkam

11. sep 2024

Smer robí čo môže aby všetkých umlčali. Sú to mafiáni.

https://www.cas.sk/clanok/2963979/simecka-a-jeh...

mondolina
15. sep 2024

@aandrea9
ty grcáš vo svojej téme? 🙈

dobryden
15. sep 2024

@eva8 takze dá sa povedať ze peniaze z dotácií investovala do seba?

tetapetra
15. sep 2024

@eva8 fakt nereaguj, nemá to zmysel. Veď len prekrúca, škoda pismenok 😉

dobryden
15. sep 2024

@eva8 Ok .Ale priznám sa vôbec ma to neohurilo ani ako jej tanec.Uz asi k tomu nemám čo dodať.Skoda driet klávesnice, poniektore sú to ozaj protivne ženské.

eva8
15. sep 2024

@tetapetra praveze vo mne vyvstavali podobne otazky ako u @dobryden , preto reagujem. Ale urcite by som si nedovolila skonstatovat, ze je zla tanecnicka. A experimentalne zanre sa nedaju porovnat s brake dancom. Ten bol tiez novym tancom, nad ktorym niekto krutil hlavou, ked sa interpreti krutili na hlave. A mladsi jasali (aj ja). Brake dance sa dostal az na olympiadu. Kto vie, ci scenicky tanec tohto druhu prezije (nemyslim, ze zludovie) Spominal sa reper. Rep tiez vznikol na ulici. V 'diskutabilnych stvrtiach'. Prezije to, co zaujme vacsinu. Tento scenicky tanec vyjadruje tiez "boliestky". Je vytvoreny v "blahobite", v klude, mozno az prekombinovany. Pamatam si, ako nasa vynikajuca ucitelka hudobnej (odbornicka) kritizovala Gombitovu, Žbirku, Ráža, ked sa objavili na scenu, ze to nie je spev, co predvadzaju. A stali sa legendami. Preco? Lebo k nam hovorili. Za sociku, cenzurovane texty. Tak spievali len o neznych problemoch mladych. Zlata Lýra. Obrovsky hudobny festival, hura, interpreti zo zahranicia, prisiel Druppi z kapitalistickeho Talianska.... Umenie spaja. Nove pohoršuje. Bud sa presadi, alebo zanikne. Mnohi vytvarni umelci zomreli v chudobe. Picasa by som si nekupila, ani v Tate gallery ma nenadchol. Ale prekvapena som bola z Van Gogovych slnecnic, to svetlo ma naozaj oziarilo. Fascinovali ma sarkofagi, mumie. Az doma, pri pozerani fotiek po mne prebehol mraz - su to ludia. Boli to ludia ako ja, to je morbidne... Ine je vyskum, ukazka "umenia" spojeneho s "vedou", ako sa kedysi dokazalo balzamovat telo uz z akychkolvek dovodov (nabozenskych, filozofickych, prejav ucty, bohatsva...) a ake krasne malby, predmety, masky, ozdoby sa dokazali vytvorit.

Opat som sa "zavitala" do uplne inych "sfer". Ale nebudem mazat. A tooolko by som este rozoberala rozne temy 😉 Vdaka za trpezlivost

tetapetra
15. sep 2024

@eva8 veď to som písala, ale to radšej hrach hádzať

dobryden
15. sep 2024

@eva8 ale pri tom bracke dance sa musíš troska viacej nadriet,nestačí len trasenie alebo vlnenie.Aj balet je náročnejší.
A za ďalšie mozno som sa zle vyjadrila,nemala som použiť zla tanečnica ale skôr ze sa mi to nepáči.Ale to iste robí alebo píše tetapetra,ktorá sa rozhorčenie ako si dovolím na niekoho povedať ze je zlý tanečník,pritom ona si dovolí o niekom písať ze je debilny To ju dáva na akú úroveň?Môže si so m ou ruku podať.

dobryden
15. sep 2024

@eva8 a ešte len malá vsuvka bracke a bale to robia ozaj ti z najlepších,lebo gymnastiku neovláda každý,ta to také vlnenie,či trasenie to zvládnem ľavou,zadnou aj ja a verím tomu ze aj ty by si s tým problém nemala.

gribka1
15. sep 2024

@dobryden tak sa tras aspoň 30 minút či to dáš ľavou zadnou

dobryden
15. sep 2024

@gribka1 aj hodinu

eva8
15. sep 2024

@dobryden kazdeho nadchne nieco ine. Ja verim ludom, pretoze som si ista, ze klamstvo sa prejavi. Az potom tych ludi beriem s rezervou. Este davno by som napr. Meciarovi dala druhu sancu 🙃 , v sucasnosti nie. Napr. Matovic ma prvykrat sklamal, ked sa prejavil podvod s jeho diplomovkou (Danko musel z toho isteho dovodu odstupit), ale napriek tomu v mojich ociach stupol, pretoze neprevracal kabaty. Danko, naopak, u mna pada hlbsie a hlbsie

dobryden
15. sep 2024

@eva8 Lenže Matovic je ticho a prečo myslíš?Žeby naňho niečo majú?

eva8
15. sep 2024

@dobryden Matovic nie je ticho. Drzi svoju "liniu". Kritizuje vladu a PS. Akurat, odkedy sa Sulik vytraca, neuputavaju na seba pozornost svojim "hasterenim" sa 🙃

eva8
15. sep 2024

@dobryden tak si podajte ruky 😉❤️

dobryden
15. sep 2024

@eva8 Ja ho moc neregistrujem.Naposledy keď sa rušil bonus na zuby.

gribka1
15. sep 2024

Matovič si ide svoje snáď proti všetkým, on už nedokáže urobiť nič

eva8
15. sep 2024

@dobryden cez leto som politiku moc nesledovala. Mala som len zbezny prehlad. Ale uvazovanie o navrhu na odvolanie Simecku ma dorazilo. V stvrtok som pocuvala doobedu, a pred obednajsou prestavkou hovoril Matovic. Fakt ma zaujal. Este som ho dopocuvala po prestavke, potom ostatnych uz nie. Suhlasim - prepracovana strategia Smeru. Ale potom sa uz opakoval, aj pomohol, ale aj uskodil tym PS, mozno si sam chcel nahrat volicov, sympatizantov. Kto vie?
https://www.startitup.sk/nazivo-koalicia-chce-o...
Gasparovica, Simecku a na konci Matovica si vypocuj, ak mas zaujem.

bibuskaiba
15. sep 2024

Ja si myslim ze tie smeracke 🐷🐷 tu maju niekoho nastrceneho , aby to tu pohlidali😄 a informovali

eva8
16. sep 2024

Matovic nestichol
Ministerstvu vnútra zaplavilo štátne limuzíny. „Státisícové škody kvôli neschopnému tĺkovi,“ kritizuje Šutaja Eštoka Igor Matovič
https://news.refresher.sk/167031-Ministerstvu-v...

eva8
16. sep 2024

Odvolavaju zajtra Šimecku? Ak niekto bude pozerat, dajte strucne zhrnutie, prosim

gribka1
16. sep 2024

@eva8 Veď z toho hneď urobili hoax, to sú vraj nepojazdné šroty. A čo iné by aj povedali.

tetapetra
16. sep 2024

@gribka1 a v garážach auta a motorky 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ už ich zaplavené ťahali

gribka1
16. sep 2024

@tetapetra Videla som, kúpia si nové bez problémov.

eva8
17. sep 2024

Koalícia odvolala Šimečku z postu podpredsedu parlamentu.
https://www.ta3.com/clanok/958051/koalicia-odvo...

gribka1
17. sep 2024

@eva8 Aspon su problemy slovenska vyriesene. A konsolidačný balik sledujete?

tetapetra
17. sep 2024

@eva8
@gribka1 a máme 23%dph

gribka1
17. sep 2024

@tetapetra Co ine ti hlupaci mohli vymysliet, ani ma to neprekvapuje.

tetapetra
17. sep 2024

@gribka1 cakala som 21% nie že to jeb.... na 23% k... A to ešte nie je všetko, určite

tetapetra
17. sep 2024

Dnes idú knihy 23%dph, nebudem mudrovat,neviem aká je daň teraz, ale asi nižšia a diaľničná 90€