Som veľmi vystrašená zo situácie vo svete
Ahojte.Nesledujem veľmi správy, no keď sa tak stane, tak som vyhlásená. Z USA a ostatných krajín, z toho, čo sa deje v Dubaji a ostatné konflikty vojny. Čo si myslíte? Lepšie asi vôbec nasledovať.
@anonym_autor oprava vyplasena
Vyhlásená si? Kde ťa vyhlásili?
@anonym_46b011 😀
Nijako ma to netankuje.
@anonym_autor vies ,že vojny sú stále?
Prva vojna v Iraku, druha, Juhoslavia, Afganistan, Ukrajina,... stale su nejake vojny, to by si musela byt vyplasena stale.
No vieš, v Dubaji ľudia ležia na pláži. Až taká vojna tam zas nie je 🤷🏼♀️
Kým sa Irančania nenastahuju k nám, tak ...
Mne už sú vojny u riti. Kým neprídem o barák, tak mi to je šuma fuk. Na tomto svete si už každý robí čo chce. V 2023 či kedy to bolo, sme posielali dajaku pomoc ukrajincom na hranice, ale prakticky ma to teraz nejako netankuje. Milion škaredych veci sa deje denne, s ktorymi nemôžeme nič spraviť. Takže najlepšie je to nesledovať, nevenovať tomu energiu.
@anonym_da0453 trafili hotel v Dubaji, aj v Bahrajne.
@anonym_autor vies ,že vojny sú stále?
@minenkaa presne, len teraz mame vdaka mediam informacie "minuta po minute" a ich predpovede a vizie.
Vôbec sa mi to nepáči.
Myslim, ze tretia svetova je tu. Ale to je len moj nazor
@anonym_autor znamu vratili od rodosu spat do kosic mali tetiet oman...
Mne už sú vojny u riti. Kým neprídem o barák, tak mi to je šuma fuk. Na tomto svete si už každý robí čo chce. V 2023 či kedy to bolo, sme posielali dajaku pomoc ukrajincom na hranice, ale prakticky ma to teraz nejako netankuje. Milion škaredych veci sa deje denne, s ktorymi nemôžeme nič spraviť. Takže najlepšie je to nesledovať, nevenovať tomu energiu.
@thirstymonk Koľko si poslal Ukrajincom na pomoc? Ubytoval si nejakých u seba alebo len tliachas a si dezolat, rusofil, nacek a katolibanec?
Myslim, ze tretia svetova je tu. Ale to je len moj nazor
@anonym_76e24c Ak by tu bola tretia svetová vojna, malo by pred tým nastať vytrhnutie (the rapture), však?
Iran je zlo. Velke zlo pre svet!!!! Neschvalujem, co robi Trump. Nemam ho rada....... Ale ak to prispeje k zmene rezimu a zastavi nuklearne nebezpecenstvo... Tak.....
Iran je zlo. Velke zlo pre svet!!!! Neschvalujem, co robi Trump. Nemam ho rada....... Ale ak to prispeje k zmene rezimu a zastavi nuklearne nebezpecenstvo... Tak.....
@anonym_3831df a to si zober, aká vyspelá krajina to bola, kým neprišiel ten fanatik...
@anonym_autor Chápem ťa, je to stresujúce, čo sa deje. Hlavne tá eskalácia napätia. Ale ak môžeš, skús žiť v bubline toho, čo máš rada a správy sledovať len okrajovo. Robím to rovnako. Ide o to, že to, co sa deje nemáme moc zmeniť. Môžeme robiť dobro okolo seba, ale pokiaľ nie sme vysoko postavení politici, tak reálne nezmeníme na situácii nič.
Takže nám ostáva byť s priateľmi, žiť každodennosť najlepšie ako vieme a ostatné veci vnímať, ale snažiť sa nebrať príliš vážne a nezaťažovať. Nie preto, že by nás netrápilo to, čo sa deje, ale rpeto, že potrebujeme viac pokoja a lásky okolo seba.
Každému sú vojny u riti, kým tam nemá rodinu.
Ja mám sestru aj s neterkou na dovolenke v Katari a sme z toho úplne na prášky. A nikto sa tam nekúpe ani neopaluje. Je stav pohotovosti. ☹️
Každému sú vojny u riti, kým tam nemá rodinu.
Ja mám sestru aj s neterkou na dovolenke v Katari a sme z toho úplne na prášky. A nikto sa tam nekúpe ani neopaluje. Je stav pohotovosti. ☹️
@tomiholjubavi jemine, chápem, aké nervy máš. Drž sa. Dúfam, že sa dostanú v pohode domov. Keď si predstavím, že pred dvomi týždňami prestupoval v Dubaji syn na ceste zo Zélandu, no porazilo by ma.
Mladšieho syna priateľka je na ceste z Vietnamu, mali prestupovať v Dubaji. Zrušili im let, ale aspoň sú v bezpečí.
@anonym_3831df z iranu nejde ziadne nuklearne nebezpecenstvo, resp. Asi take, ako chemicke zbrane saddama husseina. Jedine, o co sa iran od roku 1920 snazi, je atomova elektraren na zasobovanie elektriny pre 85 milionov ludi. A jedine, o co ide amerike, je ziskat spat prava na ropu a plyn, o ktore ich iranska revolucia obrala...
@anonym_da0453 trafili hotel v Dubaji, aj v Bahrajne.
@anonym_cc9c1a len stalo sa A a media povedia B.
Nie lepšie nesledovať, lepšie sa pripravovať. Dlhy čas relatívneho mieru za nami
@anonym_76e24c Ak by tu bola tretia svetová vojna, malo by pred tým nastať vytrhnutie (the rapture), však?
@pr85 neviem, preco tu pleties nabozenstvo
@pr85 čo to znamená?
@tilly Nábožensky založení ľudia si myslia že raz príde nanebovzatie (rapture) a dobrý ľudia normálne vyletia do neba a zbytok tu bude hniť vo vojnách a konci sveta :D
Týchto rapture a pevných dátumov bolo už milión a niektorí seriózne porozdávajú majetok, lebo si myslia že už ho potrebovať nebudú a ešte sa snažia nažgrglať pár posledných "bodov" k dobru 😂
Páči sa mi logika toho pána: bolo tu už milión vojen, teraz je každú chvíľu nová. Ľudia kapú jak psi. Ale keby mala byť svetová - taká, ktorá by zasiahla nás, Slovensko... tak to néee, to určite bude rapture a odletím :P Na Ukrajine a Palestíne a Iráne.... to nie je dosť dobré na biblickú udalosť, tam kľudne nech kapú.
@anonym_autor chod do bunkra
Nepaci sa mi to, prilis sa pridavaju konflikty, provokacie. Ti, co mozu to vyuziju, lebo ved mezinarodne pravo uz nic neznamena, nikto nic negarantuje, sankcie nefunguju...
@anonym_da0453 no ano, lezia na plazi, pretoze sa zastavili lety a neodporuca sa ist na letisko, lebo moze byt cielom bombardovania

Vyhlásená si? Kde ťa vyhlásili?