icon

Ste spokojní s reprezentáciou Slovenska Róbertom Ficom?

30. okt 2024

Ako ste spokojní s tým, ako nás reprezentuje Róbert Fico vo svete?
Tiež by ma zaujímalo, či ste spokojní s tým, ako tiahne náš štát k Rusku?

jednoduchomaria89
4. nov 2024

@adulkam tak ale pan premier povedal , ze cina je vyznamna krajina a oplati sa s nou spolupracovat , my nepotrebujeme LGBti slnieckarsky brusel 🙄, z ktoreho realne mame peniaze , tesim sa na cinske investicie. Urcite budu stat za to …. Zaplatia to aj pravnucata nasich vnucat

adulkam
4. nov 2024

@jednoduchomaria89 mne he smutno z takých ľudí. Nerozumiem ich myslienkovym pochodom.
Dnes sa severná Kórea dala na stranu Ruska v pomoci vojne na UA. VSETKY bolsevicke krajiny spojíme sa :( už čakám,kedy Ficiak vydá vyhlasenie

maialeo
4. nov 2024

@adulkam Mne nic nevadi. Je mi to jedno. Davno sa nerozculujem nad vecami, na ktore nemam vplyv.

eva8
4. nov 2024

@maialeo ano, chranim prirodu, takpovediac, Babka k babce, budu kapce.

annm81
4. nov 2024

@maialeo Keďže ti nič nevadí a všetko je ti jedno, je zaujímavé, ako si sa ocitla v tejto diskusii a prečo si mala potrebu prispievať sem svojimi erudovanými komentármi...

annm81
4. nov 2024

Slovenské osobnosti protestujú proti vystúpeniu premiéra Roberta Fica v ruskej televízii. Pod protest sa podpísali osobnosti ako herečka a diplomatka Magda Vášáryová, novinárka Ľuba Lesná, politológ Grigorij Mesežnikov, profesor ekonómie Juraj Stern, politológ Tomáš Strážay, sociologička Oľga Gyárfášová, informatik František Gyárfáš, analytik Pavol Demeš, archeológ Ladislav Snopko, politológ Jozef Bátora, politológ Alexander Duleba, aktivista Ján Orlovský, psychológ František Šebej, sociológ Martin Bútora, sociologička Zora Bútorová, psychiater Péter Hunčík, vydavateľ a publicista László Szigeti, diplomat Rastislav Káčer, ekonóm Ivan Mikloš, právnička Lucia Žitnanská, historička umenia Bohunka Koklesová, novinárka Soňa Gyarfašová, novinárka Denisa Havrľová, ekonóm Peter Gonda či lekár Peter Tatár.

https://www.peticie.com/osobnosti_protestuju_pr...

adulkam
4. nov 2024

@annm81 ráno som podpisala

maialeo
4. nov 2024

@annm81 do diskusie mozem prispievat len vtedy, ked budem mat rovnaky nazor? Respektuj nazor inych, bude respektovany aj tvoj.

mapa
4. nov 2024

@maialeo pocuj, ty sa nejak casto stahujes! Minule si byvala v KE v starom meste, teraz si uz z BA? To SSmerackym trolom tak dobre platia, ze sa za mesiac stahuju medzi 2 najdrahsimi lokalitami na SVK? Jaj, ci aj sukaj colstok tak zacinal a kam to az dopracoval- terorizuje gymnazistov z postu ministra!
Minule si tu obhajovala to "konsolidacne" zderstvo smerohlasns mafie, aj ked si nemala ziadne relevantne argumenty a teraz sa snazis bagatelizovat diktatorsku vlastizradu vodcu, lebo na to nemas vplyv?

sevrin
4. nov 2024

@maialeo ja by som odporúčal rešpektovať aj iné názory, nie iba tie, ktoré sa tu snaží pomocou dezinformácií šíriť táto vládna chunta a kritikov označuje za protislovenských agentov.

maialeo
4. nov 2024

@sevrin jaaa respektujem kazdy nazor tak, ze je mi to jedno. Pozitivne jedno.

maialeo
4. nov 2024

@mapa .. konsolidacia je fajn vec. Niekto tie dlhy zaplatit musi... alebo ze by nie a pojdeme do bankrotu.BTW... ze som v tej diskusii uz neodpisovala neznamena, ze som nemala argumenty 🙂 Jednoducho diskutovat s jednoduchsimi ma u mna svoje hranice... hadov byciklovat neucim.
Ty neries kto kde byva, co ma a co nema. Zober doma do ruky prvu knihu a pocitaj trosku. Doplni ti to slovnu zasobu a nebudes roky omielat to iste.
Pekny den...

annm81
4. nov 2024

@maialeo to som ja nikde netvrdila, nauč sa chápať písaný text. Ja som sa len podivila, že niekto, kto sa o tému nezaujíma, nesleduje ju a je mu všetko jedno, do nej prispieva.

mapa
4. nov 2024

@maialeo takze si SSmeracky troll?

sevrin
4. nov 2024

@maialeo ako vláda prispieva k zníženiu dlhu? Platmi, ktoré si zdvojnásobila? A spôsobom, že dokonca z toho ani dane a odvody nemusia platiť?

jednoduchomaria89
4. nov 2024

@sevrin a ešte navýšené budgety pre prezidenta, úrad vlády , GP atď ..no comment

enmery
4. nov 2024

@jednoduchomaria89
@sevrin
Ale vy ste nepochopili, že za to všetko môže Radičová a 3 roky Matovič. Fico je v tom nevinne-nikdy nebol pri moci😆

jednoduchomaria89
4. nov 2024

@enmery a trojmesačný premiér Odor je kde 😵‍💫😵‍💫

adulkam
4. nov 2024

@jednoduchomaria89 včera,keď som počúvala Gaspara na markíze. Hovoril o utiahnuti opaskov,že sa platy nebudú zvyšovať tak akoby ludia chceli
Ku@va a oni si mohli zvýšiť ku svojej spokojnosti.
A debilnym voličom to nevadí

adulkam
4. nov 2024

@maialeo práve som odpadla ty si sa v tejto diskusii povýšila nad nás nazvanim nás jednoduché.:D
Tomu sa povie nedostatok sebareflexie

gribka1
4. nov 2024

@maialeo Už som sa stratila vo vlákne, čo ja idem konkrétne robiť?

enmery
4. nov 2024

@jednoduchomaria89 Na toho som zabudla, on narobil toľko zla, až ho môj mozog už musel úplne vytesniť.🙃

sevrin
4. nov 2024

@adulkam hlavne toto tu, toto je priam ukážkový pacient 😂

enmery
4. nov 2024

@sevrin"Ci boha"🙄

gribka1
4. nov 2024

@enmery Podľa mňa nie je reálna, len platená osoba. Lebo až tak tupá ....

sevrin
4. nov 2024

@enmery takých príspevkov je tam viac. Aby si človek čítal príspevky pod ficovymi statusmi, to vyžaduje veľkú dávku odvahy, asertivity, sebazaprenia a aspoň s pár poldecákmi v sebe.

sevrin
4. nov 2024

@gribka1 že Smer využíva veľké množstvo platených trollov na ovplyvňovanie verejnej mienky je už dávno známy fakt.

tetapetra
4. nov 2024

@sevrin ta babizna je jasný troll až to bolí. Aj Pele má že tlupapele alebo niečo podobne. Ich snáď milión a trochu

katkaseiner
4. nov 2024

@adulkam no keby mne o 100% zvysili plat (podotykam ze tych novych 100% by ani zdanenych nebolo) tak tiez si veselo utahujem opasok.... kokoooos

enmery
4. nov 2024

@sevrin Ešteže nemám FB ani instagram🤕