Ste spokojní s reprezentáciou Slovenska Róbertom Ficom?
Ako ste spokojní s tým, ako nás reprezentuje Róbert Fico vo svete?
Tiež by ma zaujímalo, či ste spokojní s tým, ako tiahne náš štát k Rusku?
@jednoduchomaria89 mne he smutno z takých ľudí. Nerozumiem ich myslienkovym pochodom.
Dnes sa severná Kórea dala na stranu Ruska v pomoci vojne na UA. VSETKY bolsevicke krajiny spojíme sa :( už čakám,kedy Ficiak vydá vyhlasenie
Slovenské osobnosti protestujú proti vystúpeniu premiéra Roberta Fica v ruskej televízii. Pod protest sa podpísali osobnosti ako herečka a diplomatka Magda Vášáryová, novinárka Ľuba Lesná, politológ Grigorij Mesežnikov, profesor ekonómie Juraj Stern, politológ Tomáš Strážay, sociologička Oľga Gyárfášová, informatik František Gyárfáš, analytik Pavol Demeš, archeológ Ladislav Snopko, politológ Jozef Bátora, politológ Alexander Duleba, aktivista Ján Orlovský, psychológ František Šebej, sociológ Martin Bútora, sociologička Zora Bútorová, psychiater Péter Hunčík, vydavateľ a publicista László Szigeti, diplomat Rastislav Káčer, ekonóm Ivan Mikloš, právnička Lucia Žitnanská, historička umenia Bohunka Koklesová, novinárka Soňa Gyarfašová, novinárka Denisa Havrľová, ekonóm Peter Gonda či lekár Peter Tatár.
@maialeo pocuj, ty sa nejak casto stahujes! Minule si byvala v KE v starom meste, teraz si uz z BA? To SSmerackym trolom tak dobre platia, ze sa za mesiac stahuju medzi 2 najdrahsimi lokalitami na SVK? Jaj, ci aj sukaj colstok tak zacinal a kam to az dopracoval- terorizuje gymnazistov z postu ministra!
Minule si tu obhajovala to "konsolidacne" zderstvo smerohlasns mafie, aj ked si nemala ziadne relevantne argumenty a teraz sa snazis bagatelizovat diktatorsku vlastizradu vodcu, lebo na to nemas vplyv?
@mapa .. konsolidacia je fajn vec. Niekto tie dlhy zaplatit musi... alebo ze by nie a pojdeme do bankrotu.BTW... ze som v tej diskusii uz neodpisovala neznamena, ze som nemala argumenty 🙂 Jednoducho diskutovat s jednoduchsimi ma u mna svoje hranice... hadov byciklovat neucim.
Ty neries kto kde byva, co ma a co nema. Zober doma do ruky prvu knihu a pocitaj trosku. Doplni ti to slovnu zasobu a nebudes roky omielat to iste.
Pekny den...
@sevrin a ešte navýšené budgety pre prezidenta, úrad vlády , GP atď ..no comment
@jednoduchomaria89
@sevrin
Ale vy ste nepochopili, že za to všetko môže Radičová a 3 roky Matovič. Fico je v tom nevinne-nikdy nebol pri moci😆
@enmery a trojmesačný premiér Odor je kde 😵💫😵💫
@jednoduchomaria89 včera,keď som počúvala Gaspara na markíze. Hovoril o utiahnuti opaskov,že sa platy nebudú zvyšovať tak akoby ludia chceli
Ku@va a oni si mohli zvýšiť ku svojej spokojnosti.
A debilnym voličom to nevadí
@jednoduchomaria89 Na toho som zabudla, on narobil toľko zla, až ho môj mozog už musel úplne vytesniť.🙃
@adulkam no keby mne o 100% zvysili plat (podotykam ze tych novych 100% by ani zdanenych nebolo) tak tiez si veselo utahujem opasok.... kokoooos

@adulkam tak ale pan premier povedal , ze cina je vyznamna krajina a oplati sa s nou spolupracovat , my nepotrebujeme LGBti slnieckarsky brusel 🙄, z ktoreho realne mame peniaze , tesim sa na cinske investicie. Urcite budu stat za to …. Zaplatia to aj pravnucata nasich vnucat