Ste spokojní s treťou konsolidáciou?
Tak... Napriklad ja nemam slov a citim frustraciu z tohto vedenia a statu.
Prosim, napiste mi nieco pekne. 🙂 🥲
@vladuska20 nechcem byt konkretna ale mame tu dedinu s 1000 obyvatelmi, kde nic nie je, ale urad obecny ma 4 zamestnancov v kancelarii, 2-3 na "udrzbu" + starosta... pred rokmi som lezala s jendou pani z dediny cca 3t obyvatelmi a sama si robila vsetko so starostom, tam by sa tak dalo riedit vsetko... a o udzbe obecnych domov, ich nevyuzivani vacsinu roka ani nehovorim...niektore obce ich maju naozaj stedre rozlohou.
@anonym_1d261c ved ked sa chce,ide vsetko
@vladuska20 lenze stroje aj ked potrebuju udrzbu, mozu pracovat nepretrzite, servis je lacnejsi ako PNky, zodpovednost, bozp za tolko ludi.. nikdy sa neprepustia vsetci samozrejem. A toto je len vyroba. Ale ludia sa nahradzuju aj v administrative, predajniach a kadetade.. samooblsuzne pokladne/samoobsluzne sklady, roboticke atd... pridu tam aj brigadnicia ponakladaju povykladaju tovar a uplne s inou efektivitou. Napr tie sklady funguju tak ze stroje vykladaju na pas tovar, pride k pracovnikom, ktory to skenuju a nakladaju podla odberatelov do krabic... aj napr. tiredenie posty uz davno robia stroje... alebo restauracie = urob a zaplat si objednavku cez appku a len ti donesu z kuchyne = hned potrebuju menej personalu... tento trend sa postupne vsade posuva. Ano treba IT, treba stroje, a stale nejaky personal... ale je to lacnejsie ako ludia. a velakrat spolahlivejsie. Stroj napr nekradne, co v niektorych fabrikach sa deje :D
@simca06022011 a toto si ale robime aj sami,uz len podpora tej samoobsluznej pokladni.Predavky uz potrebovat ozaj nebudeme,lebo ved si naskenujeme sami.Ale aj tak to bude este celkovo trvat roky,rokuce.Nas sa to mozno este ani nedotkne,ale skor nase deti.
@anonym_1d261c ved ked sa chce,ide vsetko
@vladuska20 ano ked sa chce, len zvycajne prave obce ale aj mestske urady su po znamosti, alebo su tam vsetci kamosi v dedine... a neozvu sa, ze treba tam setrit a proste na co je tam tolko ludi... lebo jasne, kazdy uradnik narieka kolko ma prace :DD
@vladuska20 ano ked sa chce, len zvycajne prave obce ale aj mestske urady su po znamosti, alebo su tam vsetci kamosi v dedine... a neozvu sa, ze treba tam setrit a proste na co je tam tolko ludi... lebo jasne, kazdy uradnik narieka kolko ma prace :DD
@anonym_1d261c ruka ruku myje,vsade to tak plati.Rodinkarstvo je vsade.Znamosti veru treba vsade.
@bosorkabb dala si tam znizit pocty uradnikov a len nedavno tu jedna pisala,ze sa boji o pracu,lebo idu tychto prepustat,co to opet sposobi,ze ti,co zostanu nebudu stihat a zase sme v takom bludnom kruhu.Ludia budu opet len a len nadavat.
@vladuska20 pravdaže máme ich objektívne veľa na počet obyvateľov. To sú proste fakty. Ale jasné že to bude vadiť tým úradníkom.
@anonym_autor Popravde… mňa už neprekvapí nič. Takže ak títo zlodeji čoskoro neskončia, my odchádzame do zahraničia. Takto sa nedá slušne a spokojne žiť. Kým bude na poste premiéra mafiánsky psychopat, na Slovensku dobre nebude.
@anonym_547e63 v usa je lepšie, tam je nemafiánsky psychopat, zdravotne poistenie nepokryje žiadnu operáciu ani chemoterapiu, deti ti v škole hocikto zastrelí každu chvilu,
Uprimne, za fica som nikdy nebola. Matovic? Dufala som, ze aspon konecne nejaká zmena bude k lepšiemu aj ked je aky je... Nakoniec trd aj z neho. Kazdy nadava, ze sa zvolil Fico, kazdy by nadaval aj kebyze sa zvoli niekto z terajšej opozicie...A podla mna nie preto, ze "slovac nespokojna", ale tu naozaj niet koho volit.. Mala by prísť nejaka nova rozumna krv do politiky... No kazdy aspon kus rozumný, ked vidi co su tam za individua, tak tam nepojde.. Lebo by na to nemal zaludok. Neviem co s nami bude.. Skoncime hrosie ako Gréci...
@anonym_547e63 v usa je lepšie, tam je nemafiánsky psychopat, zdravotne poistenie nepokryje žiadnu operáciu ani chemoterapiu, deti ti v škole hocikto zastrelí každu chvilu,
@anonym_aa7552 zato v Rusku musíš držať hubu,bo ťa vezmú a už ťa ani rodina nenájde. Ticho śúchať nohami po večeroch a báť sa,že ti nejaký zabudnutý kgbák rozkopne dvere,lebo si cez deň nosila modrú blúzku a žltú sukňu po námestí. Netreba zabudnúť ,že aj myšlienky v zlom na Putlera v Rusku, ľudí zmára-skára, keď ťa neberie do depresie,tak ich vezmú osobne..stratil sa v dave...ešte ten čaj,alebo náhly ",odchod z okna",či modré slipy 🙄.
@anonym_aa7552 a prečo sem ťaháme USA? Ja som USA nikde nespomenula. Slovenske zdravotníctvo radsej nebudem komentovať a ani poistenie, ktore ti skoro nic nepokryje. A útoky v USA? Tie sa deju aj v Európe. Dokonca aj v tom našom milovanom Rusku, ktorému sa náš sudruh Fuco tak pcha do zadku....
@anonym_db2686 .... Ty si teda krásny charakter milý anonym. Tlieskam ti 💪🏻.
Miešať do diskusie o konsolidácii rodinu a urážať ju. Gratulujem.
O moje deti sa neboj. Napriek ich nízkemu veku im ty osobne nesiahas ani po členky.
A na mňa citové vyhrážky a manipulácia neplatia. Pracujem s ľuďmi a takýchto psychopatov stretávam denne.
Takže ti prajem príjemný a pokojný piatkový večer. 💋
@anonym_db2686 .... Ty si teda krásny charakter milý anonym. Tlieskam ti 💪🏻.
Miešať do diskusie o konsolidácii rodinu a urážať ju. Gratulujem.
O moje deti sa neboj. Napriek ich nízkemu veku im ty osobne nesiahas ani po členky.
A na mňa citové vyhrážky a manipulácia neplatia. Pracujem s ľuďmi a takýchto psychopatov stretávam denne.
Takže ti prajem príjemný a pokojný piatkový večer. 💋
Ale nehovor.vo výrobe pracuješ so psychopatmi?kolegovia musia mať z teba veľkú radosť,ak sa tam predvadzaš ako tu.😁 taká kolegyňa ako ty výhra za všetky drobné 😄neplanuješ meniť prácu? už si dlho na jednom mieste, dosť neobvyklé u teba
Ale nehovor.vo výrobe pracuješ so psychopatmi?kolegovia musia mať z teba veľkú radosť,ak sa tam predvadzaš ako tu.😁 taká kolegyňa ako ty výhra za všetky drobné 😄neplanuješ meniť prácu? už si dlho na jednom mieste, dosť neobvyklé u teba
@anonym_eff159 ... Si v poriadku? Prečo jeden anonym odpovedá miesto druhého anonyma?
Nie ďakujem, s prácou som spokojná. Plánujem tu ostať toľko minimálne ako v tej starej,7 rokov.
Aj tebe pekný večer. Nemienim s tebou strácať viac času.
@anonym_eff159 ... Si v poriadku? Prečo jeden anonym odpovedá miesto druhého anonyma?
Nie ďakujem, s prácou som spokojná. Plánujem tu ostať toľko minimálne ako v tej starej,7 rokov.
Aj tebe pekný večer. Nemienim s tebou strácať viac času.
@doriiis ja hej a ty?
Či len ty sa smieš miešať všade ako vegeta?
A podľa mňa stále budú plné fastfoody, krčmičky, bary, rodiny s deťmi na vystúpeniach, námestiach, kolotočoch a preplnené kúpaliska ako doteraz
Verím tomu
No a o dovolenkách ani nehovorím, že 4 členné rodiny budú stále chodiť na 5.000 € dovolenky a lyžovačky a každá druhá téma bude, že kde ísť na letné a jesenné prázdniny
@anonym_a877be tak to má byť, pracujúci si na výlety, dovolenky, a pod. spomenuté zarobia, nenakradnú ako pilitici, takže je to na mieste. Ľudia predsa nebudú do smrti chodiť len do práce a domov, aby živili rodiny politikov. Z tých prínosov do štátu sa neuvidí ani v školstve, ani zdravotníctve, ani kultúre, a štátnych inštitúciach (stačí sa pozrieť v akých podmienkach pracujú aj policajti).
@anonym_autor vacsia cast volicov pocitovala frustraciu pri byvalej vlade
@anonym_aa7552 zdravotne poistenie a strelba tam bola na rovnakej urovni aj za predchadzajuceho psychopata
Mna by zaujimal nazor doris a ostatnych ficolizacov 🤮🫣
@anonym_db2686 🤣🤣🤣 ti teraz perlia v téme o českých voľbách. A teda dobre im kvapka na hlavičku. Čo koment to perla
Urýchli sa rozvrat a koniec systému.
@anonym_47eafb ok. Som za. Musí to tu celé padnúť,inak sa nepoucime.
A podľa mňa stále budú plné fastfoody, krčmičky, bary, rodiny s deťmi na vystúpeniach, námestiach, kolotočoch a preplnené kúpaliska ako doteraz
Verím tomu
No a o dovolenkách ani nehovorím, že 4 členné rodiny budú stále chodiť na 5.000 € dovolenky a lyžovačky a každá druhá téma bude, že kde ísť na letné a jesenné prázdniny
@anonym_a877be to kto takto chodí? My s deťmi chodíme do PL lebo SK je drahé ☺️ ani na kolotoč na jarmoku nejdeme lebo veď 5€ jedna jazda 🤦🏼♀️ to radšej zaplatím do PL a sme tam tri dni a decká sa vozia koľko chcú 😎
Za mna úplne výborne ze to je tak, ako to je. Nie baby vážne!
Veď čo si ľudia zvolili, nech si teraz “užívajú”.
A nech ani nie sú predčasne voľby! Nech si to pekne tato vláda vyžerie. Veď sa smiali so Sakovou za mikrofónmi, ze ich nezaujíma odkiaľ naskriabu peniaze, veď oni to riešit nebudú. Tak nech sa paci, budú.
Za druhé opozícia je veľmi slabá, a keď by náhodou zas bol niekto iný vo vláde- zas by iba skončil ako vyhovorka na najbližie roky, presne ako Radicova, Odor, Heger, Matovic…
Len nech si teraz kormidluju potápajúcu sa loď.
@anonym_fd0bef moja reč. Presne to iste vravím aj ja. Ale pridám k tomu ešte aj to,nech aj ďalšie voľby sú oni pri moci a nech si fakt do dna vyzeru to čo robia. Lebo tá ďalšia vláda čo príde si to zlzne ešte viac.
Verím tomu
@anonym_a877be nie každý na Tom je rovnako že môže chodiť na dráhe dovolenky a do reštaurácii

@bosorkabb dala si tam znizit pocty uradnikov a len nedavno tu jedna pisala,ze sa boji o pracu,lebo idu tychto prepustat,co to opet sposobi,ze ti,co zostanu nebudu stihat a zase sme v takom bludnom kruhu.Ludia budu opet len a len nadavat.
@vladuska20 nechcem byt konkretna ale mame tu dedinu s 1000 obyvatelmi, kde nic nie je, ale urad obecny ma 4 zamestnancov v kancelarii, 2-3 na "udrzbu" + starosta... pred rokmi som lezala s jendou pani z dediny cca 3t obyvatelmi a sama si robila vsetko so starostom, tam by sa tak dalo riedit vsetko... a o udzbe obecnych domov, ich nevyuzivani vacsinu roka ani nehovorim...niektore obce ich maju naozaj stedre rozlohou.