icon

Sú migranti v Španielsku hrozbou pre Schengen?

Dnes o 07:23

Čo si myslíte o invázii hordy migrantov do Španielska? Hoci sú vraj už všetci späť doma v Maroku, fakt, že Španielsko nedokázalo obrániť externú schengensku hranicu je vážny. Ak by sa to stalo na nasich hraniciach s Ukrajinkou, tak by na to poukazovala celá EU a hrozilo by nám vylúčenie zo Schengenu.

Strana
z2
anonym_fccb0a
Dnes o 09:30
@anonym_e11f21

@anonym_0244b6 spominany Gibraltarsky prieliv im brani? Zatvorenie Shengenu? Zvysene vojenske a policajne hliadky v Ceute? Mozes si vybrat. A nie je to uplne tak, ze tam vtrhli bezdovodne Spanielsko si moze zato same ako Najvyssi sud formuloval svoje rozhodnutie. Navyse uz na druhy den (v piatok) okolo 20tis sa vratili dobrovolne spat do Maroka - nemali co jest a co pit tak isli naspat. Jednoducho je to len nafuknuta kauza.

@anonym_e11f21 60 000 migrantov vnímaš ako nafúknutú kauzu?

anonym_e11f21
Dnes o 09:30
@zazka666

@anonym_29cd1e Konkrétne odpovedz, prečo si ju nazvala slniečkárom. Čo ten výraz znamená podľa teba?

@zazka666 ja uz som si zvykla, ze niektore zeny tu pouzivaju slova ako cez nahodny generator 😂 a potom ked niektore z nich konfrontujem s pravym vyznamom tak miesto odpovede si ma zablokuju 🤣 👏🏻

anonym_e11f21
Dnes o 09:33
@anonym_fccb0a

@anonym_e11f21 60 000 migrantov vnímaš ako nafúknutú kauzu?

@anonym_fccb0a ked v skole ucili citanie s porozumenim a kontextom tak si chybala? A naozaj sa mi nechce opatovne pisat preco je to pre mna nafuknuta kauza a nejde len o pocet ale aj zvysne fakty, ktore som jasne a zrozumitelne uviedla. Netreba vyberat len jednu cast z celeho nazoru, vsetky fakty z mojho nazoru spolu navzajom suvisia. 😉

anonym_303598
Dnes o 09:36
@zazka666

@anonym_29cd1e Konkrétne odpovedz, prečo si ju nazvala slniečkárom. Čo ten výraz znamená podľa teba?

@zazka666
To je mentalna choroba

anonym_fccb0a
Dnes o 09:38
@anonym_e11f21

@anonym_fccb0a ked v skole ucili citanie s porozumenim a kontextom tak si chybala? A naozaj sa mi nechce opatovne pisat preco je to pre mna nafuknuta kauza a nejde len o pocet ale aj zvysne fakty, ktore som jasne a zrozumitelne uviedla. Netreba vyberat len jednu cast z celeho nazoru, vsetky fakty z mojho nazoru spolu navzajom suvisia. 😉

@anonym_e11f21 akokoľvek si to myslela, je to obrovský problém, ktorý sa týka nie len Španielska ako si ty myslíš. V stredu som na SK na vlastné oči videla cca 10 arabov prechádzať cez cestu od odpočívadla a trúfam si domnievať sa, že išlo o ilegálnych migrantov a bolo ich tak 10-15 asi.

anonym_e11f21
Dnes o 09:43
@anonym_fccb0a

@anonym_e11f21 akokoľvek si to myslela, je to obrovský problém, ktorý sa týka nie len Španielska ako si ty myslíš. V stredu som na SK na vlastné oči videla cca 10 arabov prechádzať cez cestu od odpočívadla a trúfam si domnievať sa, že išlo o ilegálnych migrantov a bolo ich tak 10-15 asi.

@anonym_fccb0a kde pisem, ze to NIE JE problem?prekopiruj aspon jednu vetu, kde som to takto oznacila, ze to nie je problem. Oznacila som to, ze je to nafuknute a aj som uviedla preco ale nie je to synonymum pre to, ze to nie je ziaden problem. Ako pisem, treba sa naucit citat s porozumenim.

A si to ty, co si ich videla s turbanom? Tak chodia Indovia, konkretne prislusnici nabozenskej skupiny Shikovia nie Araby. 😉

zazka666
Dnes o 09:52
@anonym_303598

@zazka666
To je mentalna choroba

@anonym_303598 vysvetli konkrétne, prosím. Čo je choroba?

anonym_fccb0a
Dnes o 10:01
@anonym_e11f21

@anonym_fccb0a kde pisem, ze to NIE JE problem?prekopiruj aspon jednu vetu, kde som to takto oznacila, ze to nie je problem. Oznacila som to, ze je to nafuknute a aj som uviedla preco ale nie je to synonymum pre to, ze to nie je ziaden problem. Ako pisem, treba sa naucit citat s porozumenim.

A si to ty, co si ich videla s turbanom? Tak chodia Indovia, konkretne prislusnici nabozenskej skupiny Shikovia nie Araby. 😉

@anonym_e11f21 toto neboli Indovia ale Araby. Pracovala som s indami aj a Arabmi tak rozoznám Inda. Toľko ku nezávažnej migračnej kríze.

anonym_0244b6
Dnes o 10:03
@anonym_e11f21

@anonym_0244b6 alibizmus? Ako sa vyhybam zodpovednosti alebo ako som pokrytecka alebo aku mam politiku dvoch tvari z toho co som napisala? Vzhladom nato, ze v danej veci ziadnu zodpovednost nemam ani ako obcianka EU ani ako zamestnankyna takze nemam sa ani comu vyhybat. Mam ist strazit hranice cudzieho statu? Mam ist osobne dohliadat, nech sa vratia do Marka alebo co podla teba?

@anonym_e11f21 Tak si to naštuduj lebo presne to si ty. Mňa sa to netýka, to je ten tvoj alibizmus. Keď sa ťa to začne týkať, už bude neskoro plakať.

anonym_e11f21
Dnes o 10:06
@anonym_fccb0a

@anonym_e11f21 toto neboli Indovia ale Araby. Pracovala som s indami aj a Arabmi tak rozoznám Inda. Toľko ku nezávažnej migračnej kríze.

@anonym_fccb0a Takze na hlave mali bavlnenu satku nie turban? Vies, oznacila si to predtym ako turban a nie je to synonymum ani rovnako to nevyzera. Treba sa naucit spravne pomenuvavat veci

anonym_e11f21
Dnes o 10:08
@anonym_0244b6

@anonym_e11f21 Tak si to naštuduj lebo presne to si ty. Mňa sa to netýka, to je ten tvoj alibizmus. Keď sa ťa to začne týkať, už bude neskoro plakať.

@anonym_0244b6 odpovede na moje otazky ziadne, nevadi.🤣

anonym_fccb0a
Dnes o 10:16
@anonym_e11f21

@anonym_fccb0a Takze na hlave mali bavlnenu satku nie turban? Vies, oznacila si to predtym ako turban a nie je to synonymum ani rovnako to nevyzera. Treba sa naucit spravne pomenuvavat veci

@anonym_e11f21 cca 3/4 z nich mali na hlave toto, sa mi zdá že čiernej farby. A pracovala som tak s Indami ako Arabmi a viem rozoznať rozdiel. Autá oproti museli zastaviť, lebo im prechádzali cez cestu mimo priechod len tak. Snáď si ich niekto odfotil a pošle tu fotku.

anonym_0244b6
Dnes o 10:17
@anonym_fccb0a

@anonym_e11f21 cca 3/4 z nich mali na hlave toto, sa mi zdá že čiernej farby. A pracovala som tak s Indami ako Arabmi a viem rozoznať rozdiel. Autá oproti museli zastaviť, lebo im prechádzali cez cestu mimo priechod len tak. Snáď si ich niekto odfotil a pošle tu fotku.

@anonym_fccb0a To je niečo strašné.

anonym_29cd1e
Dnes o 10:25
@zazka666

@anonym_303598 vysvetli konkrétne, prosím. Čo je choroba?

@zazka666
Aj z tvojich otázok je cítiť tú typickú morálnu chorobnu nadradenosť slniečkárov, ktorí sú úplne odtrhnutí od reality. Si presvedčená, že každý názor, ktorý nezapadá do tvojho progresívneho pohľadu na svet, musí byť automaticky rasizmus, xenofóbia alebo nenávisť.

anonym_0244b6
Dnes o 10:26
anonym_3c911b
Dnes o 10:40
@zazka666

@zazka666 odpoviem ja - naivný blbec

anonym_fccb0a
Dnes o 10:46
@anonym_e11f21

@anonym_e11f21 turban áno. Ale ten turban je asi zo šatky či z čoho asi je? Mne je jedno z kadiaľ boli ale dostali sa tu možno ilegálne a išlo o samých mužov.

zazka666
Dnes o 11:08
@anonym_3c911b

@zazka666 odpoviem ja - naivný blbec

@anonym_3c911b aha...tvoj aodpoveď však vypovedá veľa o tebe

zazka666
Dnes o 11:09
@anonym_29cd1e

@zazka666
Aj z tvojich otázok je cítiť tú typickú morálnu chorobnu nadradenosť slniečkárov, ktorí sú úplne odtrhnutí od reality. Si presvedčená, že každý názor, ktorý nezapadá do tvojho progresívneho pohľadu na svet, musí byť automaticky rasizmus, xenofóbia alebo nenávisť.

@anonym_29cd1e Je zaujímavé koľko vieš vytiahnuť z jednej otázky. Ja cítim neistého človeka. Stačí otázka a máš potrebu sa zubami - nechtami brániť.

anonym_29cd1e
Dnes o 11:43
@zazka666

@anonym_29cd1e Je zaujímavé koľko vieš vytiahnuť z jednej otázky. Ja cítim neistého človeka. Stačí otázka a máš potrebu sa zubami - nechtami brániť.

@zazka666
Takže ak mlčím, som slaba, ak reagujem, som neista? To je celkom pohodlná logika – vďaka nej človek vo svojej slniečkarskej progresivite vždy vyjde ako víťaz bez ohľadu na realitu. Možno by bolo zaujímavejšie reagovať na to, čo človek napísal, a nie si cez internet robiť psychologické diagnózy.🤔

zazka666
Autor odpoveď zmazal
zazka666
Dnes o 11:57
@anonym_29cd1e

@zazka666
Takže ak mlčím, som slaba, ak reagujem, som neista? To je celkom pohodlná logika – vďaka nej človek vo svojej slniečkarskej progresivite vždy vyjde ako víťaz bez ohľadu na realitu. Možno by bolo zaujímavejšie reagovať na to, čo človek napísal, a nie si cez internet robiť psychologické diagnózy.🤔

@anonym_29cd1e Bojíš sa, aby si nevyzerala slabá?

anonym_0244b6
Dnes o 11:59
@zazka666

@zazka666 Spamätaj sa, táraš nezmysly. Ale čo od takých, ako si ty, chcieť.

anonym_29cd1e
Dnes o 12:08
@zazka666

@zazka666
Zaujímavé. Keď človek neodpovie, je vraj zbabelec. Keď odpovie, je vraj neistý, slabý.To nie je diskusia, ale spôsob, ako vždy označiť druhého za vinného.

anonym_66b65c
Dnes o 12:23
@anonym_fccb0a

@anonym_autor cestovali sme cez Dolný Kubin minulý týždeň keď sa masívna migrácia prevalila. Niekde napravo v okolí DK sme videli odstavený kamión a my sme už videli asi 10 arabov s turbanmi pechádzať cez cestu. Boli to čisto muži, prevažne v strednom veku. Pôsobili akoby sa práve z niekadiaľ hromadne vyrojili a predpokladám, že to bolo z toho kamióna. Myslím, že sa nás migračná kríza dotkne veľmi a všetkých.

@anonym_29cd1e nas stary znamy sa vratil?😁 Vsetci su slnieckari, len ty dr...ty ficofil a rusofil.😂
@anonym_fccb0a mozno to noli ti, ktorych sem pozval Fico. Je to tu samy uzbek, gruzinec, ind.
Podakuj vlade. Ukrajinci su aspon europania a maju podobnu mentalitu a kulturu. Tito, co ich pozval fico su ako z dzungle.

Strana
z2