Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@tetapetra @mizoko Súhlasím, že jediná cesta von z tohoto celého, je úplne padnúť na hubu. A som presvedčená, že k tomu spejeme a šanca na zvrátenie je minimálna. V časoch mečiarizmu išlo "len" o majetky, kým okolitý svet posiloval demokraciu. Dnes sa vraciame hlbšie do minulosti - máme tu Ruskom platenú propagandu, médiá aj politikov, čoho cieľom je rozdeliť NATO a EU a získať východnú Európu späť do sféry ruského vplyvu. A je to veľmi úspešné - Slovensko sa začína podobať na Maďarsko a spolu vykročia na cestu k Bielorusku. Bude z nás vazalský štát Ruska, so všetkým, čo k tomu patrí - kultúrne, politicky aj ekonomicky. Obhajcovia vládnej koalície si potom môžu s hrdosťou blahoželať, aký život zariadili svojim deťom a vnúčatám.
@annm81 to je tým,že oni si neuvedomujú,čo sme v 89 získali. A tiež v 93 keď sme sa rozdelili,v pokoji a v mieri. Celý svet nám to závidel a závidí, že sme stále sa s cechmi zadobre (hoci teraz to škrípe). Že vstup do NATO a eú bol najlepší krok. Ale že to podporoval aj Smer, predtým ako sa mu svet vraždou kuciaka zrútil
@mizoko ja neviem kde ich na toto "skolia". ale clovek slusne vyjadri nazor proti koalicii a uz rozostvava spolocnost, siri nenavist, burcuje. ide na protest a uz "chce aby sa zopakoval atentat". ale ked protistrana skaredo nadava, vyhraza sa a naozaj tu nenavist siri(vid. rozne diskusie na Fb, alebo skusenosti politikov ci novinarov, vcera napr. Kovacic Hanzelova) tak to nevidia. to ich netrapi. podla nich naopak, volici opozicie rozdeluju spolocnost.
@chillibubble nevadi ze to je klamstvo, len to staci dookola opakovat. Ficovi to funguje uz vyse 20 rokov.
@chillibubble netreba chodit citat diskusie na fb, na to aby si identifikovala toho kto siri nenavist a koho vsetkeho treba nenavidiet a obvinovat si staci vypocut Ficove videa s "posolstvom narodu".
@oliolijanka Ja tipujem, že aj ty vnímaš rozdiel medzi "My asi fakt musíme zhoriet do tla a vybudovať to tu nanovo", z ktorého si vyrobila "To si lahko predstavujes, ze MY zhorime do tla a TY budes nanovo budovat".
Neverím, že je náhoda, ako si to spravila. Dobre vás to súdruh zo Súmračnej naučil, trošku prekrútiť, trošku zaklamat, vyhecovať emócie, spraviť zo seba obeť.
A teda ano, musíme zhoriet a tá prvá osoba možného čísla bohužiaľ znamená, že aj nás ostatnych stiahnete a ťaháte dole s vami. Len kým my sme vedeli a videli, že sa zlemu koncu dalo predísť, vy podľa mňa ešte aj v časoch, keď sa z nás stane Ruska gubernia a vrátime sa k dreveným latrinam, budete z toho viniť 72 pohlaví a tak to asi aj ostane na večné veky, lebo to Tapakovstvo jednoducho Slováci majú v krvi
@chillibubble veď si napísala to, čo povedal Fico vo svojom videu 🤦🏻♀️. Nikto neburcuje len tí, ktorým horí za zadkom. Fico a spol. Pošli mi link,kde nabádajú k násiliu. Ďakujem.
@oliolijanka je fajn,že si spomenula @viestta zamestnanie. Vidíš, blbá predavačka a píše rozumnejšie ako Martinka a ta ma aj phd. Dokonca má aj viac chochmesu
@anonymous87 V päťdesiatke má každý takú tvár, akú si zaslúži. (G.Orwell)
@tetapetra ja netusim co fico hovorieva vo svojich videach. a linky si neodkladam, ale nepisala som o nabadani k nasiliu. pisala som o vyhrazani sa. napr. ze nejako skoncia, ze s nimi narobia poriadky atd.
@chillibubble čítala som Hanzelovu, a čo tým chces povedať? Fico nadáva novinárom, opozícii a potom ju stretne nejaký magor a začne ju okrikovat. Toto je normálne? Chces mi povedať,že to bola náhoda,že si napísala o atentáte presne to čo povedal Fico asi pred dvoma dňami?😂😂😂
@tetapetra trosku nerozumiem o co ti ide. citam spravy a citam, aky narativ siri koalicia o protestoch a liberalnych/progresivnych volicoch. citala som, aku mali spolocnu tlacovku, ako vsetko zvaluju na opoziciu a opozicnych volicov. takze nemusim pozerat fica aby som vedela, ako sa koalicia sprava.
@tetapetra myslim si, ze si nepochopila co som napisala. pozri si na koho som tym reagovala(na uplne prvy prispevok na tejto strane) a citaj pozorne kde pisem koalicia a kde opozicia...
@chillibubble ospravedlnujem sa, nedala som si pozor na poslednú vetu a tak som to domrvila Mám tu neter, je jej celý dom😉. Ďakujem za upozornenie,musím si dávať pozor
A Vy všetci, čo tu tak strašne bojujete proti Šimkovičovej, pozreli ste si jej dnešnú tlačovku? Čo hovoríte na to nalievanie peňazí do Šimečkovej nadácie, to všetko je v poriadku? Aj post Jaurovej je v pohode? To vám nevadí? Čo je zlé na tom, že odhaľuje nekalé praktiky opozície? 😃 A áno, poniektoré jej aj závidíte, lebo je pekná 😁 Chceli by ste tak v 52 rokoch vyzerať, neverím že nie...
@danyelia ja si pockam, kym to novinari preveria. simkovicova(tak ako cela koalicia) uz tolko krat klamala, ze nemam dovod jej v tomto verit. videla som tu prazdnu SNG...
@chillibubble Myslíš tí objektívni a nezaujatí novinári? 😀 Na tlačovke ukazovali aj zmluvy, tak tie si hádam nevymysleli, či?
@danyelia chyby niekoho iného nezmensuju jej vlastné chyby a hlavne tu jej neskutočnú aroganciu a neschopnosť odpovedať na priamo položené otázky. Ona vie len dávať vyhlásenia ale odpovedať na priamo už nie. Tento acohentizmus je už fakt úbohý. A nie, nechcela by som vyzerať ako ona pretože jej sa v tvári začína odrážať jej charakter a tak aj začína vyzerať 😜
@danyelia ano, myslim. ti normalni novinari, co maju na novinarcinu vysoke skoly, pod clanok sa vzdy podpisu a pracuju v doveryhodnych mediach. nie konspiratorskych, hoaxerskych a bulvarnych.
@chillibubble A ktoré sú tie dôveryhodné médiá?
@danyelia velmi dobre vies ktore myslim 😉 a keby ich sem napisem, bude nasledovat vysmech. takze sa toho cirkusu usetrim...
@danyelia zatial napriklad takto. takze dalsie klamstvo.
@chillibubble Neviem, ktoré myslíš...a keď sú také dôveryhodné a hlavne objektívne, prečo by za nich mal padať výsmech? 🙂

@oliolijanka že TY si priniesla trochu pozitivizmu do tej NASEJ nenávisti 🤣🤣🤣🤣 ty si tak mimo. S tebou sa nemá zmysel baviť. Kľudne si domýšľaj čo chces ale mňa s tým prestaň otravovať. Ty si tá čo začala útočiť a že si mám dávať pozor 🤣 ale ja som ta nenavistna. Kurnik,ty musíš ficat na niečo zaujimavom