Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@lucyliu len tak mimochodom ma baví , ako ma byt všetko slovenské a len slovenské . Nemá jej vnučka náhodou americké obcianstvo? ( ale môžem sa mýliť). Snáď jej to babička nedá pocítiť.
@kleopatra114 Tak už aj samotná veta bratislavským cyklistom, že ju vyštavali zo svojho domova v Kitsee na Slovensko, je taká hrdá narodniarska.. popravde som ani nevedela, že je rozvedená (až tu v diskusii má nejaká jej obdivovatelka dovzdelala), a to sa zas nejako bije s tými tradičnými rodinnymi hodnotami, za ktoré Martinka kope.
Mne osobne by to fakt bolo šuma fuk, kde a s kým žije, keby ten dotyčný neviedol stvavu primitívnu a hlúpu agendu práve v rozpore so svojím vlastnym životným príbehom.
A potom ma fascinuje, ako tento rozpor jej volicov zjavne nevyrusuje, majú nejakú mentálnu hmlu alebo čo.
Možno poprosím jej fanklub o nejake vysvetlenie, v čom bol život v Kitsee narodniarsky, ako Martinka zvyšuje populačnú krivku bielej európskej rasy, keď jej dcéra zije v Amerike a v čom je tradičné a prorodinné na rozvádzani len sa.
@prvecominapadlo tak zlata je, no. Keby aspoň vo svojich výrokoch povedala, že ju vyhnali z domu a nie z domova. Hrdá narodiarka, Slovenska a žiadna iná s domovom v Rakusku a vnučkou Americankou. Je mi celkom luto jej maloletej dcérky.
@prvecominapadlo @kleopatra114 nie ista skupina ludi nevidi problem v nicom. V inej debate som sa od bohabojnej Slovenky dozvedela, ze u Fica vobec nevadi, ze ma milenky, pretoze sa s nimi verejne nepretrca, hlavne, ze nie je rozvedeny. Ani prezidentova orientacia nie je problem, lebo sa tiez verejne nepretrca v latexovych gatach a nevychovava deti. V inej obhajovali tiez pronarodne a prorodinne orientovaneho Kotlebu, ze on sa nerozviedol, od neho usla zena, takze on je uplne v poriadku. Takze ani u tejto nevadi nic, staci, ze sa predviedla v kroji tym je pronarodnost vybavena a ta tradicna rodina, tak ona mala uz dve, to nema kazdy. A to este moze zalozit aj dalsiu. Danko je sice tiez rozvedeny, ale to tak isto nevadi, pretoze podporuje tradicne rodiny a ma vyhrady k osobnemu zivotu prezidenta. Nepoznam vacsich farizejov ako tito "ochrancovia slovenskeho a tradicneho" a ich volici im to zeru.
@oliolijanka ty si riadna trúba. Myslela to obrazne. "Národ, ktorý zabudne na svoju minulosť, nemá budúcnosť" a my sme zabudli. Skús sa nad tým povzniesť a nevidieť len to,že na teba niekto útočí.
@oliolijanka to mas pravdu, do pekla sa rutime VSETCI, vdaka tomu, co ste na VY vybrali. To bahno, v ktorom sa VSETCI topime su VASA "zasluha". Raz to mozno zistite...
@oliolijanka nie nemyslíš, začala si vypisovať: važ slová, ty len nevieš zareagovať,lebo ako vždy si vzťahovačna a mimo
@oliolijanka ty čo trepeš? Zamysli sa nad tým čo čítaš a nedonyslaj si somariny! Ja vážim čo píšem. Ak národ zabudne na to čo bolo tak sa celá spoločnosť zrúti a musí začať nanovo. Sami sa tu navzájom zoberieme a ostane len "spalenisko". Už si pochopila? Kde som písala že VY (netuším koho tým myslíš) zhorite a JA ( ako asi nejaký mesiáš či ako si to myslela v tej tvojej bludnej agresívnej odpovedí) to tu budem budovať? Najprv sa zamysli a tak niečo pis
@oliolijanka a áno,keď na to príde "zhorime" tu všetci. Ako narod.Ja si to uvedomujem škoda len,že tá druhá strana nie.
@oliolijanka nie,nemyslíš to obrazne, hneď si agresívna,útočná a vzťahovacna. A to je to o čom píšem ja. Nehľadáme spoločnú cestu ako fungovať,len na seba hneď utocime. A to nedopadne pre nás ako národ dobre
Vidis ake sme sikovne, pekne sme si prerozdelili debaty aby sme vsetko stihali. Sme lepsi ako uderky zo Sumracnej. Vsetko je iba a len o manazmente casu a zdrojov.

@banderaska29 ona je odraz tych co ju volili, odpad bez chrbtovej kosti.