icon

Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!

13. aug 2024

Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?

galioska
14. aug 2024

@banderaska29 ona je odraz tych co ju volili, odpad bez chrbtovej kosti.

lucyliu
14. aug 2024

@dadana22 Peto, si to ty? dokumenty z who uz nastudovane?

kiwi3
14. aug 2024

@lucyliu jednoznacne plateny troll ako estok zamladi

lucyliu
14. aug 2024

@kiwi3 no ale tie srdiecka a ten vylev, aka je dobra matka, to mi zavanalo romantickym podtonom😃

kiwi3
14. aug 2024

@lucyliu to asi, ze to funguje na jednoduchsich spoluobcanov. treba dat obrazky a silne citove vyjadrenie a hned sa to lahsie cita aj mocno posobi. ale keby to bola ona sama, tiez by som nebola uplne prekvapena 🙂

kiwi3
14. aug 2024

@lucyliu jaj a matka - akoze, co si vymyslis na stranke pre matky, ked niekoho potrebujes manipulovat?

kp7333
14. aug 2024

@tetapetra len aby to neboli vnucky 😒

lucyliu
14. aug 2024

@kiwi3 no veru, tematicky to zapada, ale ja by som sa v tomto radsej nerypala, vzhladom k tomu, aky ma vztah so synom.

lucyliu
14. aug 2024

@viestta prznit kulturu by nemusela, ale chvalabohu, ze nerobi to, co vystudovala, tam treba ine iq a eq.

viestta
14. aug 2024

@lucyliu v tomto mas pravdu, to by bolo viac nenapravitelnych skod

kleopatra114
14. aug 2024

@lucyliu len tak mimochodom ma baví , ako ma byt všetko slovenské a len slovenské . Nemá jej vnučka náhodou americké obcianstvo? ( ale môžem sa mýliť). Snáď jej to babička nedá pocítiť.

prvecominapadlo
14. aug 2024

@kleopatra114 Tak už aj samotná veta bratislavským cyklistom, že ju vyštavali zo svojho domova v Kitsee na Slovensko, je taká hrdá narodniarska.. popravde som ani nevedela, že je rozvedená (až tu v diskusii má nejaká jej obdivovatelka dovzdelala), a to sa zas nejako bije s tými tradičnými rodinnymi hodnotami, za ktoré Martinka kope.
Mne osobne by to fakt bolo šuma fuk, kde a s kým žije, keby ten dotyčný neviedol stvavu primitívnu a hlúpu agendu práve v rozpore so svojím vlastnym životným príbehom.
A potom ma fascinuje, ako tento rozpor jej volicov zjavne nevyrusuje, majú nejakú mentálnu hmlu alebo čo.
Možno poprosím jej fanklub o nejake vysvetlenie, v čom bol život v Kitsee narodniarsky, ako Martinka zvyšuje populačnú krivku bielej európskej rasy, keď jej dcéra zije v Amerike a v čom je tradičné a prorodinné na rozvádzani len sa.

kleopatra114
14. aug 2024

@prvecominapadlo tak zlata je, no. Keby aspoň vo svojich výrokoch povedala, že ju vyhnali z domu a nie z domova. Hrdá narodiarka, Slovenska a žiadna iná s domovom v Rakusku a vnučkou Americankou. Je mi celkom luto jej maloletej dcérky.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
viestta
15. aug 2024

@prvecominapadlo @kleopatra114 nie ista skupina ludi nevidi problem v nicom. V inej debate som sa od bohabojnej Slovenky dozvedela, ze u Fica vobec nevadi, ze ma milenky, pretoze sa s nimi verejne nepretrca, hlavne, ze nie je rozvedeny. Ani prezidentova orientacia nie je problem, lebo sa tiez verejne nepretrca v latexovych gatach a nevychovava deti. V inej obhajovali tiez pronarodne a prorodinne orientovaneho Kotlebu, ze on sa nerozviedol, od neho usla zena, takze on je uplne v poriadku. Takze ani u tejto nevadi nic, staci, ze sa predviedla v kroji tym je pronarodnost vybavena a ta tradicna rodina, tak ona mala uz dve, to nema kazdy. A to este moze zalozit aj dalsiu. Danko je sice tiez rozvedeny, ale to tak isto nevadi, pretoze podporuje tradicne rodiny a ma vyhrady k osobnemu zivotu prezidenta. Nepoznam vacsich farizejov ako tito "ochrancovia slovenskeho a tradicneho" a ich volici im to zeru.

tetapetra
15. aug 2024

@viestta to sú ľudia, ktorí keď vidia, týrané ženy povedia,veď si za to môžu samé.

mizoko
15. aug 2024

@viestta to myslíš vážne toto niekonu príde ok a obhajuje to?! My asi fakt musíme zhoriet do tla a vybudovať to tu nanovo,ale už s novými štruktúrami poprosím. Inak sa budeme stále takto točiť dokolecka v týchto s.ackach

viestta
15. aug 2024

@mizoko ano, myslim to smrtelne vazne, ale to vobec nie je problem. Problem je, ze tie co to obhajuju to myslia smrtelne vazne.

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
15. aug 2024

@oliolijanka ty si riadna trúba. Myslela to obrazne. "Národ, ktorý zabudne na svoju minulosť, nemá budúcnosť" a my sme zabudli. Skús sa nad tým povzniesť a nevidieť len to,že na teba niekto útočí.

viestta
15. aug 2024

@oliolijanka to mas pravdu, do pekla sa rutime VSETCI, vdaka tomu, co ste na VY vybrali. To bahno, v ktorom sa VSETCI topime su VASA "zasluha". Raz to mozno zistite...

mizoko
15. aug 2024

@viestta tak som to myslela. Tie osoby čo toto obhajujú,normalne mi to rozum neberie

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
15. aug 2024

@oliolijanka nie nemyslíš, začala si vypisovať: važ slová, ty len nevieš zareagovať,lebo ako vždy si vzťahovačna a mimo

mizoko
15. aug 2024

@oliolijanka ty čo trepeš? Zamysli sa nad tým čo čítaš a nedonyslaj si somariny! Ja vážim čo píšem. Ak národ zabudne na to čo bolo tak sa celá spoločnosť zrúti a musí začať nanovo. Sami sa tu navzájom zoberieme a ostane len "spalenisko". Už si pochopila? Kde som písala že VY (netuším koho tým myslíš) zhorite a JA ( ako asi nejaký mesiáš či ako si to myslela v tej tvojej bludnej agresívnej odpovedí) to tu budem budovať? Najprv sa zamysli a tak niečo pis

mizoko
15. aug 2024

@oliolijanka a áno,keď na to príde "zhorime" tu všetci. Ako narod.Ja si to uvedomujem škoda len,že tá druhá strana nie.

mizoko
15. aug 2024

@oliolijanka nie,nemyslíš to obrazne, hneď si agresívna,útočná a vzťahovacna. A to je to o čom píšem ja. Nehľadáme spoločnú cestu ako fungovať,len na seba hneď utocime. A to nedopadne pre nás ako národ dobre

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
viestta
15. aug 2024

Vidis ake sme sikovne, pekne sme si prerozdelili debaty aby sme vsetko stihali. Sme lepsi ako uderky zo Sumracnej. Vsetko je iba a len o manazmente casu a zdrojov.