Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@danyelia jaj, to bolo tlacove vyhlasenie. No aj tak sa da. Ale mohla usetrit za vizazistu a aj elektriku vo verejnych priestoroch, stacilo to zverejnit na webovej stranke ministerstva. Alebo natocit video a zavesit niekde na socialnu siet, tak ako to robi jej veduci. Takto ona plytva s nasimi peniazmi! Pozve novinarov a potom s nimi ani nekomunikuje...
@kp7333 Zatiaľ sa na MK snaží ,,uchrániť,, peniaze daňových poplatníkov, aby neboli prerozdeľované na ,,blbosti,, aby sa nemíňali nehospodárne, aby tu nevládlo rodinkárstvo, aby sa mimovládky odcucli zo štátneho rozpočtu, to mi zatiaľ stačí...A teraz odpovedz Ty, čo robí pre nás ta slávna nadácia, ako a komu pomáha?
@danyelia niekto tu pozerá tv Slovan.... Ministerka nepríde do diskusie s relevantným partnerov. Mimi Šrámkova nie je novinárka a slobodný vysielač nie je médium, ktoré budem počúvať.... Nech si sadne do markízy s kyslou, alebo aj Maďaricom, po 2 otázkach utečie.... Nebude vedieť odpovedať áno na to, čo má jej rezort v kompetencii. Veď to staré slovenské "nepokradnes" hovorí za všetko. Ruku do ohňa, že nevymenuje 10 slovenských maliarov.
@danyelia vsak si vygoogli a uvidis, co robi. ako vacsina nadacii u nas, supluje ulohu statu. https://nadaciamilanasimecku.sk/programy/
@oliolijanka
áno? a All for Milan bolo čo? 🤣🙏
@oliolijanka
zrazu nevieš 🤣
@danyelia rekonštrukcia SNG, Kusej otec vyhral súťaž pred 20 rokmi. Ona nastúpila do SNG 5 rokov potom. Zmluvu preverovali viac erí ministri,konflikt záujmov nenašli. Nehovoriac o tom, že mal ministerstvo kultúry Smer a kontroloval to. Nie. My dáme do SNG manažéra, tipujem, že SNM dohodi ďalšej kamoske z Kittsee, ako Bibianu. S muzejnou činnosťou bude mať bohaté skúsenosti, lebo zbierala znanky a servítky.
@ukulela Ale či to bol Šimečkov dedo či pradedo, otec či mama, bratranec či sestra či nikto z rodiny, ide tu hlavne o to, že vzniklo podozrenie na nekalé čerpanie peňazí nejakej nadácie...Aj keby to bola nadácia Jožka Mrkvičku, ministerka kultúry má právo to preveriť, ak má podozrenie, či ani to nemôže? 🙄
@oliolijanka som ja ministerka kultúry? A to je rozdiel. Pracovne som cca niekde tam, kde bola dakedy simkovicova. A na ministerku by som sa nehrabala ani za milión, keď na to nemám. A žena, čo do susednej republiky napíše, že je čelná predstaviteľka kultúry, tak ta teda na to tiež nemá....
@danyelia tu svoju otazku snad nemyslis vazne, ...akoze co zle povedala?? Simkovicova, skor povedz co kedy zle nepovedala, aku to malo formu, aky jazyk zvolila a co vobec na celom jej zjave - teda ano nielen to, co hovori, ale aj forma je taka, ze stoji za uvahu, ci by toto malo reprezentovat ministerstvo kultury.
Ano vypovednu hodnotu to o nas ako o krajine ma, ale tvoja otazka je dufam, len provokacia a zart.
Co podla teba povedala - urobila take, ze si si povedala....fuha, to je ale ministerka. Skusme to otocit, nech sa zapotis aj ty.
A pytala si sa na Nadaciu Milana Simecku - clovek nemusi byt velky financnik a dokonca ani mat doma kalkulacku na to, aby si zratal, ze to, co ta nekulturna neministerka hovori je absolutny blud, pravdaze z nadacie podporuju x veci - tykaju sa inakosti, podpora romskych projektov, farebna skolka, skola...x veci, ktore ma za par klikov a par minut na stranke zaujalo a isto toho bude viac. A skor mi pride fascinujuce, ze na to potrebovali len tak malo penazi...pretoze o takych sumach sa smer, hlas, sns snad obvykle ani nebavia....to su take sumy, ktore sa bezne minu a nik ani len netusi na co...aj preto to tu tak vyzera....teda vobec nechapem, ze co, okrem hladajte si vinnika inde maju take vyhlasenia znamenat?. Co ako jed smerom k Simeckovi mladsiemu to ma akoze byt?
40tisic eur ...toto je problem ZLOvenska ano? ja som myslela, ze tu ked je tunel, tak cisla lietaju v milionoch a miliardach....to uz len na halier vyuctovane sumy v desiatkach tisicoch na rychlo hovoria, ze skoda tam investigativne cokolvek robit, pretoze to vyzera do haliera poctivo minute, zdokladovane a jedine co, ze by to mozno stalo za uvahu, ci mali dost....
za tolko sa chodi do Kittsee na nechtiska a vlasy, ci? ...co nas stala doprava tam a nazad denne, vozenie dietata do skoly a podobne srandy, to dufam, ze mame tiez tak do haliera vyuctovane..
@oliolijanka
a furt ich nie je 10.
@oliolijanka ešte raz. Ja nie som ministerka kultúry. Predstaviteľov moderny si dohľadaj aj sama, je ich viac .... Simkovicova ako čelná predstaviteľka slovenskej a žiadnej inej kultúry by o nej mala mať prehľad. Ona nemá. Sotva vie, kto je dubačová a divadlo z pasáže. SND by malo hrať statky zmätky a možno povolí aj Shakespeara. Btw, Slovenska a žiadna iná, kedy začne obliekať a podporovať slovensku módu? Či to len talianske lgbt je dobré? Slovenské uz nie? Skrátka niekto, kto šíri nenávisť a zlosť a akceptuje iba 1 názor a ani po dôkazoch, že sa mýli, nevie ustúpiť a ospravedlniť sa, tak tento človek robí tomuto národu a štátu len zle. Škody napáchané za ár mesiacov budeme naprávať roky. Roky a ešte roky....
@danyelia ..a samozrejme,ze ministerka a ministerstvo ma nie moznost, ale povinnost preverovat vsetko, co sa tyka zmluv a faktur...ale podavat vyhlasenia v style..ja vam tu dam indicie a vy si skuste investigativne zapatrat dalej, to je akoze co?
A tu kde plati take, ze prezumpcia neviny?
A kde tu je nejaka kultura toho, ako riesim s niekym zmluvy a pripadne nezrovnalosti?
A ked uz mam pochybnost o spachani cohosi nekaleho, tak by nebolo lepsie ako tlacovu spravu normalne to podat na policii?
Ale nie....postavit sa a detinsky si kopnut do Simecku, do Jaurovej, nech uz su akykolvek....ako v skolke....potom si este stuchnut do novinarov, ze ked ste taki investigativci....tak rieste...a preco ste uz vlastne davno neriesili...
Na tom ty vidis kulturne co? Vazne ma to zaujima, pretoze ak ani nevidia ludia, co je na tom divne, tak mame ozaj problem.
A len tak mimochodom v ramci vsetkych tych institucii by sa nik nebranil ani tomu, ze je odvolanym, pretoze tu to tak jednoducho je, ze zmeni sa vlada a menia sa durch vsetci, ale aby ti to niesol niekto domov? A aby ta v podstate len tak nazdar - dovi - dopo poslali do psej matere, ked konecne maju opravenu galeriu a len diky tej konk. dame to je hotove?
A ty sa opytas co je s tym nie v poriadku? A teraz este vyjde najavo ze sme do vedenia dali nejakeho asistenta instruktora tao ci akych to masazi, ktori ti rozprudi cez genitalie energiu ....sns? slusne, odborne , narodne a netusim ako este ...