Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@danyelia ja som robila vo verejnej správe za vlády SNS,keď mali hospodárstvo. Pán riaditeľ,dal za 1 700 000 €spravit labak z nórskych fondov,spolu s jeho rodinným domom. Prístroje, ktoré stáli bežné 25000, sme mali za 50000 kúpené cez nejaké maliarske firmy. Preto menila matovicova vláda hodnotu pri obstarávaní, áno je to neskutočná nadpraca,ale darilo sa. A teraz to vrátili späť. Hmmmm prečo asi?
@aalt Podľa mňa ju všetci majú v zuboch preto, lebo otvorene povedala, že tieto kauzy a nekalé prepojenia z Ministerstva kultúry na mimovládky či podozrivé financovanie bude analyzovať a kontrolovať, celkovo celý systém jednoducho povedané ,,sprísňovať,,. Veď uvidíme, ako to celé dopadne...
@danyelia keby si si pozrela tie zmluvy(tak ako ja aspon tu poslednu na ktoru som v mojom mediu dostala aj link 😉) a nie slepo verila klamarke z ministerstva, tak by si zistila ze ano, ide o taketo sumy. 40 tisic na tento rok, 45 tis. na buduci rok a 50 tis. na dalsi rok. a nazbiera sa to, toto uz mame 135 tisic pre nadaciu, ktora pre ludi aj nieco robi a nema nic so Simeckovcami... tych 370 tisic sa posledne 4 roky by ma tiez zaujimalo, ci je to tak ako tvrdi pani. ale tipnem si ze nie. lebo sa stale potvrdzuje ze zavadza a klame.
@danyelia vies co bude najvacsi gol celeho tohto teatra? Ked sa aj (nahodou) najdu nejake nezrovnalosti, tak novela Trestneho zakona im zaruci beztrestnost. Pretoze tie dotacie, ktore by udajne mali spreneverit sa pohybuju v sumach, pri ktorych novela Trestneho zakona zarucuje beztrestnost. Tomu sa povie gol do vlastnej brany
@danyelia prave ze som to pozrela a nevidim tam vobec nic z toho, co by si vymenovala, ze urobila paradne...co u nej kvitujes? ty sa zastavas niekoho u koho kvitujes cosi co akoze zbuchal a neurobil uplne zle?
Alebo este inak si to ty Martina alebo Machala?
A zhrniem ti to znova - ako ministerka je casto aj oblecena nevhodne a je uplne sumak, ze niekto dalsi ma rovnaky nevkus ako ona. Ak sa bavime o nej a iba o nej, ako to tu stale vracias, tak ano uz svojim stylom - zjavom je skor neministerka a nekultury....aj ked ono to mozno na Slovensko patri, ja ti uz ani neviem...lebo 16 stran o osobe, ktora nie ze neurobila nic ale robi uplne vsetko vsetko preto, aby ziadna slovenska kultura nebola.
A este raz aj pre teba, ona moze odvolavat ako ministerka uplne vsetkych a zostat s Machalom vsade IBA ONA - ale dolezita je celkom u dospelych ludi aj forma akou to urobi, ano uz par desiatok rokov nikomu gorily nedoviezli domov vypoved, a to ani ked to boli vraj ludia z pravneho oddelenia - tak aby traja krali chodili s vypovedami nie je v normalnej krajine standard. Stale nerozumies?
Ak chce byt presny, nech v pokoji cita...ale on NIC VIAC NEPOVEDAL; neprecital...teda moja veta o tom bola, ze ona ani nema co povedat, aj ked si zvola ludi a chce recnit len ona sama a ma priestor.
A ano, ja som cast toho videla kdesi v televiznych novinach regulernych s tou starou egyptskou mumiou, ktorej meno netusim - sedeli spolu na malinkom gauci, skoro dvojkresle telo na telo a riesili spolu toto, rovnaky rozhovor mala aj s Tabakovou. To su teda veci, co treba riesit....nic ine netrapi Slovensko, iba toto, cim sa masti nekultura?
A ja ti ani neberiem, ze toto je tvoja ministerka a paci sa ti - ved dobre. Aspon niekto je z toho ok.
Ale ze by si nevedela napisat nic, co urobila dobre, kde to vypalilo tak, ze to bude mat pozitivny dopad na ludi....len tak sfleku, ok nie 10 ale 2 veci daj.
A ty miesto toho, uz sa mi nechce, pisem dookola? Tak si zalozila temu v ktorej sa ti nechce diskutovat, o niekohom o kom sa ti nechce pisat....ci si si ozaj Martina len chcela precitat, v com vsetkom si uzasna? No bude to chciet opat asi navstivit staru mumiu...ona isto cosi najde, ved musi!
@atinkaa Prosím Ťa, neprežívaj to tak, lebo Ti od hnevu pukne nejaká cievka 😃 Nádych, výdych...Píšeš, ako by si s ňou musela žiť v jednej domácnosti, veď už ju toľko nerieš, preboha. Ja Ti názor neberiem, mysli si o nej čo chceš, ja si budem myslieť čo chcem ja, je to tak v poriadku?
Tak uz do SNG objednali stoziar na vlajku. Uz je teraz slovenska kultura zachranena.

@danyelia takze to zosumarizujem: nasa uzasna slovenska narodna ministerka dnes odhalila, ze jedna zmluva je s nadaciou, ktora ma v nazve meno Simecek. Proste kauza a megapodozrive. Okrem toho nicovate nic. Ale ok, nech to teda vysetria. Skoda ze pre ine podozrenia ba uz vysetrovania ba dokonca az vlastne skoro vynesenie rozsudkou nasich ludi museli menit trestny zakon a tahat z rukava 363 aby sa skutok nestal.