icon

Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!

13. aug 2024

Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?

suptdi
21. aug 2024

@baumka kedy pán Kuffa niekoho niekam takto posielal? On je vždy slušný.

gribka1
21. aug 2024

@suptdi Akože tie odvolania? To je nejaká záslužná činnosť? Neviem aké dôvody mala, lebo iba niekoho očierniť bez dôkazov je také primitívne. No a povedz mi prosím, čo v tej kultúre treba čistiť? To sa pýtam vážne, mozno to pochopím a zastanem sa jej tiež.

suptdi
21. aug 2024

@gribka1 napríklad zbaviť sa toho "vysokého umenia", ktoré spomína pán poslanec Michelko:

https://www.youtube.com/watch?v=SWKW-D_7vvk
baumka
21. aug 2024

@suptdi áno, slušne posielal ženy po potrate na dlhé roky do basy, je to inkvizítor.

suptdi
21. aug 2024

@baumka do akej basy, o čom prosím hovoríš?

suptdi
21. aug 2024

@baumka akou právomocou by mohol niekoho poslať do basy? Nebol nikdy v takom postavení.

mizoko
21. aug 2024

@suptdi Martina,ty nevieš že samochvala smrdí?! 🤣

gribka1
21. aug 2024

@suptdi Pozrela som, všetko v hádankách, nič konkrétne, len tak a tak sa to robila, tí dostali dotácie a tí nedostali. Pre mňa za mňa nech všetci fungujú bez dotácií. No a povedal, že to trvá dlhé dlhé roky, čo samozrejme bola aj vláda Fica, takže akože sa odvolať na akési prdy a grgy nejakých neidentifikovaných progresívcov, to je fakt slabé. Toto ti stačí? No nedozvedela som sa nič z toho, prečo by bola Šimkovičaňa to najlepšie pre kultúru. A oni majú patent na to čo kultúra je čo nie?

mizoko
21. aug 2024

@suptdi jaaaaj,tak o tom že chcel zatvára ženy za potrat ti ušlo? Zaujímavé.

mizoko
Autor odpoveď zmazal
suptdi
21. aug 2024

@mizoko hrady čakajú už niekoľko storočí, oni si ešte celkom pokojne počkajú a aj sa dockajú.

suptdi
21. aug 2024

@mizoko chcel posielať a posielal, je veľký rozdiel, to dúfam uznáš.

mizoko
Autor odpoveď zmazal
mizoko
21. aug 2024

@suptdi tu ide už len o to že ho vôbec niečo také napadlo a ešte ti aj verejné predostrel. Úplne zvrhlé myslenie

heni10
21. aug 2024

@suptdi ja hlavne dúfam,že sa nám podarí zbaviť týchto”odborníkov” čo nám teraz vládnu

viestta
21. aug 2024

Machala si zobral dobrovolne sichtu na trollovanie na MK? Ci to je nejaky rektalny alpinista z ministerstva kultury? Plagatiky do okien uz vylepil, teraz prescasuje tu

suptdi
21. aug 2024

@mizoko hrady ako také prežijú a teba aj mňa či sa o ne niekto obzrie, alebo nie, boli a budú tu aj bez teba.
Zvrhlé myslenie? A potrat je podľa teba čo? To je tá najväčšia zvrhlosť. Nestarať sa o hrady je oproti tomu kvapka vody v oceáne.

gribka1
21. aug 2024

@suptdi Vieš ono starať sa druhému do života je zvrhlosť. Určovať ľuďom ako majú žiť je zvrhlosť. Presadzovať svoje predstavy bez ohľadu na tie druhé je zvrhlosť. No a hrady sa rozložia kým by ich ľudia ako ty opravili.

mizoko
Autor odpoveď zmazal
mizoko
21. aug 2024

@suptdi do toho,či žena pôjde alebo nepôjde na potrat sa ty ani Kuffa ani ktokoľvek iný nemá čo starať. Nie je to tvoje telo tak nemáš právo o tom rozhodovať. A nie plod nie je dieťa ak máš na pláne vytiahnuť túto kartu. A nie,ja nie som za potraty. Nie som ani proti. Som za to,aby si človek veľmi dobre premyslel čo robí pred tým,než to spraví. V tomto prípade je na mieste kvalitná sexuálna výchova. Aké uuuuha,aj proti tomuto je Kuffa a spol. Takže edukovat nie ale starať sa do života iným a trestať ich tak to už áno,to sa vám paci

suptdi
21. aug 2024

@gribka1
Starať sa druhým do života? Chcela si asi povedať starať sa druhým do smrti, lebo tu ide o smrť, smrť nenarodených detí a do toho sa starať treba.

mizoko
21. aug 2024

@suptdi staraj sa do svojich nenarodenych deti. Kľudne výnos a porod toľko detí koľko uznas za vhodné. Joj či ty si muz? Tak nic

suptdi
21. aug 2024

@mizoko aké telo, tu nejde o ženské telo, ale o nenarodené dieťa a jeho obranu.

annm81
21. aug 2024

@baumka Človek nikdy nevie, či má Chmelára ľutovať, alebo mu vynadať - on v podstate nie je skazený hajzel ako jeho ešte včera aktuálny zamestnávateľ, ale len pacifistický užitočný idiot. Predpokladám, že ani z tejto situácie sa nepoučí.

gribka1
21. aug 2024

@suptdi Ani o to sa nemáš starať. Staraj sa o seba a svoj život. A druhých nechaj robiť to čo cítia, sami berú za to zodpovednosť.

suptdi
21. aug 2024

@mizoko tvoje hrady sú nepodstatné v porovnaní s tým, že ľudia napr. dôchodcovia pomaly nemajú čo jesť.

mizoko
21. aug 2024

@suptdi opakujem je to plod nie dieťa. Staraj sa o svoje nenarodené deti. Choď radšej do detského domova a zober k sebe pár deti ktoré už sú na svete ale rodičia ich nechceli alebo nemohli vychovať. Či toto už nie? Tu sa rátajú len plody? Bol si sa vôbec niekedy pozrieť do detského domova? Odporucam

viestta
21. aug 2024

@suptdi no a co spravila SNS aby mali dochodcovia co jest? Konkretne co spravili?

mizoko
21. aug 2024

@suptdi počkaj počkaj: ludia nemajú čo jesť? Ale veď máme lacnejšie potraviny,aj PHM a svetový mier. Či nie?
A NASE hrady sú podstatne tuná sa totiž bavíme o ministerke kultúry kt ma toto na starosti. Asi si si pomýlil tému ohľadom ministerstva. Choď vyplávať inde

gribka1
21. aug 2024

@suptdi Tak vravíš akoby sa dôchodcovia a Fico zjavili teraz. Za celé desaťročia na nich s***e a teraz za to kto môže?