Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@gribka1 napríklad zbaviť sa toho "vysokého umenia", ktoré spomína pán poslanec Michelko:
@suptdi Pozrela som, všetko v hádankách, nič konkrétne, len tak a tak sa to robila, tí dostali dotácie a tí nedostali. Pre mňa za mňa nech všetci fungujú bez dotácií. No a povedal, že to trvá dlhé dlhé roky, čo samozrejme bola aj vláda Fica, takže akože sa odvolať na akési prdy a grgy nejakých neidentifikovaných progresívcov, to je fakt slabé. Toto ti stačí? No nedozvedela som sa nič z toho, prečo by bola Šimkovičaňa to najlepšie pre kultúru. A oni majú patent na to čo kultúra je čo nie?
Machala si zobral dobrovolne sichtu na trollovanie na MK? Ci to je nejaky rektalny alpinista z ministerstva kultury? Plagatiky do okien uz vylepil, teraz prescasuje tu
@suptdi do toho,či žena pôjde alebo nepôjde na potrat sa ty ani Kuffa ani ktokoľvek iný nemá čo starať. Nie je to tvoje telo tak nemáš právo o tom rozhodovať. A nie plod nie je dieťa ak máš na pláne vytiahnuť túto kartu. A nie,ja nie som za potraty. Nie som ani proti. Som za to,aby si človek veľmi dobre premyslel čo robí pred tým,než to spraví. V tomto prípade je na mieste kvalitná sexuálna výchova. Aké uuuuha,aj proti tomuto je Kuffa a spol. Takže edukovat nie ale starať sa do života iným a trestať ich tak to už áno,to sa vám paci
@suptdi opakujem je to plod nie dieťa. Staraj sa o svoje nenarodené deti. Choď radšej do detského domova a zober k sebe pár deti ktoré už sú na svete ale rodičia ich nechceli alebo nemohli vychovať. Či toto už nie? Tu sa rátajú len plody? Bol si sa vôbec niekedy pozrieť do detského domova? Odporucam

@baumka kedy pán Kuffa niekoho niekam takto posielal? On je vždy slušný.