icon

Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!

13. aug 2024

Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?

suptdi
14. aug 2024

@annm81 nebyť pána JUDr. Vladimíra Mečiara, nemáme slovenskú štátnu samostatnosť, Pán Boh mu požehnaj a drž ho pri dobrom zdraví

suptdi
14. aug 2024

@tetapetra nemusel som ale viem čím sme si ako rodina museli prejsť, a takých ako my bolo mnoho.

viestta
14. aug 2024

@suptdi nuz vacsie zlo ako komunizmus je uz len fasizmus. Pevne verim, ze ten tu este nemame, aj ked by sme sa k tomu, podla niektorych extremisticko-nacionalistickych stran, ktore su pohrobkami fasistov, mali aspon priblizit. Nastastie toto (zatial) nehrozi. Zatial nam hrozi len kvazisocialna kvazidemokracia Orbanovskeho typu.

tetapetra
14. aug 2024

@suptdi Ale nepoucil si sa. Vôbec nevadí,že Mečiar spravil zo Slovenska čiernu dieru, že prebehli"privatizácie"

viestta
14. aug 2024

@tetapetra viac uz ani pisat nnemusi. Po tom chvalospeve na Meciara mi je vsetko jasne. Uz kvoli nemu nebudem klavesnicu drat.

tetapetra
14. aug 2024

@viestta akurát som šla napísať,z nejako sme sa plynule dostali k Mečiarovi 😂. Nakoľko nemal žiadne protiargumenty, tak skúša vždy niečo nové.

suptdi
14. aug 2024

@tetapetra najväčšie privatizácie boli za Dzurindu

veve39
14. aug 2024

@dadana22 ty si aj niekedy bola v tej "prazdnej SNG" ? Vies vobec o com hovoris ? (Ja som bola niekolkokrat, naposledy v júli...) Alebo je "prazdna" preto , lebo Martinka tak povedala ? Si smiesna, ked hovoris o "prazdnej SNG" - o ktorej nemas ani paru, v zivote si tam pravdepodobne nebola a asi ta ani nezaujima... zozeriete im aj seno. Doslova. A presne takychto oni potrebujú..

tetapetra
14. aug 2024

@suptdi https://hnonline.sk/focus/publicistika/1104666-... žila som v tej dobe, nastúpila som do práce ešte v minulom tisícročí. Viem aký chaos nastal keď padli nebankovky. Keď privatizovali debili a podniky aj tak skončili

suptdi
14. aug 2024

@tetapetra krásna fotka,staré časy...

veve39
14. aug 2024

@tetapetra krásne...národ bezprecedentne okradnutý...a debili tlieskajú, lebo vysmiaty Mečiar drží v náručí fešnú topmodelku... analógia s dnešnými časmi ☹

tetapetra
14. aug 2024

@suptdi len Claudia, netušila kam ju pozvali

suptdi
14. aug 2024

@tetapetra dobre ona vedela, len z nej nerob hlúpu

tetapetra
14. aug 2024

@suptdi nevedela,veď sa to potom preberalo

suptdi
14. aug 2024

@tetapetra ale, to, že to ona nevedela, ak to naozaj nevedela nie je chyba pána Mečiara

heni10
14. aug 2024

@suptdi politici,ktorú sú platení z Našich daní a pracujú pre Nás a za Naše peniaze,nemusia odpovedať na otázky ktoré mna ako jedneho z mála ľudí,ktorý ich platí zaujíma ako riadia našu krajinu???si robíš srandu???

misulka1989
14. aug 2024

@0silvia0 kurnik, presne! len je to trosku ina rozpravka. “Zrkadielko, zrkadielko, povedz ze mi, kto je najnekompetentnejsi minister kultury na svete?” “Jedine vy, moja zla kralovna, jedine vy”. 😬

tetapetra
14. aug 2024

@suptdi pána Mečiara🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

viestta
14. aug 2024

@tetapetra len aby sa nezabudlo:
Meciar
Reakcia Vladimíra Mečiara v roku 1997 na novinára: "Vy sa nehanbíte, sa mi pred oči postaviť? Vy sopliak jeden daromný. Budete o mne cigániť na verejnosti, klamať, vyprávať zle na mňa? Ti takú jednu vrazím..."
Na otázku novinára z roku 2002, odkiaľ Vladimír Mečiar získal peniaze na svoju vilu Elektra: "Ešte raz sa ma na to opýtaš, takú ti je*nem, že sa nespamätáš."
Fico
"Preto mi dovoľte výraz, ktorý poviem absolútne kľudne a nenechám sa uniesť. Niektorí z vás, niektorí z vás sú špinavé protislovenské prostitútky," povedal v roku 2016 Robert Fico na tlačovej konferencii. Vyjadroval sa na nej k financovaniu podujatí, ktoré súviseli s predsedníctvom Slovenskej republiky v Rade Európskej únie.

annm81
14. aug 2024

@suptdi Velebiť Mečiara a ďakovať mu za samostatnosť... k tomu obhajoba sns-ákov, tak diagnóza je tu už jasná - totálna politická aj morálna dezorientácia, ktorá je neliečiteľná... tu sa už nedá veľa robiť.

bielykral
14. aug 2024

@petronelag komentar absolutne mimo

kp7333
14. aug 2024

@annm81 a to sme si mysleli, ze babky-demokratky uz vymreli

tetapetra
14. aug 2024

@viestta on dáva vždy nejaký výkrik do tmy a potom nevie reagovať, nakoľko túto dobu nezažil. Nevie čo sú to babky demokratky, nevie kto je to Remias a čo spravila pani Remiasova.

tetapetra
14. aug 2024

@kp7333 sú to dcéry 😂🤦🏻‍♀️

suptdi
14. aug 2024

@annm81 na ktorej strane politického a kultúrneho spektra prosím vidíš morálku ty?
@tetapetra babky demokratky ako ich nazývaš boli nespravodlivo zosmiešňované voličky pána Mečiara

annm81
14. aug 2024

@kp7333 Umreli. A svoje mentálne dedičstvo odovzdali vnúčatám. Toto je najväčšia prekážka rozvoja Slovenska - väčšina voličov je uväznená v mysleni vidieka 19. storočia, lebo takto boli vychovávaní celé generácie. Nejaké vlády SDKÚ boli len chyba v programe a my sme naleteli falošnej predstave, že sa stávame modernou krajinou, lebo európska kultúra stavajúca na renesancii už dorazila aj k nám. Ale nedorazila, ja, asi aj ty, a ďalší, žijeme na izolovaných ostrovoch, kde vďaka našej sociálnej bubline máme pocit, že sme súčasťou západnej kultúry. Ibaže okolo nás je hlboké more tých, ktorí nedokázali prekonať priepasť medzi kultúrou východu a západu a ostávajú tam, kde boli ich praprapraprarodičia - nevoľníci uväznení pod panskou čižmou.

suptdi
14. aug 2024

@annm81 neurážaj predkov, ani mojich, ani tvojich prosím, keď tu spomínaš prapraprapra rodičov poznáš aspoň tých svojich, vieš aspoň ako sa volali? Ja svojich poznám viem kto som a z akého rodu pochádzam môžeš to isté povedať aj ty?

tetapetra
14. aug 2024

@suptdi neboli neprávom zosmiešňované bol to des a presne toto isté robia dnes ich dcéry,keď sa pechoria a hlúpo smejú na sexistickych vtipoch Fico a spol. Stačí im karafiat do ruky a sú jasné. Presne toto bolo v 90tych rokoch

annm81
14. aug 2024

@suptdi Tvoji predkovia nemali na výber. Nepohli sa z dohľadu rodnej chalupy, nechodili do školy, nemali občianske práva, nemali internet, nemali slobodu, nemohli komunikovať so svetom, nemali podmienky na svoj rozvoj. Ty to všetko máš a napriek tomu si nepostúpil ani o krok ďalej. To nie je urážka tvojich predkov, ale teba.

kiwi3
14. aug 2024

simkovicova je jedna bezvyznamna, neschopna osoba, ktora na poste ministerky nema co robit. v institucii, kde robim, ma na to kazdy jeden zamestnanec vacsie predpoklady nez ona. a to mozem s kludnym svedomim zaratat aj vratnika. 95% zamestnancov kultury nou opovrhuje, ved toto je zufalstvo. keby aspon ticho suchala nozickami, lebo vie, ze nic nevie... ja dufam, ze to pride aspon do ostreho strajku aj ked, zial, nekulturnym ludom kultura chybat nebude. ti maju argumenty akurat tak typu "najkrajsia ministerka" a vecer rychlo do krcmy...