icon

Tomáš Drucker

19. feb 2025

Aky mate nanho nazor?

Strana
z6
markusrasford
23. feb 2025

@bloger nie nieje to pozoruhodné. Voličom Smeru, Hlasu a dezole stačí argument lebo Kiska, Rádiová, Mikloš, Matovič a napcham rožok Hegerovi do huby a Korčok je vojnový stváč im to stačí. Ze zdravotníctvo je v takom stave v akom je to im nevadí. A ze potom budú písať na MK ze hľadajú lekára po celom Slovensku aby ich niekto vzal to už nemá vinníka. Školstvo, súdnictvo, životné prostredia sú v stave v akom sú ale im to nevadí. Voličom dezole vadia iné veci...Akurát som dnes čítal ze Fico prišiel opäť s novým odhalením financovanie médií z USA už vedia kto koľko dostal. No ale ze kto financuje Eriku Vincourekovú? Info vojnu? Bombica? To sa nedozvieme. Ale denník N, SME, Kováčik to sú nepriatelia lebo dostali doláre. A na druhej strane vykrikuje nech žije Amerika. Psychológovia majú pravdu on potrebuje odbornú pomoc.

jana_eyre_2
23. feb 2025

@markusrasford nevysvetlis, nie sú kapacity na pochopenie...

benit
23. feb 2025

@bloger deti maju v prvom rade vychovavat rodicia. Za ich spravanie su zodpovedni oni.
Dusno robis akurat ty.
To, ze ti vyvratim kazdu mudrost o panovi ministrovi sa veru tazko preziva.
Pozitivne je akurat to, ze pokracuje v reforme a nezacal inu. Ci je to to spravne orechove ukaze cas
Keby sa jeho rozhodnutia tykali teba a prostredia, ktore poznas, tiez by si ho ibak vnimal.

benit
23. feb 2025

@eva8 mne nevadi vobec, normalne skoly si to nastavili aj bez neho. A riesi len deti 1.stupna.

kristiii
23. feb 2025

@bloger koľko máš školopovinných detí, že sa vôbec k Druckerovi ako ministrovi školstva, vyjadruješ? Tipujem, že žiadne. Alebo veľmi maličké. Môjho syna sa aktuálne jeho kroky vyslovene týkajú a teda nie, vôbec nie v pozitívnom zmysle (a to mi prišiel zo začiatku tejto vlády ako jediný "normálny", žiaľ, rýchlo som vytriezvela a uvedomila som si, že nikto normálny by sa s touto vládou nespolčil).

bloger
23. feb 2025

@kristiii Viem si predstaviť, že by si frflala aj na niekoho s PSka. Keby z tejto strany bol niekto ministrom školstva. To, že nemám deti je hendikep alebo čo?

kristiii
23. feb 2025

@bloger je to možné, keďže nie som fanúšik PS. Nie je to hendikep, ale ťažko sa vieš vyjadriť objektívne k práci súčasnej vlády, čo sa školstva týka, keď sa ťa táto oblasť v skutočnosti v reálnom živote netýka. Môžeš mať len teoretický názor, do ktorého sa ale nevieš vžiť v skutočnosti.

bloger
23. feb 2025

@kristiii Napriek tomu môžem mať svoj názor. Nemáš žiadne právo ma tu zhadzovať. Vieš otom, že sú aj ženy čo nemôžu mať deti? A to im akože automaticky berie právo vyjadrovať sa k téme školstva? Pochybujem.

kristiii
23. feb 2025

@bloger kde ťa zhadzujem? Len píšem, že nevieš reálne posúdiť vplyv ministra školstva, keďže netušíš ako v skutočnosti reálne vplývajú jeho rozhodnutia (resp. rozhodnutia iných, ktoré schvaľuje) na skutočné deti.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
bloger
23. feb 2025

@kristiii Všimla si si, že sa k ministrovi vyjadrili aj ženy? A prečo sa tu do nejakej nenavážaš za to, že má opačný názor ako ty. Prečo mňa si si vybrala to nechápem. Ostatné ženy zmizli z diskusie?

kristiii
23. feb 2025

@bloger všimla, väčšina žien mala podobnú skúsenosť (nie názor) ako ja.

bloger
23. feb 2025

@kristiii šťastná to žena, že všetci píšu podľa teba

kristiii
23. feb 2025

@bloger kde som napísala, že všetci? Napísala som "väčšina" 😉. Na slovickach so mnou nebojuj. Som matka deviataka, viem presne, prečo píšem, to čo píšem. Daj mi ty tvoju konkrétnu skúsenosť s jeho správnymi rozhodnutiami.

bloger
24. feb 2025

@kristiii Ty v živote robíš iba správne rozhodnutia? Sama pre seba si na to odpovedz. A podľa teba tvoria školstvo iba malé detičky, deviataci a ich hrdé mamičky? Nikdy si nepočula, že sa môže študovať aj po tridsiatke? To už asi spadá pod zdravotníctvo. Alebo také poľnohospodárstvo je len o tom, že niekto vlastní rýľ, motyku a kus poľa?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
bloger
24. feb 2025

@lonely66 Je mi to úplne jedno. A ty nemáš žiadne právo mi tu niečo zakazovať. Mám práva tak ako aj vy tu máte.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
eva8
27. feb 2025

Drucker: Školy sú zradikalizované. Ministerstvo nad nimi chystá prísnejší dozor
https://plus7dni.pluska.sk/rozhovory/drucker-sk...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nikaeli
27. feb 2025

@lonely66 som v školstve už vyše 20 rokov a priemernú mzdu nemám ani náhodou 🤷🏻‍♀️

Dnes som zahliadla toto video https://www.facebook.com/share/v/18k3FWsWJU/

akvi
27. feb 2025

@nikaeli toto som dnes tiež zahliadla a mala som "deja vu" , keď som ešte učila, tiež nám zdvihli platy a zároveň vzali kompletné osobné príplatky, čiže vo výsledku sme dostali všetci menej 😅🙈 Akože toto je taká groteska, že.. 😁😅😂🙈 Ako s tým zlacnením potravín, čo sa tiež jeden smerák snažil demonštrovať tak, že nakúpil v akcii a my všetci akože žerieme seno 🙈 Ale niekomu to stačí. Vlastne väčšine to evidentne stačí. V tomto štáte to vlastne majú politici veľmi jednoduché, ľudia tu uveria úplne všetkému.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
akvi
27. feb 2025

@lonely66 ja si úplne nemyslím, že hlúpi. Ja mám skôr pocit, že to je taká tá kolektívna bezmocnosť, ktorá tu nastala a ľudia sú vtedy náchylní chytať sa slamky a chcú uveriť.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nikaeli
27. feb 2025

@akvi
@lonely66
.. a presne, ešte aj znížený DB - moja dcéra bude o pár dní dospelá, čiže k tomu všetkému mám o ďalších 140€ menej 🤷🏻‍♀️ a pán minister sa ide chváliť, ako nám v septembri láskavo zvýši plat. V porovnaní s decembrom 24 budem v septembri 25 stále v mínuse..

eva8
27. feb 2025

@lonely66 mna zaujalo toto:
Evidujeme zvýšenú mieru radikalizácie. Situácia s duševným zdravím je alarmujúca, ale ja ako minister nemám žiadne dáta, aby som vedel, v akom stave máme duševné zdravie našich detí a mládeže. Minulý rok sme spustili s Výskumným ústavom detskej psychológie a patopsychológie národný projekt, ktorý bude kontinuálne monitorovať a merať tento stav. Už v júni tohto roka dostaneme prvú správu.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
Strana
z6