Tomáš Drucker
Aky mate nanho nazor?
@markusrasford nevysvetlis, nie sú kapacity na pochopenie...
@bloger deti maju v prvom rade vychovavat rodicia. Za ich spravanie su zodpovedni oni.
Dusno robis akurat ty.
To, ze ti vyvratim kazdu mudrost o panovi ministrovi sa veru tazko preziva.
Pozitivne je akurat to, ze pokracuje v reforme a nezacal inu. Ci je to to spravne orechove ukaze cas
Keby sa jeho rozhodnutia tykali teba a prostredia, ktore poznas, tiez by si ho ibak vnimal.
@bloger koľko máš školopovinných detí, že sa vôbec k Druckerovi ako ministrovi školstva, vyjadruješ? Tipujem, že žiadne. Alebo veľmi maličké. Môjho syna sa aktuálne jeho kroky vyslovene týkajú a teda nie, vôbec nie v pozitívnom zmysle (a to mi prišiel zo začiatku tejto vlády ako jediný "normálny", žiaľ, rýchlo som vytriezvela a uvedomila som si, že nikto normálny by sa s touto vládou nespolčil).
@bloger je to možné, keďže nie som fanúšik PS. Nie je to hendikep, ale ťažko sa vieš vyjadriť objektívne k práci súčasnej vlády, čo sa školstva týka, keď sa ťa táto oblasť v skutočnosti v reálnom živote netýka. Môžeš mať len teoretický názor, do ktorého sa ale nevieš vžiť v skutočnosti.
@kristiii Ty v živote robíš iba správne rozhodnutia? Sama pre seba si na to odpovedz. A podľa teba tvoria školstvo iba malé detičky, deviataci a ich hrdé mamičky? Nikdy si nepočula, že sa môže študovať aj po tridsiatke? To už asi spadá pod zdravotníctvo. Alebo také poľnohospodárstvo je len o tom, že niekto vlastní rýľ, motyku a kus poľa?
Drucker: Školy sú zradikalizované. Ministerstvo nad nimi chystá prísnejší dozor
https://plus7dni.pluska.sk/rozhovory/drucker-sk...
@lonely66 som v školstve už vyše 20 rokov a priemernú mzdu nemám ani náhodou 🤷🏻♀️
Dnes som zahliadla toto video https://www.facebook.com/share/v/18k3FWsWJU/
@nikaeli toto som dnes tiež zahliadla a mala som "deja vu" , keď som ešte učila, tiež nám zdvihli platy a zároveň vzali kompletné osobné príplatky, čiže vo výsledku sme dostali všetci menej 😅🙈 Akože toto je taká groteska, že.. 😁😅😂🙈 Ako s tým zlacnením potravín, čo sa tiež jeden smerák snažil demonštrovať tak, že nakúpil v akcii a my všetci akože žerieme seno 🙈 Ale niekomu to stačí. Vlastne väčšine to evidentne stačí. V tomto štáte to vlastne majú politici veľmi jednoduché, ľudia tu uveria úplne všetkému.
@lonely66 mna zaujalo toto:
Evidujeme zvýšenú mieru radikalizácie. Situácia s duševným zdravím je alarmujúca, ale ja ako minister nemám žiadne dáta, aby som vedel, v akom stave máme duševné zdravie našich detí a mládeže. Minulý rok sme spustili s Výskumným ústavom detskej psychológie a patopsychológie národný projekt, ktorý bude kontinuálne monitorovať a merať tento stav. Už v júni tohto roka dostaneme prvú správu.

@bloger nie nieje to pozoruhodné. Voličom Smeru, Hlasu a dezole stačí argument lebo Kiska, Rádiová, Mikloš, Matovič a napcham rožok Hegerovi do huby a Korčok je vojnový stváč im to stačí. Ze zdravotníctvo je v takom stave v akom je to im nevadí. A ze potom budú písať na MK ze hľadajú lekára po celom Slovensku aby ich niekto vzal to už nemá vinníka. Školstvo, súdnictvo, životné prostredia sú v stave v akom sú ale im to nevadí. Voličom dezole vadia iné veci...Akurát som dnes čítal ze Fico prišiel opäť s novým odhalením financovanie médií z USA už vedia kto koľko dostal. No ale ze kto financuje Eriku Vincourekovú? Info vojnu? Bombica? To sa nedozvieme. Ale denník N, SME, Kováčik to sú nepriatelia lebo dostali doláre. A na druhej strane vykrikuje nech žije Amerika. Psychológovia majú pravdu on potrebuje odbornú pomoc.