icon

Tomáš Drucker

19. feb 2025

Aky mate nanho nazor?

benit
22. feb 2025

@eva8
@bloger v com su chraneni? Neutocia na nich rodicia , ziaci, spoluobcania?

eva8
22. feb 2025

@benit prevencia. Celkovo sa meni situacia na skolach podla zverejnovanych utokov, sikane a pod.
Preco ti vadi ten zakon o pouzivani mobilov na skolach?

bloger
22. feb 2025

@benit Vždy bude niekto útočiť a nebude ochotný nič akceptovať. Tu je to však jasne dané. Nikto nemôže tvrdiť, že to si učiteľia či učiteľky vymysleli. Odznelo to z úst ministra školstva. A samozrejme aj ako prevencia šikany. Neútoč na ňu napísala to rozumne. Ono je ľahšie hľadať len chyby a hovoriť, že všetko je tak strašne zlé.

benit
22. feb 2025

@eva8 my sme to mali na skole skor ako sa pan ministwr prebudil a nedal to pre vswtky rocniky
@bloger uz som ti pisala, ze vsetky pricetne skoly to mali uz savno. A ten jeho zakon proti sikane sa neda naplnit. Precitaj si vyjadrenia unie specialnych pedagogov

eva8
22. feb 2025

@benit cize vasa skola moze byt hrda, ze predbehla zakon. Alebo ten zakon pouzivania mobilov niekomu poskodil?

eva8
22. feb 2025

Používanie mobilov v školách bude regulované. Rezort školstva pripravil súbor praktických nástrojov pre školy a rodičov
https://www.minedu.sk/pouzivanie-mobilov-v-skol...

pieces
22. feb 2025

Pozor na povinnú škôlku od troch rokov.
Totalitná myšlienka presadzuje zásahy štátu do rodičovských práv a slobôd. Toto si nedovolili ani komunisti. Povinná škôlka je dôležitý krok k zavedeniu indoktrinácie. Nezabúdajme, že po jednej vláde príde iná, a po nej zas iná. Vidíme to už na západe - deťom vnucujú ideológiu a rodičom zakazujú deti zo škôlky uvoľniť. Prvý krok k tomu chce teraz spraviť minister Druker...

bloger
22. feb 2025

@benit Ja neviem čo tu stále riešiš a špekuluješ. Hľadáš chyby vo všetkom. Skús nájsť aj niečo pozitívne. Načo je dobré robiť tu dusno. Samozrejme, že šikanu sa nepodarí vyriešiť. V tomto môžu pomôcť všímavé učiteľky či učitelia a výchovné poradkyne. Nie však všímavé iba na chyby ministra školstva.

lienka.7
22. feb 2025

@bloger šikanu sa nepodarí vyriešiť preto, lebo pokial ma decko povinnú školskú dochádzku, tak ho zo školy jednoducho vyhodiť nemôžu a iná škola si ho dobrovolne nevezme. Riešením sú potom polepsovne, ale to už je parketa iného "chrumkaveho" ministra. Ten však je fixovany iba na 13.dochodok a seniorov, ako budúcnosť tejto krajiny👌👎

markusrasford
22. feb 2025

@bloger aby ti bolo jasné tak tebou ospevovany Drucker keď zastával vysokú funkciu predseda predstavenstva pošty presadil aby jeho kamarát mohol dodávať na postu tie ko.ot.n. co sa predáva na každej pošte na Slovensku. Snáď si videl tie avivaže, hračky a ďalšie nezmysli. Bolo by zaujímavé vedieť aké tržby stoho ma pošta. Drucker je obchodník a štat zas dobre platí. Pozrel som si jeho životopis. A na prekvapenie žiadna s.r.o kde by jeho firma mala miliónové tržby. A keď pôjdeme rad radom. Takač, Taraba, Kaliňak, Estok...a ďalší sa roky vezú na tomto štáte a ho dobre ryžujú. Keď si to pochopil tak je dobre keď nie tak ži naďalej v tvojej naivite. Fico o meter neposunul Slovensko vpred. A je tam už 13 - 14 rokov.

lienka.7
22. feb 2025

@pieces to chce zaviesť kvôli cigánom.

bloger
22. feb 2025

@markusrasford A čo je zlé na tom, že to ponúkajú. Predstav si, že Jednota má aj iné druhy tovaru v ponuke ako potraviny. Niekde predávajú aj sviečky. A to, že si tam občas nejaká mamička kúpi dieťaťu traktorík na tom sa fakt niekto nabalí. Je to úplne legitímne. A čo tv Lux prečo ju nikto nezažaluje za to, že na svojom eshope ponúka aj výživové doplnky.

markusrasford
22. feb 2025

@bloger ty máš zjavne veľké problémy v chápaní veci. Co ma spoločne Jednota so štátom? Ze ty tomu nerozumieš je nad slnko jasne. Pošta je štátna a Jednota súkromná. Treba dostudovat.

markusrasford
22. feb 2025

@bloger príjemné čítanie.

bloger
22. feb 2025

@markusrasford Ja som ti chcel iba vysvetliť, že môžu predávať aj niečo iné. Tak isto aj pošta. Ja viem, že pošta je štátna. Ajej účelom podnikanie asi nie je predaj hračiek. Je bežné, že pošta ponúka aj iné doplnkové služby. A je to úplne legálne. Tak isto aj to, že katolícka televízia ponúka výživové doplnky. A mimochodom ten Matovič ten už len zatočil s každým. Ale jeho biznis s fiatkami a očkovacia lotéria na to sa zabudlo.

markusrasford
22. feb 2025

@bloger super argument ten Matovič. Takých ako ty potrebuje táto banda zlodejov. Okrem kradnutia a ozobracovania nič iné nedokázali. Za ten plat by mali robiť 7 dní v týždni a 25 hodín.

bloger
22. feb 2025

Jednoduchá nevinná otázka a musí s toho vzniknúť hádka. Ja to nepochopím, že niekto sa niekoho zastane a už je volič Smeru alebo Hlasu. Len preto, že sa tu nevzniesla vlna kritiky ako niekto očakával. Ja nie som ani za Smer ani za Hlas. Aby to bolo jasné. Moje hodnoty sú niekde inde. Verím, že nenávisťou sa nedá bojovať proti zlu. Neobviňujem nikoho preto, že volí tú či inú stranu. Tak sa skúsme trošku pochopiť a tolerovať. Len pripomeniem vágny argument, že voliči smeru sú len nevzdelaní a hlúpi ľudia. Skúste si prečítať knihu ČURILLOVCI. A už nikdy to nikto nenapíše. Sme ľudia a máme spoločný cieľ. Nie sme nepriatelia. Všetci chceme dobro, pokoj, spravodlivosť. Aj oni to chceli a bojujú za to. Ja im držím v tomto boji palce. Ale vždy dobrom a nie nenávisťou.

autor
22. feb 2025

Ukoncujě tuto diskusiu,uz nediskutujte!

kristiii
22. feb 2025

@eva8 je to len o tom, že každá základná škola, ktorú napríklad ja poznám vo svojom okolí, naozaj predbehla tento super nový zákon. Čiže pán minister nevymyslel žiadnu teplú vodu

markusrasford
22. feb 2025

@bloger ty si sa nikoho nezastal. Ty nemáš argument ktorý by obstál. Za 16 mesiacov vládnutia si napísal 3 veci co on urobil. A čo ostatné dni spal? Ako medveď.

markusrasford
22. feb 2025

A keď sa ti nepáči to co píšu oponenti tak to vymaž

bloger
22. feb 2025

@markusrasford škoda, že si nepochopil nič

lonely66
Odpoveď bola odstránená
eva8
22. feb 2025

@kristiii vsak v poriadku. Podla mna opakoval po krajinach, v ktorych to zavedene bolo. Ja tu regulaciu vitam, ze to je aj "na papiri". Nerozumiem, preco burit hladinu kvoli "zpecateniu" toho, s cim suhlasime. Pretoze sucasny minister?

gribka1
22. feb 2025

Nič ten druk výnimočné neurobil, či už dal základ školstvu byť na vysokej úrovni, len sme si to nevšimli? Beží len to, čo bolo začaté.

eva8
22. feb 2025

@lonely66 o.k, rozumiem. Ale stacilo strucne vysvetlenie a nie vytvorit z toho problem.

markusrasford
22. feb 2025

@bloger teba pochopiť je dosť náročné. Kto splieta sukromnu televíziu s poštou je fakt veľmi náročné. Ale tebe je to jedno. Tak Drucker svojimi kamarátmi si preložil peniaze z horného suflika do dolny šuflik. Ale ty to nechápeš a nie si volič bandy idiotov. No záhada.

bloger
22. feb 2025

@markusrasford To je život čo narobíš. Nie každý má vysokú školu a vzdelanie ako ty. Tak musí byť niekto niekto aj hlúpejší a jednoduchší. A čuduj sa svete nie som ich volič. Okrem toho tak dlho byť pri moci s diagnozou idiot je pozoruhodné.

lonely66
Odpoveď bola odstránená