icon

Trump vyslal ponorky k ruskému pobrežiu

1. aug 2025

Zdravím, isto ste zachytili info, že sa to vyostruje na tejto našej planete....ale to ze Trump dnes vyslal tie 2 ponorky s jadrovými hlavicami
..💣💣
Mne sa normálne nedá zaspať....🤯🤯
Ako toto ide pokračovať?
Ako to vidíte?

Strana
z2
alica110
Autor odpoveď zmazal
autor
1. aug 2025
@alica110
Odpoveď bola zmazaná

@alica110 fakt?
No mieru to rozhodne neprospieva....

Celkovo mi to pripadá ako totálne nebezpečná situácia

minenkaa
1. aug 2025
@anonym_autor

@alica110 fakt?
No mieru to rozhodne neprospieva....

Celkovo mi to pripadá ako totálne nebezpečná situácia

@anonym_autor a kde je presne mier ,veď sa bojuje po celom svete
Ešte spi v klude kým nepočuješ strieľať,máš čo jesť a strechu nad hlavou

alica110
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
1. aug 2025

@anonym_autor A co Ti pomoze, ze sa budes stresovat? Mozes to nejako ovplyvnit?

autor
1. aug 2025

Som rada, že reagujete....no ale toto sme tu nemali 70.r....takže obavy sú namieste

anonym_dcd624
1. aug 2025

A keď nebudeš spať, tak tie ponorky pošle naspäť? Obavy ti nijako nepomôžu. Keď dôjde k jadrovým útokom, tak sa nestihneš ani báť.

zuzanita1609
1. aug 2025

Vypni wi-fi,data,tv, všetko a choď spať. My chodíme týždeň na chatu, úplne do úplnej divočiny mimo civilizácie, signálu a človek sa vráti taký "sprostý", nevedomý ničoho,ale zato úplne pokojný. Vravím si ,keď niečo niekde "prdne", zistíme to ako poslední 🤭.

anonym_9f5c1a
1. aug 2025
@anonym_dcd624

A keď nebudeš spať, tak tie ponorky pošle naspäť? Obavy ti nijako nepomôžu. Keď dôjde k jadrovým útokom, tak sa nestihneš ani báť.

@anonym_dcd624 ste ma rozosmiali 😁 ďakujem

marek775
1. aug 2025

To nie nic ine ako gesto na provokativne reci. Ale osobne by som bol rad, keby sa Spojene ststy viac pricinili o ustup kremelskeho expanzionizmu - brusia si tam totiz zuby na nas existencny priestor.

martinka13
1. aug 2025

Nečítaj správy. Nijako to neovplyvníš, akurát sa budeš stresovať

napetra
1. aug 2025

Trump neupresnil, či vyslal ponorky s jadrovým pohonom, alebo s jadrovými zbraňami.
Nikde som sa nedočítala, že sú to ponorky s jadrovými hlavicami ako píšeš, nevedia to ani odborníci.
Tak kľudne choď spať, zbytočne panikáriš.

hopatko
1. aug 2025

Ale ved tie ponorky poslal ten isty Donald, ktory mal ukoncit vojnu do troch dni a vsetci ficovolovici boli o tom presvedceni ze to tak bude, to mi nejak nevychadza...

lulua15
1. aug 2025

@anonym_autor tak ja v tomto svete začínam byť nastavená tak ze som vďačná za každý den s deťmi a strach k ničomu nevedie lebo čo má prísť to pride to neovplyvnime vidíme že svet sa zbláznil čo je zle je považované za dobré človek čo má ešte zdravý úsudok je dezolat a globalna politika sa meni nariaďuje sa iný poriadok. Menej čítať správy a viac si užívať dní to je moje čím sa riadim

tundra
1. aug 2025
@lulua15

@anonym_autor tak ja v tomto svete začínam byť nastavená tak ze som vďačná za každý den s deťmi a strach k ničomu nevedie lebo čo má prísť to pride to neovplyvnime vidíme že svet sa zbláznil čo je zle je považované za dobré človek čo má ešte zdravý úsudok je dezolat a globalna politika sa meni nariaďuje sa iný poriadok. Menej čítať správy a viac si užívať dní to je moje čím sa riadim

@lulua15 velmi rozumne nadstavenie👍

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
anonym_c03ce1
1. aug 2025

Zivi budu zavidiet mrtvym,to bude platit doslova.Zivi nebudu stihat pochovavat mrtvych.Ale to by ludia mali citat aj bibliu,ked Jezis opisuje posledne dni.

tundra
1. aug 2025

Trump vyslal ponorky k ruskému pobrežiu-Putin odovzdal armade 60ks rakiet Oresnik,zaradili ich,
do seriovej vyroby s rocnou produkciou 150ks.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Oreshnik_(missile)
Dolet 5000km,schopne zasiahnut,akekolvek miesto na zemi.
Podla internetovych informacii sa chysta utok zapadu na Kaliningrad,posledne uzemie,ktore zostalo Rusku po rozdeleni vplyvu po 2.sv.vojne.
Leto je uprsane,jesen bude horuca...
Fakt lepsie nesledovat a necitat spravy.

anonym_c03ce1
1. aug 2025

Aj NATO,to povie na plnu hubu do r.2030 bude vojna s Ruskom,v mene mieru.

lulua15
1. aug 2025
@anonym_c03ce1

Zivi budu zavidiet mrtvym,to bude platit doslova.Zivi nebudu stihat pochovavat mrtvych.Ale to by ludia mali citat aj bibliu,ked Jezis opisuje posledne dni.

@anonym_c03ce1 áno Biblia neklame a posledné časy sa už žijú. Všetko sa plní. Nám ostáva len veriť Bohu že príde ako povedal a zachráni nás. Nebude to koniec sveta ale koniec jednej éry na zemi😢

liv1
1. aug 2025
@lulua15

Trump s jeho egom, uz je to cele az na smiech. Mozno aj cez slzy.
@lulua15 Stotoznujem sa s tym co si napisala. Uz to aj ja prijimam. Nic nezmenim. Zime tu a teraz, strach nepomoze nicomu. Iba samemu cloveku to ublizi.

marek775
2. aug 2025
@tundra

Trump vyslal ponorky k ruskému pobrežiu-Putin odovzdal armade 60ks rakiet Oresnik,zaradili ich,
do seriovej vyroby s rocnou produkciou 150ks.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Oreshnik_(missile)
Dolet 5000km,schopne zasiahnut,akekolvek miesto na zemi.
Podla internetovych informacii sa chysta utok zapadu na Kaliningrad,posledne uzemie,ktore zostalo Rusku po rozdeleni vplyvu po 2.sv.vojne.
Leto je uprsane,jesen bude horuca...
Fakt lepsie nesledovat a necitat spravy.

@tundra Moderne balisticke protiraketove systemy si s nimi poradia, a specialne tie v US.

marek775
2. aug 2025
@lulua15

@lulua15 Svet sa sice zblaznil a obratil v zadok, ale nic nenasvedcuje tomu, ze by momentalne mala hrozit jadrova vymena. Toto nie je ziadna Kubanska raketova kriza. Je to v postate len gesto reakcie na provokaciu, ktore ukazuje urcite hranice v komunikacii. Aj tie verbalne provokacie (casto urcene len pre domace publikum) sa musia zmestit do urcitych hranic.

pieksamaki
2. aug 2025

@anonym_autor. Keby som čítala správy....a nežila svoj ozajstný zivot.....nemala by som ani deti.....je mi jedno co sa robí vo svete.....

anonym_108fce
2. aug 2025
@lulua15

@anonym_c03ce1 áno Biblia neklame a posledné časy sa už žijú. Všetko sa plní. Nám ostáva len veriť Bohu že príde ako povedal a zachráni nás. Nebude to koniec sveta ale koniec jednej éry na zemi😢

@lulua15 som zvedavá, ako bude vyberať, koho zachráni a ako by v prípade jadrového útoku selektoval koho áno a koho nie. Tomuto fakt niekto verí? Alebo sa len tou vierou utešuje?

anonym_c03ce1
2. aug 2025
@lulua15

@lulua15 ano a len ti vyvoleni budu tu na zemi,a bude ako na nebi tak i na zemi bozia vola a Boh bude utierat slzy z lic.P.Maria dala prislub,ak bude 1 clovek veriaci,ochrani cely dom a teda vsetkych ludi v nom.
A ked si zoberieme,zijeme presne ako v sodome aj tam ludia zili,pili,neverili.Robime presne to iste,miesto pokory a prosenie o mier,vrazdy podporujeme.

anonym_c03ce1
2. aug 2025
@anonym_108fce

@lulua15 som zvedavá, ako bude vyberať, koho zachráni a ako by v prípade jadrového útoku selektoval koho áno a koho nie. Tomuto fakt niekto verí? Alebo sa len tou vierou utešuje?

@anonym_108fce Boh si ich urci sam,kto to vsetko prezije a budu uplne zdravi na zdravej planete sa budu ludia opet mnozit,ja len dufam ze projekt ludstvo uz nikdy nedopadne tak ako my a to vo vsetkom a vo vsetkych smeroch.Zlyhali sme teda riadne.

jednoduchomaria89
2. aug 2025

Absolutne by som sa nestresovala , my mame prezidenta mieru (aj lacnych potravin ) , minister obrany tvrdi , ze Kto prisiel , Casom aj odisiel , uplne bez problemov (Keby nieco, my sa aj tak nebudeme Branit , jednoducho vymrieme , odovzdame majetky , deti atd inym ) a prinajhorsom akoze vyhlasime neutralitu , uplna pohoda

anonym_a6d81d
2. aug 2025

Lump má obrovské ego a všetko si chce vydupat trucovanim a velkolepym blabolom. A liliput, to je další taký humanista, len je o pár levelov inteligentnejsi, nehovorím že lepší. Sú ini v prejavoch, ale asi podobné charaktery. Kým sa len zastrasuju gestami, ešte je to relativne safe, aj keď na hrane. Lebo nikdy nevieme či im reálne neprepne.
Mne zase nedá spať genocida v Gaze, ti čo sme tam boli a videli čo su schopní urobiť Gojom, tak si vravime že ak by k nám prišla vojna, tak díky bohu za rychlu smrť. Už aj Gabor Mate sa ozval a mnohí čestní Židia. A globalne to nevyzerá dobre, prakticky všade je potenciál na vyostrenie regionalnych konfliktov.

katuskacicuska
2. aug 2025

,

Strana
z2