icon

Uhrík premiérom? Politológ o raste Republiky

Včera o 12:28

Republika môže byť vo vláde. Politológ vysvetľuje, prečo rastie a čo by sa od nej mohla učiť opozícia https://www.startitup.sk/republika-moze-byt-vo-...

tilly
Včera o 14:21
@anonym_autor

@tilly Uhrik a Afd (vid clanok) su prorusky zapad. Eurofondy budu pozastavene ak zvitazia v europarlamente podobne strany. Skor sa vynara otazka, koho vazalom sa stane Slovensko. Ruskym, alebo nemeckym?

@anonym_autor radšej byť pod eu, ako pod ruskom alebo Čínou.

janinah
Včera o 14:21

Sympatizanti Republiky a vlastne aj kazdy inteligentny človek by si mal naštudovať ako sa dostal k moci Hitler.Ako si mohol dovolit robit tie svinstva čo robil. Tiez to nebolo tak,že hned išiel židov ničiť...
A historia sa opakuje....

tilly
Včera o 14:22
@f333

@tilly Ja suhasim , opozicne strny su slabe. . Ale treba povedataj preco su slabe.Pretoze nikdy nemozu posunut sk d prosperite . A to preto,zepodporuju ruju viac c imenej tie skodlive rozhodntiea globalizmu ,co vychdzaju bud zich ideolgii a aj EU aEK, ,ktote drvivou väcinou prispeli k tymto problemom,co ma aj sk.Su to systemove globalisticke strany ,kotre nechcu menut system v prospech ludi a naviac su viac c menej lavicove od stredu. Takze oni nikde ziadnu realnu zmenu k lepsiemu nikdy neprinesu.
Ani jedna /hoci KDH sa tak tvari/ nie su patrioticke strany. Ich hodnotovy svet nie su ludia, narod ,ale ideolgie.

@f333 republika nás k prosperite nepovedie tiež.

anonym_e02f59
Včera o 14:23
@anonym_c24b78

@anonym_e02f59 opozícia ľuďom otvorí oči? No dúfam, že áno a už aj tí najväčší fanatici zistia, že celá opozícia je len úbohá skupinka zúfalých primitívov, čo vedia len natáčať trápne videjka a rozosievat nenavist. Bože veď na to sa nedá bez strašnej hanby ani pozerať, nie to ich ešte uznavat. Už len najväčší zúfalec môže brať vážne osobitného Miška a tie smiešne postavičky okolo neho.

@anonym_c24b78 natacat trapne videa? To napise autor prispevku o Republike? Vsak Republika nikdy nic nedokazala, ziadnu zmenu, ziadny zakon, nic. Nikdy, nic. Len videjka tocia a na to zblbnu ludi. Je to strana neschopakov, len beru peniaze danovych poplatnikov a to je vsetko co dokazali za svoju karieru.

f333
Včera o 14:25
@anonym_autor

@tilly Uhrik a Afd (vid clanok) su prorusky zapad. Eurofondy budu pozastavene ak zvitazia v europarlamente podobne strany. Skor sa vynara otazka, koho vazalom sa stane Slovensko. Ruskym, alebo nemeckym?

@anonym_autor A cim podlzis svoje tvrdenie o proruskom zapade? Alabo len opakujes, co propaguju systemove media ci politci lavicovi?
Takze co sa tyka Afd ta vyvediem z omylu. AFd vie, ze nemecka ekonomika bola postavena okrem prcovitostinemckeho naroda aj na lacnych a dostupnych energiachAto od Ruska. . Takze priemysel mohol prosperovat a teda aj obyvatelia a ch a kupna sila bola znacna. Ale Rozhodnutiami sytemovych politikov,ktori zacali nasledovat uplne globalisticku pollitku v EU a EK sa situacia v eknomike tak zhorsila,ze De je v technickom bankrote
. Takze je asne, ze pagmaticky treba nakupovat zdroje tam,kde to je vyhodneNie v USA ci Norsku ci Azerbajdzane. A o bol Nord Stream 1,2 a aj konrakt s Ruskom ,co sa tyka obchodovania. ten najvyhodnejsi. Co je na tom proruske? to je pronemecke a pragmaticke riesenie,co ma AFd v suvislosit s Ruskom. A to,ze nechce,aby sa dodavali zbrane a finacie z nasich dani na Ukrajinu .
A co sa tyka Eurofondov, tak ja ti tovysvetlim nazorne. Predstav si, ze sk finacuje staty eu v podbe eurofondov. Cize cisty pripieevatel. A to najväcsi.Aty platis vysoke dane,aby ostatne saaty ai ch obyvatelia mali zvysnu zivionu uroven,ale na ukro tej tvojej Cize cisty socilizmus .. Cesty , zateplenia m mosty ar ozne podujatia , vydelavanie a nieviem co este je tak lepsie ,ako vo vlastnej krajine, A ty to platis. A aj uroky z pozicania financie, cize dhu,co stat cize dana vlada narobila ,aby mohla zaplatit zivitnu urovne suseda.
To by si bola o.k s tym?ty b<y si taku vadu nevyhnala z vadnutia?
A prve AFd toto che zmenit. jasne,ze tebe ak obcnovi sk sa to nebude pacit. Ale Mne ano,,ked viem,ze AFd to zarazi.
Meloni ci dostala sok,ked sato po volbach do EP dozvedela. Tak hnend nechela ist s AFd do klubu . Prteoze zla ekonomiia v Taliansku zije z Eurofondov ,co plati v drvivej väcine Nemecko.
Ale de je pred bankrotom. Takze tak ci tak na to finacnie nebudu. A zadlzovat sa AFd nebude ani pre sk ani nikoho. Konecne rezunm aalternativa pre mojich potomkov .takze na sk musite prcovat na sovje potrby sami. . Socializmus v podobe EU aj tak skonci.
Uz terza ma Merz velky problem z rozpoctom eu,kd eziadajju od de navysit platby. Takze znovu zadlzovanie dalsie by hrozilo .Dufajme,ze ho odstavime skor,ako este viac napacha skod .
Taka je realita.

anonym_e02f59
Včera o 14:29
@tilly

@tilly suhlas, videli sme co stvaral Uhrik v BB. Vsetci co robili na kraji na nich nadavali, ako su neschopni. Akurat stratene roky pre kraj. To keby ich mame vo vlade, ked by bol daky problem so Slovenskom tak dovidenia

f333
Včera o 14:37
@tilly

@tilly K prsperite sk moze priviest len strana,ktora je praovicova, narodna a patrioticka a ma silny mandat postavit sa aj EU a EK na obhajovu vastnych zaujmov, ma dobry ewknomicky prgmam a postupnos tjeho naplnania a ma silny mandat vo volbach od ludi, zacat trdymi reformami havne na strne statu a ma koalicneho partnera. rovnakej vizie. Tie dve posledne podmneky nie su zatial splnene. Takze zatial nemoze vladnut. Ale ak teda vidime,ze systemove strany zlyhali, tak bude na ludoch na sk,ci pochopia relitu alebo stale budu ovplyvnovani idelogiou globalizmu.
Ale asi sk musi padnut uplne na dno do bankrotu,aby pochopili ludia realitu..
Ale moze s astat, ze sytemove strany ked im bude priharat tak bud skusat to co robili aj za corony.a odvodnit to bezpecnostou cinym stavom a tak obmedzit nejake prava.naprkilad pravo zhomazdovania ci zakaz strajku ated.
Aj to je jedna z alternativ.

autor
Včera o 14:44
@f333

@anonym_autor A cim podlzis svoje tvrdenie o proruskom zapade? Alabo len opakujes, co propaguju systemove media ci politci lavicovi?
Takze co sa tyka Afd ta vyvediem z omylu. AFd vie, ze nemecka ekonomika bola postavena okrem prcovitostinemckeho naroda aj na lacnych a dostupnych energiachAto od Ruska. . Takze priemysel mohol prosperovat a teda aj obyvatelia a ch a kupna sila bola znacna. Ale Rozhodnutiami sytemovych politikov,ktori zacali nasledovat uplne globalisticku pollitku v EU a EK sa situacia v eknomike tak zhorsila,ze De je v technickom bankrote
. Takze je asne, ze pagmaticky treba nakupovat zdroje tam,kde to je vyhodneNie v USA ci Norsku ci Azerbajdzane. A o bol Nord Stream 1,2 a aj konrakt s Ruskom ,co sa tyka obchodovania. ten najvyhodnejsi. Co je na tom proruske? to je pronemecke a pragmaticke riesenie,co ma AFd v suvislosit s Ruskom. A to,ze nechce,aby sa dodavali zbrane a finacie z nasich dani na Ukrajinu .
A co sa tyka Eurofondov, tak ja ti tovysvetlim nazorne. Predstav si, ze sk finacuje staty eu v podbe eurofondov. Cize cisty pripieevatel. A to najväcsi.Aty platis vysoke dane,aby ostatne saaty ai ch obyvatelia mali zvysnu zivionu uroven,ale na ukro tej tvojej Cize cisty socilizmus .. Cesty , zateplenia m mosty ar ozne podujatia , vydelavanie a nieviem co este je tak lepsie ,ako vo vlastnej krajine, A ty to platis. A aj uroky z pozicania financie, cize dhu,co stat cize dana vlada narobila ,aby mohla zaplatit zivitnu urovne suseda.
A prve AFd toto che zmenit. jasne,ze tebe ak obcnovi sk sa to nebude pacit. Ale Mne ano,,ked viem,ze AFd to zarazi.
Meloni ci dostala sok,ked sato po volbach do EP dozvedela. Tak hnend nechela ist s AFd do klubu . Prteoze zla ekonomiia v Taliansku zije z Eurofondov ,co plati v drvivej väcine Nemecko.
Ale de je pred bankrotom. Takze tak ci tak na to finacnie nebudu. A zadlzovat sa AFd nebude ani pre sk ani nikoho. Konecne rezunm aalternativa pre mojich potomkov .takze na sk musite prcovat na sovje potrby sami. . Socializmus v podobe EU aj tak skonci.
Uz terza ma Merz velky problem z rozpoctom eu,kd eziadajju od de navysit platby. Takze znovu zadlzovanie dalsie by hrozilo .Dufajme,ze ho odstavime skor,ako este viac napacha skod .
Taka je realita.

@f333 narazala som na paradox. Eurofondy budu pozastavene a koalicnemu partnerovi (Smer) uz nebude hrozit korupcia., t.j., nebudu si z coho ulievat do vacka. Vidime, ako boli eurofondy vyuzite napr. v Polsku. A Uhrik nas nauci pracovat. Mozno aj tych akoze "lenivych" a "neprisposobivych" zahrinicnych racovnikov dovezenych na Slovensko. Uhrik bude rad, ako protimogracny politik

autor
Včera o 14:45
autor
Včera o 14:45
@f333

@tilly K prsperite sk moze priviest len strana,ktora je praovicova, narodna a patrioticka a ma silny mandat postavit sa aj EU a EK na obhajovu vastnych zaujmov, ma dobry ewknomicky prgmam a postupnos tjeho naplnania a ma silny mandat vo volbach od ludi, zacat trdymi reformami havne na strne statu a ma koalicneho partnera. rovnakej vizie. Tie dve posledne podmneky nie su zatial splnene. Takze zatial nemoze vladnut. Ale ak teda vidime,ze systemove strany zlyhali, tak bude na ludoch na sk,ci pochopia relitu alebo stale budu ovplyvnovani idelogiou globalizmu.
Ale moze s astat, ze sytemove strany ked im bude priharat tak bud skusat to co robili aj za corony.a odvodnit to bezpecnostou cinym stavom a tak obmedzit nejake prava.naprkilad pravo zhomazdovania ci zakaz strajku ated.

@f333 Republika uz ma novy program?

autor
Včera o 14:51
@f333

@f333 myslis zvolavanie bezpecnostnej rady kvoli gruzinskym legism?
Pri opisovani cesty k prosperite si opisala navrhy strany PS. Tvrde opatrenia na strane statu, koalicneho partnera s podobnou viziou. Vyborne

f333
Včera o 14:56
@anonym_autor

@f333 Republika uz ma novy program?

@anonym_autor To mas prvdu, potci z roznych statov eu , aj sk ako Fico si rodinni prislusnici Simecku ,ci polititci EU komisie nebudu uz mat prisun financii z De na kradnutie.
A Eu uz nebude mat nastoj na vydieranie neposlusnych politikov.Sulik uz prd rokmi aj v de v trdil,ze eurofondy treba zrusit,pretoze su nastoj korupcie a vydierania .
NOmozno Pod talkom poltky nedat davky lenochom sa naucia aj niektori Slovaci pracovat.Anebud etrba zahrnicnych migrntov .prtoze regulacnou potkou trhu aj prvidiel zametnasvania a ZP s ada zamedzit zamestnavatelöom umelo znizovat mzdy .Ale pojd eto ruka vruke s ozivenim ekonomiky . A to tak,ze zaujmy sk bude v prvom rade nadrade nad zaujmy globalizmu.
@anonym_autor preco sa to pytas mna.? Ved si pozri stranku danej strany a sleduj ich na soc. sietach a v tv .,ak ta zaujimaju aaj ich program..

tilly
Včera o 15:04
@f333

@f333 taká strana u nás neexistuje

autor
Včera o 15:08
@f333

@anonym_autor To mas prvdu, potci z roznych statov eu , aj sk ako Fico si rodinni prislusnici Simecku ,ci polititci EU komisie nebudu uz mat prisun financii z De na kradnutie.
A Eu uz nebude mat nastoj na vydieranie neposlusnych politikov.Sulik uz prd rokmi aj v de v trdil,ze eurofondy treba zrusit,pretoze su nastoj korupcie a vydierania .
NOmozno Pod talkom poltky nedat davky lenochom sa naucia aj niektori Slovaci pracovat.Anebud etrba zahrnicnych migrntov .prtoze regulacnou potkou trhu aj prvidiel zametnasvania a ZP s ada zamedzit zamestnavatelöom umelo znizovat mzdy .Ale pojd eto ruka vruke s ozivenim ekonomiky . A to tak,ze zaujmy sk bude v prvom rade nadrade nad zaujmy globalizmu.
@anonym_autor preco sa to pytas mna.? Ved si pozri stranku danej strany a sleduj ich na soc. sietach a v tv .,ak ta zaujimaju aaj ich program..

@f333 vsak si pisala, ze si este neprecitala cely program Republiky. Pritom Republika nema novy program, tak sa pytam, kde si to citala, ci uz maju novy program, alebo mas ine zdrojje, alebo im pomahas s napadmi do programu. Aku cast z neexistujuceho programu Republiky si precitala?

f333
Včera o 15:15
@tilly

@f333 taká strana u nás neexistuje

@tilly Ved to je ten problem.Ale to maju v rukach volici,aby konecne relisticky rozmyslali,ktora strana moze , ak dostane ich silnu podporu sa tomu priblizit.A tej dat silny mandat.Sami si volici zvolili ,ze podlahli prpagande Globaliszmu od poltkov amedii atymnevideli,ze tie strany neprcuju v ich prospech.Nemisto prtestu za zavedenie spec.pprokuratoty mali prtestovat voci zlemu hosdpodareniu tak v minulosti ako teraz hlavne proti i opatreniam EU a EK a politikom,ktori to prijimaju a prijali na sk.
A mali pocuvat pravnikov/tych zriedkavych /co hovorili,ze korupcia sa da stihat aj bez tej speci prokuratory. Len treba ,aby na cele statu stali pollitci,ktori chu potierat kriminalitu.Ale nie tak,ako to robola minula vlada. Ze za kazdu cenu ,mohokrat bez padnych dokazov a s procesnymi chybami prinajmensom.

anonym_3101d0
Včera o 15:16
@anonym_c06f93

@anonym_4fece7 vyskrtanim vsetkych zlodejov, mafianov, nacistov, ozranov, pedofilov,... a z toho mala, co potom zostane ...

@anonym_c06f93 tak kto ostane ?

autor
Včera o 15:32
@f333

@f333 pisala si: "a zatialsom necitala cely prgrma danejs trny. Takze saknemu nebudem vyjadrovat ako celku."
Cize Afd sa podiela na priprave programu Republiky? Odkial mas jednotlive koncepty (state/clanky) programu strany Republika, kedze sa ako k celku nemozes vyjadrit

A spolocne konzultuju aj o spolupraci s Ruskom? Rusko takto uspesne rozklada EU zvnutra?

anonym_62f598
Včera o 15:42

Nuz este,aby slovac nebola prekvapena,ze novu vladu bude tvorit psko a smer spolu.Nuz,aj taketo veci sa uz stali a kludne sa to moze opakovat.
To by mnohym vytreli zrak,ale je fakt pravda ako inac spojit slovakov,ked to ako prvy neurobia politici, ze???

anonym_ae41e3
Včera o 15:54

Velmi ma tesi, ako Republika rastie a drzim im palce. Budu rast dalej, ci sa vam to paci alebo nie 😉

janinah
Včera o 15:58
@anonym_ae41e3

Velmi ma tesi, ako Republika rastie a drzim im palce. Budu rast dalej, ci sa vam to paci alebo nie 😉

@anonym_ae41e3 rastie priamo úmerne hlúposti národa
...ale ak tu ostane len geriatria,počerní spoluobčania a socialne slabí tak sa to prestane páčiť aj anonymom ako si ty

andrejkaandri
Včera o 16:02
@anonym_c06f93

@f333 ale ake ma know how na vladnutie? Nulove. Toto potrebuje tento zadlzeny stat, iba inu bandu neschopnych hajlujucich debilov?

@anonym_c06f93 podľa mňa Sabo je ten čo hajloval a ten je v inej strane 😅

anonym_ae41e3
Včera o 16:05
@janinah

...ale ak tu ostane len geriatria,počerní spoluobčania a socialne slabí tak sa to prestane páčiť aj anonymom ako si ty

@janinah 😅 Dobre teta

f333
Včera o 16:06
@anonym_autor

@f333 pisala si: "a zatialsom necitala cely prgrma danejs trny. Takze saknemu nebudem vyjadrovat ako celku."
Cize Afd sa podiela na priprave programu Republiky? Odkial mas jednotlive koncepty (state/clanky) programu strany Republika, kedze sa ako k celku nemozes vyjadrit

A spolocne konzultuju aj o spolupraci s Ruskom? Rusko takto uspesne rozklada EU zvnutra?

@anonym_autor . Co ma AFd s progamom Republika?Uz me my dve o tom debatovali. AFD je fo frarkcii s Republikou a inymi pravicovymi narodnymi stranami.Ale kazda ta strana ma svoj progam pre svojich volicov a svoju krajinu. a pise si ho sama pre svoje potreby. Maju spoli ocne to,ze su pravicovymi narodnymi stranami a teda maju rovnake hodnotyv danej veci.
. Ale progrmy maju kazda svoj, aky potrebuje dana krajina. Kedy to uz konecne pochopis? Republika je skor ako Republikani v USA. Tak sa definuje,ako som pocula Uhrika ,ked mal debatu s Kralom z TA3 v Europarlamente.A co pleties stale tam Rusko?
Co ma AFd s Ruskom?
Co maju podla teba akoze konzultovat?Afd sa neplatie do zalezitostiinych krajin. .Jedine, co Afd od Ruska chce pre nemcko, su ,normalne vztahy dipomaticke a obchodne ,ake boli pred tym,ako EU neuvazene uvalila na Rusko sankcie .V Rusku stale az doteraz fungovali medzi de a RU rozne vztahy aj kulturne a stale aj obchodne od sukr. firiem. .Naprklad Göthe institut, ci vela firiem . Ale po tom obvinenni od Merza ,ze vraj Rusko stoji s za utokom v Lipsku aked de zavrlo konzulat v Bavorsku,tak Rusko reciprocne tiez konzulat v Pertohrade a Göthe institut.
At ieto nrmalne vztahy ako skazdou inou stranou chce AFd obnovit . Havne ekonomicke, aby ruska ropa aplyn opät tiekli doNemecka.
Teba uz tak ovpyvnuju tienietore media media,ze vidis uz Rusko vsade.a pravicovu stranu nebodaj s nim spolcenu. Ja si narozdiel od teba obcas pozriem aj vyvazene media a videa ci tv ,ked tam su pdrestavitelia Republiky . Av iem si utvorit nazor na ekonomicku mienku predstavitelov Republiky .A vidim,ze idu pravicovym smerom.
Kritizuju tak Smer ako aj ine strany.,ak tie robia politiku a rozhodnutia,,co idu proti zaujmom ludi a pravicovej politiky.
Mnohe ich opatrnia ,ktore navrhuju s a zhoduju jednak s AFd mienkou a jednak aj so Sulikom a jeho ek.politikou. Cize najmä vek.oblasti maju tie pravicove strany a politici rovnaky nazor.Akultivovane voci seme s achvaju vmediach. A to sa ukazalo aj v debate ,kde boli minuly tyzden v Ta3 Sulik a Uhrik.

anonym_c24b78
Včera o 16:28
@anonym_3d20a5

@anonym_c24b78 ty si primitív ak si myslíš, že politici sa majú uznávať.

@anonym_3d20a5 pani, prosím vás, vy o čom rozprávate? Úplne od veci

anonym_3101d0
Včera o 16:34
@janinah

@janinah ak by si bola taká chytrá a múdra, ako sa prezentuješ, ťuklo by ti, že politici v tom idú spolu ...či čo si predstavuješ ? nastúpi ps a spol. a čo sa stane ? bude blahobyt ? namiesto, aby sme sa spojili a bojovali proti politikom, bojujeme proti sebe ...

anonym_c24b78
@anonym_autor

Co tak nasledovna situacia: volby 2027 vyhra Smer a Republika, po schvaleni moznosti predcasnych volieb, po roku ich vladnutia nastupi PS a spol. a ukaze sa, ci su schopni
Mame nove hnutie Sme rodina a Sulikovci. Komu vezmu hlasy? S kym vytvori koaliciu? Taky priatelsky rozhovor plny porozumenia mal Sulik s Uhrikom.

@anonym_autor ako môže niekto napísať PS a schopní do jednej vety 👀

f333
@janinah

@janinah Geriatria? takto ty dehonestujes seba aj svojho muza a inych seniorov na sk? A cely narod? Akd epodla teba pojdu ti ´ini òvaci,co si vynala z toho svojho dehonestujuceho zoznamu., hadma len nie do zahranicia. Nevidim tuhufy najetnych vzdelanych Slovakov. Ani v De ani v ch ci HL .Vie soc stoji taka sukromna skola pre deti ,aby neboli s tymi pocernymi ,ako si pisala? Ticice mesacne. DE je vtech bankrote a ma do roku 2029 uz len na soc.veci , asprvu a armadu. A poziciava si na Ukrajinu a ine krjiny ,co dotuje.Apatime ja tz.milionarsku dan . Co myslis,aku zivotnu uroven budu a maju mohi ti Slovaci v de? Aj ked nie su pocerni ci geriatria, tak su dost soc.slabi.Na tu skolu nemaju zväcsa.

hiro
Včera o 16:44
@f333

Taka je realita.

@f333 "aj na lacnych a dostupnych energiach" rusko svoje energie nepredáva lacno ale za ceny ako sú na burze tak draho ako iné krajiny.

anonym_c06f93
Včera o 17:14
@f333

@anonym_autor . Co ma AFd s progamom Republika?Uz me my dve o tom debatovali. AFD je fo frarkcii s Republikou a inymi pravicovymi narodnymi stranami.Ale kazda ta strana ma svoj progam pre svojich volicov a svoju krajinu. a pise si ho sama pre svoje potreby. Maju spoli ocne to,ze su pravicovymi narodnymi stranami a teda maju rovnake hodnotyv danej veci.
. Ale progrmy maju kazda svoj, aky potrebuje dana krajina. Kedy to uz konecne pochopis? Republika je skor ako Republikani v USA. Tak sa definuje,ako som pocula Uhrika ,ked mal debatu s Kralom z TA3 v Europarlamente.A co pleties stale tam Rusko?
Co ma AFd s Ruskom?
Co maju podla teba akoze konzultovat?Afd sa neplatie do zalezitostiinych krajin. .Jedine, co Afd od Ruska chce pre nemcko, su ,normalne vztahy dipomaticke a obchodne ,ake boli pred tym,ako EU neuvazene uvalila na Rusko sankcie .V Rusku stale az doteraz fungovali medzi de a RU rozne vztahy aj kulturne a stale aj obchodne od sukr. firiem. .Naprklad Göthe institut, ci vela firiem . Ale po tom obvinenni od Merza ,ze vraj Rusko stoji s za utokom v Lipsku aked de zavrlo konzulat v Bavorsku,tak Rusko reciprocne tiez konzulat v Pertohrade a Göthe institut.
At ieto nrmalne vztahy ako skazdou inou stranou chce AFd obnovit . Havne ekonomicke, aby ruska ropa aplyn opät tiekli doNemecka.
Teba uz tak ovpyvnuju tienietore media media,ze vidis uz Rusko vsade.a pravicovu stranu nebodaj s nim spolcenu. Ja si narozdiel od teba obcas pozriem aj vyvazene media a videa ci tv ,ked tam su pdrestavitelia Republiky . Av iem si utvorit nazor na ekonomicku mienku predstavitelov Republiky .A vidim,ze idu pravicovym smerom.
Kritizuju tak Smer ako aj ine strany.,ak tie robia politiku a rozhodnutia,,co idu proti zaujmom ludi a pravicovej politiky.
Mnohe ich opatrnia ,ktore navrhuju s a zhoduju jednak s AFd mienkou a jednak aj so Sulikom a jeho ek.politikou. Cize najmä vek.oblasti maju tie pravicove strany a politici rovnaky nazor.Akultivovane voci seme s achvaju vmediach. A to sa ukazalo aj v debate ,kde boli minuly tyzden v Ta3 Sulik a Uhrik.

@f333 "Jedine, co Afd od Ruska chce pre nemcko, su ,normalne vztahy dipomaticke a obchodne ,ake boli pred tym,ako EU neuvazene uvalila na Rusko sankcie ."
Ved aj Hitlerovo NSDAP malo dobre a normalne vztahy s Ruskom do 1941, kym na nich nacisti nezautocili. Rusi im dodavali suroviny, kym nemci utocili na zapadnu europu. Rozdelili si Plsko, sfer vplyvy. Rusi zautocili na Finov, Pobaltie, polsko,... Nemci na Rakusko, CSR, Polsko, nasledne Benelux, Francuzsko, Britaniu,...
Historia sa opakuje a ludia su tupi ako aj predtym ...
Ked nemci obsadili CSR, Polsko si urvalo svoj kus. a onedlho bolo tiez na stole. Ked nemci utocili na Polsko, rusi si urvali polku Polska. Onedlho boli rusi na stole a stalo ich to 22 milionov mrtvych ... Ani jeden retard sa nepoucil, myslel len na seba, pridal sa k porcovaniu a potom bol sam naporcovany. A uplne na konci naporcovali nemecko na NSR a NDR.

f333
Včera o 17:27
@hiro

@f333 "aj na lacnych a dostupnych energiach" rusko svoje energie nepredáva lacno ale za ceny ako sú na burze tak draho ako iné krajiny.

@hiro De malo lacne energie z Ruska. Aj koli kontorktom aj preto, spolu budovali Nord Stream 1, 2.Ciue isiel zvyhodneny plyn priamo . Teraz musi dovazat tie suroviny de cez oceran a zo vzdialenych krjin. Takze sa to predrazuje ,jew malo pylnu dostupneho zadobre ceny a preto de nema dost plynu v zasobnikoch. Podla uradu,ak bude trochu tvrdsia zima, nebude dost plynu pre domacnosti ani priemysel.Aakokolvek,bude drahyChcel by si na zaklad enejakej ideologie taky platit? ja nie. . Ani toho draheho , ze pol zemegulenebude dost. .Plyn isiel velmi hore a uz to citit znacne. Takze ta propagnada o tom,ako ten plyn ci ropa je rovnako draha ci este lacnejsie ako z Ruska su ideloogicky nezmysel. Preto aj globalisti uz ked bol Nord stream 2 pred prvadzkou,tak otvorenie sabotovali.Kvoli svopjej polike ,zncit Rusko. znicili len vlastne krajiny a obyvatelov v nich. A dorazila to Ukrajina svojou sabotazou.
Takych ,co tieto idelogicke nezmysly siria treba nastahovat do de a dat im zapaltit ten plyn aj spoza ocenanu ako spotrebu. A vyliecia sa stej ideolgie ,co im masiruju mozgy nietori politici amedia .Nemci sa uz z globalistickej idelogie zväcsa zbavuju a volby to jasne potvrdzuju.
Este je rad na sk a jej obyvateloch,ked socialisticke dotovanie pre ich spotrebu prestane.