icon

Uhrík premiérom? Politológ o raste Republiky

9. sep 2026

Republika môže byť vo vláde. Politológ vysvetľuje, prečo rastie a čo by sa od nej mohla učiť opozícia https://www.startitup.sk/republika-moze-byt-vo-...

Strana
z9
simca06022011
16. sep 2026
@anonym_autor

@simca06022011 frustrovani ludia bud nevolia, alebo hladaju zachranu v peknych slovach. Celkovo, raznost nestaci

@anonym_autor ja pisem o tych konkrenych ludoch, ale teda za mna tutuli mutuli ludia, nebudu volit republiku / pripadne u nas lokalne kotlebovcov?/. Ved tu chodili po meste ako fakt v 90rokoch skinheads... aspon ja som sa vratila v case v dobe, ked tu vykrikovali pred zakladnou skollu a deti tam revali cez vyucovanie, co sa bali a vobec im to neprislo divne, ani ich privrzencom, ale tak vsetko je mozne :D

A vela ludi pojde volit aj frustrovanych. Su proste povahy, co pojdu k volbam. Aj keby zase dali kruzok z trucu matovicovi, nech sa vadia zase vsetci tam... Ja mam okolo seba ludi co bud chodia volit od 18tky alebo nevolia vobec, nemam takych co raz idu a potom nejdu, lebo sa zle vyspali. ja napr mam teraz pochybnosti, netusim koho budem volit, ale som si ista ze pojdem :D

autor
16. sep 2026
@anonym_a1e27a

@anonym_autor tak si nezachytil. To je mozne.To jeale znamy fakt a uz roky a neraz sa o tom debatovalo.Takze co si nestihol predtym, si precital teraz.

@anonym_a1e27a zacitujem ta: "A ed mas chut pisat anonymne, tak ti aj tak odpoviem. Obe vieme,ze kto si ."
Ked vies, kto som, preco ma oslovujes nie v zenskom rode?
To je take detinske, ach jaj! 😉

autor
16. sep 2026
@simca06022011

@anonym_autor ja pisem o tych konkrenych ludoch, ale teda za mna tutuli mutuli ludia, nebudu volit republiku / pripadne u nas lokalne kotlebovcov?/. Ved tu chodili po meste ako fakt v 90rokoch skinheads... aspon ja som sa vratila v case v dobe, ked tu vykrikovali pred zakladnou skollu a deti tam revali cez vyucovanie, co sa bali a vobec im to neprislo divne, ani ich privrzencom, ale tak vsetko je mozne :D

A vela ludi pojde volit aj frustrovanych. Su proste povahy, co pojdu k volbam. Aj keby zase dali kruzok z trucu matovicovi, nech sa vadia zase vsetci tam... Ja mam okolo seba ludi co bud chodia volit od 18tky alebo nevolia vobec, nemam takych co raz idu a potom nejdu, lebo sa zle vyspali. ja napr mam teraz pochybnosti, netusim koho budem volit, ale som si ista ze pojdem :D

@simca06022011 joj, ja si na skinhedov pamatam. Priamy stret som nemala. A so "zelenymi trickami" priame skusenosti, aj s istymi gangami v nasom meste skusenosti z prvej ruky mam

anonym_c06f93
16. sep 2026
anonym_c06f93
17. sep 2026

https://www.facebook.com/reel/980370677916017 Drucker vyhlasil dve sutaze za 5 mil eur, vyhrala neznama firma v Dubai s min.trzbami. Nazov projektu Komunikacia vo vesmire. Takto sa to robi do psej matere a vy konsolidujte do posledneho centu degesi sprosti ...

autor
17. sep 2026
@anonym_c06f93

https://www.facebook.com/reel/980370677916017 Drucker vyhlasil dve sutaze za 5 mil eur, vyhrala neznama firma v Dubai s min.trzbami. Nazov projektu Komunikacia vo vesmire. Takto sa to robi do psej matere a vy konsolidujte do posledneho centu degesi sprosti ...

@anonym_c06f93 to je hrozne. No, a posledne eurofondy, ktore mali byt vyuzite na edukacu ucitelov k novej reforme skolstva a na pomocky, Drucker "daroval" na predrazenu tvorbu videjok

anonym_c06f93
17. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_c06f93 to je hrozne. No, a posledne eurofondy, ktore mali byt vyuzite na edukacu ucitelov k novej reforme skolstva a na pomocky, Drucker "daroval" na predrazenu tvorbu videjok

@anonym_autor je to banda zlodejov, ktora kradne tak, ako keby zajtra nebolo ... ak by nevyhrali, tak sa treba zabezpecit na 100 rokov dopredu. Ale ze nikoho neserie to okradanie s nazvom konsolidacia, ked kazdeho normalneho okradli o tisice eur rocne a oni hoduju a rozhadzuju ...

anonym_c06f93
21. sep 2026
Strana
z9