Ultimátum Roberta Fica adresované Ukrajine má odozvu
Ultimátum Roberta Fica adresované Ukrajine má odozvu. Premiér povedal, že ak nebudeme mať od nich do pondelka ropu, zastaví im núdzové dodávky elektriny. Ukrajine však v tom prípade pomôžu Poliaci a Rumuni. Slovensko a Maďarsko idú napriek tomu opačným smerom.
„Mal by si pán premiér uvedomiť, že nerobí charitu pre Ukrajinu. On tú elektrinu predáva, takže premiér potrestá aj Slovákov,“ hovorí Milan Majerský (KDH).
„Ficove vydieranie vydržalo dve hodiny. Poľsko a Rumunsko nahradia dodávky elektriny Ukrajine namiesto Slovenska. Ďalší skvelý ťah premiéra. Hanba,“ vyjadril sa Ivan Korčok (PS).
@anonym_6ba2d5 preco? Vsak ona/on nam nijako neuskodil a vidi sancu ... 🙂
@anonym_3d30bd myslela som tu podobu.🙂
Jaaaj že vás to ešte baví.
Fico hovorí čo chcú jeho voliči počuť a aj tak spraví niečo iné. Stačí sledovať jeho kroky dlhšie ako jeden deň.
Ale zatiaľ ovládne mediálny priestor a neriešia sa dôležité veci ako ceny potravín.
Vie čo robí a vychádza mu to.
@anonym_3d30bd myslela som tu podobu.🙂
@anonym_6ba2d5 to musi byt AI, toto nemoze byt real že sem ide 🙂
Mňa vždy fascinuje, ako sa slniečka vždy tešia, keď Slovensku niekto škodí
@anonym_363dbf keď sa pomýliš aj pravdu napíšeš - ale v tvojich kruhoch je to odvaha napísať že fico škodí slovensku ... 😉
@anonym_363dbf keď sa pomýliš aj pravdu napíšeš - ale v tvojich kruhoch je to odvaha napísať že fico škodí slovensku ... 😉
@biba_18 lebo to ublizi najviac na konci prave ficoh-nackom a hlasom volicom , videla si ,uz niekedi chudobneho slnieckara? alebo buzeranta?
@anonym_363dbf Kto sa tesi a z coho? Ze platime coraz vyssie dane a mame coraz vyssie ceny kvoli idiotom ako ty? To sa akoze tesime, ze mame dementneho premiera, ktory nas taha z eu do ruskej velkorise po tom, ako sme sa horko tazko do eu dostali? Srbsko, Cierna Hora, Albansko cakaju na vstup do eu uz 40 rokov. Pozvanie do eu nie je taka samozrejmost, ako si ficoovecky myslia.
@magdalienka11 tvoj sa uz asi ani nevrati
@anonym_7f0176 aky ja mam názor? Keď reagujes? Nevieš nič...
@biba_18 lebo to ublizi najviac na konci prave ficoh-nackom a hlasom volicom , videla si ,uz niekedi chudobneho slnieckara? alebo buzeranta?
nevidela som este, aby niekto napisal niekedy s i.
@anonym_7ae4d9 že bi zámer?
@anonym_7ae4d9 No môj najmladší, na ktorého sme zrejme nemali dosť času, dokázal napísať aj "čyžmi" ...
Podľa mňa žiadnu dodávku elektriky nepreruši. Hrá ďalšie jeho trápne divadielko pre jeho jednobunkovcov, ktorí mu tlieskajú a tešia sa. Žiaľ, na Slovensku je priveľa hlúpych ľudí...veď to aj svedčí o tom, ako Slovensko na Tom je. Pretože ludia robia štát....no tu to ide dole vodou.
Podľa mňa žiadnu dodávku elektriky nepreruši. Hrá ďalšie jeho trápne divadielko pre jeho jednobunkovcov, ktorí mu tlieskajú a tešia sa. Žiaľ, na Slovensku je priveľa hlúpych ľudí...veď to aj svedčí o tom, ako Slovensko na Tom je. Pretože ludia robia štát....no tu to ide dole vodou.
@7miriam77 Držte si klobúčiky, letíme z kopca.... rovno do psej matere...
@anonym_508fc1 vole toto nie je ani pravda
chod dohovorit putinovi nech sa stiahne z ukrajinského uzemia a je po vojne
ktore uzemie sa zabera ruske alebo ukrajinské , podla mapy ukrajinske , agresor je rusko
@sara07 Ty si sa zobudila asi až v roku 2022 že? Keby si sledovala čo sa dialo na Ukrajine od roku 2014,tak takéto bludy netrepeš. Doprial by som tebe a tvojim podobným aby si zažila to čo zažívali rusko-jazyčný ukrajinci na Dombase od roku 2014. Osem rokov tam museli ludia znášať teror ukrajinských banderovských fašistov, sústavné ostrelovanie ťažkým delostrelectvom ukrajinskej armády, a pre nečinnosť EU a výzvy V. Putina adresované EU aby spoločne vyriešili tento teror, boli ignorované, tak napokon to začal riešiť v r. 2022 V.Putin špecálnou operáciou. Popýtaj sa starších ludí kto bol Bandera a čo robil, že bol horší ako Hitler, keď podporuješ Banderovský režim Ukrajiny.
@sara07 Ty si sa zobudila asi až v roku 2022 že? Keby si sledovala čo sa dialo na Ukrajine od roku 2014,tak takéto bludy netrepeš. Doprial by som tebe a tvojim podobným aby si zažila to čo zažívali rusko-jazyčný ukrajinci na Dombase od roku 2014. Osem rokov tam museli ludia znášať teror ukrajinských banderovských fašistov, sústavné ostrelovanie ťažkým delostrelectvom ukrajinskej armády, a pre nečinnosť EU a výzvy V. Putina adresované EU aby spoločne vyriešili tento teror, boli ignorované, tak napokon to začal riešiť v r. 2022 V.Putin špecálnou operáciou. Popýtaj sa starších ludí kto bol Bandera a čo robil, že bol horší ako Hitler, keď podporuješ Banderovský režim Ukrajiny.
@anonym_8be0de povedal Blanar ze?
Pytam sa, kedy nam Zelensky vrati Podkarpatsku Rus, ktoru nam po vojne zobral Stalin a dnes je ukrajinskym uzemim?
Pytam sa, kedy nam Zelensky vrati Podkarpatsku Rus, ktoru nam po vojne zobral Stalin a dnes je ukrajinskym uzemim?
@anonym_9d3713 hneď ako sa naspäť vrátime do rakusko uhorska
@anonym_9d3713 ty kokos, cakala som rozne bludy ale s Podkarpatskou Rusou si dnes zabila a vyhravas u mna prvu cenu Zlateho bludistaka.
@anonym_8be0de Keď už sa oháňaš Dombasom, tak vedz, že sa píše Donbas, nie Dombas. Predpkladám, že píšeš hamba a nie hanba. Ledva skončená ZŠ. Tak ťa vidím.
@anonym_9d3713 hneď ako sa naspäť vrátime do rakusko uhorska
@janinah staci do roku 1946
@anonym_aa69c7 co to ma spolocne stym? Fico nas vediet do psej rixx a stale ma cez 15% oveciek. To fakt sa najde tolko dementnych ludi co nevieda naratat do 10 a nechcu vidiet kam smerujeme?
@alkoholik Nájde.Napr. môj otec.Má po 70ke a celý život hľadel iba na seba a nie na rodinu.Dementný nie je a nie je ani sprostý,ale jemu su ukradnuté aj vlastné deti a vnúcatá,co s nimi bude,hlavne,že je on spokojný na dôchodku.Iba pre predstavu akí ľudia ho dokážu voliť.Čiže vačšina dôchodcov je čisto egoistická a zvyšok ma nižšie IQ a dohromady ani nevedia čo sa deje..
@anonym_363dbf ake slniecka sa tesia? Aj to vysvetlis? Fico narusa strategicke vztahy s krajinami a mame byt ticho? Tyka sa to presne aj tvojej penazenky
@alkoholik Nájde.Napr. môj otec.Má po 70ke a celý život hľadel iba na seba a nie na rodinu.Dementný nie je a nie je ani sprostý,ale jemu su ukradnuté aj vlastné deti a vnúcatá,co s nimi bude,hlavne,že je on spokojný na dôchodku.Iba pre predstavu akí ľudia ho dokážu voliť.Čiže vačšina dôchodcov je čisto egoistická a zvyšok ma nižšie IQ a dohromady ani nevedia čo sa deje..
@anonym_a31812 a hlavne sebci, ja by som dala aj hornú hranicu dokedy môžeš voliť.....je predsa nemysliteľné aby to hŕstka "babiek demokratiek" rozhodovala o osude mladých alebo ešte je druhá verzia, že ich svojom prístupom vyštvú mladí odídu do zahraničia a som zcedavá kto potom bude robiť na dôchodky
Á, hermafrodit Dorotka opäť fabuluje?
@anonym_9d3713 Vtedy, keď my vrátime Hornú zem Maďarsku, vrátane tej nám vrátenej Podkarpatskej Rusi? To vážne sa pýtaš?
@dora281 SK a HU si brania hospodárstvo svojej krajiny. Je jasné že zelensky iba robí zle, zamerne aj s kamošmi v EU predlžujú vojnu, aby mohli naďalej nalievat peniaze do čiernej diery zvanej Ukrajina. Kde ich vo veľkom rozkradaju. Stačí si len prečítať články na internete o bohatých miliardaroch pána prezidenta ako drancuju energetiku. Ci to ti nevadí? Každý, kto s tým súhlasí, nech potom nepinda na vysoké ceny všetkého. Ano, je to samozrejme iba kvôli konsolidacii.
@anonym_508fc1 Ak takto bránia naše hospodárstvo, aké by bolo, keby škodili? Všetci idú na diaľnici oproti nám, ale debili sú oni, že? Smer Bielorusko, Maďari tam majú veľmi slušné našliapnuté a vidím , že nechceme zaostávať (kuk na to ich slávne hospodárstvo, na to máš aj objektívne čísla), a keď chces vidieť miliardárov, tak hľadaj pojmy "Hatvanpuszta" ," Lőrinc Mészáros", to len tak na úvodík, aby si videl, ako sa tam bráni hospodárstvo krajiny...
@anonym_8be0de a ktorý rok alebo storočie bude teda považovane za tie správne hranice ruska ?
doštuduj si kedy a ako vznikla velka rus a pozri si aj mapy
V rokoch 552 – 745 zeme východnej časti európskeho Ruska patrili Tureckej ríši. V polovici 7. – 10. storočia sa na území dolného Povolžia, severného Kaukazu a v oblasti Azovského mora rozprestierala ríša Chazarov. Južné časti Ruska začiatkom 8. storočia (v roku 926) boli súčasťou štátu Balhov.
napriklad, takže v podstate turci by si mali zobrat tiež svoje uzemia
nikto tam neutlačal rusov, ja toto obdobie poznám
a čo dorabal stalin na uzemi ukrajiny to je v poriadku
zvlaštne že sa zrovna slovač zastava ruska , pretože keby nebolo ich diktatu tak by sme mali po vojne prachy a uplne inak by v každom smere napredovali
@anonym_8be0de a ktorý rok alebo storočie bude teda považovane za tie správne hranice ruska ?
doštuduj si kedy a ako vznikla velka rus a pozri si aj mapy
V rokoch 552 – 745 zeme východnej časti európskeho Ruska patrili Tureckej ríši. V polovici 7. – 10. storočia sa na území dolného Povolžia, severného Kaukazu a v oblasti Azovského mora rozprestierala ríša Chazarov. Južné časti Ruska začiatkom 8. storočia (v roku 926) boli súčasťou štátu Balhov.
napriklad, takže v podstate turci by si mali zobrat tiež svoje uzemia
nikto tam neutlačal rusov, ja toto obdobie poznám
a čo dorabal stalin na uzemi ukrajiny to je v poriadku
zvlaštne že sa zrovna slovač zastava ruska , pretože keby nebolo ich diktatu tak by sme mali po vojne prachy a uplne inak by v každom smere napredovali
@sara07 To nevysvetliš, ja si to všímam už dávnejšie, vyberajú si to, čo sa im hodí a vyhovuje, aj keď by mali ísť jedným vlastným argumentom proti inému vlastnému argumentu. Logika žiadna.

@anonym_3d30bd preboha
@anonym_6ba2d5 preco? Vsak ona/on nam nijako neuskodil a vidi sancu ... 🙂