icon

Valašek ako lepší kandidát než Šimečka

23. feb 2025

Simecka je taky snilko,ten Valasek ako ppzeram dnes o 5’ 12 je taky schopnejší argumentácie,kludny,nevybusny….Simecka tak kazi image PS

Strana
z4
autor
23. feb 2025

Aj Kalinak pri nom onemel.

deti95060810
23. feb 2025

máš pocit že Šimečka je výbušný? to som ešte ani nevidela...
ale však daj link ak niečo máš.... 😉

autor
23. feb 2025

@deti95060810 Simecka je taky nemastný,neslaný,on sa necha prevalcovať bars kym.Taky tutko.

januska12323
23. feb 2025

Koho si zvolili za predsedu toho majú.

zuzanita1609
23. feb 2025

No lebo argumentácia v podobe Fica je niečo ok. Čím viac pluješ,tým viac pluj aj ty? Toto je to správne riešenie?Takto to má byť podľa teba správne? Šimečka je mladý, kľudný muž. Určite mi nevadí,že sa nespráva ako vagabund.

viestta
23. feb 2025

Jediny Simeckov problem v politike je, ze velka vacsina Slovakov este nedozrela ani na demokraciu a uz vobec nie na slusnu politicku kulturu. Pre tu vacsinu Slovakov su prijatelni len hulakajuci vulgarni vagabundi, pretoze tym rozumeju a rozumeju im preto, ze su rovnaki ako ti politici, ktori im imponuju.

sante81
23. feb 2025

Myslím že Miška nahradí Korčok.

btus
23. feb 2025

@sante81 podľa mňa Korčok ani nemal ísť do PS. Neviem, či bude chcieť byť predsedom vlády. Raz v nejakej diskusii povedal, že sa chce zamerať na ďalšie voľby prezidenta.

autor
23. feb 2025

@zuzanita1609 Praveze nie,Valsek vie lepsie argumentovať,nepustí protikandidáta k slovu ,Simecka nie je dost asertívne,stale mu niekto skce do reci,je taky nepriebojny.Valesak mi pride taky schopnejší a viac by sa hodil predsedu strany.Z OS mi on pride najschopnejší.

autor
23. feb 2025

@sante81 Korcok sa ukazal ze nevie ovladat emocie ked sa nestal prezidentom.

autor
23. feb 2025

@viestta Naprikld v koalícii je taky kto sa prezentuje kultivovane Taraba,ten tiez malokedy zvysi hlas ,ako aj Valasek,jeho maloco rozhodí a vie dobre argumentovať.Kdezto Simeckovi kazdy skace do reci ,lebo je malo asertívny a skor submisívny.To nie je o tej kultúre co pises.

zuzanita1609
23. feb 2025

Ty kokso,ako príklad Tarabu 🤦. Ktorý je ten najarogantnejši, egocentrický týpek, ktorý nemá problém si robiť srandy zo vzhľadu mladej slečny. A vysmievať sa niekomu,kto pre Slovensko urobil určite viac (Janko Lašák),ako celá koaličná banda dokopy. Dobrý príklad teda 🙄. Zaujímalo by ma,autor,koho si volič 😁.

autor
23. feb 2025

@zuzanita1609 ako suhlsim s tebou uplne,neznasam ho ani ja.Som rada ze mame nan rovnaky nazor lebo sa zda ze on este aj priemer raz bude.😲Ale ked s niekym je v tv tak on celkom kludne diskutuje a praveze mam pocut ze si robi aj srandu a malokto mu dokaze oponovať.Vzdy vyjde ajo víťaz v tych diskusiách.

viestta
23. feb 2025

Ale mne to vysvetlovat nemusis, ja to viem. A je to o politickej kulture, ktora v tychto koncinach je pojem neznamy. A politicka kultura nie je len o sposobe prejavu, za tym je ovela ovela viac. V krajinach kde funguje demokracia a je tam aj politicka kultura by kazdy politik, ktory by bol len podozrivy z korupcie odchadza bud sam alebo je odideni. Kazdy politik, ktory spravi chybu je ododeny, bud sam odchadza alebo je odvolany. U nas je korupcne spravanie sucastou politiky, mnohi politici sa k tomu bez hanby a hrdo hlasia. Poloticke preslapy su povazovane za uspech. Vulgarnost a klamstvo su sucastou ich retoriky. A masy im to nielen odpustia, oni im dokonca aj zatlieskaju. Kazdy, kto poukaze na ich chyby je triedny nepriatel, rozvracac statu, podnecovac statnaho prevratu a kto vie co vsetko este. A toto nam tu vladne... Vladne nam jedinec, ktory obratil kabat tolkokrat, ze uz ani gombiky na tom kabate nevedia, na ktoru stranu maju byt ale este stale ma podporu viac ako tretiny naroda. Ta tretina naroda mu uveri vsetko, ale naozaj nekriticky mu uveri vsetko, aj v pripade, ze na konci vety poprie to co povedal na zaciatku. Klamara bez charakteru oni obdivuju.

autor
23. feb 2025

Terz naprikld diskutujú Dubeci a Blanar ale ten Dubeci je tiez taky lahko vydráždený,lahko sa da vyprovokovať a zbytocne ,moze kludne diskutovať a je to potom lepsi obraz ako ked si skacu do reci a zvyšuje hlas.Valasek je z nich najschopnejší.

autor
23. feb 2025

@viestta ale tato diskusia je prave o tej komunikácii.

tramtada31
23. feb 2025

Simecku ml tlaci Simecka starší, takze to nie je na rodzhodnuti ml Simecku, ten stoji, kde ho postavia. Samozrejme, Simecka ml na to nemá. Dokonca je úplne zúfalý, Fico ide do Ruska. Fuj, prečo išiel do Ruska, podporuje Rusov. Fico ide do USA. Fuj, prečo išiel do USA, má byt v Európe a budovať Europu a stretnut sa s Markom Rutte tento sef NATO sa vyjadril, že Fico je jeho kamarat, že sú v kontakte a dobre, že je v USA, lebo tam treba chodit. Keď bude v Európe, tak zase bude fuj, prečo nie je na Antarktíde? Tu je vidno zúfalosť opozície, že potrebuje kopať a nevie, ani prečo. Problem dnesnej opozície je, že jediná strana nemá dobrého lídra, ktorý by vedel robiť zahraničnú politiku a posunut niekam tuto krajinu. Výsledkom toho je, že aj ja ako celoživotný antificovolič si poviem, že ešte, že tam je ten Fico a nie Simecka

viestta
23. feb 2025

Autorka, zo vsetkych co si vymenovala je prave Simecka, ktory ma kulturu. A nielen politicku. A nielen kulturu. Valaska neviem posudit, v zaujme zachovania vlastneho zdravia a majetku politicke debaty nepozeram.

zuzanita1609
23. feb 2025

Byť slizký a kľudný je veľký rozdiel a určite nie je o to viac kultivovanejši. Mne sa napríklad pozdávajú názory Lojza,vie to podať trefne a vtipne, každému je blízke to,čo vidí na sebe,teda sa sám stotožňuje s daným politikom v niečom.

marca12
23. feb 2025

Ja to uz davno tvrdim,ze keby nebol na cele strany Simecka,davno vyhraju volby.

beataxxx
23. feb 2025

Simecka ma jednu jedinu chybu - na dnesny styl agresivnej politickej nekultury je prilis kultivovany, dnes asi treba byt hulvatom, aby ho respektovali….kedysi platilo, ze slusnost zvitazi….

autor
23. feb 2025

@viestta tak si pozri,Valasek to dnes Kalinakovi ukazal ako sa povie.Simecka by len koktal😀

autor
23. feb 2025

@tramtada31 😀ale suhlasim.

carolynka
23. feb 2025

Spominas tu Tarabu, jedneho arogantneho klamara. Samozrejme, ak ti imponuju taketo typy, tak Simecka ti musi pripadat ako z vesmiru.

zuzanita1609
23. feb 2025

Autorka, byť nekonfliktný a kultivovaný je v dnešnej dobe v politike, byť nudný a nevýrazný. Ja to neberiem ako slabosť,naopak v dnešnej dobe viac takých mastných,neslaných do politiky a aj spoločnosť sa ukľudní.

jana_eyre_2
23. feb 2025

Mne je najsympatickejší a fakt že mi príde ako úplne ideálny človek na miesto predsedu PS odor.. ale chápem že tam nie je.. presne tak ako on reaguje, aký má humor, argumenty a aký veľký rešpekt vyžaruje, tak si predstavujem dobrého politika..

Simecka podľa mňa nie je zly, nie je ani výbušný, naozaj som ho ešte nevidela vybuchnúť, len sa naučil konečne reagovať ráznejšie - čo vôbec nie je zle.. ale úprimne si myslím, že mu trocha chyba práve to vyžarovanie prirodzeného rešpektu.. som volič PS a súhlasím s mnohým čo oni riešia.. ale viem aj rozmýšľať kriticky a možno keby sa vymenil predseda, bolo by to lepšie rozhodnutie.. avšak to je len môj názor..

majo111222
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
23. feb 2025

Keď sa nad tým tak zamyslíme,pani Radičová bola skvelá politička a pani Čaputová tiež. No potom sa prebudim na Slovensku a precitnem,že keďže úcta k ženám mnohým Slovákom nič nehovorí a stále žijú takí, ktorí si myslia,že žena patrí iba za sporák a má držať ústa, takže tu musí ešte veľa veeeľa vody pretiecť,aby sa politika robila na slušáka s rešpektom. Nie na hulváta s dešpektom 😁.

autor
23. feb 2025

@carolynka Tarabu neznasam,ja len ze jeho malokto dokaze nasrat.Praveze naopal,komunikuje tak ze mu malokto v diskusii vie konkurovať,co ma aj stve,kedze ho neznasam.Mozno s Valaskom diskusia by bola na urovni kedze Valaskej z PS je najschopnejší oponent.
Napis mi klamár Taraba daj nieco,rada si o nom precitam.Tych zdrojov je ale malo,neboj sa viem ze to je lump.

autor
23. feb 2025

@jana_eyre_2 Odor v pohode.

Strana
z4