icon

Valašek ako lepší kandidát než Šimečka

23. feb 2025

Simecka je taky snilko,ten Valasek ako ppzeram dnes o 5’ 12 je taky schopnejší argumentácie,kludny,nevybusny….Simecka tak kazi image PS

autor
23. feb 2025

@zuzanita1609 Neviem mala som klienta ktory osobne poznal Caputku a tvrdil o nej ze to je druhy Fico ego a cieľavedomosť.A teraz moc ticho nie je,zeby na nu Fico nieco mal? Aj Matovix zrazu stíchol.Ja nikomu neverim, Radicova,Miklos jediní ktori stali za to asi.

zuzanita1609
23. feb 2025

Tak už vieme skadiaľ vietor fúka. 😉 Trolli 😁.Ty taktná a kultivovaná,keď už, Čaputová.

beataxxx
23. feb 2025

@jana_eyre_2 Simecku mam velmi rada, ale uznavam, ze Odor by mozno vedel zvysit preferencie o par percent

gribka1
23. feb 2025

Si sa prekecla. Nikto, kto si ju vážil, nepovie caputka😂😂😂

zuzanita1609
23. feb 2025

@gribka1 tak 😉

autor
23. feb 2025

@zuzanita1609 co?Boze mne Caputka bola nesympaticka,to ale neznamena ze som troll,Vy ste tu vsetci detektivovia tak za 5€ Nechapem tieto konspiracie,si proti Caputke,si troll alebo ine debilne nazory.

autor
23. feb 2025

@gribka1 tak mne je ona neutrálna,vazit si ju nemam za co tak ako Kiska ani Caputka , mi neboli ani sympatickí a neviem za co by som si ich mala vazit?

zuzanita1609
23. feb 2025

Čo ti na nej bolo nesympatické? Že znášala s graciou Ficove útoky,alebo to,že bola proste len sympatický človek a skvelý štátnik, ktorý reprezentoval krajinu vo svete v pozitívach? Čo bolo na nej nesympatické? Veď konkretizuj😉

gribka1
23. feb 2025

No nemusíš, ale prečo caputka, slovník drzaňov. Ak mi človek osobne neublížil, alebo jeho rozhodnutie ma nijako nepoškodilo, nemám dôvod komoliť mu meno, aj to je vážiť si človeka takýmto minimom. Ak mi niekto nie je sympatický, mám dôvod to dávať najavo?

autor
23. feb 2025

@zuzanita1609 Pokladám ju za bezvýznamnú osobu v Sk politike,o nic take sa nezaslúžila,podobne ako aj Kiska a prezidenti pred nou .Taky istý prezident je aj Pelegriny,pre niekoho len sympaticky ako Caputova.A to ze to povedal clovek ktory ju aj osobne poznal ma a i neprekvapilo,ja by som ju tak zaradila.

autor
23. feb 2025

@gribka1 A tak hovorim tak slangové,nemyslela som to ako urážku,ok tak Caputova.

gribka1
23. feb 2025

Život na naučil, že aj keď mu veríš aj tak to môže mať skreslené. No povedz, čo na ňu má. Nech nemáme ružové okuliare.

zuzanita1609
23. feb 2025

A reálne,čo má prezident v kompetenciách, zmeniť toho veľa v krajine nedokáže, keďže sme parlamentná demokracia. Bola slušná, pokojná a rozumná. Chodila medzi ľudí,zatiaľ čo sa Pellegriny v prezidentskom paláci hrá s robotickým psom a ľudia majú ten vytúžený pokoj a mier a lacné potraviny a trans daň.(ironick).

viestta
23. feb 2025

Autorka alebo nie je to nahodou tak, ze ak by mal Fico nieco na Caputovu alebo Matovica uz by bol davno zacal hon na carodejnice? Lenze akosi sa v tomto nic nedeje, takze je to asi ako s Lucanskeho "vrazdou z politickych dovodov". Maju moznost to presetrit, maju vo svojich rukach OCTK od policie az po generalnu projuraturu, keby chceli mohli obnovit konanie. A tiez nic.

btus
23. feb 2025

no, ja neviem, ale Taraba mi ako kultivovaný človek nepríde. Je to jeden arogantný človek, ktorý sa možno neprejavuje arogantne na verejnosti ale jeho správanie je viac ako arogantné. To, že niekto nezvýši hlas neznamená, že nevie byť arogatný a zlý.

btus
23. feb 2025

Čaputová bola jedna kultovovaná a príjemná p. prezidentka. Bol to človek, za ktorého sme sa nemuseli hanbiť. Na rozdiel od Fica a Matoviča. Alebo taký Uhrík, Šimkovičová či Blaho. Hotová, oná, katastrofa.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
gribka1
23. feb 2025

@majo111222 Do Moskvy mala ísť? No a boli tie dôchodky dorovnané, či nie?

viestta
23. feb 2025

Standa, ako sa strasne vycita byvalej garniture podpisanie obrannej dohody s USA, tej dohody, ktoru vyrokovala Ficovlada III a oni ju len podpisali. A zaujimave, ze dnes Fico chodi na debaty do USA, vypisuje Muskovi a uz zrazu uz nikto nie je americky.... (no radej napisem len agent). Aku kratku pamat maju niektori ludia...

jana_eyre_2
23. feb 2025

@viestta stále vravím, že Fico aj keby nasral, tak budú jeho fandovia oslavovať.. totálne nekriticke myslenie a ešte sa aj urazia ak to niekto povie..

viestta
23. feb 2025

@jana_eyre_2 tak vies, ich (a aj nas) dobrotivy laskavy starostlivy sudruh uz stvrty krat pan premier robi len spravne veci. To vobec nevadi, ze raz vytyka schvalenie zmluvy, ktoru vyrokoval a teraz tam bezkal s prosikom, lebo celkom realne hrozi, ze USA od tej obrannej zmluvy odstupia same. A teraz co je vlastne spravne? Ta zmluva bola diskriminacna a nebala byt takto vyrokovana a nemala byt podpisana alebo ta zmluva je pre nas vyhodna a vsetkymi silami sa treba zasadzovat o to aby bola naplnena tak ako bola vyrokovana a schvalena. Ja viem, velmi zlozity problem, na toto este Sumracna odpoved nevydala.

carolynka
23. feb 2025

@viestta tak tu je naozaj vidno, ze ti ludia nemyslia vlastnou hlavou ale nekriticky preberaju vsetko co im Fico vo videach naserviruje. Vcera boli USA najvacsi nepriatelia, americku miliardar Soros bol zodpovedny za vsetko zle na Slovensku, a dnes su USA spojenci a nadrogovany americky miliardar Elon Musk je Ficov kamarat. Ale ovce su podla nich progresivni liberali 😂 mozno keby Soros zacal pit, Fico by ho zobral do bandy

tetapetra
23. feb 2025

@majo111222 a keď je Fico v USA, ten nepodáva hlásenia? Kamoška sa pýta

tetapetra
23. feb 2025

Za mňa je Šimečka slabý, preslabý. Jednoducho mu chýbajú gule. Zatiaľ ma v ničom nepresvedčil. Už teraz viem,že voliť ich nebudem

gov
Odpoveď bola odstránená
autor
23. feb 2025

@zuzanita1609 ale ved to je aj Pelegriny ,slusny ,zdvorilí ,nekonfliktný,rozdiel tam nevidim.Ale tak nemusela kazdeho ohúriť,berte to tak ze 100 ludi,100 chuti

viestta
23. feb 2025

Autorka, "aj Pelegriny ,slusny ,zdvorilí ,nekonfliktný," az na to, ze ma maslo na hlave... (a tym nemyslim jeho orientaciu, to je jedine co mi na nom nevadi)

autor
23. feb 2025

@gov ze?

autor
23. feb 2025

@viestta Alw tak prezentuje sa podobne ako Caputova,s kľudom a tak,nerobi rozbroje ,to iste co Caputova,medzi nimi rozdiel nevidim a ani skúškou a podobne.Nic extra ,ziaden z nich.

majo111222
Odpoveď bola odstránená