Video o Ficových komparzistoch
Strucne zhrnute
@mizoko a k hnusobam nabadal aj studentov...
@eva8 no hlavne on namiesto terapie šiel blacat po študentoch že oni po ňom strielali a keď sa chlapec pred ním ohradil,že oni nie tak hneď: ale strieľalo sa po mne. Nič iné nedokáže vytiahnuť iba toto. Ten človek sa už úplne zosypal a potrebuje odbornú pomoc. Tak ako mu to písali psychiatri.
„Keď ste takí hrdinovia v tých čiernych tričkách, tak tam choďte (na Ukrajinu)…“
„Chcete fajčiť marihuanu? Fajčite od rána do večera.“
„Chcete mať prostitútky na každom rohu? Majte ich.“
„Chcete spávať v dvojici, štvorici, pätici? Nech sa páči!“
„Zastaviť, zabiť, zničiť a zatvoriť, to sú heslá, ktoré dnes vládnu na Slovensku.“
Toto su hesla na diskusiu pre stredoskolakov podla Fica. Ale mozno ich len potreboval vyhnat. aby si tam mohli sadnut. ti jeho ritolezi.
@aalt
co sa navazate do pana Roberta Fica. je to krasny vysoky uzasny muz, takeho by chcela mat kazda doma. Ma krasny usmev a vazi si zeny. Dokaze zaujat, vie ludi ocarit svojou charizmou.
@anonym_42af64 zeny si nevazi, ale v roku 2005 by som ho bola pretiahla.
typický smerácky scenár, lži, arogancia, nastúpená Smerjugend, zo strachu, aby Vodcu úplne nezosmiešnili... ako dlho to ešte bude na tento národ účinkovať?!
@anonym_42af64 každá by ho chcela doma? 😂😂😂 na to si ako prisla? 😂 nema krásny úsmev a neváži si nikoho, on ma rad jedine tak sam seba
@anonym_333cea doma isto nie, zeny si nevazi, ale ked som bola na strednej, chcela som s nim aspon jedno rande 😎 😀
dnes by som radsej isla s Pete Buttigiegom, ale ten je tusim gej
@anonym_de4d34 To ti nikto neberie. Za mladi sme boli všetci pekní.... 😀
@anonym_de4d34 To ti nikto neberie. Za mladi sme boli všetci pekní.... 😀
@chrobak7 vsetci nie. najlepsia kamaratka zapasila s nadvahou a plakala ,ze chlapci randia s inymi a jej sa iba smeju. dnes je pekna, ma zdravu vahu.
Ale zase.... do skoly nam v roku 2001 prisla skautka z agentury Exist s debiIom nasim riaditelom a normalne pred celou triedou aj pred chlapcami navyberala ze ktore z nas pozyva na kasting ze budeme modelky. Mna vybrala lebo som bola vysoka.
Dievcata nizke a s nadvahou sa citili strasne. ze prave boli ponizene, ze su skarede. Nie kazda vedela, ze modeling nie je o tom, ci si pritazliva.
Potom ked sme na ten kasting sli, hucali do nas ako musime schudnut, lebo ja som nemala v pase 60cm.
Pritom som mala zdravu vahu, nemali sme 18 rokov este, a boli sme vo vyvine.
A toto
robit bolo legalne....
@sevrin nielen komparzistov, ale aj europoslanca a 2 clenov jeho strany. Vsak sami povedali, ze ho prisli podporit. Vid video - hned v uvode
https://www.ta3.com/clanok/1020311/video-premie...
@eva8 nebudem pozerať videá kde je Fico. Strážim si krvný tlak a nebudem si kaziť dnešný sviatok.
@jogy1984 Prezidentke na mítingu nadával Blaha, nie Fico, veď o tom bolo aj video.
@petronelag tak to si nevidel všetky vystúpenia . Aj Fico išiel za rámec slušnosti aj keď Blaha je iný level
Po tomto čo tu predviedol som si už milión percent istá, že aj "atentát" bol len zinscenované divadielko. Pán Cintula nasadený herec ktorý si už určite užíva niekde na Bahamách aj s celou rodinou.
@anonym_3c8b67 nemyslim, toto maju dotiahnute.
Akurat mozno o rok-dva dostane milost v ramci prezidentskej amnestie a Ficovho “altruizmu”, ze mu odpusta.
Pred volbami.
Ked bude treba nabrat volicov, aky je to dobrak a milosrdny clovek.
Oprava mojej dezinformacie o studentke politika.
Otec študentky Sarah hovorí, že jeho dcéra vyrastala v slobodnom prostredí a má vlastné názory. Odmieta, že by bol členom niektorej z opozičných strán.
https://dennikn.sk/4973652/kanaly-smeru-si-spli...
A v linku je vysvetlene, ze studenti povedali meno fyzikara, nie meno Grohlinga.
Vsimli ste si, ze komparzista oslovil Fica "pan predseda"? Nie pan premier. To uz jasnejsi priklad propagandy nie je?
Pan predseda odpirucal agresivne hadzanie vajicok a neagresivne cierne oblecenie mu vadi. Vlozi studentom do ust nezmysly, nedovoli im prehovorit, zastrngaju klucami a vyhodi ich. A plne usta, ze nemaju atgumenty. On nema adekvatne argumenty. Nezmestila sa do miestnosti je ho dalsia pidpora, tak odstranil studentov "ineho nazoru".
Hovori sa o zvysujucej sa depresii u studentov. Uz z roznych pricin. A on ich nabada k samovrazde. Ten jeho prejav ukazuje nebezpecenstvo, likvidaciu cloveka ako mysliacej jednotky.
"Pan predseda"... Nie zastupca stetu, ale vodca. Vodca strany smer. Ale ucia sa. Zatial sa tieto male chybicky netrestaju. Kto vie ako budu selektovani myliaci sa naslednici, ked bude dostatocne mnozstvo. Vylucenim zo strany a odvedenie priamo na vojnu, alebo na podradne prace? Vsak tam smerujeme, "pan predseda strany Smer"., to nebola prednaska "pana premiera". Ten sa tak nesprava

@anonym_42af64 hej,aj vlastnú ženu si váži. Až tak,že má milenky čo by mu o chvíľu mohli byť vnučky 🤣🤣🤣
@mizoko a k hnusobam nabadal aj studentov...