icon

Video o Ficových komparzistoch

16. nov 2025
Strana
z2
anonym_de4d34
16. nov 2025

@anonym_autor fajn video, ale uz som masturbovaIa aj pri krajsich chlapoch

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
chrobak7
17. nov 2025

A mne sa zdalo divné, že sú tam takí riťolezi. A oni vôbec neboli študenti. Strašné divadielko to bolo.

aalt
17. nov 2025

„Keď ste takí hrdinovia v tých čiernych tričkách, tak tam choďte (na Ukrajinu)…“
„Chcete fajčiť marihuanu? Fajčite od rána do večera.“
„Chcete mať prostitútky na každom rohu? Majte ich.“
„Chcete spávať v dvojici, štvorici, pätici? Nech sa páči!“
„Zastaviť, zabiť, zničiť a zatvoriť, to sú heslá, ktoré dnes vládnu na Slovensku.“
Toto su hesla na diskusiu pre stredoskolakov podla Fica. Ale mozno ich len potreboval vyhnat. aby si tam mohli sadnut. ti jeho ritolezi.

anonym_42af64
17. nov 2025

co sa navazate do pana Roberta Fica. je to krasny vysoky uzasny muz, takeho by chcela mat kazda doma. Ma krasny usmev a vazi si zeny. Dokaze zaujat, vie ludi ocarit svojou charizmou.

mikasa_ackerman
17. nov 2025
@anonym_42af64

co sa navazate do pana Roberta Fica. je to krasny vysoky uzasny muz, takeho by chcela mat kazda doma. Ma krasny usmev a vazi si zeny. Dokaze zaujat, vie ludi ocarit svojou charizmou.

@anonym_42af64 v čom sa ti lepšie žije, odkedy je Fico pri moci? Máš lacnejšie potraviny? Nižšie dane? Kvalitnejšiu zdravotnú starostlivosť? ANI JEDNO

anonym_333cea
17. nov 2025
@anonym_42af64

@anonym_42af64 každá by ho chcela doma? 😂😂😂 na to si ako prisla? 😂 nema krásny úsmev a neváži si nikoho, on ma rad jedine tak sam seba

anonym_1a6ca2
17. nov 2025
@anonym_42af64

@anonym_42af64 verím,že to bol sarkazmus

eva8
17. nov 2025
@anonym_1a6ca2

@anonym_42af64 verím,že to bol sarkazmus

@anonym_1a6ca2 alebo odvadzanie pozornosti. Opakovany zart z inej diskusie uz nie je zartom

anonym_42af64
17. nov 2025
@eva8

@anonym_1a6ca2 alebo odvadzanie pozornosti. Opakovany zart z inej diskusie uz nie je zartom

@eva8 nechapem co sa ti na tom zda vtipne. Vzdy bol zvoleny v demokratickych volbach. Peleho nemusim, ale p. Fico ma svoj nazor, a stoji si za nim.

petronelag
17. nov 2025

V politike sa využívajú rôzné postupy, napr. že to dievča, čo vstalo, že odchádza z diskusie bola dcéra známeho funkcionára KDH a bol to dopredu vymyslený plán, ako zhoršiť obraz premiera pre média.

anonym_1a6ca2
17. nov 2025
@anonym_42af64

@eva8 nechapem co sa ti na tom zda vtipne. Vzdy bol zvoleny v demokratickych volbach. Peleho nemusim, ale p. Fico ma svoj nazor, a stoji si za nim.

@anonym_42af64 reagujeme na to čo si napísala,že je krásny, vysoký a každá by ho chcela doma 🤦🏻‍♀️. Nikto nespomína voľby. Čiže len blbý koment na rozduchanie vášni 👏🏻👏🏻👏🏻🫠

jogy1984
17. nov 2025
@anonym_42af64

@anonym_42af64 vtipkujete 😆 ženám sa chová slušne len počas MDŽ aj karafiáty dostanú ale inak sa chová ženám ako handram . Manželku roky podvádza milenkami . Novinárky uráža ked dávajú relavantne otázky na ktoré nechce odpovedať. A to ako vulgárne nadával prezidentke ani nehovorím . Gentleman jeden deň v roku

anonym_42af64
17. nov 2025
@anonym_1a6ca2

@anonym_42af64 reagujeme na to čo si napísala,že je krásny, vysoký a každá by ho chcela doma 🤦🏻‍♀️. Nikto nespomína voľby. Čiže len blbý koment na rozduchanie vášni 👏🏻👏🏻👏🏻🫠

@anonym_1a6ca2 Precitaj si tu kazdu diskusiu o zoznamovani, vsade najdes ze spravny chlap ma byt inteligentny, vysoky, mat dostatok penazi. co je na tom zle? nchapem

anonym_42af64
17. nov 2025
@jogy1984

@anonym_42af64 vtipkujete 😆 ženám sa chová slušne len počas MDŽ aj karafiáty dostanú ale inak sa chová ženám ako handram . Manželku roky podvádza milenkami . Novinárky uráža ked dávajú relavantne otázky na ktoré nechce odpovedať. A to ako vulgárne nadával prezidentke ani nehovorím . Gentleman jeden deň v roku

@jogy1984 Nenapadlo ta ze sa iba brani?

petronelag
17. nov 2025
@jogy1984

@jogy1984 Prezidentke na mítingu nadával Blaha, nie Fico, veď o tom bolo aj video.

anonym_1a6ca2
17. nov 2025
@anonym_42af64

@anonym_1a6ca2 Precitaj si tu kazdu diskusiu o zoznamovani, vsade najdes ze spravny chlap ma byt inteligentny, vysoky, mat dostatok penazi. co je na tom zle? nchapem

@anonym_42af64 prečo by som to robila. Reagujem tu na teba.

eva8
17. nov 2025

Natrafila som na toto:
Kto je študentka, ktorá len so sebazaprením počúvala Fica? Artur Bekmatov odhalil jej pozadie
https://www1.pluska.sk/spravy/video-kto-je-stud...
. „Slečna, ktorá tak sugestívne (dez)interpretovala obsah besedy s premiérom pred mikrofónmi mainstreamových médií, je dcérou komunálneho politika zvoleného za súčasné opozičné strany," - povedal Artur Bekmatov, poradca prezidenta. (Az pri pisani mena mi napadlo, ake cisto "slovenske" meno ma premierov poradca)

Preco nepriblizil, o akeho opozicneho politika sa jedna? (Niekde v inych spravach som zachytila, ze KDH) Ale, podla clanku: Z jeho (Bekmatovovy h) slov vyplýva, že nešlo o spontánne vystúpenie mladej dievčiny, ale o precízne pripravenú situáciu s politickým pozadím"
..... triasla sa, koktala, čítala z mobilu a akoby len s ťažkosťami dokázala reagovať na otázky.
Ja som sa triasla, ked som pocuvala Ficovu "debatu" zo zaznamu. A co mlade dievca tam pritomne? Ficovi komparzisti su zvyknuti na tvrdu vychovu Fica, maju vzor - zosmiesnovanie, facky, aroganciu..." Za mlada (,po neznej revolucii) som sla na rande s policajtom, ktory bol vychovavany za socializmu Opisoval mi, ako v Prahe tych buducich policajtov zatvarali do miestnosti, kde im pustali krute filmy plne nasilnosti, specialne pre nich vytvorene. Aby si zvykli, nabtali odolnost, tie praktiky. A vsetko sa stalo pre nich prirodzenym. Viac nepovedal. Cize preto tak bezcotne mlatili studentov s kvetmi v rukach v novembri '89 ? Vojaci a postraumaticky syndrom... Ludia, deti, ktore vyrastali vo vojne....

Vratme sa k vystupeniu dievcata:
Mozno preto, ze sa v rodine vyskytuje politicky angazovany clovek, nabrala odvahu sa angazovat. Vraj mala dopredu napisane, co ma hovorit? (Ze to nemala napisane svoje poznamky z "besedy') To ake tajne sluzby ma opozicia, ze vie dopredu, co bude pan premier robit? To je take absurdum, co sa deje. Podla seba sudim tebe - pozvu si oporu zo svojho klubu, este aj troch politikov, z ktorych jeden hned na ,aciatku povedal, ze prisli podporit Fica. Podotykam, traja skuseni, jeden z nich uz europoslanec Kalinak ml. prisli podporit Fica na besedu so stredoskolakmi?! A este tych svojich z novodobeho "zvazu mladeze", ktorych si vychovava. Aj Hitler mal svoju organizaciu mladeze, aj Afd ma svoju organizaciu mladeze, a aj opozicne strany si budu vychovavat svojich. Ale takto utocit na mlade dievca?! To su naozaj taki zugali, alebo vysinuti, kruti?

anonym_3c8b67
17. nov 2025

Po tomto čo tu predviedol som si už milión percent istá, že aj "atentát" bol len zinscenované divadielko. Pán Cintula nasadený herec ktorý si už určite užíva niekde na Bahamách aj s celou rodinou.

sevrin
17. nov 2025
@anonym_42af64

@anonym_42af64 to je síce pekné, že Fico bol zvolený v demokratických voľbách, škoda len, že pred každými voľbami sa zo Súmračnej vyrojí toľko dezinformačných kampaní, až to bežný človek nestačí ani stráviť. Viď prezidentské voľby, z Korčoka dobre že Hitlera nespravili. A to ako podplácali "influncerov" aby natočili videá ako budú voliť Pellegriniho, to bola tiež ďalšia úbohosť. Takže s tými rečami o demokratických voľbách choď vieš kam.

sevrin
17. nov 2025

Čo už to len musí byť za úbožiaka ten fico, keď na obhajovanie svojich "názorov" si musí dotiahnuť komparzistov?

🤦

michaela329
17. nov 2025
@petronelag

V politike sa využívajú rôzné postupy, napr. že to dievča, čo vstalo, že odchádza z diskusie bola dcéra známeho funkcionára KDH a bol to dopredu vymyslený plán, ako zhoršiť obraz premiera pre média.

@petronelag premiéra niekto nútil dristat tie kydy? Opozícia môže za to, že ten chlap pôsobí a prejavuje sa ako prepity, od reality odtrhnutý starý despota? Čo všetko tá opozícia nedokáže 🤣

dota6
17. nov 2025
@anonym_42af64

@anonym_42af64 prečo si z neho robíš takúto krutú srandu. Je to neslušné 😂😂😂 takto poukazovať na všetky jeho nedostatky v jedinej vete?
To je ako keď niekto zo slušnosti povie, že mops je rozkošný.

anonym_1a6ca2
17. nov 2025
@petronelag

@jogy1984 Prezidentke na mítingu nadával Blaha, nie Fico, veď o tom bolo aj video.

@petronelag že ju nazval potkanom je ok?

moonlight1210
17. nov 2025
@aalt

„Keď ste takí hrdinovia v tých čiernych tričkách, tak tam choďte (na Ukrajinu)…“
„Chcete fajčiť marihuanu? Fajčite od rána do večera.“
„Chcete mať prostitútky na každom rohu? Majte ich.“
„Chcete spávať v dvojici, štvorici, pätici? Nech sa páči!“
„Zastaviť, zabiť, zničiť a zatvoriť, to sú heslá, ktoré dnes vládnu na Slovensku.“
Toto su hesla na diskusiu pre stredoskolakov podla Fica. Ale mozno ich len potreboval vyhnat. aby si tam mohli sadnut. ti jeho ritolezi.

@aalt praveze to bola chyba, ze do nich ryl, az sa zdvihli a odisli.

Ten jeho komparz, co sa tvarili akoze studenti, zacal byt zrazu do oci bijuci. Nemali ako skryt v dave.

On zabuda, ze na mladych neplati to, co na jeho bezne obecentsvo, ktore je hladne po zjednoduseni si zivota: “ukazte nam prstom na nepriatela, nech mame jasno, na koho nadavat”.

eva8
17. nov 2025
@petronelag

@petronelag Fico mlcal, cize podporoval agresora - Blahu, cize s tym suhlasil, teda to hovoril. Ti postavajuci na podiu sa najprv prekvapili, potom so zadostucinenim pochechtavali. Teda to poculi, nezakrocili, teda suhlasili, niektori sa priam tesili

mizoko
17. nov 2025
@anonym_42af64

@anonym_42af64 hej,aj vlastnú ženu si váži. Až tak,že má milenky čo by mu o chvíľu mohli byť vnučky 🤣🤣🤣

btus
17. nov 2025
@anonym_42af64

@anonym_42af64 pekné, sarkastické.

sticker
mizoko
17. nov 2025
@petronelag

@petronelag máš pravdu on nepovedal že je k*rva,iba že je ako potkan 😅🤣👏🏼💪🏼

eva8
17. nov 2025
@sevrin

Čo už to len musí byť za úbožiaka ten fico, keď na obhajovanie svojich "názorov" si musí dotiahnuť komparzistov?

🤦

@sevrin nielen komparzistov, ale aj europoslanca a 2 clenov jeho strany. Vsak sami povedali, ze ho prisli podporit. Vid video - hned v uvode
https://www.ta3.com/clanok/1020311/video-premie...

Strana
z2