Voľby v Čechách
Dobrý večer....čo hovoríte na voľby našich susedov? Ja som dúfala, že si vezmú z nás dáke ponaučenie,no ale teda som ostala sklamaná, .....myslela som, že majú viac rozumu. Svoju krajinu nechajú vládnuť slovenským stbakom.... ach jaaaaj
@mizoko môj muž je Čech a pozná ich veľa,sestra žije v ČR a tiež volili Babiša.
Majú drahšie energie za dom určite. Viem koľko platia a koľko platili predtým.
Aj ceny potravín išli dosť hore. Ja to neporovnavam so Slovenskom ani Česi to tak nerátajú. Reálne išli ceny hore a o dosť.
K EÚ. Pozitivne ju hodnotí cca 40% Čechov,bol to prieskum pred voľbami.Vadí im Green Deal, emisné povolenky a ďalšie veci Ono stačí pozrieť Motoristov, že. A vieš. Aj Babiš to má podobne.
To že nepoznáš nikoho kto volil Babiša je nepodstatné. Stačí si pozrieť čísla a je to proste fakt že uspel a získal najviac hlasov v ére ČR.
Čísla neklamú a už ich máš verejne prístupné.
To že vyhrá bolo jasné už dlhšie. Tak aké prekvapenie?
@bosorkabb a ku Green dealu len toľko - niekto začať musí. Ale zase by mala byť zhoda na Tom ako postupovať. Len EU je v tomto tak prebyrokratizovana a skostnatena že neviem či niekedy príde ku konsenzu
@bosorkabb ja nepíšem, že som prekvapená, píšem,že nepoznám nikoho kto by ho volil. Ale zjavne sa nepochybujem medzi sortou ľudí kt ho volia. A ak si myslia Česi že je u nich draho mali by prísť na SK a zistili by,čo je drahota. Vieš mne je smiešne ako voliči Babisa a spol vzhiliadajú k Slovensku kvôli "pronarodnej" politike, ale také veci,ako drahé potraviny, prepad ekonomiky,zdevastovaná kultúra zdevastované podnikateľského prostredie a ďalších xy veci už nevidia 😌 a dve pohlavia v ústave Slovensku ekonomiku na nohy nedvihnu. A opäť sa kotulaju euricka zo štátnej kasy na ďalšie hlúposti. Ale tak každý národ má to čo si zvolil. Že sú v CZ ceny nehnuteľností vysoké viem. Ale to aj na SK. A najvyššie sú v KE 🤦🏼♀️
@mizoko ja som zase nepočula od Čechov žeby zhliadali k Slovensku či k našej vláde.
Ich trápia podobné problémy ako nás. A preto vyhrávajú politici ktorý aspoň slovom tvrdia že to zmenia a chápu ich. Pravdaže skutky sú už iná vec.
Green Deal poškodí ekonomiku v ČR aj na Slovensku či v Nemecku. A ľudia sa oprávnene boja. A potom je ľahké ich manipulovať.
@gribka1 ok,to nie je dobre,Cechy tak nesledujem,ale v druhej diskusii spominali ze je donry ekonom,
@anonym_32e186 jasne ze je dobry ekonom, ved ich okradol o 10miliard a nesedi v base. smeje sa ba plnu hubu
@anonym_32e186 jasne ze je dobry ekonom, ved ich okradol o 10miliard a nesedi v base. smeje sa ba plnu hubu
@anonym_b5b76f A mas zdroj rada si precitam.-Ak to tak je je to smutne
@anonym_b5b76f A mas zdroj rada si precitam.-Ak to tak je je to smutne
@anonym_32e186 kolko mas rokov? nepamatas ako najskor tuneloval na slovensku?
chces povedat ze kauza capi hnizdo neexistuje?
nelegalne dotacie 20miliard, to je dokazane vyplatene
@anonym_b5b76f Bocianie hniezdo viem ale tak moc sa o Babisa nezaujimam,to ze tuneloval na Slovensku som nevedela.Ale ti staci si dohladat.
@anonym_b5b76f a preco nie je vo vazeni? Volby potreboval vyhrat, aby ziskal imunitu. Ale doteraz?

@mizoko môj muž je Čech a pozná ich veľa,sestra žije v ČR a tiež volili Babiša.
Majú drahšie energie za dom určite. Viem koľko platia a koľko platili predtým.
Aj ceny potravín išli dosť hore. Ja to neporovnavam so Slovenskom ani Česi to tak nerátajú. Reálne išli ceny hore a o dosť.
K EÚ. Pozitivne ju hodnotí cca 40% Čechov,bol to prieskum pred voľbami.Vadí im Green Deal, emisné povolenky a ďalšie veci Ono stačí pozrieť Motoristov, že. A vieš. Aj Babiš to má podobne.
To že nepoznáš nikoho kto volil Babiša je nepodstatné. Stačí si pozrieť čísla a je to proste fakt že uspel a získal najviac hlasov v ére ČR.
Čísla neklamú a už ich máš verejne prístupné.
To že vyhrá bolo jasné už dlhšie. Tak aké prekvapenie?
@bosorkabb ja nepíšem, že som prekvapená, píšem,že nepoznám nikoho kto by ho volil. Ale zjavne sa nepochybujem medzi sortou ľudí kt ho volia. A ak si myslia Česi že je u nich draho mali by prísť na SK a zistili by,čo je drahota. Vieš mne je smiešne ako voliči Babisa a spol vzhiliadajú k Slovensku kvôli "pronarodnej" politike, ale také veci,ako drahé potraviny, prepad ekonomiky,zdevastovaná kultúra zdevastované podnikateľského prostredie a ďalších xy veci už nevidia 😌 a dve pohlavia v ústave Slovensku ekonomiku na nohy nedvihnu. A opäť sa kotulaju euricka zo štátnej kasy na ďalšie hlúposti. Ale tak každý národ má to čo si zvolil. Že sú v CZ ceny nehnuteľností vysoké viem. Ale to aj na SK. A najvyššie sú v KE 🤦🏼♀️