Zaujímate sa o kandidátov v komunálnych a župných voľbách?
Zaujímate sa o voľby? Zisťujete si info o kandidátoch na županov a primátorov? Alebo vás to nezaujíma,voliť nepôjdete,celá krajina v ......To mi tak napadlo teraz,ked vidím ako Fico pretláča smerákov,istá pani sa nehanbí prihlasit na trvalý pobyt do Prešova,len aby mohla kandidovat,pritom tam nikdy nežila.A ked vidim na fb podporu kandidátov,ktorí nič poriadne nedokázali,nemajú okrem silnych rečí čo ponuknuť,tak som zhrozená. Fakt tejto krajine niet pomoci a zahynie pre ľudskú hlúposť a zaslepenosť?
Je demokracia, každý si je zodpovedný za svoje činy, každý má slobodnú voľbu voliť, aj zdržať sa volieb, aj presťahovať sa do iného mesta, ako to tvrdíš. Ja voliť pôjdem a neviem, či urobím dobre, či bude lepšie, alebo ešte horšie, ale to, čo je teraz, voliť nebudem, lebo sa mi nepáči táto politika.
V tejto krajine je bezne, ze ludia sa prebudia, az ked skonci uplne na dne a v srackach. Potom placu, ze preco je tu zle. 1918 - vznik CSR po hrozach a chudobe WW1, SNP - povstanie proti Tisovi a nacistom, 1989 - nezna revolucia, 1998 - kopnutie Meciara do zadku. Otazka je, co s Ficom, lebo ten moze, to ze sme v smerackych srackach a upadok paradoxne maskovat vdaka EU a eurofondom. Keby EU stopla eurofondy ako Orbanovi(eu stopla Madarsku kvoli Orbanovi 17 miliard eur), hned dostal Orban od madarov taky kopanec medzi nohy, ze sa dodnes z neho nespamatal.
Snad eu stopne eurofondy aj Slovensku, nech sa smero.uji spamataju, odkial im idu vysoke platy. Zo zapadu, nie z ruska.
U nás sa zdá byť len jedna jediná kandidátka, tá,
sucastná, predošlých rokoch kandidovala ako nezávislá ani v minulosti nemala.protikandidata. Dokázala toho dosť, tak si myslím že ju budú voliť
V Nitre sa za necelé tri týždne v júni prihlásilo 3995 cudzincov (prevažne ukrajinskej národnosti) na trvalý pobyt - už niektorí mestskí poslanci podali podnet na prešetrenie.
a koho planujes volit za zupana @janinah? Majerskeho?
@anonym_734fbf mam dojem že janinah býva v BA
"Toto leto je tak horúco, že v noci spávam len pod županom."
"Ale veď my na Slovensku nemáme županov, len predsedov samosprávnych krajov."
@janinah Nejdem nikoho volit,primatori su mi ukradnuti ale aj tak olaty maju krasne,nebudem podporovat darmozracov.
@janinah Nejdem nikoho volit,primatori su mi ukradnuti ale aj tak olaty maju krasne,nebudem podporovat darmozracov.
@anonym_4adb81 podporovat? Ved ten plat budu mat tak ci tak. Ci ten tvoj hlas tam das alebo nie. Nie ze 50% volit nepojde tak budu mat 50% plat 🙈🙈🙈🙈
Ano sledujem. A teda PSK tiez zalostne moznosti.
@orisker nie nemam zupan, iba zupana.
@natalka13 ,
fajn.
Ja som sem len napísal vtip na odľahčenie.
Ale skús sa ešte pozrieť napríklad do Ústavy Slovenskej republiky, či sa v nej spomínajú župy alebo niečo iné. Prípadne na tabule pri cestách, či sa na nich napísané župa alebo niečo iné.
Opakujem: písal som sem len vtip.
Mohol som?!
@anonym_4adb81 podporovat? Ved ten plat budu mat tak ci tak. Ci ten tvoj hlas tam das alebo nie. Nie ze 50% volit nepojde tak budu mat 50% plat 🙈🙈🙈🙈
@anonym_831a83 to mi je jedno,nebudem volit darmozracov.
@janinah Voliť pôjdem ale asi nevyhrá môj kandidát.
Už by som chcela zmeniť primátora ale terajší primátor má veľa podporovateľov. 🙄🙄🙄
@janinah Voliť pôjdem ale asi nevyhrá môj kandidát.
Už by som chcela zmeniť primátora ale terajší primátor má veľa podporovateľov. 🙄🙄🙄
@anonym_7cf3fe v presove? Mam pocit ze je ozaj slaby primator ☹
@anonym_7cf3fe v presove? Mam pocit ze je ozaj slaby primator ☹
@anonym_831a83 Nie v Prešove.
Nechce písať mesto ale nejde o Prešov.
@janinah Prešov ma jasného víťaza už teraz, takže je jedno kto sa prihlási. Nechcem robiť pletky ale myslím ze ta pani je dcérou jednej podvodničky ktorá okradla veľa rodin o strechu nad hlavou. Ak je to jej matka tak budu mať v krvi zlodejstvo.
v presove na zupana neni koho volit same zle volby
@natalka13 ,
fajn.
Ja som sem len napísal vtip na odľahčenie.
Ale skús sa ešte pozrieť napríklad do Ústavy Slovenskej republiky, či sa v nej spomínajú župy alebo niečo iné. Prípadne na tabule pri cestách, či sa na nich napísané župa alebo niečo iné.
Opakujem: písal som sem len vtip.
Mohol som?!
@orisker ty dnes si nejaký mimo nie? Všade píšeš vtipy, absolútne mimo tému a vôbec nie vtipné. Ono niekedy je mlčať zlato.
Voliť pôjdem s vedomím, že vyhrá ten koho nechcem. Keby som aj nešla nič iné sa nestane.
Zaujímam sa, čítam, pôjdem , ale zatiaľ nie som na 100 % rozhodnutá komu dám hlas na primátora. To musím dobre zvážiť a ešte kadečo prečítať.
@janinah My voliči a prívrženci strany Smer jednoznačne volíme pani Laššákovú, lebo vyznáva rovnaké hodnoty a ideály ako my:
- Nenávidí LGBTI a považuje ich za špinu, ktorá kazí spoločnosť
- Nenávidí liberálov a ich voličov a považuje za chamraď
- Nenavidí progresívcov a ich voličov a považuje za smrad
- Nenávidí Ukrajincov a žiada ich vyhostenie
- Chce vystúpenie Slovenska z fašistických organizácií NATO a EÚ
- Podporuje Rusko a je na strane pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina
Preto ju volíme a horlivo podporujeme!
@janinah My voliči a prívrženci strany Smer jednoznačne volíme pani Laššákovú, lebo vyznáva rovnaké hodnoty a ideály ako my:
- Nenávidí LGBTI a považuje ich za špinu, ktorá kazí spoločnosť
- Nenávidí liberálov a ich voličov a považuje za chamraď
- Nenavidí progresívcov a ich voličov a považuje za smrad
- Nenávidí Ukrajincov a žiada ich vyhostenie
- Chce vystúpenie Slovenska z fašistických organizácií NATO a EÚ
- Podporuje Rusko a je na strane pána prezidenta Vladimíra Vladimiroviča Putina
Preto ju volíme a horlivo podporujeme!
@anonym_27b6d1 Skutočný priaznivec Smeru by takéto tirády nenápisal, ušetri si provokatívne reči.
@anonym_27b6d1 Skutočný priaznivec Smeru by takéto tirády nenápisal, ušetri si provokatívne reči.
@anonym_742732 chcela byť vtipná a je len trápna

Sledujem to u nas, o niektorych viem z predtym, niektori su novi…ale poviem to mas jedno, jedna banda kazdy teraz slubuje a potom pri korytku hrabe a zo slubov je 💩