Voľby v Českej republike
Dobrý deň. Sledujete to? Mám pocit, že už ani "českí bratia " nám nemajú čo vyčítať 🙄. Pocit deejavu 😏. Ale ináč, peknú sobotu prajem.
no,myslím,že sa dosmiali....
Je velmi zaujimave, ze ako niektorych Slovakov tesi, ked sa u susedov stane nieco, co nie je prave najlepsie. Pritom, Slovakom toto nijako nepomoze, ale niektorym primitivnejsim to aspon urobi radost.
@anonym_244877 a ako pomohlo Čechom,že si neustále robili z nás srandu?
To oni robia už dlhé roky, storočia.
@anonym_244877 a ako pomohlo Čechom,že si neustále robili z nás srandu?
@rozculena Ja som nejako vo svojom okoli nezaznamenala, ze by si robili srandu. Ale samozrejme, aj taki sa isto nasli a ti su rovnako primitivni, ako Slovaci, ktori si robia srandu z nich. Proste len primitiv toto robi a este je na to pysny.
@rozculena Ja som nejako vo svojom okoli nezaznamenala, ze by si robili srandu. Ale samozrejme, aj taki sa isto nasli a ti su rovnako primitivni, ako Slovaci, ktori si robia srandu z nich. Proste len primitiv toto robi a este je na to pysny.
@anonym_244877 okolo mňa nemám Čechov,ale na nete je toho požehnane...k výsmechu ešte hnusné nadávky
Progresivizmus upadá, a dobre.
Progresivizmus upadá, a dobre.
@anonym_a1c9b6 a regresivizmus je na vzostupe 🤣🤣🤣 to bude radosti až zase namiesto modernej medicíny budeme používať pijavice. Upalovanie čarodejníc je na pláne kedy?
@anonym_e6a2e6 s kto sa bude potom starať o dôchodcov? Sám fici a spol? Odíde sa vtedy,keď už bude z núdze cnosť a prídu opäť tanky 😏. Ešte stále to nevzdávame,človek sa vyvíja 😅. (síce my opačne,ale rebelov potrebuje každá krajina,tak tiež ako partizáni) 😉.
@zuzanita1609 snáď si nemyslíš, že tí čo tu rebelujú by sa postarali o dôchodcov. Utopili by ich v lyžičke vody, takí sú to dobráci a hlavne vlastenci.
Dá sa povedať, že veľká väčšina čechov chcela zmenu a dá sa aj povedať, že je celkom možné, že to bude zmena k lepšiemu. Babiš bol pred nejakým časom zaradený medzi najlepších ekonómov v Europe a má normálny vzťah ako k Rusku, tak aj k V4,
aj Slovensku, aj EU, dokonca môže dobre prispieť aj názormi k riešeniu na Ukrajine.
A progresivizmus a demokrati upadajú už dávno, aj v EU, aj USA, aj v okolitých krajinách, teraz v ČR.
Dá sa povedať, že veľká väčšina čechov chcela zmenu a dá sa aj povedať, že je celkom možné, že to bude zmena k lepšiemu. Babiš bol pred nejakým časom zaradený medzi najlepších ekonómov v Europe a má normálny vzťah ako k Rusku, tak aj k V4,
aj Slovensku, aj EU, dokonca môže dobre prispieť aj názormi k riešeniu na Ukrajine.
A progresivizmus a demokrati upadajú už dávno, aj v EU, aj USA, aj v okolitých krajinách, teraz v ČR.
@petronelag Vďaka za jeden normálny slušný komentár. 👏
@petronelag videla si voličov Babisa? Nemyslím si že Babiš bude až taký trhly ako Fico ale podľa ľudí čo ho volili to extra zázrak nebude. Je to veľký populista a sľubuje aj veci kt nedokáže splniť. No a keď sa spojí s Okamurom ..... Ňom uvidíme
@petronelag videla si voličov Babisa? Nemyslím si že Babiš bude až taký trhly ako Fico ale podľa ľudí čo ho volili to extra zázrak nebude. Je to veľký populista a sľubuje aj veci kt nedokáže splniť. No a keď sa spojí s Okamurom ..... Ňom uvidíme
@mizoko Ale Fiala tiež neplnil sľuby, to si jeho voliči všimli.
@smajliica nech sa páči. Každý ide tam kde ho srdce ťahá. Hranice sú otvorené, ale počítajte s tým, že vás tam budú mať radi tak ako my imigrantov.
@anonym_e6a2e6 Toto tiez nemusi byt pravda, ja sa napr. v CR citim od zaciatku ako doma. Ale chapem, ze sa niektori takto potrebuju ukludnovat😉
@anonym_a1c9b6 a regresivizmus je na vzostupe 🤣🤣🤣 to bude radosti až zase namiesto modernej medicíny budeme používať pijavice. Upalovanie čarodejníc je na pláne kedy?
@mizoko pijavice lekárske sú dobré, ale liecba je drahá.
@zuzanita1609 snáď si nemyslíš, že tí čo tu rebelujú by sa postarali o dôchodcov. Utopili by ich v lyžičke vody, takí sú to dobráci a hlavne vlastenci.
@anonym_e6a2e6 nepreháňaj 🙄. Nik nikoho topiť nechce. Je to len obdobie, ktoré si musíme opäť zopakovať,aby pochopili ďalšie generácie,ináč neviem si to vysvetliť 😁.
@smajliica nech sa páči. Každý ide tam kde ho srdce ťahá. Hranice sú otvorené, ale počítajte s tým, že vás tam budú mať radi tak ako my imigrantov.
@anonym_e6a2e6 to si napísala krásne - že Slováci sú banda primitívov čo si vlastnú frustráciu vylievajú na ľuďoch čo za nič nemôžu 😌 ale opravíme tá - nie všade je to tak ako na Slovensku.
Vďaka za info ale ja v zahraničí žijem už skoro 10 rokov. A nikdy som žiadny problém s miestnymi nemala.
Len si treba uvedomiť že Slovensko má obrovský problem s populáciou krivkou a odchod Slovákov to ešte zhoršuje. A tiež, že odchádza veľa schopných ľudí. Reálne sa u nás ekonomická situácia zhoršuje aj kvôli odchodu mladých do zahraničia.
@anonym_e6a2e6 Toto tiez nemusi byt pravda, ja sa napr. v CR citim od zaciatku ako doma. Ale chapem, ze sa niektori takto potrebuju ukludnovat😉
@anonym_244877 asi tak 🫶🏼☕☺️
@petronelag to je aj Trump, biznisman a moc pozitívne vyhliadky Amerike tiež nedávam. Sú to asi naozaj také obdobia, ktoré si ako sadimasochisti chceme dookola opakovať 🤭. Ináč ako druh,stále nie sme veľmi vyspelí.To prv začnú delfíny hovoriť v ľudskej reči 😁.
@petronelag to je aj Trump, biznisman a moc pozitívne vyhliadky Amerike tiež nedávam. Sú to asi naozaj také obdobia, ktoré si ako sadimasochisti chceme dookola opakovať 🤭. Ináč ako druh,stále nie sme veľmi vyspelí.To prv začnú delfíny hovoriť v ľudskej reči 😁.
@zuzanita1609 pozri,česi si potrebujú prejsť tým istým ako my. Ok,snáď sa poučia. My asi nie
@anonym_a1c9b6 skvelé,aj na tetanus isto pomáhajú ☺️ aj na ovčie kiahne,mumps,rakovinu,nádor ..... Hej no,bude sa nám dobre žiť v takomto raji 😌 ako liečba len modlitba a pijavice
@mizoko ty si nejaká rozbehnutá dneska od pálenia bosoriek až k modlitbe..
@anonym_244877 Českú republiku ja neberiem za cudzinu
@mizoko ty si nejaká rozbehnutá dneska od pálenia bosoriek až k modlitbe..
@anonym_a1c9b6 nie som,len ty sleduješ len moje odpovede ale už nečítas na čo odpovedám 😌 keď niekto stále má plné ústa radosti z toho,že už tu nebude progres tak zjavne sa vytešuje z nástupu regresu. Keď ako krajina nechceme postupovať dopredu tak cuveme späť. Príkladom je novela ústavy ktorá uberá práva istej skupine ľudí a to na základe náboženského presvedčenia inej skupiny ľudí jt si tu chcú nasilu presadiť svoje videnie sveta kt ani sami nežijú ☺️ odmietame vakcíny aj na choroby,kt sme už dávno dostali pod kontrolu práve vďaka týmto vakcinam. No a keď sa vrátia tak pri takomto zmýšľaní ich ozaj budeme liečiť modlitbou a pijavicami ☺️
@anonym_244877 Českú republiku ja neberiem za cudzinu
@martulka48 Cudzina to je a tato diskusia je najma o nej. Ale zila som aj inde a nikde som problem nemala. Aj to je spatne?

@catherinah Asi tak 😁. Všetci tí, ktorí niečo znamenali,fungujú dnes v hroboch ako "ventilátor" . Človek by sa smial,ale tak,asi len takto...🤦. Národ, ktorý nepozná svoju minulosť,si ju zaslúži opakovať.