Volebné výsledky v Maďarsku: Prekvapenie a nádej
Ahojte, co vravite na volebne vysledky u Madarov? Ja osobne som prijemne prekvapena a dava mi to nadej, ze mozno aj tu sa ludia uvedomia..
@lenka_vi1
Vies co vidis? Asi nie vo svojej zadubenosti daj si nazov Holodomor ked Rusi v roku 1932 - 33 zabili 3 miliony Ukraincov , tak sa chod strcit do riti tym mierumilovnym Rusom
@anonym_d2fb7e keď už ideš hlboko do histórie, hovoria ti niečo masakre státisícov Poliakov a Židov Ukrajinskými nacionalistami (Volynský masaker, Babyn Jar...) ??
Mám možnosť voliť v Maďarsku.
A teda treba si pozrieť históriu Magyara. On je odchovanec Orbana,jeho bývalá manželka bola ministerkou Orbana.
Nemá rád Ukrajinu len to nedáva tak okato najavo. Na Ukrajine má maďarská menšina problémy a tie spôsobuje Ukrajina. Maďari to vedia a odmietajú to akceptovať. Jeho prvou úlohou bude odblokovať eurofondy.
A nie nevolila som Orbána ale zároveň viem že víťaz nie je čistý ako ľalia.
@negymama
Mangalica Orbán...no povedzme.
A vieš potom napísať,čo je potom Čaputová?
Však má riť ako lodný kufor...🤪🤪🤪
A inak,neteš sa predčasne,kľudne to môže skončiť ako s Matovičom na SK...
@anonym_ea75fa ja neriesim orbanov vyzor, vies? Mangalica je preto, lebo je nenazrany za bohatstvom a vypasil sa na madarskych obcanov.
Capoutovej fyzicke parametre ma absolutne nezaujimaju.
@anonym_ea75fa ja som není tvoja. Citaj. Ze ma rit ako lodný kufor. To je co pochvala.?
@markusrasford
A týka sa politiky a jej pôsobenia, kt.adoruješ ty?
@anonym_ea75fa ja neriesim orbanov vyzor, vies? Mangalica je preto, lebo je nenazrany za bohatstvom a vypasil sa na madarskych obcanov.
@negymama no pekne si to vysvetlila. Áno Orbán je nenazraty - Mangalica. Súhlasím.
@negymama
Ak by bol mladý,štíhly, tiež by si ho nazvala mangalicou?
Sotva...
@anonym_ea75fa ty vyčítaš @negymama že napísala na Orbána že mangalica. Nesúhlasím stým. Ale ty ideš niečo vyčítať pani prezidentke Čaputovej? Slovensko už nikdy nebude mať takú prezidentku ako bola ona. A môže mať rit akú len chce.Bola to osoba na správnom mieste, žiaľ ľudia ako Fico a spol ju vyhnali z úradu.
@markusrasford
"Slovensko už nikdy nebude mať takú prezidentku ako bola ona"...len dodám,chvalabohu.
V to pevne verím a dúfam aj ja, v tom sa zhodneme.
@negymama
Ak by bol mladý,štíhly, tiež by si ho nazvala mangalicou?
Sotva...
@anonym_ea75fa asi nie...nasla by som ine prirovnanie k bohatnutiu na ukor druhych. este nieco?
Milujem tieto debaty s anonymami. Nejake extremne intimne informacie v tejto debate poskytujes, ze nutne sa musis skryvat za anonymny prispevok?
@anonym_f45b73 dobre a ty chystaj muža na Ukrajinu nech ťa zachráni 😂😂
@lenka_vi1 lieky si uzila? Alebo len nepomahaju?
@markusrasford
"Slovensko už nikdy nebude mať takú prezidentku ako bola ona"...len dodám,chvalabohu.
@anonym_ea75fa taku prezidentku sme si nezaslúžili. Krajina dezolátov si nezaslúžívať takú vedúcou osobnosť. Tebe mozno stačí jamkaty teplý prezident. Mne nie.
@markusrasford
@anonym_ea75fa urcite sa nezhodneme. Uved konkrétne preco nebola dobrá prezidentka? Lebo to povedal Fico?
@anonym_ea75fa asi nie...nasla by som ine prirovnanie k bohatnutiu na ukor druhych. este nieco?
Milujem tieto debaty s anonymami. Nejake extremne intimne informacie v tejto debate poskytujes, ze nutne sa musis skryvat za anonymny prispevok?
@negymama
Isteže nie,len aký je rozdiel medzi negymama a anonym?
@la_dolce_vita myslíš toho, ktorému začala vadiť korupcia až keď ho žena kopla do riti, a na to aby sa jej pomstil použil tajné nahrávky?
Myslíš toho, čo chodil po europarlamente v uhorskom kroji a vyhlasuje SK za Horné Uhorsko?
Vyšplhal sa po Orbanovom chrbte.
To je u mňa teda charakter 👌👎
@anonym_d2fb7e keď už ideš hlboko do histórie, hovoria ti niečo masakre státisícov Poliakov a Židov Ukrajinskými nacionalistami (Volynský masaker, Babyn Jar...) ??
@anonym_b77439
A preco bol Volyn? no od roku 1919 zacalo nutene popolstenie zaberanie ukrainskej pody rusenie ukrainskych skol vysidlovanie no a nezabudni ze Poliaci im to vratili masakrom v Sahryni, no este deportaciou statisice Ukraincov na Sibir z Polska pod menom Vistula, no a na Dombase je vela Rusov po tom co po 1945 Rusi deportovali odtial Ukraincov na Sibir, chces pokracovat dalej ?
Bola tu spominana nasa byvala prezidentka. Skutocne proti nej, ako cloveku nemam ziadny negativny postoj. Len urad prezidenta je prestizna funkcia pre vyznamnych predstaviteliv naroda. A zial doba dospela tak daleko, ze vzhlad sa rata za prestiz. To ma velmi mrzi.
@negymama
@anonym_ea75fa nesklamala si ma, preste tento argument som cakala a zazila, dost ste vy anonymovia nekreativni. 😅
Ale ked tak velmi chces , vysvetlim ti rozdiel.
Kym prispievatel, ktory prispieva pod registrovanym nickom, ma okrem informacii na profile /dajme tomu ze moze mat aj profil prazdny/...dohladatelnu historiu prispevkov, zalozenych tem, vies si o nom dohladat v akych je skupinach, ake ma nazory, ake veci zdielal atd atd.
anonymny zhluk cisel ti nepovie o cloveku vobec nic. Casto si ich ani nepamatam ani v ramci jednej diskusie, takze odpovedam anonymovi akoby v tej diskusii prispieval prvy x, a v spleti anonymov netusim, s kym vlastne debatujem, a co povedal skor a ako sa vyvija debata.
takze ano, s nickami, ktore su tu casto aj niekolko rokov a cca mam o nich obraz , cosu to za ludia /nepotrebujem ani ich fyzicku fotku/ sa mne, a zrejme aj inym debatuje ovela prinosnejsie a prijemnejsie.
zhluk cisel je pre mna na debatu nieco ako "rozhovor" s chatgpt, mozno aj horsi.
@la_dolce_vita myslíš toho, ktorému začala vadiť korupcia až keď ho žena kopla do riti, a na to aby sa jej pomstil použil tajné nahrávky?
Myslíš toho, čo chodil po europarlamente v uhorskom kroji a vyhlasuje SK za Horné Uhorsko?
Vyšplhal sa po Orbanovom chrbte.
To je u mňa teda charakter 👌👎
@anonym_5c1983 netvrdim, ze je to charakter ani nemam iluzie, nepoznam ho ani mu nefandim. Ide mi o Orbaba, ze skoncil a ze mu ludia dali stop.
@negymama
@anonym_ea75fa este chcem dodat, ze plne chapem pouzivanie anonymnych prispevkov v pripade zdielania sukromnych informacii, tykajucich sa intimity, chorob, rodiny, deti a podobne.
v pripade beznej temy to povazujem za obycajnu zbabelost.
Bola tu spominana nasa byvala prezidentka. Skutocne proti nej, ako cloveku nemam ziadny negativny postoj. Len urad prezidenta je prestizna funkcia pre vyznamnych predstaviteliv naroda. A zial doba dospela tak daleko, ze vzhlad sa rata za prestiz. To ma velmi mrzi.
@roja01 myslis, ze p. prezidentka tam bola kvoli vizazi? Je to vzdelana dama, ktora ma prejav,bola to statnicka. Milovala ju cela Europa. Vzdelana, rizhladena, empaticka, scitana, kulturna...spajala ludi. Cim ta oslovil nas teply prezident? Alebo stary chuj (jeho slova) Gasparovic?
@anonym_ea75fa este chcem dodat, ze plne chapem pouzivanie anonymnych prispevkov v pripade zdielania sukromnych informacii, tykajucich sa intimity, chorob, rodiny, deti a podobne.
v pripade beznej temy to povazujem za obycajnu zbabelost.
@negymama pri politike sa to da ocakavat, ze nabehnu anonymy, kedze sa vtedy ludia vedia hadat, co ma mrzi. Ze sa nezhodneme je normalne, ale slusnost by mala ostat. Ale chapem ta..
@negymama pri politike sa to da ocakavat, ze nabehnu anonymy, kedze sa vtedy ludia vedia hadat, co ma mrzi. Ze sa nezhodneme je normalne, ale slusnost by mala ostat. Ale chapem ta..
@la_dolce_vita no mne pride, ze anonymitu pri polit. diskusiach hlavne vyuzivaju preto , aby si mohli voci ostatnym debatujucim dovolit to, co by si pod svojim reg. nickom nedovolili.
ak sa niekto hanbi za svoj nazor, tak nech si ho necha pre seba. vzdy sa da byt slusny alebo odist z debaty, ak sa mi uz nepaci.
@la_dolce_vita no mne pride, ze anonymitu pri polit. diskusiach hlavne vyuzivaju preto , aby si mohli voci ostatnym debatujucim dovolit to, co by si pod svojim reg. nickom nedovolili.
ak sa niekto hanbi za svoj nazor, tak nech si ho necha pre seba. vzdy sa da byt slusny alebo odist z debaty, ak sa mi uz nepaci.
@negymama absolutny suhlas.
@negymama napríklad ja sa za svoje názory nehanbím, ale odkedy sa mi stalo že si niekto ukladal printscreeny diskusií aby ich mohol v budúcnosti použiť proti niekomu tak odvtedy pod diskusie o rodine a politike dávam svoje názory ako anonymné aby sa to v budúcnosti nepoužilo proti mne
@negymama napríklad ja sa za svoje názory nehanbím, ale odkedy sa mi stalo že si niekto ukladal printscreeny diskusií aby ich mohol v budúcnosti použiť proti niekomu tak odvtedy pod diskusie o rodine a politike dávam svoje názory ako anonymné aby sa to v budúcnosti nepoužilo proti mne
@anonym_fe7a29 nastastie taku skusenost zatial nemam.
@anonym_ea75fa nesklamala si ma, preste tento argument som cakala a zazila, dost ste vy anonymovia nekreativni. 😅
Kym prispievatel, ktory prispieva pod registrovanym nickom, ma okrem informacii na profile /dajme tomu ze moze mat aj profil prazdny/...dohladatelnu historiu prispevkov, zalozenych tem, vies si o nom dohladat v akych je skupinach, ake ma nazory, ake veci zdielal atd atd.
anonymny zhluk cisel ti nepovie o cloveku vobec nic. Casto si ich ani nepamatam ani v ramci jednej diskusie, takze odpovedam anonymovi akoby v tej diskusii prispieval prvy x, a v spleti anonymov netusim, s kym vlastne debatujem, a co povedal skor a ako sa vyvija debata.
takze ano, s nickami, ktore su tu casto aj niekolko rokov a cca mam o nich obraz , cosu to za ludia /nepotrebujem ani ich fyzicku fotku/ sa mne, a zrejme aj inym debatuje ovela prinosnejsie a prijemnejsie.
zhluk cisel je pre mna na debatu nieco ako "rozhovor" s chatgpt, mozno aj horsi.
@negymama
No vidíš,a toto je presne to,čo mi prekáža.
Nie to,čo napíšem,ale špízovanie čo,kde,kedy a ako, niečo ako lustrovanie a následne častý hejt...
Veď nič a nikto ťa nenúti reagovať.
@negymama Takze tebe nejde o debatu na konkretnu temu, ale ide ti o stalkovanie, vyhladavanie minulych komentarov a ich pripadne zneuzitie v konkretnej teme.
Tak asi preto tu vela ludi vyuziva anonymnu moznost komentovania, kvoli takym ako si ty.
@anonym_fe7a29 Presne tak. Toto tu bola bezna praktika. Ja fakt nepochopim, ako moze niekomu vadit debatovat s anonymom. Mne je to jedno, ci je to 74jkkka777, alebo Zuza.
@negymama Takze tebe nejde o debatu na konkretnu temu, ale ide ti o stalkovanie, vyhladavanie minulych komentarov a ich pripadne zneuzitie v konkretnej teme.
Tak asi preto tu vela ludi vyuziva anonymnu moznost komentovania, kvoli takym ako si ty.
@anonym_605d08 nie. vobec. v zivote som nikoho nestalkovala ani cielene nevyhladavala. Som tu vsak dlho a mnohe nicky su mi zname , priblizne si ich viem zaradit, a s takymi sa mi dobre debatuje. to je vsetko.
Obvinila si ma z nejakeho stalkovania uplne bezdovodne, a neprekvapivo opat anonymne. Mne ani tak nevadia konkretne anonymi, skor to, ze vo vacsej miere vyuzivaju anonomytu na veci co by si inak nedovolili. to je vsetko.

@markusrasford
A vieš moja aj čítať alebo len písať?
Tak si ešte raz prečítaj môj text,zhlboka sa nadýchn( len nie na dlho🤭) a potom napíš,že kde kritizujem Čaputovú?
,,," keď je Orbán mangalica,čo je potom Čaputová?..."
A ak by Čaputová aj bola " mangalica", aký tam vidìš súvis s politikou a s adorovaním opozície za svätú Zuzu?
Detto ako ty....
@anonym_ea75fa ja som není tvoja. Citaj. Ze ma rit ako lodný kufor. To je co pochvala.?